Linus_21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μη το λες αυτο...Οι περισσοτεροι εδω μεσα το καταφερνουν παντα μια χαρα αυτο... Μιλανε και πριν και μετα και ενδιαμεσα και μετα απο χρονια και οποτε θυμηθουν... Εγώ πάλι γιατί θυμάμαι δημοσιεύματα πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα, με την ηγεσία να σχολιάζει την διαιτησία...
Erwdios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ πάλι γιατί θυμάμαι δημοσιεύματα πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα, με την ηγεσία να σχολιάζει την διαιτησία... Για δώσε links...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ πάλι γιατί θυμάμαι δημοσιεύματα πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα, με την ηγεσία να σχολιάζει την διαιτησία... Ό,τι θέλετε να πείτε για διαιτησία, στο αντίστοιχο thread. Έπεται σκούπα. Ευχαριστώ. Υ.Γ. Όταν δημοσιεύετε "είδηση", δείξτε τη στοιχειώδη πρόνοια να παραθέτετε και ένα link ώστε να μη δέχομαι pm να σβηστούν οι πληροφορίες τύπου "ράδιο αρβύλα". Και πάλι ευχαριστώ.
Στέλιος7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 8 εβδομαδες προπονησεων θελει ο Λουα Λουα για να φτασει σε επιθυμητο επιπεδο φυσικης καταστασης!Φυσικα και δεν πρεπει να παρουμε μονο αυτον(αν θεωρησουμε οτι η μεταγραφη ειναι κλεισμενη).
Linus_21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ό,τι θέλετε να πείτε για διαιτησία, στο αντίστοιχο thread. Έπεται σκούπα. Ευχαριστώ. Υ.Γ. Όταν δημοσιεύετε "είδηση", δείξτε τη στοιχειώδη πρόνοια να παραθέτετε και ένα link ώστε να μη δέχομαι pm να σβηστούν οι πληροφορίες τύπου "ράδιο αρβύλα". Και πάλι ευχαριστώ. Δεν το γνώριζα :o Η συνέχεια εδώ για τα παιδιά με τα pm 8 εβδομαδες προπονησεων θελει ο Λουα Λουα για να φτασει σε επιθυμητο επιπεδο φυσικης καταστασης!Φυσικα και δεν πρεπει να παρουμε μονο αυτον(αν θεωρησουμε οτι η μεταγραφη ειναι κλεισμενη). Το πάθημα του Παναθηναικού με τον τραγικό Γιούρκα δεν σας έγινε μάθημα?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δεν το γνώριζα :o Δεν υπάρχει πρόβλημα, γι' αυτό γίνονται οι επισημάνσεις (παρενθετικά, η συγκεκριμένη είχε ως αφορμή μήνυμα άλλου χρήστη...) Γενικά, όταν δημοσιεύουμε είδηση, πρέπει να συνοδεύεται από link προς την πηγή.
foufoutios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 πες μου που εγραψα κατι προκλητικο η ειρωνικο σε αυτο το thread σημερα γιατι θα τρελαθω,την αποψη μου για την κληρωση ειπα.αν εσυ θεωρεις οτι θα ηταν πιο τυχερος ο γαυρος αν επεφτε με μπαρτσα η ρεαλ τοτε παω πασο. ας σταματησουμε να σχολιαζουμε τα ποδοσφαιρικα δρωμενα των ελληνικων ομαδων στην ευρωπη γιατι χαλιεται ο foufoutios απο εδω και περα για ν αγραψεις στο thread του γαυρου θα πρεπει να εισαι μελος αυτο θα το θεωρησω αρκετα προκλητικο και ειρωνικο.. Αλλο ειπα εγω, αλλο σχολιασες εσυ.. Είσασταν τυχεροί (και δεν είναι κακό - μέσα στο παιχνίδι είναι και η τύχη) γιατί α) είναι ομάδα που στηρίζεται στο σύνολο και δεν έχει μεγάλες προσωπικότητες (Γκορκίφ Γκορκιουφ πως τον λένε ο μόνος πραγματικά μεγάλος παίκτης) οπότε αν τους πετύχετε σε φάση που