Deponakias Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 συνεχιζεις να δινεις ρεσιταλ *μπιπ* απομονωντας φρασεις μου και απαντωντας χωρις να εχεις διαβασει το υπολοιπο ποστ. Η συγκεκριμενη φραση που απομονωσες λοιπον, αφορουσε το μπασκετ και δεν εχει σχεση με το ποδοσφαιρο. Εντωμεταξυ διπλοαπαντας στο ΙΔΙΟ ποστ, ΧΩΡΙΣ να το εχεις διαβασει. ΘΕΟΣ Ποσο πιο πολυ τρολαρισμα? Να σου εξηγησω την φραση μου για να μην παρεξηγιομαστε ... Ειπα οτι εμεις πηραμε φορα στο ΜΠΑΣΚΕΤ γιατι σας νικισαμε χθες στο εξωχικο ενω εσεις στο ποδοσφαιρο(με το εσεις δεν λεω εσενα γενικοτερα εννοω)ειχατε παρει φορα πριν καν ερθετε στο καραισκακη(βλεπε φυλλαδες παναθηναικου). Και συνηθως οταν εισαι αλλαζονας την πατας! (Ιδιαιτερα αυτα τα video sto youtube με το πριν και μετα το derby πιστευω ειναι η αποδειξη σε αυτα που λεω)
kirileman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Εντελώς ό'τι να ΄ναι, όμως! Να βλέπω βάζελους να προσπαθούν να μας πείσουν ότι υπάρχει και η αρνητική πλευρά μιας νίκης! Είναι τρομερό!!! Καλά, δεν έχουν προβλήματα να λύσουν σε αυτή την ομάδα; Ομάδα της πλάκας χωρίς σοβαρή άμυνα, διαλυμένη εν απουσία Καραγκούνη, με τρομαχτική αδυναμία να καταλάβουν ότι το γεγονός ότι βρίσκονται εκεί που βρίσκονται στη βαθμολογία δεν οφείλεται στο ότι παίζουν την καλύτερη μπάλα των τελευταίων ετών (η πλάκα είναι ότι συμβαίνει το αντίθετο) αλλά γιατί οι αντίπαλοι είναι τρομερά αποδυναμωμένοι και γεμάτοι προβλήματα. Έχουν τσακωθεί με την αυτοκριτική εδώ και χρόνια οι άνθρωποι, από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο οπαδό!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Να σου εξηγησω την φραση μου για να μην παρεξηγιομαστε ...Ειπα οτι εμεις πηραμε φορα στο ΜΠΑΣΚΕΤ γιατι σας νικισαμε χθες στο εξωχικο ενω εσεις στο ποδοσφαιρο(με το εσεις δεν λεω εσενα γενικοτερα εννοω)ειχατε παρει φορα πριν καν ερθετε στο καραισκακη(βλεπε φυλλαδες παναθηναικου). Και συνηθως οταν εισαι αλλαζονας την πατας! (Ιδιαιτερα αυτα τα video sto youtube με το πριν και μετα το derby πιστευω ειναι η αποδειξη σε αυτα που λεω) Α. Αρα απαντας σε εμενα μιας και με βρηκες προχειρο για οσα γραφουν οι φυλλαδες του ΠΑΟ, των οποιων ουτε καν τα πρωτοσελιδα δεν ετυχε να δω. Οσο για την αλαζονεια στο μπασκετ, ακομα και αν υφισταται, μονο τυχαια δεν ειναι επετρεψε μου. Μιλαμε για αυτοκρατορια εντος και εκτος συνορων σε διαρκεια 14ετων. Οταν εμφανιστουν τα πρωτα σημαδια φθορας, εδω θα μαστε να σας πουμε και παλι συγχαρητηρια, οπως σας ειπα για χθες. Προς το παρον δεν υπαρχουν δειγματα φθινουσας πορειας. Εντελώς ό'τι να ΄ναι, όμως! Να βλέπω βάζελους να προσπαθούν να μας πείσουν ότι υπάρχει και η αρνητική πλευρά μιας νίκης! Είναι τρομερό!!! Καλά, δεν έχουν προβλήματα να λύσουν σε αυτή την ομάδα; Ομάδα της πλάκας χωρίς σοβαρή άμυνα, διαλυμένη εν απουσία Καραγκούνη, με τρομαχτική αδυναμία να καταλάβουν ότι το γεγονός ότι βρίσκονται εκεί που βρίσκονται στη βαθμολογία δεν οφείλεται στο ότι παίζουν την καλύτερη μπάλα των τελευταίων ετών (η πλάκα είναι ότι συμβαίνει το αντίθετο) αλλά γιατί οι αντίπαλοι είναι τρομερά αποδυναμωμένοι και γεμάτοι προβλήματα. Έχουν τσακωθεί με την αυτοκριτική εδώ και χρόνια οι άνθρωποι, από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο οπαδό! Αλλο κλασσικο τρολ απο δω που δεν διαβαζει ποστς και απανταει οτι του κατεβει. Λοιπον σας το λεω για να το νιωσετε. Εγω και ο Ερωδιος εδω και 2 σελιδες μιλαμε για: ΜΠΑΣΚΕΤ Καντε μια προσπαθεια εστω να διαβασετε 1 ποστ δικο μου η του Ερωδιου πριν γραψετε μπαρουφες. Και μετα γραψτε οτι θελετε.
