Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παλικάρια τον Λεμονή γιατί τον έδιωξε σαν πραγματικά τα πιστεύει αυτά που είπε σήμερα; Μήπως είχε παιχτεί κάτι άλλο με τον Sir;

"Δεν θα αφήσουμε έναν προπονητή νας μας διαλύσει την ομάδα"

Σωκράτης Π. Κόκκαλης

Πρόεδρος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

"Βρήκαμε έναν προπονητή που έφτιαξε ομάδα, αλλά τον διώξαμε γιατί τόλμησε και δεν είπε yes sir και να κάνει 10 τάματα τη μέρα στον saint Socrates"

Σκέψεις Σωκράτη Π. Κόκκαλη

Δημοσ.

Ρε παιδιά τί ψάχνετε??? Και χωρίς προπονητή να παίζει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα θα το ξαναπάρει. Αφού στο Ελληνικό πρωτάθλημα δεν παίζει ρόλο τι παίκτες έχεις και ποιον προπονητή....

Και αν δυσκολέψουν τα πράγματα τα δικαστήρια είναι ανοιχτά και το CAS ανοιχτό για να δώσει βαθμούς στον Ολυμπιακό.

Δημοσ.

Και οι πόρτες του τοπικ επίσης ανοιχτές είναι για να μπαίνει ο καθένας να λέει τη μπαρούφα του....

Δημοσ.
firewalker τι εγινε, πηδανε ενας ενας απο τον Βοτανικο ( τιτανικος, βρετανικος κτλ ) και οποιος σωθει? ο σωκρατακος σας εκανε μπιλιες? καλα το ελεγε πριν ενα χρονο.. "μονος μου και ολοι τους"

tzinos ξερεις ποσα θα ζηταγε το χρονο ο mathiew? οσα ο αρχηγος της βραζιλιας?

εδω ο μπραβο περνει 1.5 εκατ. και βαλε και ο ντομι μεχρι περισυ επαιρνε 800 νομιζω, πρεπει να του κανανε μειωση τωρα. Βεβαια ο μπραβο ειναι παιχτης για 500 χιλιαρικα (μιας και ισπανος και απο ρεαλ, ασχετα που δεν κανει ουτε για νουμανθια) και ο ντομι για κανα 250ρι. ο μαθιου ηταν ελευθερος και νομιζο ειχε ακουστει οτι ηθελε καπου στο 1 εκατομυριο και κατι. Δεν πληρωνεις ομαδα. Πουλας και τον μπραβο η αφηνεις το κριαρι τον ντομι ελευθερο και ερχεσαι στα ισια σου. Ειμαστε ομαδα με 6 ακραια μπακ, απο τα οποια αξιζουν 2 και με εναμιση αμυντικο κεντρικο (ζεβλακοφ και αβρααμ κανουν 1,5 παιχτη). πανε λεφτα χαμενα σε λαθος θεσεις. Κανονικα επρεπε να ειχαμε εναν μαθιου μαζι με παντο αριστερα και τοροσιδη, γκαλιτσιο δεξια, πασπαρτου ο ζεβλακοφ. Και μετα παιρνεις και 2 ακομα σεντερ μπακ και κλεινεις την αμυνα. Ντομι, λεοναρντο και μπραβο ειναι πεταμενα λεφτα.

Δημοσ.

Αφού είναι που είναι για τα μπάζα, τι βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις? Μια χαρά το πάνε το παιχνίδι. Ψυχολογία 0

Δημοσ.
Καλύτερα να μην κατέβουν για το 3ο ματς δεν έχει και νόημα νομίζω.

Είναι δύσκολα τα πράγματα για τον Ολυμπιακό. Δύσκολα όμως θα γίνει το 3 - 0 στο τρίτο παιχνίδι της σειράς. Αν ο Ολυμπιακός κάνει το 2 - τότε αν σπάσει κάποιο παιχνίδι είναι το 4. όλα αυτά βέβαια σε πολύ θεωρητικό επίπεδο.

Ένας Παναθηναϊκός σαν τον σημερινό όμως δεν χάνει. Ακόμη και από τον καλό Ολυμπιακό στο Σ.Ε.Φ.

Δημοσ.

δεν εχουμε σουτερ, δεν εχουμε αυτοματισμους και επιθετικα συστηματα, εγω σαν απλος θεατης αυτο βλεπω. Οσες φορες εχω δει τον ολυμπιακο να τον ζοριζουν αμυντικα ποτε δεν εχει ευκολες λυσεις.

Δημοσ.

Βρε συ firewalker μεταξύ μας κοροϊδευόμαστε? Εγώ ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω από που προήλθε όλη αυτη η υπεραισιοδοξία ορισμένων οτι επειδή είχαμε το πλεονέκτημα θα παίρναμε το πρωτάθλημα.

Φέτος είναι η αλήθεια ήταν η πρώτη φορά μετά από 5-6 χρόνια που έκατσα να δω ματς του Ολυμπιακού και άντε να είδα 3,4 αλλά δεν σε έπειθε αυτή η ομάδα ρε παιδι μου. Ακόμα και με τον παο στο σεφ που κερδίζαμε με 10 πόντους στο τέλος παραλίγο να χάσουν. Και με την ταού που ήταν το καλύτερο παιχνίδι του ολυμπιακού που είδα πάλι πήγαν να χάσουν. Οταν έχεις διαφορά φροντίζεις να τη διατηρείς και όχι να κάνεις τα πάντα να φτάσεις το ματς στον πόντο.

Υ.Γ. Είχαμε τον γιαννάκη που το μότο του είναι "αμυνα, αμυνα, αμυνα" τώρα πήραμε και τον καράφλα και συμπληρώθηκε το ντουέτο....

Δημοσ.

Σωστα tzinos.Ενω ολα αυτα τα εχει ο παο λογο ομπραντοβιτς.Ο γιαννaκης εκανε εγκληματα το καλοκαιρι στο χτησιμο της ομαδος.Τοσα λεφτα τζaμπα πεταξαν οι αγγελοπουλοι.Που εινα το δευτερο πλει μεικερ που ειναι ο σουτερ.Πηρε το βουισιτς που μεχρι πριν 3 χρονια ηταν παικτουρα αλλα τωρα δεν μπρει να παρει τα ποδια του με αποτελεσμα να τον σημαδευει συνεχεια ο ομπραντοβιτς.Αν εξαιρεσεις το μπουρουση δεν φροντισε να παρει ενα ψηλο που να μπορει να παιξει αμυνα...

Δημοσ.

Πρέπει να περάσουν πέντε μέρες από την έκδοση της απόφασης για να ισχύσει η ποινή. Αν μετρήσει η σημερινή, εφόσον ο αγώνας γίνεται παρασκευή θα είναι κεκλεισμένων, αν αρχίσει να μετράει από αύριο θα έχει κόσμο την παρασκευή και οι 2 αγωνιστικές πάνε από την επόμενη περίοδο (ή μπορεί να εκτίσει την πρώτη αγωνιστική στο πέμπτο παιχνίδι των τελικών... :P )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...