κάνουν κοιλιά ή έχει πέσει η απόδοση τους (που λόγω και διακοπής πρωταθλήματος δεν είναι απίθανο να συμβεί) δεν θα βρούν εύκολα λύσεις από τις μονάδες τους. β) ναι μεν περασε πρώτη σε δύσκολο όμιλο, αλλά μη ξεχνάς ότι η Μπάγερν και η Γιουβέβτους φέτος είναι τρομερά ασταθείς - δες και τα αποτελέσματα τους στα πρωταθλήματα. γ) είναι Γάλλοι. Αυτό αρκεί, δες πότε έκανε πορεία γαλλική ομάδα - και μη μου πεις τη Λυον γιατί σε σχέση με την ποιότητα και το ποδόσφαιρο που έπαιζε δεν έκανε τίποτα στο Τσ. Λ. δ) δεν έχουν εμπειρία από τέτοιους αγώνες - πως να χειριστούν καταστάσεις σε διπλούς αγώνες όταν αυτοί είναι το φαβορί - και φέτος είναι η πρώτη φορά που θα είναι στο Τσ. Λιγκ. Παλι φαβορί είναι βέβαια, αλλά εγώ θεωρώ ότι είναι 60-40, με οποιαδήποτε άλλη θα είσασταν 70-30 και βάλε. ειναι αστειο να μιλανε οι φιλαθλοι του ΠΑΟ για τυχη.. Ας χαμογελασει μια φορα και για εμας.. δεν πειραζει.. αν και θεωρω οτι δεν ημασταν τυχεροι.. α) ακριβως επειδη ειναι ομαδα συνολου θεωρω πως δεν ειμαστε τυχεροι.. παιζει ποδοσφαιρο με ολη τη σημασια της λεξης αυτη την περιοδο! Το τι θα γινει σε 2 μηνες δε μπορω να το ξερω.. οπως και εσεις με τη Ρομα.. Δεν ειναι μονο ο Γκορκιφ.. Πολυ θα θελαμε εναν Ντιαρα εναν Πλαθεντε, τον Μπεγιον η τον Τραορε β) θα συμφωνησω για τη Γιουβεντους (αν και ειναι τριτη στο ιταλικο πρωταθλημα) και οχι 5η-6η οπως η Ρομα αλλα η Μπαγερν παιζει καλα και ειναι δευτερη στη Γερμανια.. Εριξε και 5αρα προσφατα αν θυμαμαι καλα.. γ) Θεωρεις το γαλλικο πρωταθλημα κατωτερο του ελληνικου? θα μου πεις μπορουσες να τυχεις με αγγλικη η ισπανικη.. οποτε σταθηκα τυχερος εκει δ) Δε νομιζω οτι η εμπειρια μετραει τοσο πολυ.. Και ο Ολυμπιακος βγαινει καθε χρονο στο Ch. L. αλλα δε σημαινει οτι εχουμε αβανταζ σε σχεση με αυτους που βγηκαν πρωτη φορα μετα απο 10 χρονια.. Εχουν πολυ πολυ καλο συνολο Γενικα ισως ημασταν τυχεροι λογω ονοματος αλλα οχι απο αποψη ποδοσφαιρικης αξιας.. Και ακομα χειροτερα αν πιστεψουν οι παιχτες μας οτι επειδη λεγεται Μπορντο η ομαδα θα ειναι ευκολα τα ματς ΥΓ : Η τεσσαρα στη Λυον τα λεει ολα νομιζω Και μια ειδηση που εχει "πλακα" : Απίστευτο και όμως Ελληνικό. Οπαδοί του Άρη χτύπησαν το πούλμαν της ομάδας τους νομίζοντας πως είναι του ΟΣΦΠ, με την επέμβαση της αστυνομίας διαλύθηκε το πλήθος. http://sport24.gr/html/ent/050/ent.334050.asp ποση βλακεια...
SPSS07 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Καπ στο πόλο γυναικών, μια και νίκησε τη Σίτι οφ Λίβερπουλ με σκορ 15-5 στο κολυμβητήριο του Πειραιά και περιμένει πλέον να μάθει τον αντίπαλό του στην προημιτελική φάση. Οι αθλήτριες του Χάρη Παυλίδη θα «κληρωθούν» με μία από τις ομάδες που βγήκαν δεύτερες στους υπόλοιπους ομίλους. Μάλιστα δεν είναι απίθανο να δούμε ελληνικό «εμφύλιο», διότι στην κλήρωση συμμετέχει και η Βουλιαγμένη. http://www.sport-fm.gr/article/209928
margaritagr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 καλα...ξεκιναμε με Ντομι βασικο στα χαφ.. αντε γεια
jason_rethymno Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Πω πω τι έκανε ο Πανιώνιος στο μπάσκετ!!
