Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε, θα με τρελάνεις? Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο δεν διαμαρτυρόταν στους διαιτητήες και τότε? Ποιά νοημοσύνη σου υποτιμώ? Ο άνθρωπος έχει αυτό το στυλ. Όπως τον ανέχτηκες σαν παίχτη σου θα τον ανεχτείς και σαν αντίπαλό σου.

Οχι δε χτυπιοταν σε καθε φαση. Καμια σχεση. Αν αποφασιζε να διαμαρτυρηθει, ναι επαιρνε την ιδια αστεια φατσα οντως.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πολυ ηρεμος ειμαι και πολυ προσεκτικα σου απαντησα. Ωσοτοσο αν νιωθεις προσβεβλημενος επειδη ειπα οτι τρολαρεις και απαντας πραγματα ασχετα με τα ποστ μου (και αυτο το περιεγραψα ως μπαρουφα), μπορεις να κανεις report. Εναλλακτικα ignore. Εναλλακτικα στειλε μου μηνυμα πριβε να μου πεις να ηρεμησω, αν δε θες να κανεις τπτ απτα παραπανω!

Όπως αγαπάς!

Edit: Έκανα το report που ζήτησες, απλά να σημειώσω ότι το ποστ που σε "ξεσήκωσε" δεν περιείχε "quote". Συνεπώς, δεν απαντούσα σε κανέναν. Επίσης να τονίσω ότι κανείς μα κανείς δεν θα απαγορεύσει σε κανέναν εδώ μέσα να γράψει την άποψή του για οτιδήποτε εντός θέματος, ακόμα και αν "τρέχει" ένας διάλογος μεταξύ εσού και οποιουδήποτε άλλου τον οποίο εμείς οι υπόλοιποι φασιστικά καλούμεθα να σεβαστούμε και να... μη διακόψουμε! Άκουσον άκουσον!!!

Δημοσ.

Τζόρβα, δεν ήταν αεροβόλο, τα γκολ του Μήτρογλου ήταν! καλη χωνεψη τωρα.

την επομενη φορα θα σας παιξουμε με την oμαδα παιδων.. μπας και...

• Super Moderators
Δημοσ.

Γενικά, είχαμε μια καλή κατάσταση στα αθλητικά από χθες μέχρι σήμερα (όχι ιδανική, αλλά υποφερτή) παρότι οι αγώνες και τα αποτελέσματα προσφέρονταν για μπουρλότα.

Όμως, να καταστήσω κάτι σαφές: εφόσον θεωρείτε ότι ένα μήνυμα είναι προβληματικό και ότι ο χρήστης που το εισάγει στο σύστημα επιχειρεί να οξύνει τα πνεύματα, ΔΕΝ θα τον χαρακτηρίζετε troll ή οτιδήποτε άλλο και ΔΕΝ θα απαντάτε σε αντίστοιχο ύφος, ΕΙΔΙΚΑ αν έχετε στείλει report. Θα δώσετε επαρκή χρόνο στη διαχείριση να δει την αναφορά σας και να πράξει τα δέοντα. Τυχόν απάντηση σε προβληματικό μήνυμα, θα δίνεται σε κόσμια πλαίσια, εάν και εφόσον επιθυμείτε να μην ακολουθήσετε το συντάκτη του αρχικού προβληματικού μηνύματος σε υποχρεωτική αποχή από το insomnia.

Παρακαλώ να συμβάλλετε όλοι ώστε να διατηρηθεί το καλό κλίμα. Οι καζούρες τέτοιες μέρες είναι αναπόφευκτες, όμως ας θυμόμαστε ότι η δόξα του ηττημένου είναι αυτή που δίνει αξία στο νικητή.

Δημοσ.
@@@ μελον εχουμε.

Ο Ολυμπιακος στο μπασκετ ειναι γτπκ αυτη τη στιγμη. Μη γελιομαστε απο ενα ματς που ο Παο ηταν ο χειροτερος Παο που εχει ερθει στο ΣΕΦ.

Το χθεσινο ηταν ισως το καλυτερο παιχνιδι του ΟΣΦΠ επι Γιαννακη, μαζι με τη νικη περυσι στην Ταου.

Ο Παο δεν ηταν κακος επειδη ηταν αναδρομος ο Ερμης. Ηταν κακος επειδη εμεις παιξαμε παρα πολυ καλα στην αμυνα. Και μην αμφιβαλλεις πως ο Παο σαν ομαδα εχει ΠΑΝΤΑ μια μινιμουμ αποδοση η οποια αρκει για να κερδισει τα περισσοτερα ματς. Το οτι εμεις καταφεραμε να τον κανουμε να παιξει σ αυτο το μινιμουμ και παραλληλα τρεξαμε ωστε να ανεβασουμε το σκορ, ειναι καθαρα δικο μας επιτευγμα.

Δημοσ.

