Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αφιέρωμα της «Daily Mail»: Στους καλύτερους της 10ετίας ο Μέλμπεργκ στην Πρέμιερ Λιγκ!

Στους καλύτερους παίκτες της δεκαετίας στην Πρέμιερ Λίγκ συμπεριλαμβάνεται ο Όλοφ Μέλμπεργκ του Ολυμπιακού, σύμφωνα με την «Daily Mail».

Δημοσ.

καλημερες κι απο μενα.....

λοιπον.... αν και δεν συμετεχω ενεργα στα αθλητικα thread, παρ'ολο που τα διαβαζω καθημερινα, θα ηθελα να τοποθετηθω για τα τελευταια γεγονοτα και πανω στις τελευταιες σελιδες αυτου του thread διοτι σ'αυτο γινεται ολος ο πανικος....

δεν θα ειχα κανενα προβλημα να postαρω το ιδιο μνμ και στο thread Του παναθηναικου, αεκ, παοκ κτλ....

αυτα που διαβαζω στις τελευταιες (αρκετες) σελιδες ειναι πραγματικα τραγικα....

αντι να ασχολουμαστε με το ποδοσφαιρο (που τι στο καλο ειναι το ποδοσφαιρο?? απανταω: ενα παιχνιδι...) καθομαστε και προσπαθουμε να αποδειξουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη... κατι που προωθειται και απο τις χρωματιστες φυλλαδες και τα χρωματιστα blog και παει λεγοντας....

εδω ανθρωποι χτυπανε (με αεροβολα, σφεντονες, οδοντογλυφιδες.... δεν με νοιαζει στο κατω κατω...) και καθομαστε να αναλυσουμε επιστημονικα αν χτυπησαν ή οχι και με τι....

οπως επισης ανθρωποι πανε στο νοσοκομειο, χανουν ματια, δαχτυλα ή και την ζωη τους και μας το μονο που μας νοιαζει ειναι αν νικησε η ομαδα μας και να κανουμε την επομενη μερα καζουρα στους αντιπαλους.....

αν καποιος απο δω μεσα πιστευει οτι αυτο λεγεται ποδοσφαιρο τοτε κανει μεγαλο λαθος.... εγω λεω οτι ειναι πολεμος... που τον προκαλουν καποιοι που πανε στο γηπεδο εξοπλισμενοι με αεροβολα, σουγιαδες, νυχοκοπτες και δεν ξερω τι αλλο....

μερικοι απο αυτους πολλες φορες ειναι και μαστουρωμενοι....

αντι να μας νοιαζει και να αναρωτιομαστε τι και αν κουβαλαει ο διπλανος μας στο γηπεδο και αν εμεις οι ιδιοι κινδυνευουμε καθομαστε και προσπαθουμε να βγαλουμε λαδι την ομαδα μας....

δεν ξερω για σας... εγω "νομιζω' οτι οσοι κουβαλανε τετοια πραγματα (και πανε και στο γηπεδο).... λεω εγω.... μηπως.... ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ??????

το οτι φοραμε το ιδιο χρωμα κασκολ ή μπλουζα σημαινει οτι ειμαστε ασφαλεις???? ουτοπικο νομιζω..... αυτος που ειναι μαστουρωμενος και θα ερθει για ξυλο δεν νομιζω οτι θα μπορεσει να ξεχωρισει τι χρωμα κασκολ φοραω ή τι ομαδα ειμαι....

και αντι να προσπαθουμε να κανουμε κατι για αυτο καθομαστε και καταδικαζουμε τα γεγονοτα.... αντι να πεταξουμε εξω απο το γηπεδο και να σαπισουμε στο ξυλο αυτον που πεταξε εστω και ενα μπουκαλι ή αναπτηρα, δεν εχει σχεση το αντικειμενο, πολλες φορες πεταμε κι εμεις οτι βρουμε.... αντι να διαμαρτηρηθουμε στην καθε Παε, Καε, Σκατε και δεν ξερω εγω τι αλλο για την κατασταση στο γηπεδο της ομαδας μας και για τον κινδυνο της σωματικης μας ακεραιοτητας, καθομαστε και τσακωνομαστε (ναι.... τσακωνομαστε.... δεν ειναι συζητηση αυτη....) εδω μεσα, κανουμε ignore κτλ κτλ....