foufoutios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Πολυ ωραιο ματς εγινε και ας χασαμε.. Δεν ειχαμε την τυχη και την ψυχραιμια στο τελος και το πληρωσαμε.. Φοβερος ο Καλαμποκης, ουτε ο ιδιος δεν πιστευε αυτα που εκανε! Αν δεν αλλαξουν πολλα στο β ημιχρονο με Αρη εχουμε χασει ευκολα..
kirileman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ωραίο κέντρο έχουμε... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
margaritagr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Γιαννακη σηκω φυγε μονος σου μη δε κρατηθει αλλο ο κοσμος κι εχουμε δραματα!! Στα του Αρη φαινονται ξεκαθαρα οι απουσιες Μαρεσκα-Μελμπεργκ που ειναι σοβαροτατες Κι εχεις και τον Ζικο που βαζει τον Ντομι στα χαφ...ελεος
izerman76 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 ετσι τιποτα "αθωα" μαρκαρισματα, ο διαιτητης να κοιταει τον ουρανο κλπ κλπΠεριμενετε & θα δειτε(αν και εννοειται οτι ελπιζω να βγω παρεξηγησιαρα)) Είχες δίκιο τελικά - αυτός ο Ντιόγκο του Άρη πολύ αλήτης - είδες μια γονατιά που έριξε; Και δεν πήρε και κάρτα. Α, και συγχαρητήρια για το fair-play, δείξατε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. ειναι αστειο να μιλανε οι φιλαθλοι του ΠΑΟ για τυχη.. Ας χαμογελασει μια φορα και για εμας.. δεν πειραζει.. αν και θεωρω οτι δεν ημασταν τυχεροι. ΑΕΚ είμαι, αλλά δεν έχει σημασία. α) ακριβως επειδη ειναι ομαδα συνολου θεωρω πως δεν ειμαστε τυχεροι.. παιζει ποδοσφαιρο με ολη τη σημασια της λεξης αυτη την περιοδο! Το τι θα γινει σε 2 μηνες δε μπορω να το ξερω.. οπως και εσεις με τη Ρομα.. Δεν ειναι μονο ο Γκορκιφ.. Πολυ θα θελαμε εναν Ντιαρα εναν Πλαθεντε, τον Μπεγιον η τον Τραορε Προφανώς έχει καλύτερους παίχτες, αλλά μη ξεχνάς πως η συζήτηση γίνεται πάντα με το τι εναλλακτικές υπήρχαν στη κλήρωση - άλλο να λες Πλαθεντε και Τραορέ και άλλο πχ Ανρί και Ετό. δ) Δε νομιζω οτι η εμπειρια μετραει τοσο πολυ.. Και ο Ολυμπιακος βγαινει καθε χρονο στο Ch. L. αλλα δε σημαινει οτι εχουμε αβανταζ σε σχεση με αυτους που βγηκαν πρωτη φορα μετα απο 10 χρονια.. Εχουν πολυ πολυ καλο συνολο Γενικα ισως ημασταν τυχεροι λογω ονοματος αλλα οχι απο αποψη ποδοσφαιρικης αξιας.. Και ακομα χειροτερα αν πιστεψουν οι παιχτες μας οτι επειδη λεγεται Μπορντο η ομαδα θα ειναι ευκολα τα ματς ΥΓ : Η τεσσαρα στη Λυον τα λεει ολα νομιζω Νομίζω πως η εμπειρία παίζει μεγάλο ρόλο - γιατί νομίζεις πως ο Ολυμπιακός πέρασε 3 φορές τα τελευταία χρόνια στον επόμενο γύρο; Ξέρει πλέον πως να αντιμετωπίζει τα παιχνίδια, παίζει πιο κυνικά, δεν κομπλάρει όπως παλιά στα εκτος. Αυτό η Μπορντώ δεν το έχει και όταν δεν έχει ξαναζήσει αντίστοιχες καταστάσεις (πίεση φαβορί σε 2πλο αγώνα υψηλού επιπέδου) αν κάτι πάει στραβά δεν ξέρω πόσο εύκολα μπορεί να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες.
adi32 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ωραίο κέντρο έχουμε... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app κεντρο διερχομενων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.