Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Πράσινη χορταρό-φυλλάδα φωνάζει για διαιτησία στο μπάσκετ :lol:

Πως στο διάολο τους επιτρέπουν να τυπώνουν τέτοια καραγκιοζιλίκια, φανατιλίκια και δε συμμαζεύεται δε μπορώ να το διανοηθώ. Άρε ΚΙΝΑ που σας χρειάζεται!

Και απο αλλο ποστ σου χθες

( Και στο μπάσκετ πάλι προσπάθησαν οι γκρι καραγκιόζηδες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να κρατήσουν τον βάζελο στο ματς. Τόσα χρόνια τα ίδια, λες και δεν έχει παίχτες και πρέπει να παίρνει και σφυρίγματα...έλα όμως που συνέχεια τα παίρνει όταν τα χρειάζεται :P )

Σορρυ μεγαλε, αλλα εδω γελανε...

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όσοι υποστηρίζετε ότι οι Τσαρτσαρής και Φώτσης είναι καλύτεροι του Κλέιζα, κάνετε πλάκα προφανώς.

Χθες τους πήρε την ταυτότητα ο Λιθουανός και αν και δεν είχε γενικά, καλή απόδοση, χτύπησε όταν έπρεπε.

Έλεγες Midi, ότι ηγέτες είναι αυτοί που παίρνουν την ομάδα από το χέρι στα δύσκολα και συμφωνώ. Χθες ο Τσίλντρες, ο Κλέιζα και ειδικότερα ο Παπαλουκάς, ήταν ηγέτες.

Αντιθέτως οι δικοί σου ηγέτες αρκέστηκαν σε διαμαρτυρίες και εκνευρισμούς και λογικά, αποσυντονίστηκαν. Ειδικά από τον ΔΔ, δεν περίμενα τέτοια καραγκιοζιλίκια, ειλικρινά.

Δημοσ.
Όσοι υποστηρίζετε ότι οι Τσαρτσαρής και Φώτσης είναι καλύτεροι του Κλέιζα, κάνετε πλάκα προφανώς.

Χθες τους πήρε την ταυτότητα ο Λιθουανός και αν και δεν είχε γενικά, καλή απόδοση, χτύπησε όταν έπρεπε.

Έλεγες Midi, ότι ηγέτες είναι αυτοί που παίρνουν την ομάδα από το χέρι στα δύσκολα και συμφωνώ. Χθες ο Τσίλντρες, ο Κλέιζα και ειδικότερα ο Παπαλουκάς, ήταν ηγέτες.

Αντιθέτως οι δικοί σου ηγέτες αρκέστηκαν σε διαμαρτυρίες και εκνευρισμούς και λογικά, αποσυντονίστηκαν. Ειδικά από τον ΔΔ, δεν περίμενα τέτοια καραγκιοζιλίκια, ειλικρινά.

Πηρατε φορα αγαπητοι...

Τι σας κανει να πιστευετε οτι το χθεσινο ματς ηταν τοσο πολυ σημαντικο, δυσκολο και σοβαρο που κρινει ηγετες και καθαιρει αλλους? Ηταν ενα ματς που ως ντερμπυ υπηρχε διαθεση και απτους 2 για νικη. Για τον Ολυμπιακο ηταν ματς διχως αυριο. Με αυτα και με αυτα βρηκατε σε μερα τον Τεο, επαιξαν καλα 2-3 ακομα και κερδισατε εναν μετριοτατο Παναθηναικο οπως παρουσιαστηκε χθες. Συγχαρητηρια, ησασταν καλυτεροι, σας το ειπα και χθες.