Erwdios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Το 07 εχω χασει με 10 ποντους στο ΣΕΦ. (οταν παλι πηρα νταμπλ δια περιπατου) Όχι στην κανονική περίοδο. Εγώ μιλάω για κανονική περίοδο και η διαφορά σε τέτοιες περιπτώσεις εξασφαλίζει έδρα.
Deponakias Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Α. Αρα απαντας σε εμενα μιας και με βρηκες προχειρο για οσα γραφουν οι φυλλαδες του ΠΑΟ, των οποιων ουτε καν τα πρωτοσελιδα δεν ετυχε να δω. Οσο για την αλαζονεια στο μπασκετ, ακομα και αν υφισταται, μονο τυχαια δεν ειναι επετρεψε μου. Μιλαμε για αυτοκρατορια εντος και εκτος συνορων. Οταν εμφανιστουν τα πρωτα σημαδια φθορας, εδω θα μαστε να σας πουμε και πλαι συγχαρητηρια, οπως σας ειπα για χθες. Για τα πρωτοσελιδα εγω μπαινω καθημερινα σε αθλητικα sites και ενημερωνομαι.... Επισης αναφερομαι σε εσενα απλα επειδη εσυ ειπες για το οτι πηρε αερα ο κολος μας και ηθελα να σου απαντησω... Oσο για το μπασκετ ξερουμε οτι αμα ηταν και ο σαρας χθες μπορει να ηταν διαφορετικο το αποτελεσμα...δεν διαφωνω. Οσο για τον γιαννακη στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο...θα δουμε τι θα εχει πετυχει μεχρι το τελος και φυσικα αμα δεν εχει παρει τουλαχιστον ενα τιτλο το πιθανον ειναι να φυγει....
kirileman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Αλλο κλασσικο τρολ απο δω που δεν διαβαζει ποστς και απανταει οτι του κατεβει. Λοιπον σας το λεω για να το νιωσετε. Εγω και ο Ερωδιος εδω και 2 σελιδες μιλαμε για: ΜΠΑΣΚΕΤ Καντε μια προσπαθεια εστω να διαβασετε 1 ποστ δικο μου η του Ερωδιου πριν γραψετε μπαρουφες. Και μετα γραψτε οτι θελετε. Μήπως να ηρεμήσεις λίγο και να μη χαρακτηρίζεις;
Nikos7Bouzouxis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Τελικα θυμασαι αν πηρε ταιμ αουτ ο Ζοτς? Και αν ναι, ποσα? Για να σου απαντησω εγω σε αυτο.Ναι...πηρε τουλαχιστον ενα.Στο τελος οταν ειμασταν +13 και εβλεπε οτι ξεφευγει το ματς παρη ταιμ μαουτ και αμεσως μετα και ο γιαννακης αφου το +13 εγινε γρηγορα +9.. Οσο για το ματς αν καταλαβα καλα υπονοεις οτι δεν ηταν σημαντικο για σενα...Και οτι δεν καιγοσουν να το παρεις...Αν ειναι ετσι νομιζω οτι κανεις λαθος...Και πινγκ πονγκ να ειναι,οταν παιζουν οσφπ-παο τοτε ειναι ματς ''διχως αυριο'' και για τους δυο...Και οι δυο πρεπει να παιξουν για τη νικη... Παντως η ποιοτητα του οσφπ ειναι πολυ καλυτερη απο του παο.Το θεμα ειναι να γινει και ΟΜΑΔΑ οπως ειναι ο παο..Και αν συμβει αυτο τοτε Αντε γεια και πρωταθλημα ξανα στο πειραια....