Ο Παο δεν ηταν κακος επειδη ηταν αναδρομος ο Ερμης. Ηταν κακος επειδη εμεις παιξαμε παρα πολυ καλα στην αμυνα. Και μην αμφιβαλλεις πως ο Παο σαν ομαδα εχει ΠΑΝΤΑ μια μινιμουμ αποδοση η οποια αρκει για να κερδισει τα περισσοτερα ματς. Το οτι εμεις καταφεραμε να τον κανουμε να παιξει σ αυτο το μινιμουμ και παραλληλα τρεξαμε ωστε να ανεβασουμε το σκορ, ειναι καθαρα δικο μας επιτευγμα.

Θα συμφωνησω ως εναν βαθμο.. Δεν λεω πως γιναμε υπερομαδα απ τη μια στιγμη στην αλλη ομως παιξαμε καλα, περιορισαμε τον ΠΑΟ και πηραμε το αποτελεσμα. Σιγουρα μπορει και καλυτερα ο ΠΑΟ, απλως εκατσε ετσι χθες το ματς.. Νομιζω ειχαν 5 στα 19 τριποντα η κατι τετοιο

Δημοσ.
Θα συμφωνησω ως εναν βαθμο.. Δεν λεω πως γιναμε υπερομαδα απ τη μια στιγμη στην αλλη ομως παιξαμε καλα, περιορισαμε τον ΠΑΟ και πηραμε το αποτελεσμα. Σιγουρα μπορει και καλυτερα ο ΠΑΟ, απλως εκατσε ετσι χθες το ματς.. Νομιζω ειχαν 5 στα 19 τριποντα η κατι τετοιο

Που διαφωνουμε δηλαδη?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:07 ----------

Όσοι υποστηρίζετε ότι οι Τσαρτσαρής και Φώτσης είναι καλύτεροι του Κλέιζα, κάνετε πλάκα προφανώς.

Χθες τους πήρε την ταυτότητα ο Λιθουανός και αν και δεν είχε γενικά, καλή απόδοση, χτύπησε όταν έπρεπε.

Έλεγες Midi, ότι ηγέτες είναι αυτοί που παίρνουν την ομάδα από το χέρι στα δύσκολα και συμφωνώ. Χθες ο Τσίλντρες, ο Κλέιζα και ειδικότερα ο Παπαλουκάς, ήταν ηγέτες.

Αντιθέτως οι δικοί σου ηγέτες αρκέστηκαν σε διαμαρτυρίες και εκνευρισμούς και λογικά, αποσυντονίστηκαν. Ειδικά από τον ΔΔ, δεν περίμενα τέτοια καραγκιοζιλίκια, ειλικρινά.

Εκλεισε στοματα ο Τσιλντρες σημερα. Για μενα, ειμαι περηφανος που ο ΟΣΦΠ εχει εναν τετοιο παικτη, αλλα κυριως εναν τετοιο ανθρωπο στη συνθεση του.

Δεν θα επεκταθω και δεν θα γραψω οσα θα αρμοζαν στην περισταση, ομως σκεψου τι θα γινοταν αν ειχα κανει εγω απαξιωτικες δηλωσεις τυπου ''Αφανας'', ''Τερματοφυλακας'', κτλ, και μετα καποιος μου εκλεινε το στομα οριστικα και αμετακλητα. Φανταζομαι θα βγαιναν ποστ μου που θα ειχα κανει προ 15μηνου τουλαχιστον, μαζι με χαρακτηρισμους και ειρωνικα σχολια για το ποσο εξω επεσα, ποσο ασχετος ειμαι με το μπασκετ κτλ κτλ..

Ενα μικρο σχολιο μονο. Δεν γιναμε ξαφνικα καλυτερη ομαδα απο τον Παο. Δεν ειμαστε ηδη πρωταθλητες. Απλα κερδισαμε ενα ματς ζωης ή θανατου και εντελως ανελπιστα βρεθηκαμε με ενα πολυ σημαντικο πλεονεκτημα 11ποντων, στο κυνηγι της πρωτης θεσης, αν διαχειριστουμε σωστα τους αγωνες που ερχονται.

Δημοσ.

Στο σημειο για τη μινιμουν αποδοση του ΠΑΟ διαφωνουμε λιγακι.. Σιγουρα μπορει να κερδισει τις περισσοτερες ομαδες παιζοντας χαλαρα αλλα δεν παιζει παντα χαλαρα. Ισως βεβαια να μην καταλαβα τι ακριβως ηθελες να πεις. Sιγουρα ηταν απ τα καλυτερα μας με τον Γιαννακη στον παγκο αλλα αυτο δεν αναιρει τις προηγουμενες μπαρουφες που εχει κανει τοσα χρονια.. Καλο θα ηταν λοιπον να μην το παρουν πανω τους και εχουμε τα ιδια με περυσι στο τελος της περιοδου

Δημοσ.

Ως μινιμουμ αποδοση σιγουρα δεν εννοω το να παιζει χαλαρα. Αυτο που ειπα ειναι πως ακομα και να μην βρεθει σε τρελη βραδια κανενας παικτης τους, ακομα και η αντιπαλη ομαδα να τους πιεζει παρα πολυ, μπορουν να πιασουν μια αποδοση που θα τους κρατησει μεσα στο ματς και θα τους επιτρεψει να το διεκδικησουν μεχρι τελους.

Δημοσ.