Αλλα θα πρεπει να ανιτληφθεις οτι περνας τα αντικειμενικα ορια οταν πετας σποντες και προσπαθεις να απαξιωσεις παιχτες που επανειλημενως εχουν δειξει και στην Ευρωπη και σε εσενα ως Ολυμπιακο την αξια τους, απο ενα ματς σαν το χθεσινο. Κοινως μην παρασυρεστε απο ενα ματς 5ης αγωνιστικης που δεν κρινει απολυτως τιποτα. Και περυσι με ιδια διαφορα κερδισατε το ματς κανονικης περιοδου, τα ιδια λεγατε παλι και τελικως ειδατε μονοι σας την καταληξη. Ξεχνατε οτι εκτος εδρας στην Ευρωλιγκα εχετε υποστει ηττες αχωνευτες, δηλαδη οτι εφετος δεν ειστε πειστικοι οπως περυσι τουλαχιστον.

Οσο για τον ΔΔ Ερωδιε, αν θες γινε πιο συγκεκριμενος για τα καραγκιοζιλικια που "ειδες" οτι εκανε.

Επισης ποιοι δικοι μου ηγετες διαμαρτυρηθηκαν? Ο ΔΔ σε μια φαση θυμαμαι να διαμαρτυρεται οπου τελικως και το replay τον δικαιωσε και η φατσα του με το σημαδι.

Δεν ξερω ρε φιλε, ειλικρινα πρεπει να φορας πολυ βαθυκοκκινα γυαλια για να μιλας για διαμαρτυριες των παιχτων του ΠΑΟ χθες, τη στιγμη που ο Γιαννακης χτυπιοταν σε καθε φαση, σαν μην πω... Οπως και οι παιχτες σας σε ορισμενες φασεις. Θυμαμαι Βασιλοπουλους, Παπαλουκαδες, Μπουρουσηδες, Κλειζα να χτυπιουνται σε συγκεκριμενες φασεις. Εμας ο Πεκοβιτς 5 φαουλ χρεωθηκε και δεν μιλησε σε κανενα. Με λειζερ τους χτυπουσαν στις βολες, δε βγαλανε κιχ. Του ΔΔ του ανοιξαν μυτη οκ διαμαρτυρηθηκε επειδη δε δοθηκε φαουλ. Οκ κατι αλλο?

Ξεκολλατε και μη τα βλεπετε τοσο ξενερωτικα μονοπλευρα. Εχετε βγει νικητες απο ενα ντερμπυ και ψαχνετε να απαξιωσετε με αλλους τροπους τον αντιπαλο σας, ενω εχετε κερδισει. Αρκεστειτε στη νικη, τι ψαχνετε να αποδειξετε τωρα?

ΥΓ. Πληροφοριακα το ρωτω αν θυμαται καποιος και οχι για να υπονοησω κατι. Ο Ζοτς χθες πηρε ταιμ αουτ? Δεν θυμαμαι, αλλα νομιζω οτι δεν πηρε κανενα ή πηρε ενα στο 2ο δεκαλεπτο, αν κανω λαθος ας μου πει καποιος.

Δημοσ.

δεν θυμαμαι ποιος πηρε τι...αλλα κι εμενα μου εκανε εντυπωση οτι γενικα δεν υπηρχαν πολλα ταιμ αουτ, που θα ηταν το λογικο σε μια τετοια αναμετρηση. απο την αλλη...αν προσπαθησω να μπω στο μυαλο του γιαννακη, η ομαδα πηγαινε καλα και ισως δεν ηθελε να της κοψει το ρυθμο...το εκανε ισως σε κανα δυο ταιμ αουτ που πηγαινε να πλησιασει ο βαζελος. ο ομπραντοβιτς ομως; δεν επρεπε να τους εχει πλακωσει στα ταιμ αουτ, πρωτον για να τους δινει οδηγιες και δευτερον για να σπαει το δικο μας ρυθμο; δεν ξερω..αυτοι ειναι οι προπονητες, εγω ειμαι θεατης :)

Δημοσ.

Πηρατε φορα αγαπητοι...