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μήπως να ηρεμήσεις λίγο και να μη χαρακτηρίζεις; Πολυ ηρεμος ειμαι και πολυ προσεκτικα σου απαντησα. Ωσοτοσο αν νιωθεις προσβεβλημενος επειδη ειπα οτι τρολαρεις και απαντας πραγματα ασχετα με τα ποστ μου (και αυτο το περιεγραψα ως μπαρουφα), μπορεις να κανεις report. Εναλλακτικα ignore. Εναλλακτικα στειλε μου μηνυμα πριβε να μου πεις να ηρεμησω, αν δε θες να κανεις τπτ απτα παραπανω! @Nikos7Bouzouxis: Εχω ηδη γραψει οτι και οι 2 ομαδες θελανε νικη. Σαφως. Ειπα οτι το ματς δεν ειναι τοσο σημαντικο για να καθαιρουμε παιχτες γνωστης αξιας, ως αναξιους ηγετες, επειδη χθες ειχαν μετρια αποδοση, οπως ολος ο ΠΑΟ αλλωστε.
foufoutios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μην την πεφτετε στον Midi ρε παιδια.. Τουλαχιστον αυτος εμφανιζεται οπως εκανε και πριν και λεει αυτα που πιστευει.. Και εμεις θα προσπαθουσαμε να βρουμε "δικαιολογιες" και να χρυσωσουμε λιγο το χαπι.. Ηταν σκληρο το χθεσινο για τους παναθηναικους.. Θελω να δω με τι ομαδα θα παιξει με τν Ξανθη.. Ακομα 3 τραυματισμοι χθες. Ραουλ Μπραβο, Ζεβλακωφ και Λεοναρντο. Ευτυχως που επιστρεφουν Γκαλετι και Τορο σιγα σιγα
Nikos7Bouzouxis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Ακομα 3 τραυματισμοι χθες. Ραουλ Μπραβο, Ζεβλακωφ και Λεοναρντο. Ευτυχως που επιστρεφουν Γκαλετι και Τορο σιγα σιγα Παλι καλα τραυματιζονται με βαρδιες και οχι ολοι μαζι... Ο ραουλ μπραβο θα λειψει καιρο;;
Erwdios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Ειπα οτι το ματς δεν ειναι τοσο σημαντικο για να καθαιρουμε παιχτες γνωστης αξιας, ως αναξιους ηγετες, επειδη χθες ειχαν μετρια αποδοση, οπως ολος ο ΠΑΟ αλλωστε. Το χθεσινό ματς μπορεί να σου κοστίσει το πλεονέκτημα έδρας. Κι αν την έσπασες μία φορά πέρυσι, δεν νομίζω ότι είναι κάθε Μάη πασχαλιά. Το πόσο σημαντικό ήταν το χθεσινό ματς θα το δούμε στο τέλος της κανονικής περιόδου. Από εκεί και πέρα, θύμισε μου τι σου έχει προσφέρει ο Τσαρτσαρής τον τελευταίο χρόνο, ώστε να συγκρίνεται με τον Κλέιζα, που ήταν και ο βασικός παράγοντας της διαφοράς χθες βράδυ. Έχουμε δει 5 παιχνίδια του Λιθουανού και τον βγάλαμε λίγο για τα κρίσιμα, ενώ τον Τσαρτσαρή που τον βλέπουμε χρόνια τώρα τον βγάζουμε επαρκή στην παρούσα κατάσταση, που περιφέρει το σαρκίο του? Με αφορμή τη χθεσινή, άμεση σύγκριση, Τσαρτσαρή, Φώτση με τον Κλέιζα (πρόσεξε, δεν μιλάμε για overall απόδοση παιχτών, μη με πας πάλι 5 χρόνια πίσω) ο Κλέιζα σε ένα μέτριο παιχνίδι του, φάνηκε πληρέστερος των 2. Και επαναλαμβάνω, η σύγκριση με τον Τσαρτσαρή που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό, είναι απλά αστεία. Το στυλ του Γιαννάκη (για τα περί κλάψας) είναι ίδιο από τότε