MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Όχι, δεν μίλησες για μπάσκετ. Πέταξες και την απαξιωτική σου ισοπεδωτική σποντίτσα και για το ποδόσφαιρο. Όταν μιλάς για ανυπαρξία, σπικ φορ γιορσελφ! Αντε το διορθωνω για παρτη σου: Καλα αν κερδισετε στο μπασκετ, δε χρειαζεται να το πιστεψετε κιολας... Για τη μπαλα βγαζετε ματια φετος, σιγουρα θα παρετε πρωταθλημα. (ενω ειχα γραψει οτι και οι 2 ομαδες ειναι ψοφιες, πρασινα γυαλια φοραω ο ατιμος). Από εκεί και πέρα, μου προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι αντί να αποδεχθείς τα αποτελέσματα, γράφεις διάφορα... για ποιόν τα γράφεις αναρωτιέμαι. Τα δυο ντέρμπυ τέλειωσαν, πάμε παρακάτω, μην εκτίθεστε άλλο όπως οι πρασινοφυλλάδες που τις κοιτάζουμε τώρα και γελάμε. Αυτά. Ειδες πουθενα να μην αποδεχομαι τις ηττες? Παλι δε διαβαζεις τι γραφω και γραφεις τα δικα σου, απλα επειδη ξερεις οτι ειμαι ΠΑΟ? Μεχρι και για το μπασκετ σου ειπα οτι κερδισες καθαρα. Ρε τι ειστε εσεις ρε...
margaritagr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 ο πρωτος γυρος βρισκει την ομαδα μας να κερδιζει τους παναθες σε ποδοσφαιρο, μπασκετ, βολλευ, πολο. Μια χαρα μας βρισκω
alexis333 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Εφοσον δε θα φυγει ο Γιαννακης, ο Ολυμπιακος εχει μελλον. Οποτε ειδικα αυτο οτι ειστε τελειωμενοι στο μπασκετ, ηταν πραγματικα λαθος συμπερασμα. @@@ μελον εχουμε. Ο Ολυμπιακος στο μπασκετ ειναι γτπκ αυτη τη στιγμη. Μη γελιομαστε απο ενα ματς που ο Παο ηταν ο χειροτερος Παο που εχει ερθει στο ΣΕΦ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 @@@ μελον εχουμε.Ο Ολυμπιακος στο μπασκετ ειναι γτπκ αυτη τη στιγμη. Μη γελιομαστε απο ενα ματς που ο Παο ηταν ο χειροτερος Παο που εχει ερθει στο ΣΕΦ. Και ο ΟΣΦΠ ο καλυτερος που εχω δει εδω και κανα 3 χρονια εναντιον μας. Περα απτις μαλακιες αν ημουν γαυρος -μιλωντας για μπασκετ παντα- θα χαιρομουν που κερδισα τον ΠΑΟ, αλλα δε θα χαιρομουν που θα παραμεινει ο Γιαννακης στον παγκο χαρη σε αυτη τη νικη. ΥΓ. Ειρωνικο ηταν αυτο που εκανες quote γιατι βλεπω να πεφτει πιστεμα για το μπασκετ. Ξεχασαν οτι στο παγκο υπαρχει ο Γιαννακης κι οτι ο ΟΣΦΠ θα βλεπει τετοιο ποσοστο σε τριποντα αραια και που.