Τι σας κανει να πιστευετε οτι το χθεσινο ματς ηταν τοσο πολυ σημαντικο, δυσκολο και σοβαρο που κρινει ηγετες και καθαιρει αλλους? Ηταν ενα ματς που ως ντερμπυ υπηρχε διαθεση και απτους 2 για νικη. Για τον Ολυμπιακο ηταν ματς διχως αυριο. Με αυτα και με αυτα βρηκατε σε μερα τον Τεο, επαιξαν καλα 2-3 ακομα και κερδισατε. Συγχαρητηρια, σας το ειπα και χθες αυτο.

Αλλα θα πρεπει να ανιτληφθεις οτι περνας τα αντικειμενικα ορια οταν πετας σποντες και προσπαθεις να απαξιωσεις παιχτες που επανειλημενως εχουν δειξει και στην Ευρωπη και σε εσενα ως Ολυμπιακο την αξια τους, απο ενα ματς σαν το χθεσινο. Κοινως μην παρασυρεστε απο ενα ματς 5ης αγωνιστικης που δεν κρινει απολυτως τιποτα. Και περυσι με ιδια διαφορα κερδισατε το ματς κανονικης περιοδου, τα ιδια λεγατε παλι και τελικως ειδατε μονοι σας την καταληξη. Ξεχνατε οτι εκτος εδρας στην Ευρωλιγκα εχετε υποστει ηττες αχωνευτες, δηλαδη οτι εφετος δεν ειστε πειστικοι οπως περυσι τουλαχιστον.

Οσο για τον ΔΔ Ερωδιε, αν θες γινε πιο συγκεκριμενος για τα καραγκιοζιλικια που "ειδες" οτι εκανε.

Επισης ποιοι δικοι μου ηγετες διαμαρτυρηθηκαν? Ο ΔΔ σε μια φαση θυμαμαι να διαμαρτυρεται οπου τελικως και το replay τον δικαιωσε και η φατσα του με το σημαδι.

Δεν ξερω ρε φιλε, ειλικρινα πρεπει να φορας πολυ βαθυκοκκινα γυαλια για να μιλας για διαμαρτυριες των παιχτων του ΠΑΟ χθες, τη στιγμη που ο Γιαννακης χτυπιοταν σε καθε φαση, σαν μην πω... Οπως και οι παιχτες σας σε ορισμενες φασεις. Θυμαμαι Βασιλοπουλους, Παπαλουκαδες, Μπουρουσηδες, Κλειζα να χτυπιουνται σε συγκεκριμενες φασεις. Εμας ο Πεκοβιτς 5 φαουλ χρεωθηκε και δεν μιλησε σε κανενα. Με λειζερ τους χτυπουσαν στις βολες, δε βγαλανε κιχ. Του ΔΔ του ανοιξαν μυτη οκ διαμαρτυρηθηκε επειδη δε δοθηκε φαουλ. Οκ κατι αλλο?

Ξεκολλατε και μη τα βλεπετε τοσο ξενερωτικα μονοπλευρα. Εχετε βγει νικητες απο ενα ντερμπυ και ψαχνετε να απαξιωσετε με αλλους τροπους τον αντιπαλο σας, ενω εχετε κερδισει. Αρκεστειτε στη νικη, τι ψαχνετε να αποδειξετε τωρα?

ΥΓ. Πληροφοριακα το ρωτω αν θυμαται καποιος και οχι για να υπονοησω κατι. Ο Ζοτς χθες πηρε ταιμ αουτ? Δεν θυμαμαι, αλλα νομιζω οτι δεν πηρε κανενα ή πηρε ενα στο 2ο δεκαλεπτο, αν κανω λαθος ας μου πει καποιος.

Ρε φιλέ πραγματικα θα σου απαντησω χωρις να διαβασω ολη αυτη την κουμουτσα!

Χθες πηραμε δυο νικες επι του παναθηναικου σε ποδοσφαιρο και μπασκετ δηλαδη τα δυο πιο σημαντικα σπορ στην Ελλαδα εναντι σε μια ομαδα που την βλεπουμε σαν εχθρο!