εγω στο γηπεδο για να δω ποδοσφαιρο εχω παει μια φορα μονο.... σιχαθηκα πραγματικα..... σιχαθηκα να ακουω τον ασχετο, αγνωστο, διπλανο μου να βριζει Χριστους και Παναγιες για παιχτες της ομαδας μου.... ενα παιχνιδι ειναι το κερατο μου.... ξεκολληστε πια!

δεν μπορω να καταλαβω ωρες ωρες..... κερδιζουμε κατι εμεις που τσακωνομαστε για βλακειες??? για το αν ο diogo ειναι μεγαλυτερο παλτο απο τον σισσε και δεν ξερω γω τι αλλο??? εμεις τους πληρωσαμε?? δεν το καταλαβα αυτο??? τι με νοιαζει εμενα αν ειναι παλτο ή οχι?? εγω τον πληρωνω??

θα γραψω και κατι για την διαιτησια αν και ειναι offtopic.... ο αδερφος μου παιζει σε μια ομαδα του ηρακλειου μπασκετ στο εφηβικο τμημα.... παιζεουν σε πρωταθλημα.... εχω παει σε αρκετους αγωνες.... εχω δει απειρα σφαλτοσφυριγματα απ τους διαιτητες.... δεν ειδα ομως κανεναν να μπαινει μεσα στο γηπεδο και να τον αρχιζει στα μπουνιδιἅ.... γιατι αυτο?? δεν σφυριξε λαθος?? ας τον λιντσαρουμε.... ή μηπως δεν υποστηριζω εγω ή οι αλλοι την ομαδα που παιζει ο αδερφος μου??

ελπιζω να καταλαβαινετε την ειρωνια στον λογο μου ετσι??

το ξαναλεω.... δεν ειναι δυνατον να τσακωνονται ανθρωποι καθε φυλου, ηλικιας κτλ κτλ για βλακειες... καθιστε χαρειτε το παιχνιδι.

στο κατω κατω ας προστατεψει η καθε εταιρια Παε, Καε και δεν ξερω εγω τι αλλο τα δικαιωματα της.... γιατι να χαλαμε εμεις την ζαχαρενια μας?? δεν το καταλαβα....

μαζευτειτε 10-20 ατομα και παιξτε μπαλιτσα, ποδοσφαιρο, μπασκετ, πινγκ-πονγκ.... οτι γουσταρετε.... νομιζω θα το απολαυσετε περισσοτερο.... αν εχω αδικο πειτε μου....

σορρυ για το τεραστιο post..... οπως ειπα το ποσταρα εδω γιατι σε αυτο το thread γινεται ο περισσοτερος ντορος.... για κανενα αλλο λογο... και αν θελετε μου λετε και το ποσταρω παντου..... δεν εχω κανενα προβλημα...

τυχον αναφορες που εκανα και ισως "δειχνουν" καποιους, τις πηρα απλως σαν παραδειγμα και τιποτε παραπανω.... αν καποιος πιστευει οτι τον εθιξα ζηταω προκαταβολικα συγγνωμη....

ελπιζω καποια στιγμη να αρχισουμε να συζηταμε για αγωνιστικα/αθλητικα θεματα ωστε να γουσταρω να συμμετεχω κι εγω....

Δημοσ.

Τιμή μας να παίζει στην ομάδα και χαίρομαι ιδιαίτερα που και η ομάδα του δίνει τη δυνατότητα να παίζει στους 16 του Ch.L αλλά και να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

Δημοσ.

καλημερες κι απο μενα.....

λοιπον.... αν και δεν συμετεχω ενεργα στα αθλητικα thread, παρ'ολο που τα διαβαζω καθημερινα, θα ηθελα να τοποθετηθω για τα τελευταια γεγονοτα και πανω στις τελευταιες σελιδες αυτου του thread διοτι σ'αυτο γινεται ολος ο πανικος....

δεν θα ειχα κανενα προβλημα να postαρω το ιδιο μνμ και στο thread Του παναθηναικου, αεκ, παοκ κτλ....

αυτα που διαβαζω στις τελευταιες (αρκετες) σελιδες ειναι πραγματικα τραγικα....

αντι να ασχολουμαστε με το ποδοσφαιρο (που τι στο καλο ειναι το ποδοσφαιρο?? απανταω: ενα παιχνιδι...) καθομαστε και προσπαθουμε να αποδειξουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη... κατι που προωθειται και απο τις χρωματιστες φυλλαδες και τα χρωματιστα blog και παει λεγοντας....

