Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ντάξει, πήρατε φόρα από εχθές και αρχίσατε τα ότι να΄ναι.

Στην μπάλα αντί να ευλογείτε την τύχη σας που με τέτοια ομάδα πήρατε αποτέλεσμα, αρχίσατε πάλι τα γνωστά κουραφέξαλα για το μέταλλο του Ζαϊρί, του Μήτρογλου και δεν συμμαζεύεται.

Τι λες;;;;;;;;;;;;;;;; Τύχη; Χάσατε κάνα τετ-α-τετ, είχατε τίποτα δοκάρια και δεν το θυμάμαι; Στη θέση σου θα ευχαριστούσα την τύχη που δεν έφαγα 4, ναι, ναι, 4! Ούτε ο Πατέρας δεν ισχυρίζεται ότι η ομάδα του έχασε από ατυχία. Νομίζω η επιστροφή στη γήινη πραγματικότητα για μερικούς οπαδούς του ΠΑΟ που επί μήνες πετούσαν στη στρατόσφαιρα, ήταν παραπάνω από ... βίαιη προχθές το βράδυ, με ότι αυτό συνεπάγεται...:cry: Αυτά αφορούν το ντέρμπυ, διόλου απίθανο την επόμενη Κυριακή ο Ολυμπιακός να μην έχει κερδίσει και ο ΠΑΟ να είναι πάλι μπροστά. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Για πολλοστή φορά, πάντως, που προξενεί εντύπωση η "γλώσσα" και το αδικαιολόγητο θράσος ορισμένων εκ των ηττημένων ενώ θα περίμενε κανείς η ήττα να φέρει περισυλλογή και αυτοκριτική...

Δημοσ.

Εμένα με διασκεδάζει πάντως αυτή η αδικαιολόγητη και αλόγιστη αλαζονεία.

Σε κάνει να καταλαβαίνεις, γιατί δεν πρέπει να αφήνεις ούτε ψίχουλο για τον αιώνιο τριτοδεύτερο.

Δημοσ.
Εμένα με διασκεδάζει πάντως αυτή η αδικαιολόγητη και αλόγιστη αλαζονεία.

Σε κάνει να καταλαβαίνεις, γιατί δεν πρέπει να αφήνεις ούτε ψίχουλο για τον αιώνιο τριτοδεύτερο.

Ρε ούτε τα μαχαιροπήρουνα!!!!

Δημοσ.

μπορειτε να καταλαβετε την απιστευτη ξενερα των πρασινων μετα το (ακομη) ενα στραπατσο που επαθαν απο τον ΘΡΥΛΟ. με -9 παιχτες τους παιζαμε και ο τενκατε αραχτος στον παγκο ψαρευε λιθρινια. οταν δεν εχετε προπονητη και παιχτες με "καρυδια" τι το ψαχνετε ρε πρασινοι? 2 και λιγα ηταν!

Δημοσ.

Εγώ πάντως γουστάρω που επιτέλους για μια φορά δεν έχουν να πουν απολύτως τίποτα ούτε για διαιτησίες ούτε για τίποτα γιατί πολύ απλά αυτός Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να νικήσει τον Θρύλο.

Πάντως αυτός ο Τεν Κάτε δεν τα παρατάει.

Πρώτα θα τους πάει Β εθνική και μετά θα τον διώξουν.

Βλέπουν στο εξωτερικό που κρατάνε τον ίδιο προπονητή δεκαετίες και νόμιζαν ότι αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας.

Ο Τεν Κάτε δεν είναι ο Sir Alex.

Δημοσ.

Επιμένετε να μην βλέπετε την κατάσταση στην πραγματική της διάσταση. Σαν τον ετοιμοθάνατο που του έδωσε ένα μήνα παράταση γιορτής ο γιατρός.

Λέτε πως ο ΠΑΟ δεν έχει και χρειάζεται παίκτες με @@. Εγώ απλά παραθέτω ποιοί γλέντησαν δις τον Ριβάλντο, τον Τζόλε, τον Καστίγιο και την παρέα τους:

1) Εμπέντε, Σέριτς, Μόρις, Γκούμας, Βύντρα (71' Νίλσον), Βίκτορ, Τζιώλης, Μπόβιο (81' Λεοντίου), Ρομέρο, Παπαδόπουλος (85' Μάντζιος), Σαλπιγγίδης.

2) Πιέρ Εμπέντε, Νασίφ Μόρις, Μίκαελ Νίλσον, Γιάννης Γκούμας, Σωτήρης Νίνης (στα 16 του) (78' Σεμπάστιαν Αριέλ Ρομέρο), Σωτήρης Λεοντίου, Αντρέας Ιβανσιτς, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ρικάρντο Μπόβιο, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης (91' Βαγγέλης Μάντζιος)

Όπως και τότε έλεγα πως νικήσαμε κατά τύχη, έτσι και τώρα λέω πως νικήσατε εσείς. Και δεν λέω τίποτα περίεργο. Απλή ποδοσφαιρική λογική είναι.

