Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν ειπα κατι τετοιο φιλε tasoskont.. Ελληνικα μιλαω νομιζω.. Αλλο το να γραφεις την αποψη σου κοσμια και αντικειμενικα (και ας υποστηριζεις αλλη ομαδα) και αλλο να γραφεις μονο και μονο για να πικαρεις, να δημιουργησεις "κλιμα" και να ειρωνευτεις.. οπως κανεις εσυ τωρα δηλαδη

πες μου που εγραψα κατι προκλητικο η ειρωνικο σε αυτο το thread σημερα γιατι θα τρελαθω,την αποψη μου για την κληρωση ειπα.αν εσυ θεωρεις οτι θα ηταν πιο τυχερος ο γαυρος αν επεφτε με μπαρτσα η ρεαλ τοτε παω πασο.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΔΚαι αντικειμενικα μιλωντας γιατι ημασταν κωλοφαρδοι? Που πεσαμε με την καλυτερη Μπορντο απο τοτε που ιδρυθηκε? Καλυτερη συγκομιδη βαθμων στους ομιλους και καλυτερο παθητικο τερματων? πρωτη στη Γαλλια με 6 βαθμους διαφορα? Καλυτερα να πεφταμε με Μαντσεστερ για μενα..

Είσασταν τυχεροί (και δεν είναι κακό - μέσα στο παιχνίδι είναι και η τύχη) γιατί

α) είναι ομάδα που στηρίζεται στο σύνολο και δεν έχει μεγάλες προσωπικότητες (Γκορκίφ Γκορκιουφ πως τον λένε ο μόνος πραγματικά μεγάλος παίκτης) οπότε αν τους πετύχετε σε φάση που κάνουν κοιλιά ή έχει πέσει η απόδοση τους (που λόγω και διακοπής πρωταθλήματος δεν είναι απίθανο να συμβεί) δεν θα βρούν εύκολα λύσεις από τις μονάδες τους.

β) ναι μεν περασε πρώτη σε δύσκολο όμιλο, αλλά μη ξεχνάς ότι η Μπάγερν και η Γιουβέβτους φέτος είναι τρομερά ασταθείς - δες και τα αποτελέσματα τους στα πρωταθλήματα.

γ) είναι Γάλλοι. Αυτό αρκεί, δες πότε έκανε πορεία γαλλική ομάδα - και μη μου πεις τη Λυον γιατί σε σχέση με την ποιότητα και το ποδόσφαιρο που έπαιζε δεν έκανε τίποτα στο Τσ. Λ.

δ) δεν έχουν εμπειρία από τέτοιους αγώνες - πως να χειριστούν καταστάσεις σε διπλούς αγώνες όταν αυτοί είναι το φαβορί - και φέτος είναι η πρώτη φορά που θα είναι στο Τσ. Λιγκ.

Παλι φαβορί είναι βέβαια, αλλά εγώ θεωρώ ότι είναι 60-40, με οποιαδήποτε άλλη θα είσασταν 70-30 και βάλε.

Δημοσ.

Λέτε να ήθελε να την βγάλει στο τσάμπα ο θείος, με δανεισμό αλλά ΔΕΝ? :devil:

Λέτε να ήταν πρόθυμος να ρίξει λεφτά(κρατιέμαι να μην γελάσω) γνωρίζοντας εκ των προτέρων την κατάληξη? :devil:

Παλιό και καλό το κόλπο. Ο ολυμπιακός χτύπησε στα ίσα έναν παιχταρά(?) αλλά πως να τα βάλει με MU.

Είναι για πολλά respect ο θείος :devil:

Δημοσ.

