Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Να πούμε για νιοστή φορά τα ίδια πράγματα:

ΔΕΝ αποτελλεί αντικείμενο "καζούρας", "καλόπιστου σχολιασμού" ή "ελευθερίας λόγου" το ποιο thread επιλέγουν για να γράφουν τις απόψεις τους οι χρήστες, δεδηλωμένοι οπαδοί των διαφόρων ομάδων, ΕΦΟΣΟΝ το κάνουν κόσμια. Δικαίωμά τους απόλυτο.

Εκφραζόμαστε ΚΟΣΜΙΑ. Η συνεχής χρήση @@, ΔΕΝ εμπίπτει στην έννοια της κοσμιότητας, καθ' οιαδήποτε έννοια. Άλλη ανοχή δεν θα υπάρξει επ' αυτού.

Τέλος, η ενεργοποίηση της ignore list είναι απόλυτο ΔΙΚΑΙΩΜΑ των χρηστών και ΔΕΝ αποτελλεί αντικείμενο καζούρος ή περιπαικτικών σχολίων.

Θεωρείστε το μήνυμα αυτό προειδοποίηση προς όλους όσων τα μηνύματα διαγράφηκαν: έπονται ban. Δε θα λέμε τα ίδια συνέχεια.

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το έψαχνα καιρό να το ξαναβρώ αυτό, τότε που γίνονταν οι συγκρίσεις για τον κίλερρρρρ Βον αλλά έτυχε και το βρήκα τώρα...

Quote:

Originally Posted by DaDakota

The rockets did not pursue Wafer over the offseason, was this a mistake? I think he is a one of a kind player. Your Thoughts?

Quote:

Originally Posted by John Hollinger

Wafer's one of a kind only if you mean the kind who gets sent to detention in the middle of a playoff game.

http://sports.espn.go.com/nba/preview2009/news/story?page=Rockets-Live0910

Και ποιος είναι ο κύριος Hollinger.

http://en.wikipedia.org/wiki/John_Hollinger

Δημοσ.

Τεσπα, εγω θελω αντικαταστατη του Ουειφερ οπωσδηποτε και λεγαμε με εναν φιλο μου για τον Ουολς τις Ολιμπια (και πρωην της Ολυμπια Λαρισας).

Βασικά, στο χρονικό σημείο στο οποίο βρισκόμαστε, μόνο σε δοκιμασμένη λύση επιπέδου θα μπορούσαμε να πάμε. Αυτή τη στιγμή δοκιμασμένη λύση επιπέδου δεν φαίνεται να υπάρχει, οπότε, αφού η ομάδα είναι πρώτη στο πρωτάθλημα, πρώτη σε Euroleague και μάλιστα με υπερκερασμένη διαφορά από τη Μάλαγα, ας μείνει ως έχει το σχήμα για να ηρεμήσει και η ομάδα, στον απόηχο της αποχώρησης του Ουέιφερ. Ας ενεργοποιήσει λίγο παραπάνω τον Χαλπερίν, μιας και δεν νομίζω να ξέχασε το μπάσκετ που βλέπαμε στη Μακάμπι και ας κινηθούν οι Αγγελό μόλις παρουσιαστεί η ευκαιρία για ψηλό, δοκιμασμένο δυάρι. (βλέπε Λάνγκτον, μην είναι πάλι κανένας Γκρίρ και τον ποστάρει μέχρι και το παρκέ)

Δημοσ.
Βασικά, στο χρονικό σημείο στο οποίο βρισκόμαστε, μόνο σε δοκιμασμένη λύση επιπέδου θα μπορούσαμε να πάμε. Αυτή τη στιγμή δοκιμασμένη λύση επιπέδου δεν φαίνεται να υπάρχει, οπότε, αφού η ομάδα είναι πρώτη στο πρωτάθλημα, πρώτη σε Euroleague και μάλιστα με υπερκερασμένη διαφορά από τη Μάλαγα, ας μείνει ως έχει το σχήμα για να ηρεμήσει και η ομάδα, στον απόηχο της αποχώρησης του Ουέιφερ. Ας ενεργοποιήσει λίγο παραπάνω τον Χαλπερίν, μιας και δεν νομίζω να ξέχασε το μπάσκετ που βλέπαμε στη Μακάμπι και ας κινηθούν οι Αγγελό μόλις παρουσιαστεί η ευκαιρία για ψηλό, δοκιμασμένο δυάρι. (βλέπε Λάνγκτον, μην είναι πάλι κανένας Γκρίρ και τον ποστάρει μέχρι και το παρκέ)

Α. Μας λες εν ολιγοις οτι η σεζον πρεπει να βγει με βασικο 2ρι αυτον που ο Γιαννακης αφηνε εκτος Α1 στην αρχη της σεζον για χαρη του Μπεβερλι?