EKTELESTES Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Ναι η διαιτησια για αλλη μια φορα σας εσφαξε στο μπασκετ. Μαθετε να βλεπετε χωρις γυαλια θα ελεγα. Αν διαφωνεις, πες μου 3 φασεις στις οποιες αδικηθηκες σημερα και το συζηταμε. Σημερα χασαμε καθαρα, κερδισατε καθαρα. Εχετε καθε λογο να χαιρεστε. Τον κατατροπωσατε. ΥΓ. Και περυσι μας κερδισατε στο ΣΕΦ στη κανονικη περιοδο με παρομοια διαφορα. Έχεις μία ....περίεργη τάση να ποστάρεις συνεχώς στο τόπικ του Ολυμπιακού...γιατί άραγε ;;; Απόψε τι προσπαθείς να κάνεις δηλαδή; Πως χώνεστε σε όλα τα τόπικ να σχολιάσετε οι βάζελοι, δε το καταλαβαίνω, μιλάμε υπάρχει θέμα. Κερδίζετε, μιλάτε. Χάνετε, πάλι κάτι βρίσκετε να πείτε. Χάνετε ΧΑΛΑΡΑ, φταίει ο ανάδρομος Ερμής η κουτσή Μαρία, η τρομοκρατία, ο καιρός, τα...παπούτσια του Σισέ που γλιστρούσαν κλπ κλπ. Αυτά δε πάνε αποκλειστικά σε σένα, απλά μπορείς να πεις ένα "Μπράβο, ήταν καλύτερος σήμερα ο Ολυμπιακός" και τέλος όμορφα και ωραία. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:41 ---------- ο πρωτος γυρος βρισκει την ομαδα μας να κερδιζει τους παναθες σε ποδοσφαιρο, μπασκετ, βολλευ, πολο. Μια χαρα μας βρισκω Μου άρεσε αυτό περί πόλο... Θυμάμαι κάτι σκορ ...19-6 ; Πριν 2-3 χρόνια ; Φέτος είχαν πρόοδο βέβαια...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Έχεις μία ....περίεργη τάση να ποστάρεις συνεχώς στο τόπικ του Ολυμπιακού...γιατί άραγε ;;; Απόψε τι προσπαθείς να κάνεις δηλαδή; Πως χώνεστε σε όλα τα τόπικ να σχολιάσετε οι βάζελοι, δε το καταλαβαίνω, μιλάμε υπάρχει θέμα. Κερδίζετε, μιλάτε. Χάνετε, πάλι κάτι βρίσκετε να πείτε. Χάνετε ΧΑΛΑΡΑ, φταίει ο ανάδρομος Ερμής η κουτσή Μαρία, η τρομοκρατία, ο καιρός, τα...παπούτσια του Σισέ που γλιστρούσαν κλπ κλπ. Αυτά δε πάνε αποκλειστικά σε σένα, απλά μπορείς να πεις ένα "Μπράβο, ήταν καλύτερος σήμερα ο Ολυμπιακός" και τέλος όμορφα και ωραία. Μα το εχω πει ηδη. Οσο για το οτι χανουμε και: "φταίει ο ανάδρομος Ερμής η κουτσή Μαρία, η τρομοκρατία, ο καιρός, τα...παπούτσια του Σισέ που γλιστρούσαν κλπ κλπ." 1ον. εγω δεν εχω πει τιποτα τετοιο σημερα. 2ον. Ισα ισα εσυ εισαι αυτος που με κερδισε στο μπασκετ και παρολα αυτα ειχες κατι να πεις, οτι δηλαδη σε αδικησε η διαιτησια καταφορα (ακομα περιμενω φασεις να ακουσω). Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. Δεν ειναι ολοι σαν εσενα, τουλαχιστον εγω οχι. Αντε και αφου σας εγινα βαρος, σας καληνυχτιζω. Δηλαδη δε σας καληνυχτιζω ακριβως για αυτο το λογο, αλλα ας ειναι..