που έπαιζε μπάσκετ. Μη μου πεις ότι τον φώναζες κλάψα όταν έπαιζε στην ομάδα σου. Α, είχε σηκώσει και ένα ευρωπαϊκό ως αρχηγός σου κλαίγοντας, αν θυμάμαι καλά, αλλά επειδή ανέλαβε προπονητής του Ολυμπιακού και έγραψε στα @@ του τους Γιαννακόπουλους, πρέπει να χλευάζεται και να λοιδωρείται κάθε ώρα και λεπτό γι' αυτό του το ατόπημα. Μην την πεφτετε στον Midi ρε παιδια.. Τουλαχιστον αυτος εμφανιζεται οπως εκανε και πριν και λεει αυτα που πιστευει.. Και εμεις θα προσπαθουσαμε να βρουμε "δικαιολογιες" και να χρυσωσουμε λιγο το χαπι.. Ηταν σκληρο το χθεσινο για τους παναθηναικους.. +1 Τουλάχιστον αυτός ξαναμπήκε να πει τη γνώμη του, έστω και αντίθετη με τη δική μας (λογικό δεν είναι?) σε κόσμιο επίπεδο και δεν αρκέστηκε να γράφει γραφικότητες περί τρούμπας και άλλες τέτοιες ομορφιές.
foufoutios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Παλι καλα τραυματιζονται με βαρδιες και οχι ολοι μαζι... Ο ραουλ μπραβο θα λειψει καιρο;; Χαχαχα! παλι καλα να λεμε! Ο Μπραβο ειχε ενοχλησεις στον δικεφαλο και λογικα θα ειναι στο ματς με Ξανθη αλλα φοβαμαι πως αν δεν ξεκουραστει θα βγει εκτος κανα μηνα και αυτος.. Ο Ζεβλα στους προσαγωγους οποτε μαλλον δυσκολα θα παιξει.. Ο Λεοναρντο στη γαμπα λογω κουρασης και αποχης.. Τουλάχιστον αυτός ξαναμπήκε να πει τη γνώμη του, έστω και αντίθετη με τη δική μας (λογικό δεν είναι?) σε κόσμιο επίπεδο και δεν αρκέστηκε να γράφει γραφικότητες περί τρούμπας και άλλες τέτοιες ομορφιές. Ακριβως.. Ουτε ελεγε πριν τα ματς τα απιθανα και μετα εξαφανιστηκε.. Φαντασου μονο τι θα γινοταν αν ημασταν εμεις στη θεση του ΠΑΟ (2 ηττες σε μια μερα)
gdriver Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Εντελώς ό'τι να ΄ναι, όμως! Να βλέπω βάζελους να προσπαθούν να μας πείσουν ότι υπάρχει και η αρνητική πλευρά μιας νίκης! Είναι τρομερό!!! Καλά, δεν έχουν προβλήματα να λύσουν σε αυτή την ομάδα; Ομάδα της πλάκας χωρίς σοβαρή άμυνα, διαλυμένη εν απουσία Καραγκούνη, με τρομαχτική αδυναμία να καταλάβουν ότι το γεγονός ότι βρίσκονται εκεί που βρίσκονται στη βαθμολογία δεν οφείλεται στο ότι παίζουν την καλύτερη μπάλα των τελευταίων ετών (η πλάκα είναι ότι συμβαίνει το αντίθετο) αλλά γιατί οι αντίπαλοι είναι τρομερά αποδυναμωμένοι και γεμάτοι προβλήματα. Έχουν τσακωθεί με την αυτοκριτική εδώ και χρόνια οι άνθρωποι, από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο οπαδό! Αν και παναθηναικος δε μπορω να μη συμφωνισω.+1000