εδω ανθρωποι χτυπανε (με αεροβολα, σφεντονες, οδοντογλυφιδες.... δεν με νοιαζει στο κατω κατω...) και καθομαστε να αναλυσουμε επιστημονικα αν χτυπησαν ή οχι και με τι....

οπως επισης ανθρωποι πανε στο νοσοκομειο, χανουν ματια, δαχτυλα ή και την ζωη τους και μας το μονο που μας νοιαζει ειναι αν νικησε η ομαδα μας και να κανουμε την επομενη μερα καζουρα στους αντιπαλους.....

αν καποιος απο δω μεσα πιστευει οτι αυτο λεγεται ποδοσφαιρο τοτε κανει μεγαλο λαθος.... εγω λεω οτι ειναι πολεμος... που τον προκαλουν καποιοι που πανε στο γηπεδο εξοπλισμενοι με αεροβολα, σουγιαδες, νυχοκοπτες και δεν ξερω τι αλλο....

μερικοι απο αυτους πολλες φορες ειναι και μαστουρωμενοι....

αντι να μας νοιαζει και να αναρωτιομαστε τι και αν κουβαλαει ο διπλανος μας στο γηπεδο και αν εμεις οι ιδιοι κινδυνευουμε καθομαστε και προσπαθουμε να βγαλουμε λαδι την ομαδα μας....

δεν ξερω για σας... εγω "νομιζω' οτι οσοι κουβαλανε τετοια πραγματα (και πανε και στο γηπεδο).... λεω εγω.... μηπως.... ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ??????

το οτι φοραμε το ιδιο χρωμα κασκολ ή μπλουζα σημαινει οτι ειμαστε ασφαλεις???? ουτοπικο νομιζω..... αυτος που ειναι μαστουρωμενος και θα ερθει για ξυλο δεν νομιζω οτι θα μπορεσει να ξεχωρισει τι χρωμα κασκολ φοραω ή τι ομαδα ειμαι....

και αντι να προσπαθουμε να κανουμε κατι για αυτο καθομαστε και καταδικαζουμε τα γεγονοτα.... αντι να πεταξουμε εξω απο το γηπεδο και να σαπισουμε στο ξυλο αυτον που πεταξε εστω και ενα μπουκαλι ή αναπτηρα, δεν εχει σχεση το αντικειμενο, πολλες φορες πεταμε κι εμεις οτι βρουμε.... αντι να διαμαρτηρηθουμε στην καθε Παε, Καε, Σκατε και δεν ξερω εγω τι αλλο για την κατασταση στο γηπεδο της ομαδας μας και για τον κινδυνο της σωματικης μας ακεραιοτητας, καθομαστε και τσακωνομαστε (ναι.... τσακωνομαστε.... δεν ειναι συζητηση αυτη....) εδω μεσα, κανουμε ignore κτλ κτλ....

εγω στο γηπεδο για να δω ποδοσφαιρο εχω παει μια φορα μονο.... σιχαθηκα πραγματικα..... σιχαθηκα να ακουω τον ασχετο, αγνωστο, διπλανο μου να βριζει Χριστους και Παναγιες για παιχτες της ομαδας μου.... ενα παιχνιδι ειναι το κερατο μου.... ξεκολληστε πια!

δεν μπορω να καταλαβω ωρες ωρες..... κερδιζουμε κατι εμεις που τσακωνομαστε για βλακειες??? για το αν ο diogo ειναι μεγαλυτερο παλτο απο τον σισσε και δεν ξερω γω τι αλλο??? εμεις τους πληρωσαμε?? δεν το καταλαβα αυτο??? τι με νοιαζει εμενα αν ειναι παλτο ή οχι?? εγω τον πληρωνω??

θα γραψω και κατι για την διαιτησια αν και ειναι offtopic.... ο αδερφος μου παιζει σε μια ομαδα του ηρακλειου μπασκετ στο εφηβικο τμημα.... παιζεουν σε πρωταθλημα.... εχω παει σε αρκετους αγωνες.... εχω δει απειρα σφαλτοσφυριγματα απ τους διαιτητες.... δεν ειδα ομως κανεναν να μπαινει μεσα στο γηπεδο και να τον αρχιζει στα μπουνιδιἅ.... γιατι αυτο?? δεν σφυριξε λαθος?? ας τον λιντσαρουμε.... ή μηπως δεν υποστηριζω εγω ή οι αλλοι την ομαδα που παιζει ο αδερφος μου??

