Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα λες αυτα γιατι δεν ηξερες και ακομα δε ξερεις το Σισε...

Ο Σισε δεν ειναι Μεσι ουτε Ροναλντο...

Ειναι αυτος που θα κανει την κινηση για να δεχτει τη μπαλα απο τους μεσοεπιθετικους για να σκοραρει...

Και αν ειχε ενα καλο δεκαρι , δημιουργικους συμπαιχτες δλδ τωρα θα ειχε οχι 9 αλλα 19 γκολ...

Ξερω θα πεις οτι εχει χασει καμποσες ευκαιριες...

Ο Σισε θα χασει και κανα 2 γκολ δε λεω αλλα ειναι ικανος να δημιουργησει με την εκρηκτικοτητα του παρα πολλες φασεις...

Απλα δεν εχει τους καλους πασαδωρους για να κανει παρτυ...:-D

Το ξεραμε οτι δε μπορει να κανει τις τριπλες και πριν ερθει δε χρειαζοταν να το διαπιστωσουμε εδω...:-(

Και για το Σιλβα δε ζητησε κανεις να κανει τακουνακια..

Ελεος , αμυντικο χαφ ειναι...

Οποιος δε καταλαβαινει αυτη τη διαφορα και περιμενει το πρωτο πραγμα απο ενα αμυντικο χαφ τα τακουνακια και τριπλες μαλον δε ξερει καλα πως παιζεται το ποδοσφαιρο...

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Tα λες αυτα γιατι δεν ηξερες και ακομα δε ξερεις το Σισε...

Ο Σισε δεν ειναι Μεσι ουτε Ροναλντο...

Ειναι αυτος που θα κανει την κινηση για να δεχτει τη μπαλα απο τους μεσοεπιθετικους για να σκοραρει...

Και αν ειχε ενα καλο δεκαρι , δημιουργικους συμπαιχτες δλδ τωρα θα ειχε οχι 9 αλλα 19 γκολ...

Ξερω θα πεις οτι εχει χασει καμποσες ευκαιριες...

Ο Σισε θα χασει και κανα 2 γκολ δε λεω αλλα ειναι ικανος να δημιουργησει με την εκρηκτικοτητα του παρα πολλες φασεις...

Απλα δεν εχει τους καλους πασαδωρους για να κανει παρτυ...:-D

Το ξεραμε οτι δε μπορει να κανει τις τριπλες και πριν ερθει δε χρειαζοταν να το διαπιστωσουμε εδω...:-(

Και για το Σιλβα δε ζητησε κανεις να κανει τακουνακια..

Ελεος , αμυντικο χαφ ειναι...

Οποιος δε καταλαβαινει αυτη τη διαφορα και περιμενει το πρωτο πραγμα απο ενα αμυντικο χαφ τα τακουνακια και τριπλες μαλον δε ξερει καλα πως παιζεται το ποδοσφαιρο...

Και ήξερα και ξέρω ποιος είναι ο Σισέ. Ο ρόλος του κλασικού φουνταριστού όμως που θα πάρει μπαλιά πάρε - βάλε περιορίζεται σε ελάχιστους παίχτες στην Ελλάδα.

Και ο Μπλάνκο το ίδιο στυλ παιχνιδιού έχει, αλλά δεν χάνει 5-10 ευκαιρίες για να σκοράρει. Τη μισή φάση την κάνει γκολ, τουλάχιστον μέχρι πέρυσι, γιατί φέτος είναι κι αυτός ανύπαρκτος, τον πήρανε χαμπάρι.

Στην Ελλάδα λοιπόν, όπου ο κεντρικός αμυντικός αμύνεται στη γραμμή, παίχτης Σισέ δεν υφίσταται, ακριβώς επειδή δεν μπορεί να απειλήσει με διαφορετικούς τρόπους (σουτ έξω από την περιοχή, ντρίμπλα κλπ.) Παρόμοια περίπτωση με τον Τσίλντρες όπου του έκλεινες το σουτ και τον άφηνες να βολοδέρνει με τσαλιμάκια, ψάχνοντας για την εσωτερική.

Και η πλάκα είναι ότι λες τα ίδια με εμένα, με άλλα λόγια.

Αν είχε και αν είχε. Ε, αν είχε όλα αυτά που περιγράφεις παραπάνω, ο ΠΑΟ, θα ήταν άλλη ομάδα. Από τη στιγμή που δεν έχει όλα τα αν, τότε ακυρώνεται η επιλογή του από το τεχνικό team.

Δημοσ.

