foufoutios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δεν χρειαζεται να τα βαλουμε κατω ολα αυτα για να ξερουμε ποιος τρωει και ποιος δινει.. Εσυ στο τελος θα μετρας και τα πλαγια για να δειξεις πως εχεις δικαιο..
johnnyestia Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δεν χρειαζεται να τα βαλουμε κατω ολα αυτα για να ξερουμε ποιος τρωει και ποιος δινει.. Εσυ στο τελος θα μετρας και τα πλαγια για να δειξεις πως εχεις δικαιο.. Όταν θα λέμε για πλάγια θα μετράω τα πλάγια, όταν θα λέμε για κύπελλο θα μετράω τους τελικούς και όταν λέμε για επίθεση θα μετράω τα γκολ. Εύκολο είναι.
kirileman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Να βάλουμε κάτω ποιος έχει τις πιο πολλές κούπες στο ποδόσφαιρο να μας αφήσεις ήσυχους; Όλα έχουν τα όριά τους...
Tilemaxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Όταν θα λέμε για πλάγια θα μετράω τα πλάγια, όταν θα λέμε για κύπελλο θα μετράω τους τελικούς και όταν λέμε για επίθεση θα μετράω τα γκολ. Εύκολο είναι. Και όταν λέμε για πρωταθλήματα, θα μετράς πρωταθλήματα?
foufoutios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Αστο ρε συ johnny, το κουραζεις.. Μετρα τα πλαγια, τους τελικους, τα μπουκαλια με νερο, τις μαζορετες και ο,τι αλλο σε συμφερει για να νιωσεις καλα μετα τις δυο πικρες την Κυριακη και ασε μας εμας στην αγνοια μας.. Απο κει το πας, απο δω το πας σωνει και καλα να δειξεις οτι εχεις δικιο! Ε δεν εχεις μεγαλε μου! Πως να το κανουμε δηλαδη? Αντι να βγεις αντρικεια και παλικαρισια να πεις ναι χασαμε και στα δυο δικαια (οπως κανουν οι υγιεις φιλαθλοι του ΠΑΟ), καθεσαι και λες τα δικα σου και κανεις αναλυσεις επι αναλυσεων για να δειξεις κατι που ουτε και εσυ ξερεις τι.. Και μια ειδηση : Δεν παίζει με Άρσεναλ ο Ζεβλάκοφ Δυσάρεστα ήταν τα νέα που προέκυψαν από τις εξετάσεις του Μίχαλ Ζεβλάκοφ αφού χάνει τον κρίσιμο αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης του 8ου ομίλου του Champions League με την Άρσεναλ (9/12 21:45 ΝΕΤ). http://sport24.gr/html/ent/788/ent.330788.asp Κατι πρεπει να κανουν με τους τραυματισμους στην διακοπη των Χριστουγεννων αλλιως απο Μαρτιο δεν θα εχουμε παιχτες να συμπληρωσουμε ενδεκαδα
johnnyestia Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Αστο ρε συ johnny, το κουραζεις.. Μετρα τα πλαγια, τους τελικους, τα μπουκαλια με νερο, τις μαζορετες και ο,τι αλλο σε συμφερει για να νιωσεις καλα μετα τις δυο πικρες την Κυριακη και ασε μας εμας στην αγνοια μας.. Απο κει το πας, απο δω το πας σωνει και καλα να δειξεις οτι εχεις δικιο! Ε δεν εχεις μεγαλε μου! Πως να το κανουμε δηλαδη? Αντι να βγεις αντρικεια και παλικαρισια να πεις ναι χασαμε και στα δυο δικαια (οπως κανουν οι υγιεις φιλαθλοι του ΠΑΟ), καθεσαι και λες τα δικα σου και κανεις αναλυσεις επι αναλυσεων για να δειξεις κατι που ουτε και εσυ ξερεις τι.. Έγραψα εγώ πουθενά ότι χάσαμε άδικα? Αυτά που έγραψα από προχθές ήταν πως: 1) Κάνατε καφριλίκια χοντρά, που κάνατε, 2) Δεν έχετε ομάδα, που όντως δεν έχετε, 3) Βαυκαλίζεστε όταν μιλάτε για επιθετικό DNA και "καρδιά πρωταθλητή" αλλά ΑΕΙ Τσουκαλάς και ΙΕΚ Χελάκης.