Β. Αντε και ο Χαλπεριν καλυπτει επαξια τη θεση του. Αν ω μη γεννειτο τραυματιστει τι? Αλχημειες μεταξυ των ασσων σας θα κανετε?

Γ. Το χουμε πει και ξαναπει αλλα δεν εννοειτε να το καταλαβετε. Μην ψαρωνετε με τις πρωτες θεσεις ειδικα αυτη τη περιοδο (και ειδικα στην Α1). Οσο για την Ευρωλιγκα, καλο ειναι να βγειτε πρωτοι γιατι αποφευγετε διαφορους αντιπαλους, αλλα μονο καλη δεν ειναι η μεχρι τωρα παρουσια σας. Ηττες απο Παρτιζαν/Μαλαγα και παραλιγο απο Ορλεανη δεν σου λενε κατι? Αντε οκ δε σου λενε τιποτα. Τα ματς που πλησιαζουν? Νιωθεις βεβαιοτητα για τη πρωτη θεση κι εσυ?

Εντωμεταξυ η λογικη ωρες ωρες σπαει κοκκαλα. Ο Τσαρτσαρης ειναι αχρηστος και τελειωμενος επειδη δεν επαιξε καλα περυσι (λογω τραυματισμων), ενω ο Χαλπεριν πρεπει να γινει το βασικο 2ρι του ΟΣΦΠ καθως θα θυμηθει το μπασκετ που εχει να παιξει εδω και 2 χρονια (αν και υγιης).

Δημοσ.

Τέλος, η ενεργοποίηση της ignore list είναι απόλυτο ΔΙΚΑΙΩΜΑ των χρηστών και ΔΕΝ αποτελλεί αντικείμενο καζούρος ή περιπαικτικών σχολίων.

Kανεις δεν εκανε καζουρα επειδη καποιος εκανε ιγνορ

Η καζουρα γινεται οταν ο Α λεει την καφριλα του και μετα απανταει ο Β και ο Α βγαινει και λεει "Δεν ξερω τι γραφεις, εκανα ignore"

Το να αντιμαχεις με τον αλλο και μολις μιλας να βαζεις τα δαχτυλα στα αυτια και να φωναζεις "Λαλαλαλαλαλα" για να μην ακουσεις τι λεει και να πας σπιτι σου νομιζωντας οτι εσυ ειχες δικιοοι περισσοτεροι τα κοψαμε στην 6η δημοτικου

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:43 ----------

Νομιζω οτι ολοι εχετε παραγνωρισει το γεγονος οτι εχετε ΗΔΗ 6 ξενους.

Και πως εχετε ηδη φαει 2 αλλαγες απο τις 5 που επιτρεπονται στην Ελλαδα και πως δυσκολα θα βρεις αυτη την περιοδο παικτη να δεχτει να ερθει στην Ελλαδα για να μπαινοβγαινει Α1

Κοινως, είτε θα προσπαθησετε να παρετε καλυτερο απο αυτους που εχτε(αρα τωρα βλεπεις καποιο προβλημα) είτε θα πας σε χειροτερη ή εστω ισαξια λυση με τους υπαρχοντες μονο και μονο για να εχεις επιλογες χωρις να μπορουν να παιξουν ολοι ταυτοχρονα, κατι που για μενα δεν εχει νοημα αφου ποσο να σε βοηθησει παικτης με ταβανι ειδικα αν εχει χασει ήδη 4 μηνες απο την ομαδα

Νομιζω οτι ειναι πολυ καλυτερα να παρει παιχνιδια ο Μπεβερλι και να δεσει με τους υπολοιπους. Αλλα εγω ειμαι ''βαζελος'' οποτε τι να ξερω

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτά τα "κανείς" θα πρότεινα να τα αφήσουμε κατά μέρος, ειδικά από τη στιγμή που έχω σβήσει πέντε τέτοια μηνύματα από χτες.

Κατά τα λοιπά, όποιες αντιρρήσεις έχετε για όσα γράφω ως συντονιστής, με pm.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Η καζουρα γινεται οταν ο Α λεει την καφριλα του και μετα απανταει ο Β και ο Α βγαινει και λεει "Δεν ξερω τι γραφεις, εκανα ignore"

Το να αντιμαχεις με τον αλλο και μολις μιλας να βαζεις τα δαχτυλα στα αυτια και να φωναζεις "Λαλαλαλαλαλα" για να μην ακουσεις τι λεει και να πας σπιτι σου νομιζωντας οτι εσυ ειχες δικιοοι περισσοτεροι τα κοψαμε στην 6η δημοτικου

Προτιμώ να γίνομαι εγώ παιδί 6ης δημοτικού, παρά να κάθομαι να αποδείξω στον καθένα ότι δεν είμαι ελέφαντας, και να λέω εγώ άσπρο, εσύ μαύρο και να μη βγάζει πουθενά. Παλιότερα έχω παραθέσει video με τη γνωστή φάση του Σαλπιγγίδη στο Καραϊσκάκη και ο άλλος μας παρέθετε screenshot, όπου σύμφωνα με την άποψή του και με τα μάτια του, η μπάλα δεν είχε βγει.