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Το χθεσινό ματς μπορεί να σου κοστίσει το πλεονέκτημα έδρας. Κι αν την έσπασες μία φορά πέρυσι, δεν νομίζω ότι είναι κάθε Μάη πασχαλιά. Πιστευεις οτι με πλεονεκτημα εδρας φετος θα παρεις πρωταθλημα? Εγω αντικειμενικα προσπαθω να το δω και δεν νομιζω. Σιγουρα ομως ειναι κατι θετικο αν τελικως το καταφερετε που σας δινει παραπανω πιθανοτητες. Το πόσο σημαντικό ήταν το χθεσινό ματς θα το δούμε στο τέλος της κανονικής περιόδου. Από εκεί και πέρα, θύμισε μου τι σου έχει προσφέρει ο Τσαρτσαρής τον τελευταίο χρόνο, ώστε να συγκρίνεται με τον Κλέιζα, που ήταν και ο βασικός παράγοντας της διαφοράς χθες βράδυ. Έχουμε δει 5 παιχνίδια του Λιθουανού και τον βγάλαμε λίγο για τα κρίσιμα, ενώ τον Τσαρτσαρή που τον βλέπουμε χρόνια τώρα τον βγάζουμε επαρκή στην παρούσα κατάσταση, που περιφέρει το σαρκίο του? Με αφορμή τη χθεσινή, άμεση σύγκριση, Τσαρτσαρή, Φώτση με τον Κλέιζα (πρόσεξε, δεν μιλάμε για overall απόδοση παιχτών, μη με πας πάλι 5 χρόνια πίσω) ο Κλέιζα σε ένα μέτριο παιχνίδι του, φάνηκε πληρέστερος των 2. Και επαναλαμβάνω, η σύγκριση με τον Τσαρτσαρή που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό, είναι απλά αστεία. Λοιπον για Τσαρτσαρη εγω εχω πει συγκεκριμενα πραγματα. Α. Οτι δεν μπορει να βαφτιζεται καλυτερος ο Κλειζα με το που επαιξε 5 ματς (τοσα ειχε παιξει τοτε), απο εναν παιχτη που σε ΔΙΑΡΚΕΙΑ (τονιζω τη λεξη διαρκεια) ετων, ειναι απτα κορυφαια 4ρια στην Ευρωπη και εχει ενα σωρο τιτλους στην ακρη. Ειπα οτι ο Κλειζα εχει να φαει πολλα ψωμια ακομα για να πουμε οτι φτανει το Τσαρτσαρη ως αθλητης. Ειπα κατι λαθος? Β. Οσο για τα προσοντα τους. Ο μεν Τσαρτσαρης με εχει παρει ουκ ολιγες φορες απτο χερακι και με εχει ανεβασει σε βαθρο, ο δε Κλειζα ΑΓΝΩΣΤΟ ακομα το πως θα διαχειριστει τα ματς που θα κρινουν τιτλους. Ως τωρα ακροβατει μεταξυ φθορας και αφθαρσιας σε 2 δυσκολα ματς συν το χθεσινο που διασωθηκε στη 4η περιοδο μονο. Και σου ξαναλεω μονο τυχαια δε το λεω αυτο. Το εχει παρουσιασει και στο ΝΒΑ, και στο Ευρωμπασκετ. Αν με διαψευσει, δε θα ντραπω να το παραδεχθω. Αλλα μη με βαζετε να πω με το ζορι οτι χθες απεδειξε οτι ειναι μεγαλος παιχτης επειδη του μπηκαν τα α λα Κομπε τριποντα. Γ. Εχω πει οτι για τη θεση 4 προτιμω τον Τσαρτσαρη (οταν δεν ειναι σκια του εαυτου του, λογω τραυματισμων) απο τον Κλειζα που ειναι ενα ωραιο 3ρι. Για 3ρι θα θελα κι εγω τον Κλειζα στον ΠΑΟ. Αμυνες σε σοβαρα 4ρια δεν μπορει να βγαλει ο Κλειζα, οπως επισης παιζει πολυ εξω απτη ρακετα επιθετικα, για να τον βαφτισω 4ρι με το ετσι θελω. Δ. Οσο για τον Φωτση. Παιχτης πολυ συγκεκριμενων προσοντων. Κανα τριποντο στα επιθετικα του προσοντα, αλλα αμυντικα ογκολιθος. Επισης αλτικος και μαχητικος. Αμυντικα πολυ καλυτερος απτον Κλειζα, επιθετικα ουτε καν. Το στυλ του Γιαννάκη (για τα περί κλάψας) είναι ίδιο από τότε που έπαιζε μπάσκετ. Μη μου πεις ότι τον φώναζες κλάψα όταν έπαιζε στην ομάδα σου. Α, είχε σηκώσει και ένα ευρωπαϊκό ως αρχηγός σου κλαίγοντας, αν θυμάμαι καλά, Για ποιο λογο υποτιμας τη νοημοσυνη μου? Μου συγκρινεις το κλαμα απο συγκινηση που σηκωσε ενα Ευρωπαικο με αυτο που κανει στον παγκο σας οποτε εχει αντιπαλο τον ΠΑΟ? Ελεος... αλλά επειδή ανέλαβε προπονητής του Ολυμπιακού και έγραψε στα @@ του τους Γιαννακόπουλους, πρέπει να χλευάζεται και να λοιδωρείται κάθε ώρα και λεπτό γι' αυτό του το ατόπημα. Τον λοιδωρω απο τοτε που τον ειδα να προκαλει και να υποτιμα τη νοημοσυνη 20.000 κοσμου μεσα στο ΟΑΚΑ ανευ λογου, για σφυριγματα ακριβοδικαια. Μεχρι και οταν διναν φαουλ υπερ της ομαδος του, χτυπιοταν επειδη δε το δωσαν αντιαθλητικο. Οτι ναναι ετσι? Προκαλω για να προκαλω, και ουρλιαζω για να ουρλιαζω. Και επισης τον λεω ειρωνικα κλαψα, διοτι σε αυτο ειναι πρωταθλητης στους Ελληνικους παγκους. Λεω ψεματα? Υπαρχουν διαφοροι ακομα λογοι που δεν τον συμπαθω (περαν του οτι επιμενει να το παιζει προπονηταρα). Βλεπε κατα καιρους δηλωσεις κατα παιχτων ασχετα οτι αυτοι οι παιχτες τον κανανε μαγκα στην Εθνικη και ηταν οι πρωτεργατες του. Βλεπε να ειναι προπονητης σε Εθνικη και ΟΣΦΠ ταυτοχρονα, κανοντας και αντιστοιχες επιλογες στο ροστερ. Κυριε αν εισαι αξιοπρεπης, διαλεγεις μια ομαδα και την αναλαμβανεις, ειδικα αν εισαι προπονητης του ΟΣΦΠ η του ΠΑΟ. Βλεπε (αν θες να σε παω παλιοτερα) στις ιστοριες που δημιουργουσε με Γκαλη κλπ κλπ κλπ. Ειναι μια σειρα γεγονοτων και οχι απλα επειδη ειναι προπονητης του αντιπαλου...Ειχατε προπονητες που τους σεβαστηκα απειρα ως ανθρωπους (Γκερσον, Ιβκοβιτς και αλλοι) αλλα και ως προπονητες. Με το Γιαννακη μονο τυχαιο δεν ειναι το ολο θεμα. Υγ. Βγηκε τεραστιο το ποστ σορρυ.
Erwdios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Για ποιο λογο υποτιμας τη νοημοσυνη μου? Μου συγκρινεις το κλαμα απο συγκινηση που σηκωσε ενα Ευρωπαικο με αυτο που κανει στον παγκο σας οποτε εχει αντιπαλο τον ΠΑΟ? Ελεος... Ρε, θα με τρελάνεις? Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο δεν διαμαρτυρόταν στους διαιτητήες και τότε? Ποιά νοημοσύνη σου υποτιμώ? Ο άνθρωπος έχει αυτό το στυλ. Όπως τον ανέχτηκες σαν παίχτη σου θα τον ανεχτείς και σαν αντίπαλό σου. Στα υπόλοιπα θα σου απαντήσω άλλη στιγμή, γιατί έχω δουλειά atm. Ουτε ελεγε πριν τα ματς τα απιθανα και μετα εξαφανιστηκε.. Έχεις κάποιον συγκεκριμένο στο μυαλό σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.