alexis333 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Και ο ΟΣΦΠ ο καλυτερος που εχω δει εδω και κανα 3 χρονια εναντιον μας. Περα απτις μαλακιες αν ημουν γαυρος -μιλωντας για μπασκετ παντα- θα χαιρομουν που κερδισα τον ΠΑΟ, αλλα δε θα χαιρομουν που θα παραμεινει ο Γιαννακης στον παγκο χαρη σε αυτη τη νικη. ΥΓ. Ειρωνικο ηταν αυτο που εκανες quote γιατι βλεπω να πεφτει πιστεμα για το μπασκετ. Ξεχασαν οτι στο παγκο υπαρχει ο Γιαννακης κι οτι ο ΟΣΦΠ θα βλεπει τετοιο ποσοστο σε τριποντα αραια και που. Βασικα για το Γιαννακη εκτος απο την προπονητικη του εμενα το προβλημα μου ειναι και ποιους παιρνει το καλοκαιρι. Ξοδευουν τοσα λεφτα οι Αγγελοπουλοι και παιρνουμε ο,τι να ναι.Ετσι παρε να χεις. Πρεπει να γινει σωστη διαχειριση οπως κανει και ο Ομπραντοβιτς οχι αυτο το πραμα που κανει ο Ολυμπιακος.
Erwdios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Περιμένω με ανυπομονησία το αυριανό πρωτοσέλιδο της Λαχανί που έβγαλε μια γλώσσα μεγαλύτερη από το ύψος του ιδιοκτήτη της.
Deponakias Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Περιμένω με ανυπομονησία το αυριανό πρωτοσέλιδο της Λαχανί που έβγαλε μια γλώσσα μεγαλύτερη από το ύψος του ιδιοκτήτη της. Nα μαντεψω αυριανο πρωτοσελιδο? χμμμ Νυχτα ντροπης?(μπα δεν νομιζω) Μαλλον θα εχει ενα πρωτοσελιδο του στυλ ο παναθηναικος εναντιον των αλητηριων του ολυμπιακου διατησιας κακου κ.λ.π. και θα βγαινει το συμπερασμα οτι ο παναθηναικος εχει σιγουρο το πρωταθλημα!
Erwdios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Nα μαντεψω αυριανο πρωτοσελιδο?χμμμ Νυχτα ντροπης?(μπα δεν νομιζω) Μαλλον θα εχει ενα πρωτοσελιδο του στυλ ο παναθηναικος εναντιον των αλητηριων του ολυμπιακου διατησιας κακου κ.λ.π. και θα βγαινει το συμπερασμα οτι ο παναθηναικος εχει σιγουρο το πρωταθλημα! Στη μπάλα, θα μας λένε περί Ριζούπολης και στο μπάσκετ θα μας λένε για τις δοκιμές που κάνει ο Ομπράντοβιτς και για τα σταυρόλεξα που λύνει ο Γκαστόνε στον πάγκο. Αν ο γέρος είχε φροντίσει να έχει την ομάδα πλήρη, σήμερα θα μιλούσαμε για πάρα πολλά γκολ. Ο βάζελος του Β ημιχρόνου ήταν να τον λυπάσαι και να τον κλαις, πραγματικά. 5-0 άνετα το είχε η ομάδα, όταν μόνος του ο Ζαϊρί τους έκανε ότι γούσταρε.
Deponakias Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Παντως πρεπει να πουμε για το συμβαν με το τζορβα! Ενταξει τα βεγγαλικα αλλα να βγαλουν αεροβολο και να τον χτυπανε τρομερη μαλακια... Και οκ ο μαλακας που μπηκε με το αεροβολο μεσα...δεν υπηρξε κανενας απο εμας να το σταματησει! Ειναι τραγικο και με κανει να ντρεπομαι!
