MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 http://www.sport24.gr/html/ent/542/ent.332542.asp Mεγα λαθος αν δεν παρουμε παικτη στη θεση του Βον. Και γενικα κριμα που δεν προσαρμοστηκε, γιατι ειχε πολλες δυνατοτητες. Να τις θυμαστε για πολυ καιρο ακομα τις δυνατοτητες του, ετσι?
KWSN_Men Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Kλασσικη τακτικη βαζελου. Απαξιωση πληρης του ΟΣΦΠ, καθολικη υποτιμηση των παικτων και παντα το σλογκαν ''περιμενε να τελειωσει η χρονια για να δουμε''. Για να δειτε τι? Το τι δυνατοτητες εχει ενας παικτης? Και σου λεω εγω οτι κανεις και φετος τριπλ. Μεγεια σου με χαρα σου, ειναι φανερο οτι εχεις καλυτερη ομαδα. Αυτο τι σημαινει, πως ο Τσιλι ειναι αχρηστος, ο Περπερογλου σπερνει και ο Μπογρης ειναι ο νεος Σακιλ? Μην τρελαθουμε. Απλα αυτο που κανετε εσεις, ειναι κριτικη εκ του ασφαλους. ''Εχουμε πει 500 πιπες για τους παικτες του γαυρου. So what? Περιμενετε τους τελικους, καθως δεν εχουμε ουτε κανενα σοβαρο επιχειρημα ουτε διαθεση να κρινουμε τον αντιπαλο δικαια και να κανουμε κουβεντα, απλα περιμενουμε για αλλη μια φορα τον Ομπραντοβιτς να μας κανει μαγκες..'' Εδω ακριβως ταιριαζει κατι που ειχα διαβασει σε ποστ του Μιντι για τους ολυμπιακους, κατι ομως που αδυνατω να αναδημοσιευσω. Προσωπικά έλεγα το καλοκαίρι του 2008 ένα σωρό πράγματα για τους παίκτες του Ολυμπιακού και όλοι εν χορώ λέγατε πολλά και διάφορα για μένα. Όταν ΟΛΑ βγήκαν αληθινά, με κατηγορείσατε ότι βιάστηκα να τα πω, είχα δεν είχα δίκιο, γιατί λέει δε μπορούσα να ξέρω αν έχω δίκιο. Το γεγονός ότι είχα τα @@ να τα γράψω, είναι μεμπτό. Το γεγονός ότι εξαφανιστήκατε κάποιοι το καλοκαίρι του 2009 δεν είναι. ΥΓ: Μη με ξαναπείς βάζελο.
Chris_85 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 ΥΓ: Μη με ξαναπείς βάζελο. Δεκτο .......
KWSN_Men Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δεκτο ....... Σε ευχαριστώ. Μπορείς να κάνεις search, δεν έχω γράψει ποτέ εδώ μέσα "γαύρος".
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Απλα αυτο που κανετε εσεις, ειναι κριτικη εκ του ασφαλους. ''Εχουμε πει 500 πιπες για τους παικτες του γαυρου. So what? Περιμενετε τους τελικους, καθως δεν εχουμε ουτε κανενα σοβαρο επιχειρημα ουτε διαθεση να κρινουμε τον αντιπαλο δικαια και να κανουμε κουβεντα, απλα περιμενουμε για αλλη μια φορα τον Ομπραντοβιτς να μας κανει μαγκες..'' Εδω ακριβως ταιριαζει κατι που ειχα διαβασει σε ποστ του Μιντι για τους ολυμπιακους, κατι ομως που αδυνατω να αναδημοσιευσω. Μιας και ανεφερες το nick μου και μιλας για κριτικη εκ του ασφαλους και νομιζεις οτι περιμενω τον Ζοτς να με κανει μαγκα, τσεκαρε μια εκ του ασφαλους κριτικη που εκανα το καλοκαιρι και ειχατε πεσει με τα μουτρα ολοι εσεις οι ειδικοι: 12-8-09 Την μια σεζον ειχε διαβασμα για το κολλεγιο λεει και τον ψαχνανε απο την ομαδα του (στο τελος τη σεζον τον διωξανε)' date=' την αλλη εχωσε κατι αγκωνιες σε συμπαικτη του στην προπονηση οσο τον δοκιμαζανε οι Σανς (και φυσικα τον διωξανε και απο την προπονηση και απο την ομαδα), ενω περυσι εκανε κατι μαγκιες στους Χιουστον (αντεδρασε στον προπονητη του επειδη τον εκανε αλλαγη) και τελικως τον αφησαν και αυτοι ελευθερο και πηραν αντικαταστατη του αμεσα, παρα την υποτιθεμενα καλη του σεζον. Και εδω ειναι ενα point, αν οντως τα παραπανω αντικατοπτριζουν το χαρακτηρα του, ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα τα παει ο Γιαννακης μαζι του. Αν συνυπολογισουμε οτι ο μπαναωτ εδιωξε τον Τζακσον επειδη δε τον ικανοποιουσε η αμυνα, θα θελα να δω τον κακο αμυντικο -και ισως ιδιορυθμο χαρακτηρα- Ουειφερ με το Γιαννακη πως θα τα πανε. [/quote'] 12-8-09 Με λιγα λογια. Θεωρω οτι στην Ευρωπαικη αγορα ο Ολυμπιακος ισως εβρισκε ηδη ψημενο παιχτη στα ιδια λεφτα. Αυτος θα ερθει' date=' θα θελει περιοδο προσαρμογης, θα θαθ α...