Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@ firewalker : χαχαχαχα ποιαααα ? χαχαχα ειδικα η περσινη 4αρα παιζει ναναι και το μοναδικο παιχνιδι που δεν ειχατε να πειτε τπτ.. γιαυτο τοκανε και τοσο γλυκο..

ναι η διαφορα μεταξυ μας ειναι οτι εσεις στο μπασκετ εχετε στησει οχι παραγκα αλλα ουρανοξυστη και με το νομο.. ενω εμεις στο ποδοσφαιρο πουταχουμε σαρωσει ολα και εσεις δε μπορειτε να κερδισετε την κερκυρα και τον πανσεραικο.. υπαρχει παραγκα! ;)

alexzzz το ψαχνει για κατι πιο προτοτυπο αλλα δεν βρισκει κατι διαφορετικο.. το 73-38 ακομα μεσα στο μυαλο του τριγυριζει :D

• Super Moderators
Δημοσ.

Θέλω να πιστεύω ότι το επίπεδο στα αθλητικά βελτιώνεται σταθερά και να τονίσω ότι αυτό μπορεί να επιτευχτεί μόνο με τη συνεργασία όλων σας ή τη διαρκή απουσία όσων εννοούν να δημιουργούν προβλήματα. Προσωπικά, προτιμώ απείρως την πρώτη επιλογή, δυστυχώς όμως δεν μπορώ να την επιβάλλω σε κανένα.

Σε κάθε περίπτωση, για όποια απορία ή παράπονο σχετικά με τη διαχείριση, μπορείτε να κάνετε χρήση της λειτουργίας report ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα σε κάποιον από τους αρμόδιους διαχειριστές.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

προτιμω εναν firewalker που να μπορει να μιλαει χωρις παρωπιδες και οπαδισμο. οταν εγω εκφερω την γνωμη μου για κατι, ΚΑΝΕΙΣ δε σου δινει το δικαιωμα επειδη σε ενοχλουν καποιες αποψεις μου, να ειρωνευεσε και να χαλας μια συζητηση.. δε το λεω μονο για σενα προσωπικα αλλα για ολους αυτους που μονο σκοπο εχουν να ειρωνευονται και να δημιουργουν αντιπαραθεσεις, την στιγμη που δεν τους περνει κιολας η δεν εχουν στοιχεια για να στηριξουν αυτα που λενε.. και ως γνωστον η δραση φερνει αντιδραση ..

Δημοσ.
Ναι, αλλά το έχεις πει πόσες φορές... κάτι καινούριο δεν υπάρχει;

ΕΕΕ....ΧΧΧμμμ......

Όχι....Βλέπεις, συνέχεια σας ανταμώνουμε, και συνέχεια ξεφαντώνουμε βρε alexzzz...

Η συνήθεια που έγινε λατρεια ένα πράγμα....

Απλά φέτος είχε περισσότερη πλάκα, γιατί πιστέψατε ότι θα μας κερδίσετε, ότι φτιάξατε ομαδάρα, ότι ο καλύτερος του ντομινίκ, τσίλντερς , θα πηδάει πάνω από 8 παίχτες, θα τρακάρει φορτηγά καιθα καρφώνει, οτι ο παπαλουκάς ξαφνικά θα βγάζει φωτιές και θα "τον έχει " όπως έλεγε ο ίδιος τον διαμαντίδη, ότι ο μπουρούσης θα μάθει στα 25 του να πιβοτάρει, ότι ο βούισιτς θα βρει τις προ 5ετιας χαμένες δυνάμεις του, ότι ο δράκος του σέιχ σου θα γίνει ξαφνικά σοβαρός προπονητής, ότι ο γκριρ θα σοβαρευτεί και θα παίξει μπάσκετ, και οχι street μπασκετ, ότι ο πρίντεζης θα μεταμορφωθεί σε παίχτη μπάσκετ απο παιχτη ράγκμπι, ότι ο πελεκάνος θα γίνει επαγγελματιας μπασκετμπολιστας και όχι ερασιτεχνικού επιπέδου, ότι ο τεόντοσιτς θα γίνει άσσος (και γενικότερα, θα γίνει παίχτης), και ταυτόχρονα, ότι ο σάρας, ο ντρου, ο σπανούλης, ο μήτσος, ο πεκοβιτς, ο φωτσης και ο μπατιστ (δε βάζω μέσα...τις καλές λύσεις του τσαρτσαρη και του περπε), θα βρεθούν σε μετρια ως κακή φόρμα, με τον ζοτς να ξεχνάει...τα βασικά του αθλήματος!

εεε....Αυτό σηκώνει ειρωνεία...Λεπτή για όσους την καταλαβαίνουν, χοντρή για όσους έχουν τσουκαλοποιηθεί τόσο πολύ....

Δημοσ.

SPSS07, αν μου φέρεις στοιχεία για αυτά που λες εσύ, τότε...

Το ο κόσμος το έχει τούμπανο, δεν αποτελεί στοιχείο.

Επίσης τα δύο παιχνίδια που παρέθεσες ήταν στημένα. Το ξέρουν όλοι. Ρώτα και τον alexzz να σου πει.

Ε alexzzz;

Βρες τις δηλώσεις του Λουα Λουα όταν έφυγε από την Ελλάδα να δεις τι έλεγε για το ένα.

Δημοσ.

@antreaslam Βρε καλά κάνεις... σε μένα δεν πιάνει σε άλλον πιάνει... και εγώ αν γινόταν κάτι ανάλογο στην μπάλα θα τον είχα κάνει το firewalker να ξεγραφτεί από την λέσχη φίλων ΑΜΣ ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα...

αλλά λίγο ποικιλία...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:15 ----------

Ε alexzzz;

ετς... ετς... :P

Δημοσ.

Έχουν ματώσει τα μάτια μου. Η 10 χρονών παιδί μπορεί να τα γράφει αυτά, η κάποιος υπάλληλος, η ο Τσουκαλάς. Διαφορετικά χάνω πάσα ιδέα.

Δημοσ.
Έχουν ματώσει τα μάτια μου. Η 10 χρονών παιδί μπορεί να τα γράφει αυτά, η κάποιος υπάλληλος, η ο Τσουκαλάς. Διαφορετικά χάνω πάσα ιδέα.

εδω εγραψε οτι για τη χθεσινη υπερσφαλιαρα φταει η διατησια ρε! χαχαχα

ΟΥΤΕ ο πρωταθλητης δεν τα γραφει αυτα

Δημοσ.

adi...Αν δεν υπήρχε η καζούρα στον αθλητισμό, δε θα είχε... το ίδιο ενδαφέρον...

Τη στιγμή που θα κόψω την καζούρα (ή που θα μου την κόψουν οι φίλοι μου), σε ολα τα επίπεδα της ζωής μου (πολιτικοό, κοινωνικό, ερωτικό, τα πάντα), θα σημαίνει ότι .....μεγάλωσα τόσο, που δεν την παλεύω πια....

Δημοσ.

Ετς... καλή η χαρά που μας δίνει η ομάδα αλλά αν δεν μπορώ να δουλέψω και λίγο τον αιώνιο... δεν λέει...

Δημοσ.
Ετς... καλή η χαρά που μας δίνει η ομάδα αλλά αν δεν μπορώ να δουλέψω και λίγο τον αιώνιο... δεν λέει...

Μεταγραφικό σχεδιασμό έκανες; Τερματζή θα αλλάξουμε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...