wizzy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Προς Παναθηναϊκούς: Μάγκες, πάρτε το χαμπάρι, η ομάδα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα την Κυριακή στο ντέρμπυ, δεν είχε τσαμπουκα και ψυχή (το είπε και ο Πατέρας), ενώ ο ΟΣΦΠ είχε από όλα. Δεν έχει νόημα να ψάχνουμε αιτίες και αιτιατά, η ουσία είναι η εξής: Τον ήπιαμε, αφήστε τους φιλάθλους/οπαδούς του ΟΣΦΠ να το χαρούν και τέρμα το παραμύθι, τα λέμε στον δεύτερο γύρο. Hint: Κι εγώ ΠΑΟ υποστηρίζω, αλλά όταν δεν παίζει η ομάδα και τον τρώει, δεν μιλάω. Δεν κάνει.
foufoutios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Έγραψα εγώ πουθενά ότι χάσαμε άδικα? Αυτά που έγραψα από προχθές ήταν πως: 1) Κάνατε καφριλίκια χοντρά, που κάνατε, 2) Δεν έχετε ομάδα, που όντως δεν έχετε, 3) Βαυκαλίζεστε όταν μιλάτε για επιθετικό DNA και "καρδιά πρωταθλητή" αλλά ΑΕΙ Τσουκαλάς και ΙΕΚ Χελάκης. Δεν εγραψες πουθενα οτι κερδισαμε δικαια ομως! Γραφεις για ολα τα αλλα ασχετα (ιστορικες αναδρομες, Τσουκαλαδες κλπ) και επισης ξεχνας τη σιγουρια σου για νικη και στα δυο ματς πριν την Κυριακη.. 1) χοντρα καφριλικια γινονται σε ολα τα ντερμπι, εσυ τωρα το θυμηθηκες? Δεν μου αρεσουν αλλα γινονται.. Υπαρχουν αρμοδιοι και φυσικα δεν εφταιξαν 50 καφροι που εχασες σε ποδοσφαιρο, μπασκετ, βολλευ, πινγκ πονγκ και τομπολα 2) αφου δεν εχω ομαδα, ακομη ενας λογος να χαιρομαι! που σε κερδισα χωρις ομαδα! αρα φαντασου ποσο ανυπαρκτος εισαι.. 3) εμαθες τη λεξη βαυκαλιζομαι και την κοτσαρεις παντου? Καλο ειναι να κοιτας λιγο και τη δικη σου οπαδικη συμπεριφορα και μετα να σχολιαζεις τους αλλους.. Πραγματικα εισαι ο πρωτος που δεν επρεπε να μιλαει για κατι τετοιο.. Τερμα για μενα η κουβεντα εδω.. Ευτυχως υπαρχουν και πραγματικοι - αντικειμενικοι φιλαθλοι που βλεπουν τα γεγονοτα οπως ειναι και δεν "φορανε τα γυαλακια" τους οπως λες και εσυ.. καλη συνεχεια
johnnyestia Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=115306 Μάρτυρες Αντώνης-«Τόρο»! ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΩΣ ΟΜΙΛΙΑ ΚOΚΚΑΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.- Από τον εισαγγελέα Πειραιά κλήθηκαν οι Αντώνης Νικοπολίδης και Βασίλης Τοροσίδης ως μάρτυρες για τα όσα φέρεται να είπε ο Σωκράτη Κόκκαλης στου Ρέντη. Κάτι που προφανώς σημαίνει ότι η υπόθεση της πολυσυζητημένης ομιλίας δεν έχει κλείσει. Τελικά αυτοί που δίνουν το ρεπορτάζ του οσφπ για λίγη αβάντα ή για ένα κομμάτι ψωμί ήταν τα ελληνικά "ινδάλματα" των απανταχού γαύρων, ο Τοροσίδης και ο Νικοπολίδης. Θα καταθέσουν όπως λέγεται πως όλα αυτά που έγραψαν 4-5 αθλητικές εφημερίδες ήταν φαντασιώσεις των δημοσιογράφων και πως ο Άγιος Σωκράτης δεν αναφέρθηκε ποτέ με τέτοιες εκφράσεις κατά των παικτών του ΠΑΟ. Ο ελληνικός αθλητισμός ανέβηκε άλλο ένα σκαλοπάτι επίπεδο με την συνεπή συμβολή του κόκκινου σωματείου. Και μετά μου λένε εμένα να κάνω τουμπεκί επειδή χάσαμε ένα ματς. Βρε δε σφάξανε.