ελπιζω να καταλαβαινετε την ειρωνια στον λογο μου ετσι??

το ξαναλεω.... δεν ειναι δυνατον να τσακωνονται ανθρωποι καθε φυλου, ηλικιας κτλ κτλ για βλακειες... καθιστε χαρειτε το παιχνιδι.

στο κατω κατω ας προστατεψει η καθε εταιρια Παε, Καε και δεν ξερω εγω τι αλλο τα δικαιωματα της.... γιατι να χαλαμε εμεις την ζαχαρενια μας?? δεν το καταλαβα....

μαζευτειτε 10-20 ατομα και παιξτε μπαλιτσα, ποδοσφαιρο, μπασκετ, πινγκ-πονγκ.... οτι γουσταρετε.... νομιζω θα το απολαυσετε περισσοτερο.... αν εχω αδικο πειτε μου....

σορρυ για το τεραστιο post..... οπως ειπα το ποσταρα εδω γιατι σε αυτο το thread γινεται ο περισσοτερος ντορος.... για κανενα αλλο λογο... και αν θελετε μου λετε και το ποσταρω παντου..... δεν εχω κανενα προβλημα...

τυχον αναφορες που εκανα και ισως "δειχνουν" καποιους, τις πηρα απλως σαν παραδειγμα και τιποτε παραπανω.... αν καποιος πιστευει οτι τον εθιξα ζηταω προκαταβολικα συγγνωμη....

ελπιζω καποια στιγμη να αρχισουμε να συζηταμε για αγωνιστικα/αθλητικα θεματα ωστε να γουσταρω να συμμετεχω κι εγω....

απόλυτα σωστό σε βρίσκω! τα ίδια περίπου έγραφα και εγώ μετά το ντέρμπυ στο Καραϊσκάκη...

Ε, μετά από δύο βδομάδες για τα ίδια θέματα συζητάνε: για το αν είναι ψεύτης ή όχι, αν εριξαν με αεροβόλο ή όχι κλπ. Κατάντια!!!

Δημοσ.
Kαι μιας και εμεις ψαχναμε για αποκουμπι, εσεις για να μας το χαλασετε πρεπει να βγαλετε ψευτη τον Τζορβα, ο οποιος συμφωνα με το πορισμα ιατροδικαστη+εισαγγελεα βληθηκε με πανω απο 1 αεροβολα. Αρα ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ δεν ειναι ψευτης.

Οταν βγαινει και δειχνει μια μελανια (την οποια ειχε απο την προηγουμενη εβδομαδα) μετα το ντερμπι, τοτε με συγχωρεις αλλα ειναι ψευτης.. Και οπως εχω πει και αλλες φορες αν εγινε κατι με αεροβολο, ας βρεθει ο ενοχος απο τις καμερες και να τον στειλουν πιο βαθεια στην ψειρρου και απο τον χειροτερο εγκληματια.. Ασε τα νομικα και ιατρικα δεν ειναι ψευτης και το 'πε το ΄πε ο παπαγαλος.. Η αρχικη του δηλωση για το σημαδι-μελανια ηταν ψευδης..

Στην Ελλαδα ειμαστε εξαλλου. Γινεται να πεισεις τον Ελληνα οτι 1+1 κανει 2, αν αυτος πιστευει οτι κανει 3? Και τον Αινσταιν τον ιδιο να του φερεις, χαζο θα τον βγαλει, για να αποδειξει οτι 1+1=3.

Θα συμφωνησω στην τελευταια προταση.. Εδω πηγατε να βγαλετε μονταζ τις φωτο και τα βιντεο και το πιστεψατε κιολας.. Τι να λεμε..

Δημοσ.
http://www.sport24.gr/html/ent/263/ent.333263.asp να πως παιρνονται οι κουπες κυριοι:lol::lol:

Πατέρα, βγάλε ανακοίνωση ότι η ομάδα του Θρύλου ήταν φτιαγμένη, γι' αυτό κέρδισε την μπανάθα. Κοτζάμ πλοίο είχαν πιει και περίσσεψε κιόλας να δώσουν και σε άλλους :lol:.

Δημοσ.

Το χειροτερο ειναι πως κατι θα βρουν να πουνε και για αυτο μερικοι..