Δεν βασιζεσαι εξαρχης πανω του οπως με εναν Ευρωπαιο, απλα ελπιζεις. Επισης το στοιχειο φανταιζί που τον διακρινει μαζι με τον Τσιλντρες δε νομιζω οτι ταιριαζει και στον προπονητη της ομαδας. Αντιθετως με διαβολικο τροπο, παιχτες φανταιζι καταφερνουν να γελοιοποιηθουν υπο τις οδηγιες Γιαννακη. Ο Κλειζα νομιζω πως θα αποδειχθει αρκετα πιο επιτυχημενη μεταγραφη στο τελος της σεζον. Ο Βον Ουειφερ υπο προυποθεσεις μπορει να βοηθησει. Ο Γιαννακης στον παγκο δεν ειναι μια εξ αυτων...[/quote'] Ναι ναι, τοτε που μας λεγατε οτι ηρθε ο νεος Κομπε στο λιμανι, επειδη βλεπατε τα βιντεακια του στο youtube, καποιοι σας τα λεγανε λιγο πιο αντικειμενικα και ενημερωμενα. Βεβαια τωρα, αρκετοι που μου απαντουσαν απαξιωτικα, εχουν κρυφτει. Βλεπεις. Κι εγω πλεον αναδημοσιευω ποστ μου. Κανεναν Ζοτς δεν περιμενω. Ουτε Χριστουγεννα δεν προλαβαμε να πιασουμε για να επιβεβαιωθουν οι προβληματισμοι που εγω ειχα και εσεις δεν ειχατε. ΥΓ. Διορθωνω κατι στο 2ο ποστ πλεον. Ο Βον Ουειφερ ΔΕΝ μπορει να βοηθησει καμια Ευρωπαικη ομαδα, ανεξαρτητως Γιαννακη.
Chris_85 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Βασικα εννοουσα ενα ''μπεεε'' που ειχες πει καποτε σ ενα ποστ για φιλαθλο του ΟΣΦΠ. Χωρις να θυμαμαι αλλες λεπτομερειες. Ναι το ποστ σου το ειχα διαβασει. Βεβαια μια μας λες πως ο Κλειζα θα ειναι αρκετα πιο επιτυχημενη μεταγραφη (που σημαινει οτι τον πιστευες), και μετα τα γυρνουσες πως δε γινεται να παιζει στο 4. Τεσπα, εγω θελω αντικαταστατη του Ουειφερ οπωσδηποτε και λεγαμε με εναν φιλο μου για τον Ουολς τις Ολιμπια (και πρωην της Ολυμπια Λαρισας).
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Βασικα εννοουσα ενα ''μπεεε'' που ειχες πει καποτε σ ενα ποστ για φιλαθλο του ΟΣΦΠ. Χωρις να θυμαμαι αλλες λεπτομερειες. Αυτο αφορουσε την βεβαιοτητα με την οποια βγαιναν καποιοι και μιλουσαν για σφαγη και σπρωξιμο στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, χωρις ομως να εχουν δει το ματς, απλα εχοντας διαβασει blogs και ανακοινωσεις του ΠΑΟΚ (ασχετως που μιλουσε για 5 ματς και οχι για 1). Το ειχα εξηγησει και εκει. Τελικως εκτοτε δεν εχει βρεθει ενας να μας δειξει ξεκαθαρες φασεις σφαγης. Και 1 βιντεο που εβγαλε Ολυμπιακακιας, προφανως με τις 4 χειροτερες φασεις, ευκολα αναιρεθηκε, πλην 1 φασης απτην οποια βγηκε κερδισμενος ο ΠΑΟΚ. Ναι το ποστ σου το ειχα διαβασει. Βεβαια μια μας λες πως ο Κλειζα θα ειναι αρκετα πιο επιτυχημενη μεταγραφη (που σημαινει οτι τον πιστευες), και μετα τα γυρνουσες πως δε γινεται να παιζει στο 4. Τεσπα, εγω θελω αντικαταστατη του Ουειφερ οπωσδηποτε και λεγαμε με εναν φιλο μου για τον Ουολς τις Ολιμπια (και πρωην της Ολυμπια Λαρισας). Αυτο που ειπα για τον Κλειζα, το ειχα εξηγησει και τοτε. Αν μου φερεις ενα ψευτοφανταιζι Αμερικανακι με 1 ωραιο βιντεο στο youtube και εναν Ευρωπαιο (δεν ειχα προλαβει να τον δω στο Ευρωμπασκετ βεβαιως βεβαιως, οποτε εγραφα με βαση οσα ηξερα απτην παρουσια του στο ΝΒΑ), θα διαλεξω τον Ευρωπαιο, για διαφορους λογους. Το οτι ο Κλειζα δεν ειναι 4ρι, το ειπα το λεω και θα το λεω ειτε παιζει σε εσας, ειτε στον ΠΑΟ. Αυτο δεν εχει σχεση με την εκτιμηση οτι "μαλλον θα πιασει καλυτερα απτον Ουειφερ" που εκανα το καλοκαιρι, που ολοι λεγατε οτι ο νεος Κομπε επιασε λιμανι.