καθεστε και ασχολειστε με το ποιος σουταρει καλυτερα τη στιγμη που η ομαδα μας τρωει χοντρο δουλεμα και οι πρασινοι κανουν ο,τι γουσταρουν στα εξωαγωνιστικα

Δειτε τι εγραψε η derby για τον αγωνα με τον Ατρομητο, τοτε που ολοι οσοι εκαναν τα επεισοδια βαφτιστηκαν αντιεξουσιαστες και ο παο τη γλιτωσε με προστιμο...2.000 ευρω

Με τη λήξη του ημιχρόνου αντιεξουσιαστές μαζί με οπαδούς του ΠΑΟ πήγαν προς την πλευρά της Θύρας 20. Εκεί που είχαν τοποθετηθεί οι φίλοι του Ατρόμητου και υπήρχε μια διμοιρία Αστυνομικών. Αμέσως άρχισαν να επιτίθενται με πέτρες, καπνογόνα, στιλό, μολότοφ και ότι άλλο είχαν στην διάθεση του στην Αστυνομία, ενώ την ίδια ώρα και κάποιοι του Ατρόμητου πετούσαν κι αυτοί αντικείμενα και καπνογόνα προς τους Αστυνομικούς.Μέσα σε λίγα λεπτά οι Αστυνομικές δυνάμεις πολλαπλασιάστηκαν και άρχισαν ένα κυνηγητό με τους οπαδούς του ΠΑΟ στον εξωτερικό χώρο του ΟΑΚΑ. Όλα αυτά ενώ το δεύτερο μέρος είχε ξεκινήσει

απο http://www.gavros.gr

Και περιμενετε να δειτε και ποια θα ειναι η τιμωρια για τα επεισοδια που εκαναν στη Θεσ/νικη

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:48 ----------

ata_2009_12_15_9_11_46_b.jpg

απο http://www.redplanet.gr/html/ent/186/ent.262186.asp

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:55 ----------

κι ο εισαγγελεας γιατι δεν καλεσε αυτον τον δημοσιογραφο που περιγραφει??

[ame]

[/ame]

αλλα η απαντηση ειναι γνωστη. Για ολα φταει ο Κοκκαλης

Δημοσ.

καλα μετα την ξεφτιλα του redplanet με τα ψεματα για τον τζορβα ακομα ποσταρεις λινκ απο κει;

εν το μεταξυ μαργαριτα πρεπει να σου εχει κανει μεγαλη ζημια ο Παναθηναικος. τα μισα σου ποστ για τον Παο ειναι :D

Δημοσ.

Σορυ για ποια ξεφτιλα λες;; Αυτα που ποσταρα απο τα κοκκινα σαιτς για κεινο το θεμα, ηταν για το σημαδι στον αγκωνα ετσι δεν ειναι;; Μετα μαθαμε κατι γι αθτο; Θελω να πω...ειπε ιατροδικαστης οτι το συγκεκριμενο εγινε τοτε; Δε θυμαμαι

ετσι κι αλλιως ομως αυτα που γραφουν τα σαιτς σημερα ειναι αντιγραφη απο τη ντερμπι οποτε δε τιθεται θεμα «μονταζ»

χαχα ποια ζημια λες βρε συνφορουμιτη. Σκεψου δηλ να μην ειχα και τα 12 πρωταθληματα τι θα λεγες

απλα με εκνευριζει ολη αυτη η καλυψη που υπαρχει

δε γινεται οι οπαδοι σας να κανουν τετοια, οι αρδ να τα χρεωνουν σε αλλους, κι εσεις να τη βγαζετε καθαρη & να μη λεμε τιποτα.

Και δεν ειναι βεβαια μονο οι αρδ αλλα κι εσεις οι ιδιοι που ξεσηκωθηκατε με το ντερμπι(και οκ καλα κανατε) αλλα γι αυτα που εγιναν με τον ηρακλη δε γραψατε τιποτα ;)

Δημοσ.
Σορυ για ποια ξεφτιλα λες;;

για την ξεφτίλα με την φώτο από το παιχνίδι με τον Αστέρα που πόσταρες και αποδείχτηκε ότι ήταν ψεύτικη, οπως φάνηκε και εδώ μέσα.

για την ξεφτίλα με τις κατηγορίες ότι ενας ανθρωπος λέει ψεμματα ότι τον πυροβόλησαν ενω οι ιατροδικαστές το επιβεβαιωνουν.

οσο για το ματς με τον Ηρακλη μην τρελαθουμε. σε σχεση με το τι εγινε στο Καραισκακη ειναι αστεία τα επισόδεια. εδω μιλαμε για πυροβολισμό ανθρωπου.

και πριν προλαβει καποιος να πω ότι το ιδιο σκεφτομαι για τον αντιστοιχο μαλακα που πυροβολησε προπερσι τον φροντιστη του μπασκετικου ολυμπιακου στο οακα

Δημοσ.

