kirileman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Καλά, αυτό δεν αποδεικνύει ότι δεν πυροβολήθηκε από κάποιου είδους όπλο. Αυτό αποδεικνύει ότι υπέπεσε σε καραγκιοζιλίκι ολκής!
Nikos7Bouzouxis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Το ότι φέρεται να τα είπε στα αποδυτήρια ο Κόκκαλης δεν είναι ελαφρυντικό. Δεν μπορεί να λέει ότι θέλει σαν εργοδότης στους υπαλλήλους του ούτε στα αποδυτήρια ούτε στα ντους ούτε πουθενά. Γι 'αυτό και άλλωστε τα μάσησε και το έπαιξε αγία περιστέρα. Τοτε και συ στο σπιτι σου μεσα αν τυχον και πεις κατι για καποιον,να σου κανουμε μυνηση;;
KWSN_Men Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Τοτε και συ στο σπιτι σου μεσα αν τυχον και πεις κατι για καποιον,να σου κανουμε μυνηση;; Καλά, πες εσύ ότι θα σκοτώσεις κάποιον κι ας είναι και μέσα στο μπάνιο του σπιτιού σου και να δούμε αν είναι ποινικά κολάσιμο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:28 ---------- Mpai de goyei, έχω φάει αεροβολιά και δεν κάνει *μελανιά*... Από περιέργεια λοιπόν, μια κι έχεις φάει, τι κάνει;
alexis333 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Τοτε και συ στο σπιτι σου μεσα αν τυχον και πεις κατι για καποιον,να σου κανουμε μυνηση;; No offence αλλα πραγματικα ηταν αστειο επιχειρημα...
johnnyestia Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Τοτε και συ στο σπιτι σου μεσα αν τυχον και πεις κατι για καποιον,να σου κανουμε μυνηση;; Τα αποδυτήρια του Ρέντη δεν είναι το σπίτι του Κόκκαλη και οι παίκτες του δεν είναι οι κολλητοί του να καλαμπουρίζουν αλλά εργαζόμενοι της επιχείρησής του (ΠΑΕ). Επίσης δεν έχω καταλάβει γιατί ρίχνετε το φταίξιμο της ιστορίας στον ΠΑΟ, μιας και η επέμβαση του εισαγγελέα αναφέρεται ρητά στα περισσότερα sites πως έγινε αυτεπάγγελτα.
akpe Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Από περιέργεια λοιπόν, μια κι έχεις φάει, τι κάνει; Μάλλον εννοεί πως σου κάνει μεγαλύτερη ζημιά από μελανιά, εξ'ου και τα εισαγωγικά
Erwdios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μελανιές, ξεμελανιές, εγώ βλέπω μία χεσμένη διοίκηση του ΠΑο να προσπαθεί να πάει το θέμα σε άλλα ζητήματα πέρα από τα αγωνιστικά, για να εξασφαλίσει ηρεμία στην ομάδα και να κερδίσει χρόνο. Αν βέβαια την Πέμπτη βαρύνει το κλίμα κι άλλο στην Πόλη, προβλέπω εξελίξεις. Ο survivor θα γίνει lost.
free@last Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Η μελανιά που υπέδειξε ο Τζορβας έχει δημιουργηθεί από χτύπημα προγενέστερο της ημέρας εκείνης.. Άμα είχε χτυπηθεί εκείνη την ώρα μόνο γδάρσιμο,κοκκινίλα ή ουλή θα ήταν το αποτέλεσμα του χτυπήματος.. Στοιχειώδη πράγματα είναι αυτά ρε.. Απορώ με το θράσος του..Ειλικρίνά ο τύπος είναι απαράδεκτος να βγει στη δημόσια τηλεόραση να επικαλεστεί αυτή τη μελανιά..
johnnyestia Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μελανιές, ξεμελανιές, εγώ βλέπω μία χεσμένη διοίκηση του ΠΑο να προσπαθεί να πάει το θέμα σε άλλα ζητήματα πέρα από τα αγωνιστικά, για να εξασφαλίσει ηρεμία στην ομάδα και να κερδίσει χρόνο. Αν βέβαια την Πέμπτη βαρύνει το κλίμα κι άλλο στην Πόλη, προβλέπω εξελίξεις. Ο survivor θα γίνει lost. Δηλαδή ρε συ μας λες πως η διοίκηση του ΠΑΟ : 1) Πρέπει να κάνει γαργάρα τις καφρίλες σας. 2) Να ασχοληθεί με τα αγωνιστικά. Πώς? Αγοράζοντας παίκτη να παίξει πχ την Πέμπτη? Διώχνοντας τον προπονητή στην πρώτη πραγματική στραβή μετά από σχεδόν 3 μήνες? Μήπως να βγάλουν οι υπάλληλοι της διοίκησης δελτίο να παίξουν και αυτοί? Δηλαδή είμαι περίεργος ώρες ώρες πως τα καταπίνετε αμάσητα αυτά που ακούτε δεξιά και αριστερά.
pournaras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Να αγορασει παιχτη; Που παει η δευτερη ισαξια εντεκαδα?