Ε ασε μας να χαρουμε τις νικες και τουλαχιστον οι παναθηναικοι μην μιλατε για λιγο καιρο!

Αυτο που φαγατε χθες το φυσατε και δεν κρυωνει γιατι εσεις εισασταν που λεγατε 2 νικες παντου.αποβαση στον πειραια κ.λ.π.!

Το διορθωσα :P

Δημοσ.
Πηρατε φορα αγαπητοι...

Τι σας κανει να πιστευετε οτι το χθεσινο ματς ηταν τοσο πολυ σημαντικο, δυσκολο και σοβαρο που κρινει ηγετες και καθαιρει αλλους? Ηταν ενα ματς που ως ντερμπυ υπηρχε διαθεση και απτους 2 για νικη. Για τον Ολυμπιακο ηταν ματς διχως αυριο. Με αυτα και με αυτα βρηκατε σε μερα τον Τεο, επαιξαν καλα 2-3 ακομα και κερδισατε. Συγχαρητηρια, σας το ειπα και χθες αυτο.

Φίλε Midi, όταν εσύ συστηματικά απαξιώνεις παίχτες, όπως ο Κλέιζα, ο Παπαλουκάς και ο Σχορτσιανίτης, δικαιούσαι πολύ λιγότερο από εμένα, να μιλάς για κόκκινα γυαλιά και πράσινα άλογα.

Ο ΔΔ αφού έφαγε τη σφαλιάρα (η οποία διόλου εσκεμμένη ήταν), σε κάθε φάση χτυπιόταν, παρέα με τον σταυρολεξάκια (συ είπας)

Συγκρίνετε εδώ μέσα τον πρώην παίχτη Τσαρτσαρή με τον Κλέιζα, ο οποίος τυχαίνει να είναι πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, σε μία ομάδα η οποία πετυχαίνει πάνω από 80 πόντους σε κάθε αγώνα, κατά μ.ο.

Εγώ δεν πανηγυρίζω για τον χθεσινό αγώνα, καθώς ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα, εγώ πανηγυρίζω γιατί για μία φορά είδα ότι η ομάδα κατέθεσε πάθος και έσπασε και το πικ εν ρολ του Ζοτς, ενώ μέσα από αυτό το παιχνίδι, είδαμε Παπαλουκά που θύμισε ΤΣΣΚΑ.

Και για τη διαφορά, μάλλον δεν θυμάσαι καλά. Με πάνω από 10 πόντους, έχεις να χάσεις από τη σαιζόν 98-99 στην κανονική περίοδο, οπότε η διαφορά έχει σημασία και είναι το ουσιαστικό κέρδος από το χθεσινό παιχνίδι.

Δημοσ.
Ρε φιλέ πραγματικα θα σου απαντησω χωρις να διαβασω ολη αυτη την κουμουτσα!

Χθες πηραμε δυο νικες επι του παναθηναικου σε ποδοσφαιρο και μπασκετ δηλαδη τα δυο πιο σημαντικα σπορ στην Ελλαδα εναντι σε μια ομαδα που την βλεπουμε σαν εχθρο!

Ε ασε μας να χαρουμε τις νικες και τουλαχιστον οι παναθηναικοι μην μιλατε για λιγο καιρο!

Αυτο που φαγατε χθες το φυσατε και δεν κρυωνει γιατι εσεις εισασταν που λεγατε 2 νικες παντου.αποβαση στον πειραια κ.λ.π.!

Με καλυψε το bold σου.

Εν ολιγοις επειδη ειμαι ΠΑΟ καθεσαι και απαντας τα δικα σου χωρις να διαβαζεις τι γραφω. Αρκει η ομαδα που ειμαι για να απαντησεις.

Τουλαχιστον μην κανεις quote το ποστ που δεν διαβασες!