Ωραια, συμφωνουμε και σε αυτο τοτε. Ακριβως για αυτο τον λογο ειναι ακομα μεγαλυτερη η χθεσινη νικη, επειδη κερδισαμε μια τοσο καλη ομαδα

Έχεις κάποιον συγκεκριμένο στο μυαλό σου? :lol:

Σαν κατι να μου ερχεται..! :P πρωταθλητης της τουμπας παντοτινε :-D

Δημοσ.

Ντάξει, πήρατε φόρα από εχθές και αρχίσατε τα ότι να΄ναι.

Στην μπάλα αντί να ευλογείτε την τύχη σας που με τέτοια ομάδα πήρατε αποτέλεσμα, αρχίσατε πάλι τα γνωστά κουραφέξαλα για το μέταλλο του Ζαϊρί, του Μήτρογλου και δεν συμμαζεύεται.

Στο μπάσκετ αντί να σιχτιρίζετε την τύχη σας που πήρατε αποτέλεσμα και κέρδισε χρόνο στον πάγκο ο Γιαννάκης , κάθεστε και συγκρίνετε παίκτες όπως τον Τσατσαρή και τον Φώτση που έχουν σηκώσει 2-3 κούπες Ευρωπαϊκές ο καθένας και 5-6 πρωταθλήματα δίνοντας σε τέτοιους αγώνες τα διαπιστευτήριά τους με τον πως-τον-λένε-ξέρω-γω Λιθουανό.

Εχθές στρίψατε την μπίλια στην ρουλέτα και σας έκατσε στο 00. Ο κανόνας πάντως είναι πως γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος και το έχουμε βιώσει και οι δύο μερίδες αυτό. Τον Μάη τα καλά λοιπόν.

Δημοσ.
Που διαφωνουμε δηλαδη?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:07 ----------

Εκλεισε στοματα ο Τσιλντρες σημερα. Για μενα, ειμαι περηφανος που ο ΟΣΦΠ εχει εναν τετοιο παικτη, αλλα κυριως εναν τετοιο ανθρωπο στη συνθεση του.

Δεν θα επεκταθω και δεν θα γραψω οσα θα αρμοζαν στην περισταση, ομως σκεψου τι θα γινοταν αν ειχα κανει εγω απαξιωτικες δηλωσεις τυπου ''Αφανας'', ''Τερματοφυλακας'', κτλ, και μετα καποιος μου εκλεινε το στομα οριστικα και αμετακλητα. Φανταζομαι θα βγαιναν ποστ μου που θα ειχα κανει προ 15μηνου τουλαχιστον, μαζι με χαρακτηρισμους και ειρωνικα σχολια για το ποσο εξω επεσα, ποσο ασχετος ειμαι με το μπασκετ κτλ κτλ..

Ενα μικρο σχολιο μονο. Δεν γιναμε ξαφνικα καλυτερη ομαδα απο τον Παο. Δεν ειμαστε ηδη πρωταθλητες. Απλα κερδισαμε ενα ματς ζωης ή θανατου και εντελως ανελπιστα βρεθηκαμε με ενα πολυ σημαντικο πλεονεκτημα 11ποντων, στο κυνηγι της πρωτης θεσης, αν διαχειριστουμε σωστα τους αγωνες που ερχονται.

Κάνατε χώρο για τις κούπες του triple crown;

Προς στιγμήν αυτό νόμισα όταν διάβασα το μηνυμά σου.

ΥΓ: Αν νομίζεις ότι η άμυνα του Ολυμπιακού περιόρισε τον Παναθηναϊκό, δικαίωμά σου. Κατά το καλοκαιράκι μη χαθείς όμως... Γιατί θα έχει ΠΑΛΙ σχόλια με τα όσα λες, όσο φοράς τα κόκκινά σου γυαλιά και λες όσα λες.

Δημοσ.
Ντάξει, πήρατε φόρα από εχθές και αρχίσατε τα ότι να΄ναι.

Στην μπάλα αντί να ευλογείτε την τύχη σας που με τέτοια ομάδα πήρατε αποτέλεσμα, αρχίσατε πάλι τα γνωστά κουραφέξαλα για το μέταλλο του Ζαϊρί, του Μήτρογλου και δεν συμμαζεύεται.

Σας νικησε ο Ζαιρι ο Οσκαρ και ο Λεοναρντο ...:lol:

Και φυσικα ο Μητρογλου και ο Μελμπεργκ...;)

Μπορεις να μας αφησεις να χαρουμε μια νικη επι του αιονιου αντιπαλου και οτι πιασαμε κορυφη με τετοια ενδεκαδα μετα απο τοσο καιρο...

Δεν ειναι τυχη παντα johny.Δεν ειναι τυχη...

Ξερεις τι σημαινει μεταλο, φανελα , τρεξιμο , ιδρωτας , κουραση,παθος... :-)

Δημοσ.

Ξερεις τι σημαινει μεταλο, φανελα , τρεξιμο , ιδρωτας , κουραση,παθος... :-)

Και ο Πανσερραϊκός ξέρει, και η Καβάλα, και ο Ηρακλής και τα Γιάννενα.

Είπαμε, στρίψατε την μπίλια και σας έκατσε στο 00. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...