alexis333 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Οντως πολυ κουραστηκα αυτα...Να φτειαξει η ιδιοκτησια εδω κ ενα τπικ παρασκηνιο ετσι οπως παει η κατασταση κ θα υπαρχουν στο τελος 10 εξωαγωνιστηκα τοπικ που θα γραφουν 1000 ατομα κ θα υπρχει ενα για το αγωνιστηκο που θα μιλανε 3 κ ο κουκος... Mη το γελας καθολου ... Ετσι παει η κατασταση μου φαινεται... Δε βλεπεις τι γινεται.. Σελιδες επι σελιδων κουβεντα για Γκαγκατση και διατησια λες και αυτοι παιζουν μπαλα..
Erwdios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μιας και έχω γενέθλια σήμερα, θα κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου: Δεν θα ασχοληθώ με τα αθλητικά δρώμενα της χώρας. Χρόνια πολλά επίσης στους Νικολάδες για χθες.
Deponakias Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον επειδη ξεφυγαμε λιγο Πως βλεμετε το ματς με την αρσεναλ? Η δικια μου η γνωμη ειναι οτι δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα και αυτα που ακουω για τα δευτερα της αρσεναλ δεν με συγκινουν και πολυ! Θα μπορουσα να πω οτι θα με φοβιζαν αν ειχα την αμυνα του π.α.ο. η αν ειμασταν ο ολυμπιακος των προηγουμενων ετων του τσ.λ. Με αβρααμ και μελμπεργκ δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα. Ακουω γνωμες.
margaritagr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Αν δεν ειχαμε άπουσιες θα ελεγα οτι παμε για νικη, τωρα το φοβαμαι το ματσακι. Να ειναι συγκεντρωμενοι μη το φαμε απο βλακεια και βλεπουμε.
alexis333 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Eγω παντως εχω εμπιστοσυνη στα στοπερ μας αλλα δεν εχω εμπιστοσυνη στα αμ χαφ μας... Αν κανουν καλο παιχνιδι τα χαφ τοτε εχουμε ελπιδες να παρουμε εστω ενα Χ...
adi32 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Τα παντα εξαρτωνται απο την Αρσεναλ Αν δεν το χτυπησουν παει για Χ στην καλυτερη
wizzy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Κάτι για το basket του ΟΣΦΠ: Προς την έξοδο ο Ουέιφερ
Alxnks Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 εγω που παρακολουθω αγγλικο πρωταθλημα (και απο τα χρονια ποθ εζησα αγγλια αλλα και τωρα που εχω επιστρεψει)...επιτρεψτε μου να φοβαμαι οχι μονο τα δευτερα αλλα και τα τριτα και τα τεταρτα και την ομαδα νεων (σοβαρων) συλλογων της αγγλιας. πιστευω οτι πρεπει να δωσουμε ολες μας τις δυναμεις, σαν να παιζαμε με τη φουλ ομαδα, αλλιως θα την πατησουμε (και μακαρι το να την πατησουμε να περιοριστει σε ισοπαλια που μας βολευει επισης κι οχι κατι χειροτερο). αλλα να μην ξεχναμε οτι με ηττα η ισοπαλια της στανταρ (παιζεται η τριτη θεση και η αλκμααρ μονο απαθης δεν θα ειναι), επισης ευνοουμαστε οποιοδηποτε και να ειναι το δικο μας αποτελεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.