Φίλε Midi, όταν εσύ συστηματικά απαξιώνεις παίχτες, όπως ο Κλέιζα, ο Παπαλουκάς και ο Σχορτσιανίτης, δικαιούσαι πολύ λιγότερο από εμένα, να μιλάς για κόκκινα γυαλιά και πράσινα άλογα.

βρες μου ποστ που λεω κατι για Κλειζα και εχω αδικο.

Για Σοφο σαφως και εχω δικιο και τον απαξιωνω, δεν υπαρχει παιχτης Σοφο. Εχει πολυ συγκεκριμενες και προβλεψιμες επιθετικες αρετες και απολυτως τιποτα αλλο. Αν αυτο συνιστα παιχτη μεγαλης κλασης τοτε πρεπει αν αναθεωρησετε τα στανταρ σας ως ομαδα, οπως και τις απαιτησεις σας σε εμψυχο υλικο.

Οσο για Τεο ειναι υποτονικος στον ΟΣΦΠ εδω και 1,5 χρονο οποτε αν εξαιρεσουμε το χθεσινο ματς και κανα 2 ακομα, δεν πεφτω εξω σε οσα εχω πει. Και δεν τον εχω απαξιωσει. Αυτο που εχω πει ειναι οτι στα δυσκολα ποτε δε σας πηρε απο το χερακι να σας τραβηξει στη νικη. Το κανε χθες πρωτη φορα, πασσο.

Ο ΔΔ αφού έφαγε τη σφαλιάρα (η οποία διόλου εσκεμμένη ήταν) σε κάθε φάση χτυπιόταν,

Κανεις δεν μιλησε για εσκεμμενο. Τωρα το "σε καθε φαση χτυπιοταν" το λες επειδη ελεγε ο σπικερ οτι ο εκνευρισμενος ΔΔ ειναι καλη ειδηση για τον ΠΑΟ (και υπεθεσες εσυ οτι χτυπιεται εντος γηπεδου) ή επειδη τον ειδες εσυ να χτυπιεται? Καποι φαση συγκεκριμενη? Ο ΔΔ μετα την τεχνικη ποινη δεν ξανασχοληθηκε με κανεναν και επαιξε το μπασκετ που ξερει.

παρέα με τον σταυρολεξάκια (συ είπας)

Τελικα θυμασαι αν πηρε ταιμ αουτ ο Ζοτς? Και αν ναι, ποσα?

Ο δε Ζοτς σε μια φαση τον θυμαμαι να χτυπιεται κι αυτη ηταν για τα λειζερ. Τον αλητη...

Αντιθετως ο Γιαννακης για αλλη μια φορα επιβεβαιωσε το παρατσουκλι του. Διαμαρτυροταν χτυπιοταν παντου και παντα, σχεδον σε καθε σφυριγμα φαουλ, ανευ λογου.

Συγκρίνετε εδώ μέσα τον πρώην παίχτη Τσαρτσαρή με τον Κλέιζα, ο οποίος τυχαίνει να είναι πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, σε μία ομάδα η οποία πετυχαίνει πάνω από 80 πόντους σε κάθε αγώνα, κατά μ.ο.

Ο Κλειζα φετος εχει παιξει 10 ματς περιπου. Δηλαδη λιγα.

Στα 2 που χασατε ηταν υπο του 0 σε αποδοση. Αυτο ειπα κι εγω οτι στα δυσκολα δεν. Και αυτο το εχω πει οχι ετσι να περνα η ωρα, αλλα επειδη τον εχω τσεκαρει και στο ΝΒΑ πως επεφτε η αποδοση του στα πλειοφφ ενω συνηθως συμβαινει το αντιθετο. Επισης τον ειδα και στο φετινο Ευρωπαικο. Χρειαζονται κι αλλα?