Ας μιλησουμε λιγο για αγωνιστικα, ετσι για αλλαγη :

αναλυτικοτερα για το link που παρεθεσε και ο αλεξης

Ψάχνει λιμάνι ο... φευγάτος Ρικέλμε

O Xουάν Pικέλμε είναι η μεταγραφική «βόμβα» που ετοιμάζει ο Oλυμπιακός...

Oπως τονιζόταν χθες, μετά τη συνάντηση που είχε ο Σ. Kόκκαλης με τον Γ. Xρυσικόπουλο στα γραφεία της ΠAE, αν περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις ο Λούα Λούα, θα γίνει ακόμα μία μεταγραφή και αυτός θα είναι μεσοεπιθετικός, ενώ διαψεύστηκαν κατηγορηματικά τα ονόματα των Pέγες, Mπραντάο και Nενέ.

http://www.ethnos.gr/ethnosport/article.asp?catid=8747&subid=2&pubid=6658004

Νομιζω ειναι πολυ καλη λυση για τη θεση του επιτελικου. Χλωμο να ερθει βεβαια αλλα ποτε δεν ξερεις.. Εδω θα ξαναφερουν τον Λουα Λουα για αριστερο χαφ, ολα μπορουν να γινουν στον Ολυμπιακο

Επισης : στις 18:00 παιζουμε με την Μπουντβα στο πολο για τη Γιουρολιγκ

στις 19:30 με την Μπουντεγιοβιτσε στο βολλει για το Τσμπιονς Λιγκ

και στις 19:45 με την Λιετουβος Ριτας στο μπασκετ για την Γιουρολιγκα

καλη επιτυχια σε ολα!

Δημοσ.

Παικταρας ο Ρικελμε αλλα πρεπει να εχουμε αλλες προτεραιοτητες.Δεν γινεται η ομαδα να παιζει με αριστερο χαφ τον Λεοναρντο,τωρα να παιρνει τη θεση του ο Λουα Λουα και ο Κοκκαλης να κανει του κεφαλιου του.Για να μην αναφερθω στο οτι εχουμε 2 μονο επιθετικους και εναν που δεν ξερουμε αν θα ξαναπαιξει φετος.

Σχετικα με τη διαιτησια.Εγω ξερω οτι αν ο παικτης δεν κανει κινηση προς τη μπαλα και δεν συμμετασχει στη φαση δεν υπαρχει παραβαση.Δηλαδη εστω οτι βγαινω με 2 παικτες στην αντεπιθεση.Ο ενας δεν καλυπτεται αλλα εχει διπλα του αμυντικο και ο αλλος καλυπτεται κανονικα.Αν εγω δωσω στη μπαλα σε αυτον που καλυπτεται φυσικα και δεν ειναι offside παρολο που ενας συμπαικτης μου ειναι σε αντικανονικη θεση και τραβαει παικτη.

Δημοσ.

Επιθετικους εχουμε ηδη τρεις και το Λουα Λουα τεσσερις ο οποιος στο 4-5-1 μαλον για αριστερο χαφ θα αποκτηθει.

Και απο αυτους τους 4 ο ενας θα παιζει παντα ( αν δε το κανει 4-4-2 ο Ζικο ) .

Αρα γιατι να ξοδευτει για επιθετικο αφου εχει ηδη ακριβωπληρωσει το Diogo ?

Αν το κανει 4-4-2 τοτε γινεται και ο Λουα Λουα επιθετικος και μπορει να παιζει και ο Ζαιρι αριστερο χαφ...

Παντως αν δεν εχουμε παλι συνεχομενους τραυματισμους μια χαρα θα μας κατσουν οι μεταγραφες αυτες αν γινουν δλδ Λουα Λουα και ενας παιχτης σαν το Ρικελμε....

Δημοσ.

Μη κανουν κανενα λαθος και δωσουν το λυκο παλι

Αν περιμενουμε να μαρκαρει ο Ντουντου καηκαμε

Μετα να φερει και τον Πατσα πισω να εχουμε Ντουντου Πατσα Ντομι Στολτιδη, το καρε της γκαφας

Δημοσ.

Εγω δεν ειμαι σιγουρος για την κατασταση που θα επιστρεψει ο Ντερμπισιρ.Επισης και ο Ντιογο και ο Λουα Λουα ειναι περιφερειακοι επιθετικοι.Ενα γκολτζη θελουμε και ενα αριστερο χαφ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...