καθεστε και ασχολειστε με το ποιος σουταρει καλυτερα τη στιγμη που η ομαδα μας τρωει χοντρο δουλεμα και οι πρασινοι κανουν ο,τι γουσταρουν στα εξωαγωνιστικα

Δειτε τι εγραψε η derby για τον αγωνα με τον Ατρομητο, τοτε που ολοι οσοι εκαναν τα επεισοδια βαφτιστηκαν αντιεξουσιαστες και ο παο τη γλιτωσε με προστιμο...2.000 ευρω

Με τη λήξη του ημιχρόνου αντιεξουσιαστές μαζί με οπαδούς του ΠΑΟ πήγαν προς την πλευρά της Θύρας 20. Εκεί που είχαν τοποθετηθεί οι φίλοι του Ατρόμητου και υπήρχε μια διμοιρία Αστυνομικών. Αμέσως άρχισαν να επιτίθενται με πέτρες, καπνογόνα, στιλό, μολότοφ και ότι άλλο είχαν στην διάθεση του στην Αστυνομία, ενώ την ίδια ώρα και κάποιοι του Ατρόμητου πετούσαν κι αυτοί αντικείμενα και καπνογόνα προς τους Αστυνομικούς.Μέσα σε λίγα λεπτά οι Αστυνομικές δυνάμεις πολλαπλασιάστηκαν και άρχισαν ένα κυνηγητό με τους οπαδούς του ΠΑΟ στον εξωτερικό χώρο του ΟΑΚΑ. Όλα αυτά ενώ το δεύτερο μέρος είχε ξεκινήσει

απο http://www.gavros.gr

Και περιμενετε να δειτε και ποια θα ειναι η τιμωρια για τα επεισοδια που εκαναν στη Θεσ/νικη

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:48 ----------

ata_2009_12_15_9_11_46_b.jpg

απο http://www.redplanet.gr/html/ent/186/ent.262186.asp

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:55 ----------

κι ο εισαγγελεας γιατι δεν καλεσε αυτον τον δημοσιογραφο που περιγραφει??

αλλα η απαντηση ειναι γνωστη. Για ολα φταει ο Κοκκαλης

Δεν περναει μερα χωρις να ασχοληθεις με τους φιλαθλους του ΠΑΟ ε?

Σου εχω ξανααπαντησει:

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3061723&postcount=6598

Aλλα φυσικα εκανες οτι δε το διαβασες και συνεχιζεις το χαβα σου.

Ασχοληθειτε με τη βια που παραγετε εσεις, και αφηστε τα του ΠΑΟ. Εσεις(εσυ) κοντεψατε να μου βγαλετε τα βληματα απτο αεροβολο, αγιασμο. Τα επεισοδια των φιλαθλων του ΠΑΟ σας μαρανανε τρομαρα σας.

Δημοσ.
για την ξεφτίλα με την φώτο από το παιχνίδι με τον Αστέρα που πόσταρες και αποδείχτηκε ότι ήταν ψεύτικη, οπως φάνηκε και εδώ μέσα.

Η photo με το σημάδι στον αγκώνα είναι αυθεντικότατη, αν μιλάμε για την ίδια φωτογραφία. Από εδώ μέσα αποδείχτηκε ότι 50 γαύροι σε 50 διαφορετικές φωτο και σε 10 videos είναι γραφίστες και μοντέρ, οπότε δεν βγάζουμε άκρη εδώ μέσα.

Το σημάδι στον αγκώνα προυπήρχε και αυτό είναι το παράπτωμα του Τζόρβα που οδήγησε πολλούς (μεταξύ αυτών και εμένα) να τον κατονομάσω ψεύτη (για τον αγκώνα που δείχνει στην κάμερα)

Κατά τα άλλα έχουμε την ίδια ακριβώς άποψη για τα μλκισμένα με τα αεροβόλα, ανεξαρτήτως χρώματος.

Τουλάχιστον εσύ παραδέχεσαι τα αεροβόλα στο ΟΑΚΑ και όχι τις σφεντόνες που προσπαθούσε να μας πείσει ο άλλος.

Δημοσ.

Η προσπάθεια που γίνεται από ορισμένους είναι να μας πείσουν ότι οι "δικοί μας" κάφροι είναι πιο κάφροι από τους "δικούς σας". Εγώ δε βλέπω διαφορά στην οπαδική καφρίλα και τις μεθόδους τους. Αν υπάρχουν στοιχεία για τον οποιοδήποτε, ας ακολουθηθεί η νόμιμη οδός.

Δημοσ.
Αν υπάρχουν στοιχεία για τον οποιοδήποτε, ας ακολουθηθεί η νόμιμη οδός.

Επί του θέματος πάντως, ο Τζόρβας θα κληθεί να καθίσει και στο εδώλιο του κατηγορουμένου, καθώς στις δηλώσεις που έκανε άφησε αιχμές για εντεταλμένη υπηρεσία υπονοώντας τον Κόκκαλη. Και θα πρέπει να το αποδείξει αυτό...

Δημοσ.