Χθες απλα με επιβεβαιωσε ως την 4η περιοδο. Εκει πεταξε κατι εξαλλα τριποντα που ξερεις και ξερω οτι στο μπασκετ αυτα τα βαζουν σε σταθερη βαση ελαχιστοι παιχτες στον κοσμο, τυπου Κομπε. Αρα το οτι μπηκαν τα τριποντα τα τρελα, δεν σημαινει οτι επιασε αποδοση χτες. Ως την αρχη της 4ης περιοδου ηταν κακος και η 4η τον βοηθησε να χαρακτηριστει μετρια η χθεσινη του αποδοση, επειδη μπηκαν 2-3 μεγαλα σουτ.

Εγώ δεν πανηγυρίζω για τον χθεσινό αγώνα, καθώς ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα, εγώ πανηγυρίζω γιατί για μία φορά είδα ότι η ομάδα κατέθεσε πάθος και έσπασε και το πικ εν ρολ του Ζοτς, ενώ μέσα από αυτό το παιχνίδι, είδαμε Παπαλουκά που θύμισε ΤΣΣΚΑ.

Και για τη διαφορά, μάλλον δεν θυμάσαι καλά. Με πάνω από 10 πόντους, έχεις να χάσεις από τη σαιζόν 98-99 στην κανονική περίοδο, οπότε η διαφορά έχει σημασία

Συμφωνω οτι το αποτελεσμα ηταν αναμενομενο. Τα γραφαμε εδω μερες πριν.

Το 07 εχω χασει με 10 ποντους στο ΣΕΦ. (οταν παλι πηρα νταμπλ δια περιπατου)

Αν θελετε να δειτε και ενα βημα παραπερα απτα οπαδικα, η ουσια αυτου του ματς για την ομαδα ΣΑΣ, ειναι οτι ο Γιαννακης παραμενει ως εχει στον παγκο. Τα υπολοιπα ειναι για μεταξυ μας καταναλωση, χαζι και καζουρα.

Δημοσ.
Πηρατε φορα αγαπητοι...

Με την διαφορα οτι εμεις σας νικησαμε και πηραμε,εσεις πηρατε φορα στο ποδοσφαιρο χωρις να ερθετε στο καραισκακη και γ'αυτο το πληρωσατε...

Δημοσ.

Καλα παιδια.. Και ο Ομπραντοβιτς χθες χτυπιοταν ολη την ωρα.. Δεν ειναι Γιαννακης (σε καποιες φασεις ηταν σαν να εκλαιγε) αλλα οι φωνες, οι γκριματσες και τα χερια περα δωθε ηταν ασταματητα προς τους διαιτητες, χωρις λογο.. Μια παρενθεση για τον Σοφο : νομιζω πως εχει βελτιωθει και κανει αρκετη ζημια πλεον σε αρκετα ματς..

Οπως ειπε και ο Ντεπονακιας, χαιρομαστε επειδη δεν μας κερδισατε ουτε στην monopoly μεχρι τωρα! :P Το ιδιο θα κανατε και εσεις και χειροτερα

Δημοσ.

έστω και καθυστερημένα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα σας για τις νίκες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

αν μου επιτρέπετε μία ερώτηση για το μπάσκετ: θεωρείται ότι φέτος παίζετε ομαδικό μπάσκετ ή στηρίζεστε κατά βάση σε ατομικές εξάρσεις;

εγώ πιστεύω το δευτερο. Και από τα λίγα που ξέρω οι ομάδες δεν νομίζω να προχωράνε και πολύ έτσι...

Δημοσ.
Με την διαφορα οτι εμεις σας νικησαμε και πηραμε,εσεις πηρατε φορα στο ποδοσφαιρο χωρις να ερθετε στο καραισκακη και γ'αυτο το πληρωσατε...

συνεχιζεις να δινεις ρεσιταλ *μπιπ* απομονωντας φρασεις μου και απαντωντας χωρις να εχεις διαβασει το υπολοιπο ποστ. Η συγκεκριμενη φραση που απομονωσες λοιπον, αφορουσε το μπασκετ και δεν εχει σχεση με το ποδοσφαιρο.