Επειδή η δουλειά μου είναι γύρω από video και μπορώ να φτιάξω όσα και όπως θέλω, αυτή την κουτοπονηριά εγώ δεν τη γουστάρω. Γι' αυτό λοιπόν παρέθεσα και το video και επειδή είναι γνωστή η τακτική εδώ μέσα, αλλά να βλέπω εγώ, άλλα να βλέπει ο κάθε άλλος, αποχώρησα.

Όταν κάθε συζήτηση γυρνάει σε προσωπική αντιπαράθεση και κατ' επέκτασιν σε προσωπική επίθεση, δεν υπάρχει περιθώριο για καμία ανταλλαγή απόψεων που είναι και ο βασικός λόγος ύπαρξης ενός forum.

Δεν γράφω εδώ για να βρίσκω κάθε τρεις και λίγο τον εκπρόσωπο τύπου της ΠΑΕ και της ΚΑΕ ΠΑΟ να απαντάει στα μηνυματά μου με ειρωνία στα όρια της ύβρεως.

Ignore list λοιπόν για να μείνω εγώ στο forum και να μείνουν ξεκλείδωτα τα αθλητικά threads.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:02 ----------

Νομιζω οτι ολοι εχετε παραγνωρισει το γεγονος οτι εχετε ΗΔΗ 6 ξενους.

Και πως εχετε ηδη φαει 2 αλλαγες απο τις 5 που επιτρεπονται στην Ελλαδα και πως δυσκολα θα βρεις αυτη την περιοδο παικτη να δεχτει να ερθει στην Ελλαδα για να μπαινοβγαινει Α1

Κοινως, είτε θα προσπαθησετε να παρετε καλυτερο απο αυτους που εχτε(αρα τωρα βλεπεις καποιο προβλημα) είτε θα πας σε χειροτερη ή εστω ισαξια λυση με τους υπαρχοντες μονο και μονο για να εχεις επιλογες χωρις να μπορουν να παιξουν ολοι ταυτοχρονα, κατι που για μενα δεν εχει νοημα αφου ποσο να σε βοηθησει παικτης με ταβανι ειδικα αν εχει χασει ήδη 4 μηνες απο την ομαδα

Νομιζω οτι ειναι πολυ καλυτερα να παρει παιχνιδια ο Μπεβερλι και να δεσει με τους υπολοιπους. Αλλα εγω ειμαι ''βαζελος'' οποτε τι να ξερω

Ναι, ωραία όλα τα παραπάνω που γράφεις, αλλά που διαφωνούμε? Είτε ο Μπέβερλυ είτε ο Χαλπερίν, πρέπει να δουλέψουν αποκλειστικά σε αυτή τη θέση για να καλύψουν το κενό που υπάρχει από την αρχή της χρονιάς. Ούτως ή άλλως η σαιζόν στο μπάσκετ ξεκινάει το Μάρτιο και μέχρι τότε ας καθίσει η διοίκηση και ο Γιαννάκης να εξετάσουν κάποια αξιόπιστη λύση που θα είναι πάρε - βάλε και δεν θα χρειάζεται να τον περιμένουμε πάλι κανένα 6μηνό.

Δημοσ.
Προτιμώ να γίνομαι εγώ παιδί 6ης δημοτικού, παρά να κάθομαι να αποδείξω στον καθένα ότι δεν είμαι ελέφαντας, και να λέω εγώ άσπρο, εσύ μαύρο και να μη βγάζει πουθενά. Παλιότερα έχω παραθέσει video με τη γνωστή φάση του Σαλπιγγίδη στο Καραϊσκάκη και ο άλλος μας παρέθετε screenshot, όπου σύμφωνα με την άποψή του και με τα μάτια του, η μπάλα δεν είχε βγει.

Επειδή η δουλειά μου είναι γύρω από video και μπορώ να φτιάξω όσα και όπως θέλω, αυτή την κουτοπονηριά εγώ δεν τη γουστάρω. Γι' αυτό λοιπόν παρέθεσα και το video και επειδή είναι γνωστή η τακτική εδώ μέσα, αλλά να βλέπω εγώ, άλλα να βλέπει ο κάθε άλλος, αποχώρησα.