Σου εχω ξανααπαντησει:

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3061723&postcount=6598

Aλλα φυσικα εκανες οτι δε το διαβασες και συνεχιζεις το χαβα σου.

οταν θα μου απευθυνεις το λογο, θα σου απαντησω

οσο για το ματς με τον Ηρακλη μην τρελαθουμε. σε σχεση με το τι εγινε στο Καραισκακη ειναι αστεία τα επισόδεια. εδω μιλαμε για πυροβολισμό ανθρωπου.

τωρα ποιος ειναι αυτος που συγκρινει καφριλες?

ζημια μπορει να προκαλεσει και το αεροβολο, ζημια μπορει να κανουν και αυτα

Αμέσως άρχισαν να επιτίθενται με πέτρες, καπνογόνα, στιλό, μολότοφ και ότι άλλο είχαν στην διάθεση του στην Αστυνομία

οπως επισης ζημια μπορει να κανουν τα δακρυγονα που αναγκασαν τον κοσμο να φυγει τρεχοντας και το ματς να διακοπει μιση ωρα.

@kirileman το θεμα το δικο μου δεν ειναι να βγαλω τους οπαδους του οσφπ λαδι. Απλα οι καφριλες και των 2 να τιμωρουνται το ιδιο

Δημοσ.

Το σημάδι στον αγκώνα προυπήρχε και αυτό είναι το παράπτωμα του Τζόρβα που οδήγησε πολλούς (μεταξύ αυτών και εμένα) να τον κατονομάσω ψεύτη (για τον αγκώνα που δείχνει στην κάμερα)

Κατά τα άλλα έχουμε την ίδια ακριβώς άποψη για τα μλκισμένα με τα αεροβόλα, ανεξαρτήτως χρώματος.

Τουλάχιστον εσύ παραδέχεσαι τα αεροβόλα στο ΟΑΚΑ και όχι τις σφεντόνες που προσπαθούσε να μας πείσει ο άλλος.

Και μιας και τα γραπτα δε σβηνονται ας δουμε ποια ηταν η αποψη σου για το θεμα Τζορβα 11 μερες πριν:

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3044851&postcount=6216

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3044876&postcount=6219

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3045843&postcount=6253

Για οποιον βαριεται να διαβαζει τα παραπανω και να κανει συγκρισεις αποψεων με οσα ισχυριζεσαι τωρα:

Εσυ που σημερα:

Α. μας διευκρινιζεις οτι αναφεροσουν μονο στον αγκωνα του Τζορβα

β. εχεις αποψη για τα "μλκισμενα με τα αεροβολα" οπως λες---->

πριν μια βδομαδα αμφισβητουσες το πορισμα του ιατροδικαστη οτι ο Τζορβας βληθηκε με αεροβολα απο την κερκιδα σας.

@omni: Δεν ξερω το μικρο σου για να σου απευθυνω το λογο με καποιο αλλο τροπο. Εκτος αν σαρεσει να σε αποκαλω μαργαριτα, τοτε πασσο.

@kirileman: Για πρωτη φορα θα συμφωνησω μαζι σου. Ειναι τουλαχιστον χαζο να γινεται προσπαθεια διαχωρισμου ποιοτικων και μη ποιοτικων χουλιγκαν. Οι δικοι μας χουλιγκαν και οι δικοι σας χουλιγκαν. Λες και εχει διαφορα. Απλα ο omni καθε βδομαδα μας κανει ενα report για τα δικα μας επεισοδια, αλλα ποτε δεν τον ειδα να αναφερεται στα δικα τους, οποτε ειπα να του θυμησω μερικα, μιας και το τοπικ ειναι του Ολυμπιακου.

Καλησπερα!

Δημοσ.

Απ οτι εχει γραψει καποιος απο σας, τα ποστ μου του εμοιαζαν με καποιο παλιο μελος με το ονομα «omni»

το χω πει τοσες φορες ομως, δεν εχω καμια σχεση. πρωτη φορα γραφτηκα στο φορουμ

αν ησουν εσυ στη θεση μου θα σ αρεσε αυτο; Εμενα παντως οχι

Δημοσ.
Απ οτι εχει γραψει καποιος απο σας, τα ποστ μου του εμοιαζαν με καποιο παλιο μελος με το ονομα «omni»

το χω πει τοσες φορες ομως, δεν εχω καμια σχεση. πρωτη φορα γραφτηκα στο φορουμ

αν ησουν εσυ στη θεση μου θα σ αρεσε αυτο; Εμενα παντως οχι

Μην αγχώνεσαι. Θα τους περάσει. Για το πρώτο διάστημα που άρχισα να γράφω εγώ εδώ, ήμουν εγώ ο omni. Έτσι κάνει το συγκεκριμένο παρεάκι, δεν είναι καινούργιο φαινόμενο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...