Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μερικές παρατηρήσεις:

Ως προς το τυπικό/τεχνικό σκέλος αλλά και επί της ουσίας: Αποφεύγετε παράθεση ξερών link. Γράφετε δύο λόγια, τι λέει το άρθρο στο οποίο παραπέμπετε τους υπόλοιπους χρήστες.

Ως προς την ουσία του άρθρου: το συγκεκριμένο site δεν το παρακολουθώ, αλλά άρθρο που θυμίζει αράδες γραμμένες από fan του Μήτρογλου και αποδίδει στο Βενγκέρ λόγια που είπε σε ανώνυμους..."φίλους του στην Ελλάδα", λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να το λάβω σοβαρά υπόψη.

Τα παραπάνω, φυσικά, αλλάζουν αν η δήλωση αυτή βρεθεί στα Αγγλικά σε έγκυρο site. Να μάθουμε και ποιοι είναι οι φίλοι του Αλσατού στην Ελλάδα.

Δημοσ.
Κάτι για το basket του ΟΣΦΠ: Προς την έξοδο ο Ουέιφερ

12-8-09

Την μια σεζον ειχε διαβασμα για το κολλεγιο λεει και τον ψαχνανε απο την ομαδα του (στο τελος τη σεζον τον διωξανε)' date=' την αλλη εχωσε κατι αγκωνιες σε συμπαικτη του στην προπονηση οσο τον δοκιμαζανε οι Σανς (και φυσικα τον διωξανε και απο την προπονηση και απο την ομαδα), ενω περυσι εκανε κατι μαγκιες στους Χιουστον (αντεδρασε στον προπονητη του επειδη τον εκανε αλλαγη) και τελικως τον αφησαν και αυτοι ελευθερο και πηραν αντικαταστατη του αμεσα, παρα την υποτιθεμενα καλη του σεζον.

Και εδω ειναι ενα point, αν οντως τα παραπανω αντικατοπτριζουν το χαρακτηρα του, ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα τα παει ο Γιαννακης μαζι του. Αν συνυπολογισουμε οτι ο μπαναωτ εδιωξε τον Τζακσον επειδη δε τον ικανοποιουσε η αμυνα, θα θελα να δω τον κακο αμυντικο -και ισως ιδιορυθμο χαρακτηρα- Ουειφερ με το Γιαννακη πως θα τα πανε.

[/quote']

12-8-09

Με λιγα λογια. Θεωρω οτι στην Ευρωπαικη αγορα ο Ολυμπιακος ισως εβρισκε ηδη ψημενο παιχτη στα ιδια λεφτα. Αυτος θα ερθει' date=' θα θελει περιοδο προσαρμογης, θα θαθ α...Δεν βασιζεσαι εξαρχης πανω του οπως με εναν Ευρωπαιο, απλα ελπιζεις. Επισης το στοιχειο φανταιζί που τον διακρινει μαζι με τον Τσιλντρες δε νομιζω οτι ταιριαζει και στον προπονητη της ομαδας. Αντιθετως με διαβολικο τροπο, παιχτες φανταιζι καταφερνουν να γελοιοποιηθουν υπο τις οδηγιες Γιαννακη. Ο Κλειζα νομιζω πως θα αποδειχθει αρκετα πιο επιτυχημενη μεταγραφη στο τελος της σεζον.

Ο Βον Ουειφερ υπο προυποθεσεις μπορει να βοηθησει. Ο Γιαννακης στον παγκο δεν ειναι μια εξ αυτων...[/quote']

Ναι ναι, τοτε που μας λεγατε οτι ηρθε ο νεος Κομπε στο λιμανι, επειδη βλεπατε τα βιντεακια του στο youtube, καποιοι σας τα λεγανε λιγο πιο αντικειμενικα και ενημερωμενα.

Δημοσ.
εγω που παρακολουθω αγγλικο πρωταθλημα (και απο τα χρονια ποθ εζησα αγγλια αλλα και τωρα που εχω επιστρεψει)...επιτρεψτε μου να φοβαμαι οχι μονο τα δευτερα αλλα και τα τριτα και τα τεταρτα και την ομαδα νεων (σοβαρων) συλλογων της αγγλιας. πιστευω οτι πρεπει να δωσουμε ολες μας τις δυναμεις, σαν να παιζαμε με τη φουλ ομαδα, αλλιως θα την πατησουμε (και μακαρι το να την πατησουμε να περιοριστει σε ισοπαλια που μας βολευει επισης κι οχι κατι χειροτερο). αλλα να μην ξεχναμε οτι με ηττα η ισοπαλια της στανταρ (παιζεται η τριτη θεση και η αλκμααρ μονο απαθης δεν θα ειναι), επισης ευνοουμαστε οποιοδηποτε και να ειναι το δικο μας αποτελεσμα.

Εγω εκτιμω οτι ακομα κ να χασει ο ολυμπιακος θα προκριθει.Τν Αλκμααρ δεν την εχω για να χανει στο Βελγιο.Πηρε κ την προπονηταρα τον Αντβοκαατ (αν δεν τον εχει παρει παντως ειναι πολυ κοντα) νομιζω οτι δεν θα χασει στο βελγιο...

Δημοσ.

δε νομιζω να δυσκολευτουμε πολυ.. ο νιοπλιας δεν ηταν βοηθος παγκιτης στην Αγγλια και δεν εχει αναπτυξει ακομα την ποδοσφαιρικη του ευφυια :P

Δημοσ.

Δεν νομίζω να χρειάζεται κάποιος με τεράστια εμπειρία για να κοουτσάρει σωστά μια ομάδα. Αρκεί να το "έχει" σαν προπονητής και να το λέει η καρδιά του. (Βλέπε Γκουαρντιόλα).

Δημοσ.

Ο Παναθηναικος πηρε ενα πολυ μεγαλο ρισκο(σαν κι εμας το καλοκαιρι).Προσελαβε 2 προπονητες χωρις εμπειρια σε τετοιο επιπεδο για να τον οδηγησουν στον τιτλο.Οπως και να το κανουμε ομως χειροτεροι απο τον αγαπημενο μας Τεν-Κατε δυσκολα θα ειναι.Ας τα βλεπει αυτα ο Κοκκαλης και να τα εχει στο μυαλο του οταν κανει(;) μεταγραφες.

Δημοσ.

Να πάρει οργή!!! Οι της Αρσεναλ παίζουνε μανιασμένα για να πάρουν τη νίκη.

Τι θέλουν την γαμωνίκη γαμώ??? Αφου έχουν προκριθεί με 6 βαθμούς διαφορά.Μη πω τίποτα χειρότερο.

Δημοσ.
Να πάρει οργή!!! Οι της Αρσεναλ παίζουνε μανιασμένα για να πάρουν τη νίκη.

Τι θέλουν την γαμωνίκη γαμώ??? Αφου έχουν προκριθεί με 6 βαθμούς διαφορά.Μη πω τίποτα χειρότερο.

ειναι αυτο που λεγαμε

οι μικροι που ειναι μεσα εχουν την ευκαιρια τους να δειξουν στον βενγκερ τι αξιζουν. Κι η αληθεια ειναι, πολλα

αυτος ο πορτογαλος τι σφυριξε και δεν αφησε την επιθεση :mad:

Δημοσ.

Pολυ απλα ακομα ενα παραδειγμα που αποδεικνυει το ποσο λιγο ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο.Στα του ματς τραγικος ο αβρααμ,λιγος ο ντουντου,εξεραιτικος ο μαρεσκα,πολυ καλος ο μελμπεργκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...