ΥΓ. Ρε γμτ, βλέπω την ενδεκάδα μας τότε και γελάω. Πού σαι βρε geovard να μας πεις για τον Σισσέ, τον Ζιλμπέρτο. lol

Δημοσ.

Όπως και τότε έλεγα πως νικήσαμε κατά τύχη, έτσι και τώρα λέω πως νικήσατε εσείς. Και δεν λέω τίποτα περίεργο. Απλή ποδοσφαιρική λογική είναι.

ΥΓ. Ρε γμτ, βλέπω την ενδεκάδα μας τότε και γελάω. Πού σαι βρε geovard να μας πεις για τον Σισσέ, τον Ζιλμπέρτο. lol

Λογική... του παραλόγου! Το περίεργο είναι που απαντάω :X

Όσο για τον geovard και άλλους όπως εκείνον, θα μου επιτρέψεις να πω ότι αποτελεί κατάντια για το φόρουμ αλλά και σημεία των καιρών το γεγονός ότι τέτοιες φωνές εκδιώχνονται από τραμπούκους - ονόματα δε λέμε!

Δημοσ.
Λογική... του παραλόγου! Το περίεργο είναι που απαντάω :X

Όσο για τον geovard και άλλους όπως εκείνον, θα μου επιτρέψεις να πω ότι αποτελεί κατάντια για το φόρουμ αλλά και σημεία των καιρών το γεγονός ότι τέτοιες φωνές εκδιώχνονται από τραμπούκους - ονόματα δε λέμε!

Με επιχειρήματα μπορείς να απαντήσεις εσύ σε αυτά που γράφω ή θα μου λες απαντήσεις του στυλ "Εγώ βλέπω μπάλα σαν γαύρος και δεν μου λέει τίποτα στατιστικη 50 ετων" και ότι άλλο παρόμοιο προτάσσει το εγχειρίδιο του καλού γαύρου?

Και για το ποιος τραμπουκίζει και τρολλάρει άστο να το αποφασίσουν οι mods.

Δημοσ.
Με επιχειρήματα μπορείς να απαντήσεις εσύ σε αυτά που γράφω ή θα μου λες απαντήσεις του στυλ "Εγώ βλέπω μπάλα σαν γαύρος και δεν μου λέει τίποτα στατιστικη 50 ετων" και ότι άλλο παρόμοιο προτάσσει το εγχειρίδιο του καλού γαύρου?

Και για το ποιος τραμπουκίζει και τρολλάρει άστο να το αποφασίσουν οι mods.

Άπειρα επιχειρήματα, όπως το ότι γλέντι δεν είναι το 0-1, γλέντι είναι το 4-0, το 1-4, ότι τα στατιστικά σου δεν λένε απολύτως τίποτα μπροστά στις κούπες που κοιτάζουν καθημερινά το λιμάνι αραχτές στην τροπαιοθήκη μας και άλλα πολλά. Εξακολουθεί να με προβληματίζει το (οπαδικό σου) θράσος να βγαίνεις και να λες το οτιδήποτε μετά από το κυριακάτικο χαστούκι, λες και δεν είναι ο Ολυμπιακός αυτός που έχει σαρώσει τα τελευταία χρόνια αλλά η θλιβερή ομάδα που υποστηρίζεις, θλιβερή ως συνολική εικόνα τα τελευταία χρόνια, επαναλαμβάνω.

Για το άλλο θέμα που λες, έχουν αποφασίσει αρκετές φορές οι mods γι' αυτό και αυτοί που εννοώ έχουν και βαρβάτο "ποινικό μητρώο"...

Δημοσ.

Ότι να ναι, χαχαχαχα.

Που κολλάνε τα 4-0 στο ότι σου έκατσε εχθές το 2-0 όπως το 1-0 σε εμάς δις το 2006-7?

Που κολλάνε τα πρωταθλήματα που έχεις πάρει με όποιους τρόπους τα έχεις πάρει με τους βαυκαλισμούς για επιθετικό DNA τους οποίους καταρρίπτουν τα νούμερα πανηγυρικά?

Και κράτα λίγο μπόσικο στους χαρακτηρισμούς σου για συλλόγους γιατί απλά ο "θλιβερός" όπως λες σύλλογος είναι η μοναδική αιτία που κάνει περήφανο τον κόσμο σε εθνικό επίπεδο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ χρόνια τώρα.

Δημοσ.

Στον ΠΑΟ θα ισοφαρίσει την Κυριακή το ρεκόρ σε αήττητα ματς στο πρωτάθλημα, έχει φροντίσει να υπάρχει πλήρες και ισορροπημένο ρόστερ σε μόλις μια σεζόν σε σχέση με το σκορποχώρι που ανέλαβε και η δουλειά που κάνει τώρα είναι η βάση για τα μεγάλα πράγματα που θα γίνουν.

Μιλάτε ποδοσφαιρικά με ένα άτομο το οποίο πριν 2-3 μέρες έγραφε τα παραπάνω? Σας συγχαίρω για το κουράγιο σας.

Κι επειδή όπως λένε, οι γιορτές κρατάνε 40 μέρες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...