KWSN_Men Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Τεσπα, εγω θελω αντικαταστατη του Ουειφερ οπωσδηποτε και λεγαμε με εναν φιλο μου για τον Ουολς τις Ολιμπια (και πρωην της Ολυμπια Λαρισας). Τρομερή λύση. Αν είσαι η Ολύμπια Λάρισας. Ο Γουολς έχει κάνει τρομερά παιχνίδια. Και σε όλα αυτά η Ολίμπια (Λουμπλιάνα) έχασε. Σε ένα παιχνίδι έλειπε, και κέρδισαν...
Chris_85 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Τρομερή λύση. Αν είσαι η Ολύμπια Λάρισας. Ο Γουολς έχει κάνει τρομερά παιχνίδια. Και σε όλα αυτά η Ολίμπια (Λουμπλιάνα) έχασε. Σε ένα παιχνίδι έλειπε, και κέρδισαν... Kοιτα δεν τον εχω παρακολουθησει για να δω την εξελιξη του. Αν θυμαμαι καλα, περυσι πρεπει να ηταν στην ACB ή κανω λαθος? Απ οτι τον εβλεπα στη Λαρισα, και οχι σε λιγα παιχνιδια, ειχε πολυ καλο 3ποντο και εν στασει και μετα απο τριπλα, μπορουσε να τιθασευσει το παιχνιδι του στις αναγκες τις ομαδας, ειναι αρκετα ψηλο γκαρ και γενικα προσπαθει στην αμυνα, ωστε τουλαζιστον να μην αποτελει τρυπα. Παιζει και τοσα χρονια στην Ευρωπη, που σημαινει οτι δε χρειαζεται χρονο προσαρμογης. Τα 2 στοιχεια δηλαδη, σκορ με 3ποντο και μια αποδεκτη αμυνα στα αντιπαλα γκαρντ, δε θα ηταν χρησιμα? Δε μπορει πλεον ο Παπαλουκας να παιξει την αμυνα που επαιζε, ειναι ολοφανερο και χρειαζεται καποιον να βοηθαει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Και ο Γουντς πανω κατω ιδια αποδοση με τον Γουολς εχει...so what? Τα στατιστικα τους σε μικρες ομαδες, δεν λενε πολλα. 27 ετων και σε ολη του τη καριερα επαιζε σε μικρες/ανυπαρκτες ομαδες. Αν ηταν 21 τοτε μπορει να ηταν αξιολογη περιπτωση. Οσο για τα 3ποντα, σε ενα ματς σκιστηκε με το Μαρουσι και εβαλε 7/9. Στα υπολοιπα ματς εχει απο μετριο εως κακο ποσοστο εφετος.
KWSN_Men Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Kοιτα δεν τον εχω παρακολουθησει για να δω την εξελιξη του. Αν θυμαμαι καλα, περυσι πρεπει να ηταν στην ACB ή κανω λαθος? Απ οτι τον εβλεπα στη Λαρισα, και οχι σε λιγα παιχνιδια, ειχε πολυ καλο 3ποντο και εν στασει και μετα απο τριπλα, μπορουσε να τιθασευσει το παιχνιδι του στις αναγκες τις ομαδας, ειναι αρκετα ψηλο γκαρ και γενικα προσπαθει στην αμυνα, ωστε τουλαζιστον να μην αποτελει τρυπα. Παιζει και τοσα χρονια στην Ευρωπη, που σημαινει οτι δε χρειαζεται χρονο προσαρμογης. Τα 2 στοιχεια δηλαδη, σκορ με 3ποντο και μια αποδεκτη αμυνα στα αντιπαλα γκαρντ, δε θα ηταν χρησιμα? Δε μπορει πλεον ο Παπαλουκας να παιξει την αμυνα που επαιζε, ειναι ολοφανερο και χρειαζεται καποιον να βοηθαει. Στη Λάρισα οηταν από τους καλύτερους ξένους σητν Α1. Πήγε Ισπανία, δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο και μετά είχε ξεπέσει στο Βέλγιο. Καλός παίκτης είναι αλλά θεωρώ ότι χρειάζεται πολύ καλός προπονητής για να μπει κάτω από την ομάδα. Όσο παίζει στην Ολίμπια, είναι συνήθως αυτός πάνω από την ομάδα και αυτό δε βοηθάει ιδιαίτερα όταν παίζεις με ομάδες επιπέδου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.