SPSS07 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 ΞΕΡΑΘΗΚΕ Η ΠΡΑΣΙΝΑΔΑ , δεν υπαρχει παο σας λεω, κατω πατηθηκε ολοκληρωτικα σημερα. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ .. γλωσσα γκρινιες και απειλες μια ολοκληρη εβδομαδα. πρωτοσελιδα θριαμβου απο τις πρασινες φυλλαδες και μπλα μπλα μεχρι αηδιας. αυτος ειναι ο παο που μια ζωη κερναμε. Σημερα ο παο και ο καθε παο ειδε απο κοντα τι εστι "balls" στην ποδοσφαιρικη διαλεκτο. Βλεπουν την φανελα και τους κοβονται τα ποδια ενα πραγμα ρε αδερφε. η πρασινη αρμαδα απεδειξε γιατι σηκωνει μια φορα στα καθε 7 χρονια κουπα... επισης ο ρομπο - Σισσε εδειξε σε ολους γιατι συνεχιζει την καριερα του στο ελληνικο πρωταθλημα. 3 ταπες απο τον Αντωναρο σημερα και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. παιχτης επιπεδου σισσε πληρωνεται για να καθαριζει τετοια ματς με μια ενεργεια.. μαλλον θα χορτασε απο τα πολλα λογια ολη την εβδομαδα. παμε στον παιχτουρα Λετο που τον εκαναν ρομπα/κορδονι ο γκαλιτσιος και ο ντομι. κλαματα, νευρα και παιχνιδι χωρις ουσια... ολο το πακετο ενος ολοκληρωμενου πρασινου παιχτη δλδ. ο κατσουρανης απλα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ .. και ο Νινης εχει μεινει το παγκοσμιο ταλεντο που τον θελουν ολες οι ομαδες της ευρωπης Ο μελμπεργκ αρχοντας ( ο παο τον εφτυσε για τον Μπριεμσιρ ναι ναι .. χαχαχα ) ο ζαιρι εκανε τον Σειταριδη κομπο και γενικα "χαιρεται η ελλαδα που εχει τετοια ομαδα" και γελα..! Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ. ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΡΕ και τωρα τα βαζελια ειναι ταβλα... ισως δεν το εχουν καταλαβει πολλοι αλλα ο θρυλος ειναι πρωτος στο πρωταθλημα και παει προς τους 16...παιζοντας με τις ρεζερβες του.... ΜΠΑΣΚΕΤ... 87-76 ναι μωρε αλλο ενα παιχνιδι μπασκετ. γλωσσα και εδω. ταπιδι και εδω.. απαξιωση της ηττας απο τα πρασινα παπαγαλακια... και τα κλασικα "πιστευεις οτι εχεις ομαδα" του καθε πικραμενου. ναι ρε μεγαλε αποψε ειδικα ειναι η βραδια των ολυμπιακων. Σφαλιαρα σε πολο, μπασκετ, βολλευ, ποδοσφαιρο, γυναικειο βολλευ, πινγκ πονγκ και ξερω γω τι αλλο υπαρχει εκει εξω. δεν υπαρχει πια ο βαζελος ρε. οχι οτι δε το ξεραμε απλα επιβεβαιωθηκαμε. ..καταλαβατε γιατι εχει κοκκινισει η Ελλαδα? αν οχι.. ξεκινανε συντομα νεα εντατικα μαθηματα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:14 ---------- Ενταξει τα βεγγαλικα αλλα να βγαλουν αεροβολο χαχαχαχαχα κλασικες πρασινες μπαρουφες μπας και γλιτωσουν το κραξιμο με τις γνωστες κλαψες. τι αεροβολο ρε? ο sniper ηταν απο τη λεωφορο.. απλα ειχε πολυ καπνο και αστοχησε.. δεν πηγαινε για τον τζορβα.. εχω και μαρτυρες.. χαχαχαχα :lol:
Deponakias Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 χαχαχαχαχα κλασικες πρασινες μπαρουφες μπας και γλιτωσουν το κραξιμο με τις γνωστες κλαψες. τι αεροβολο ρε? ο sniper ηταν απο τη λεωφορο.. απλα ειχε πολυ καπνο και αστοχησε.. δεν πηγαινε για τον τζορβα.. εχω και μαρτυρες.. χαχαχαχα :lol: Ρε μην γελας βγηκε στην τηλεοραση και εδειχνε τα σημαδια! Ειπαμε καφροι αλλα οχι και ετσι!
SPSS07 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 ειναι αλλεργικος στα γκολ μαλλον. ... και στην Μιτρογλυκερινη.... χαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.