Εντωμεταξυ διπλοαπαντας στο ΙΔΙΟ ποστ, ΧΩΡΙΣ να το εχεις διαβασει. ΘΕΟΣ :X

Ποσο πιο πολυ τρολαρισμα?

Δημοσ.

Αν θελετε να δειτε και ενα βημα παραπερα απτα οπαδικα, η ουσια αυτου του ματς για την ομαδα ΣΑΣ, ειναι οτι ο Γιαννακης παραμενει ως εχει στον παγκο. Τα υπολοιπα ειναι για μεταξυ μας καταναλωση, χαζι και καζουρα.

Ωραίο αυτό. Το παραμύθι που πιπιλάτε όλοι οι βάζελοι και το ασπάζονται και οι φυλλάδες σας. Δηλαδή θεωρείτε ότι λόγω Γιαννάκη παίρνετε τόσο καιρό κούπες έτσι? Δηλαδή είναι ο άλλος άχρηστος κι εσείς επειδή είστε εξίσου άχρηστοι, εκμεταλλεύεστε την ανυπαρξία του άλλου. Πόσο κοντόφθαλμα μπορεί να σκέφτεται κάποιος για να το λέει αυτό.

Με την ίδια λογική λοιπόν, αν είχε κερδίσει χθές ο ΠΑΟ στη μπάλα θα πανηγυρίζαμε επειδή κρατάει Τεν Κάτε. Τώρα που το σκέφτομαι, δεν έφυγε, οπότε μπορούμε να πανηγυρίζουμε διπλά. ότι να 'ναι.

Δημοσ.
Ωραίο αυτό. Το παραμύθι που πιπιλάτε όλοι οι βάζελοι και το ασπάζονται και οι φυλλάδες σας. Δηλαδή θεωρείτε ότι λόγω Γιαννάκη παίρνετε τόσο καιρό κούπες έτσι? Δηλαδή είναι ο άλλος άχρηστος κι εσείς επειδή είστε εξίσου άχρηστοι, εκμεταλλεύεστε την ανυπαρξία του άλλου. Πόσο κοντόφθαλμα μπορεί να σκέφτεται κάποιος για να το λέει αυτό.

Ναι ειμαι κοντοφθαλμος και ασχετος που θεωρω τον Γιαννακη κακη περιπτωση προπονητη για ομαδα με τετοιο μπατζετ.

Οι κουπες μας δεν οφειλονται στο Γιαννακη παντως. Ωστοσο περυσι με κανα Μεσινα ξερω γω, μπορει να γινοταν και καμια στραβη σε καποιο ματς και μη μου πεις οχι!

Καθομαστε και συζηταμε για προπονητη που μεσα σε 2 χρονια εχει καταφερει να καψει ενα σωρο παιχτες, εχει καταφερει να μαλωσει με αλλους 2-3, και που ηθελε το καλοκαιρι πριν το Ευρωμπασκετ να δωσει δανεικο τον Τεοντοσιτς. Για να μην παω σε μπασκετικες αναλυσεις με τακτικες κλπ.

Με την ίδια λογική λοιπόν, αν είχε κερδίσει χθές ο ΠΑΟ στη μπάλα θα πανηγυρίζαμε επειδή κρατάει Τεν Κάτε. Τώρα που το σκέφτομαι, δεν έφυγε, οπότε μπορούμε να πανηγυρίζουμε διπλά. ότι να 'ναι.

Καταρχην εγω δεν πανηγυρισα επειδη εμεινε ο Γιαννακης σε εσας. Οτι σαν γεγονος το προτιμω απο το να ερχοταν ο Ιφκοβιτς αυριο, ισχυει. Οσο για τον Τεν Κατε, εγω προσωπικα ειμαι απο αυτους που παντα τον εκριναν οπως κρινω και το Γιαννακη. Θα θελα καποια στιγμη να δω την ομαδα μου στη μπαλα με διαφορετικο προπονητη. Αλλα τωρα μαλλον δεν ειναι η καταλληλη στιγμη για να φυγει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...