Όταν κάθε συζήτηση γυρνάει σε προσωπική αντιπαράθεση και κατ' επέκτασιν σε προσωπική επίθεση, δεν υπάρχει περιθώριο για καμία ανταλλαγή απόψεων που είναι και ο βασικός λόγος ύπαρξης ενός forum.

Δεν γράφω εδώ για να βρίσκω κάθε τρεις και λίγο τον εκπρόσωπο τύπου της ΠΑΕ και της ΚΑΕ ΠΑΟ να απαντάει στα μηνυματά μου με ειρωνία στα όρια της ύβρεως.

Ignore list λοιπόν για να μείνω εγώ στο forum και να μείνουν ξεκλείδωτα τα αθλητικά threads.

Eσυ ρε παιδι μου εδω και μια βδομαδα ενα περιεργο πραγμα... Ολο ignore μας εχεις και ολο σε εμας αναφερεσαι, για εμας απαντας κλπ...Ωραιο ignore.

Οσο για τα βιντεο σου, ελπιζω το επομενο να μην ειναι σαν αυτο που μας εδειξες για το ματς ΠΑΟ-ΠΑΟΚ στο μπασκετ ή σαν αυτα του Τζορβα για να μας αποδειξεις οτι ειναι ψευτης οταν μιλαγε για αεροβολα, γιατι οπως καταλαβες ηταν epic fails. Ελπιζω αυτα τα fails τυπου Τζορβα κλπ, να μην σε οδηγησαν στα ignore.

Κατα τ'αλλα τα αθλητικα threads ναι μαλλον θα μεινουν ξεκλειδωτα επειδη εσυ εκανες ignore 3-4 ατομα οπως φροντιζεις να επαναλαμβανεις σχεδον σε καθημερινη βαση.

Δημοσ.
Eσυ ρε παιδι μου εδω και μια βδομαδα ενα περιεργο πραγμα... Ολο ignore μας εχεις και ολο σε εμας αναφερεσαι, για εμας απαντας κλπ...Ωραιο ignore.

Το κακό με το ignore (ευλογημένη η στιγμή που ανακαλύφθηκε, μακάρι να υπήρχε και στη ζωή γενικότερα) είναι ότι δεν δουλεύει αν δεν είσαι logged in και διαβάζεις πράγματα που θα προτιμούσες να μην είχες δει ποτέ. Μετά είναι αργά... :X

Δημοσ.

Μέχρι πότε γμτ θα ανεχόμαστε αυτό το άθλιο θέαμα που ακούει στο όνομα Όσκαρ; Ο άνθρωπος έχει βαλθεί να σπάσει κάθε ρεκόρ στο χάσιμο κλασσικών ευκαιριών. Άντε να πάρει πόδι και αυτός ο Ντούντου να έρθει ένα βαρβάτο αμυντικό χάφ δίπλα στο Μαρέσκα γιατί και αυτός κατάντησε αηδία φέτος. (edit1:μέχρι να γράψω τα παραπάνω έχει ήδη κάνει άλλες δυο μ@λακίες!)

(edit2: και συνεχίζει ακάθεκτος ο Όσκαρ να με επιβεβαιώνει...)

Δημοσ.

:lol:

Μέχρι να βάλει το χέρι στην τσέπη ο Κόκκαλης και να φέρει 3 παίχτες.

Ο Λεντέσμα με Μαρέσκα, ταιριάζει περισσότερο μέσα. Όσκαρ, δρόμο... χθες.

Δημοσ.

Επιθετικό χαφ προχθές!!! ... Όσο για το ματς αλλά και το πρωτάθλημα, αποκατάσταση της τάξης.Για μια ακόμη φορά φαίνεται ποια είναι η καλύτερη ομάδα της χώρας, επέστρεψαν τα μεγάλα ονόματα και η ομάδα ρολάρει, παράγει φάσεις. Η άμυνα καλή, η επίθεση κεφάτη, τρεξίματα, ευκαιρίες, κάτι γίνεται ρε παιδί μου. Πονέσαν τα ματάκια μου χθες στο ματς του βάζελου μαζί με τα αυτάκια μου από τα μπινελίκια των οπαδών του στην καφετέρια. Σχεδόν τους λυπήθηκα....

(no f@cking way)

Δημοσ.

O Ντουντου ποτε περιμενει να παιξει μπαλα ?

Με τον τελευταιο της Ελλαδας παιζουμε

Αντε να γυρισει ο λυκος αλλα με το Ζηκο δεν βλεπω να τον βαζει μεσα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...