Erwdios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δηλαδή ρε συ μας λες πως η διοίκηση του ΠΑΟ : 1) Πρέπει να κάνει γαργάρα τις καφρίλες σας. 2) Να ασχοληθεί με τα αγωνιστικά. Πώς? Αγοράζοντας παίκτη να παίξει πχ την Πέμπτη? Διώχνοντας τον προπονητή στην πρώτη πραγματική στραβή μετά από σχεδόν 3 μήνες? Μήπως να βγάλουν οι υπάλληλοι της διοίκησης δελτίο να παίξουν και αυτοί? Δηλαδή είμαι περίεργος ώρες ώρες πως τα καταπίνετε αμάσητα αυτά που ακούτε δεξιά και αριστερά. Μήπως σας παραμυθιάζουν οι εκατομμύρια πράσινες καρδούλες κι επειδή βλέπουν ότι το παραμύθι έγινε εφιάλτης, προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα? Μήπως λέω εγώ? Όλο το σκηνικό που στήθηκε όλη τη βδομάδα από τον Πατέρα, στόχευε ακριβώς στην επόμενη μέρα, σε περίπτωση που στράβωνε το κλήμα. Πρόκληση στην πρόκληση, για να γίνει ζούγκλα το ματς κι αν το χάσουμε να τα ρίξουμε στους χούλιγκαν. Όσο γι' αυτά που ακούμε δεξιά - αριστερά, τράβα διάβασε τί γρ'αφεις όλη μέρα σήμερα κι έλα να μας πεις ποιός ακούει και τί δεξιά κι αριστερά.
alexis333 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Να αγορασει παιχτη; Που παει η δευτερη ισαξια εντεκαδα? Αυτο το παραμυθι που μας πουλανε φετος αστο καλυτερα ...
johnnyestia Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως σας παραμυθιάζουν οι εκατομμύρια πράσινες καρδούλες κι επειδή βλέπουν ότι το παραμύθι έγινε εφιάλτης, προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα? Μήπως λέω εγώ? Όλο το σκηνικό που στήθηκε όλη τη βδομάδα από τον Πατέρα, στόχευε ακριβώς στην επόμενη μέρα, σε περίπτωση που στράβωνε το κλήμα. Πρόκληση στην πρόκληση, για να γίνει ζούγκλα το ματς κι αν το χάσουμε να τα ρίξουμε στους χούλιγκαν. Όσο γι' αυτά που ακούμε δεξιά - αριστερά, τράβα διάβασε τί γρ'αφεις όλη μέρα σήμερα κι έλα να μας πεις ποιός ακούει και τί δεξιά κι αριστερά. Και σε ξαναρωτάω. Η διοίκηση η δική μας πρέπει να αφήνει τις καφρίλες σου να περνάνε στο ντούκου? Κάνοντας αυτό που οφείλει να κάνει παραμυθιάζει τον κόσμο? Έτσι σε βολεύει να λες? Και επιμένεις πως το κλίμα το έστησε ο Πατέρας? Ο Πατέρας είναι υπόλογος στην δικαιοσύνη ή μήπως κάποιος άλλος, που όλως τυχαίως συντηρεί τόσα χρόνια με λεφτά τα ζώα που κάθεσαι και υποστηρίζεις τώρα? Και το τι γράφω να το σχολιάζεις με πειστικά quotes και όχι να το αναφέρεις όπως και όποτε σε βολεύει.
Στέλιος7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Σχετικα με την υποθεση Τζορβα, υπεπεσε στην αντιληψη μου αυτο το αρθρο .Ποσες αγωνιστικες πρεπει να τιμωρηθει τωρα;Μου λειπει ο Γκαλινοβιτς.
kirileman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Και σε ξαναρωτάω. Η διοίκηση η δική μας πρέπει να αφήνει τις καφρίλες σου να περνάνε στο ντούκου? Κάνοντας αυτό που οφείλει να κάνει παραμυθιάζει τον κόσμο? Έτσι σε βολεύει να λες? Και επιμένεις πως το κλίμα το έστησε ο Πατέρας? Ο Πατέρας είναι υπόλογος στην δικαιοσύνη ή μήπως κάποιος άλλος, που όλως τυχαίως συντηρεί τόσα χρόνια με λεφτά τα ζώα που κάθεσαι και υποστηρίζεις τώρα? Και το τι γράφω να το σχολιάζεις με πειστικά quotes και όχι να το αναφέρεις όπως και όποτε σε βολεύει. Η διοίκηση και η κάθε διοίκηση το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ακολουθήσει τη νόμιμη οδό. Εκτός αν έχεις να προτείνεις κάποιους άλλους τρόπους πιο ριζοσπαστικούς... Στα του υπόλογου, αν εκκρεμεί κάποια υπόθεση και έχεις και γι' αυτή στοιχεία, καλά θα κάνεις να τα καταθέσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.