Σημερα προεδρος παο-προεδρος αρη συναντηθηκαν κ αμεσως μετα οι παιχτες του Αρη πληρωθηκαν

να ειστε προετοιμασμενοι για οργια αυριο

Δημοσ.
Σημερα προεδρος παο-προεδρος αρη συναντηθηκαν κ αμεσως μετα οι παιχτες του Αρη πληρωθηκαν

να ειστε προετοιμασμενοι για οργια αυριο

Τι όργια δηλαδή;

Να παίξουν για (Θεέ μου, δε το πιστεύω!!!) τη νίκη;;

Ή θα αρχίσουν τις καφρίλες οι οπαδοί του Αρη επειδή πληρώθηκαν οι παίκτες του Άρη;

Δημοσ.
Τι όργια δηλαδή;

Να παίξουν για (Θεέ μου, δε το πιστεύω!!!) τη νίκη;;

Ή θα αρχίσουν τις καφρίλες οι οπαδοί του Αρη επειδή πληρώθηκαν οι παίκτες του Άρη;

Εννοει οτι οι παικτες πληρωθηκαν απο τον προεδρο του παναθηναικου οπου αυτο σημαινει στους παικτες τους δινετε ενα κινητρο παραπανω ωστε να παιξουν παθιασμενα και στην ουσια να αρχισουν κουρευουν το χορταρι!:-)

Δημοσ.
σημαινει στους παικτες τους δινετε ενα κινητρο παραπανω ωστε να παιξουν παθιασμενα και στην ουσια να αρχισουν κουρευουν το χορταρι!:-)

ετσι τιποτα "αθωα" μαρκαρισματα, ο διαιτητης να κοιταει τον ουρανο κλπ κλπ

Περιμενετε & θα δειτε(αν και εννοειται οτι ελπιζω να βγω παρεξηγησιαρα))

Δημοσ.
ετσι τιποτα "αθωα" μαρκαρισματα, ο διαιτητης να κοιταει τον ουρανο κλπ κλπ

Περιμενετε & θα δειτε(αν και εννοειται οτι ελπιζω να βγω παρεξηγησιαρα))

Κακα τα ψεματα δεν μπορουμε να μιλαμε για διαιτησια αμα δεν την δουμε πρωτα!

Εμενα πιο πολυ εντύπωση μου κανει (αν οντως ισχυει) η πληρωμη των παικτων μεσω του προεδρου του παναθηναικου!

Θα δουμε αυριο...

Δημοσ.

Αν ειχαμε τον Μελμπεργκ το διπλο θα το ειχα σιγουρο.Δεν ξερω αν ο Ζεβλακοφ θα παιξει οπως πριν τραυματιστει.Η αληθεια παντως ειναι πως ο Αρης ειναι πεσμενος αρα ειναι μια καλη ευκαιρια.Αυτο που λετε για τον Πατερα δεν θα το σχολιασω.Ειναι γνωστο πως κινειται στο παρασκηνιο απο την αρχη της χρονιας(με τεραστια αποτυχια) οποτε οτιδηποτε ακουσω για αυτον δεν μου κανει εντυπωση.Ελπιζω να μας φερει γουρι:-D

Δημοσ.
Αν ειχαμε τον Μελμπεργκ το διπλο θα το ειχα σιγουρο.Δεν ξερω αν ο Ζεβλακοφ θα παιξει οπως πριν τραυματιστει.Η αληθεια παντως ειναι πως ο Αρης ειναι πεσμενος αρα ειναι μια καλη ευκαιρια

ο Μελμπεργκ ειναι μεγαλη απωλεια για τετοιο ματς & αν ακι καλος ο Ζεβλα, σαν τον Σουηδο δεν ειναι

το οτι ο Αρης ειναι πεσμενος δε μου λεει τιποτα. Θα θελουν να βγαλουν τα σπασμενα απο την πρωηγουμενη αγωνιστικη & αλλωστε ξερουμε οτι ολοι σκυλιαζουν οταν παιζουν με μας

Δημοσ.
Κακα τα ψεματα δεν μπορουμε να μιλαμε για διαιτησια αμα δεν την δουμε πρωτα!

Μη το λες αυτο...

Οι περισσοτεροι εδω μεσα το καταφερνουν παντα μια χαρα αυτο...

Μιλανε και πριν και μετα και ενδιαμεσα και μετα απο χρονια και οποτε θυμηθουν...

Δεν ξερω αν ο Ζεβλακοφ θα παιξει οπως πριν τραυματιστει.

Ναι γιατι και σε καλη κατασταση να ειναι σιγα το στοπερ ...:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...