adi32 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Και για οσους θελουν να ξεχασουν τι εγινε Μην ασχολειστε με τους πεθαμενους
Deponakias Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=115306 Τελικά αυτοί που δίνουν το ρεπορτάζ του οσφπ για λίγη αβάντα ή για ένα κομμάτι ψωμί ήταν τα ελληνικά "ινδάλματα" των απανταχού γαύρων, ο Τοροσίδης και ο Νικοπολίδης. Θα καταθέσουν όπως λέγεται πως όλα αυτά που έγραψαν 4-5 αθλητικές εφημερίδες ήταν φαντασιώσεις των δημοσιογράφων και πως ο Άγιος Σωκράτης δεν αναφέρθηκε ποτέ με τέτοιες εκφράσεις κατά των παικτών του ΠΑΟ. Ο ελληνικός αθλητισμός ανέβηκε άλλο ένα σκαλοπάτι επίπεδο με την συνεπή συμβολή του κόκκινου σωματείου. Και μετά μου λένε εμένα να κάνω τουμπεκί επειδή χάσαμε ένα ματς. Βρε δε σφάξανε. Οταν ειπε ο τζιγγερ γαμω τον πουστη τον ολυμπιακο μπροστα(!!!) σε δημοσιογραφους ηταν καλα ε? Εσεις για κατι που ειπωθηκε στα αποδυτήρια το κανατε θεμα και πηγατε στον εισαγγελεα ενω εμεις δεν καναμε τιποτα..αυτη ειναι η διαφορα των ομαδων μας! Αλλα ετσι γι'αυτο μ'αρεσει που ειμαι ολυμπιακος και ειμαι υπερηφανος!
kirileman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Και για οσους θελουν να ξεχασουν τι εγινε Μην ασχολειστε με τους πεθαμενους Οι πεθαμένοι ασχολούνται μαζί μας. Έχουμε πει, οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους!
johnnyestia Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Οταν ειπε ο τζιγγερ γαμω τον πουστη τον ολυμπιακο μπροστα(!!!) σε δημοσιογραφους ηταν καλα ε?Εσεις για κατι που ειπωθηκε στα αποδυτήρια το κανατε θεμα και πηγατε στον εισαγγελεα ενω εμεις δεν καναμε τιποτα..αυτη ειναι η διαφορα των ομαδων μας! Αλλα ετσι γι'αυτο μ'αρεσει που ειμαι ολυμπιακος και ειμαι υπερηφανος! Εννοείται πως ο Τζίγγερ πήγε εισαγγελέα, παραδέχθηκε την μαλακία του, ζήτησε και δημοσίως συγνώμη και τότε μόνο τελείωσε το θέμα. Ούτε ζήτησε να ψευδομαρτυρήσει κανείς ούτε τίποτα. Το ότι φέρεται να τα είπε στα αποδυτήρια ο Κόκκαλης δεν είναι ελαφρυντικό. Δεν μπορεί να λέει ότι θέλει σαν εργοδότης στους υπαλλήλους του ούτε στα αποδυτήρια ούτε στα ντους ούτε πουθενά. Γι 'αυτό και άλλωστε τα μάσησε και το έπαιξε αγία περιστέρα.
wizzy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 πάντως, άσχετο με όλα τα προηγούμενα, όταν διαβάζω δηλώσεις Κόκκαλη περί "ο ΟΣΦΠ θέλει να κερδίζει τα πρωταθλήματα στους αγωνιστικούς χώρους με την αξία του και μέσα σε αθλητική ατμόσφαιρα" δεν μπορώ να αντισταθώ στο μειδίαμα που σχηματίζουν τα χείλη μου....
margaritagr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 οπως ειπα και διπλα, να το το σημαδακι, 1 βδομαδα πριν "κυριε" Τζορβα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.