MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Να πιστέψω τι; Ότι ξημερώνει μια κατακόκκινη Δευτέρα; Ότι έχω κάνει πάρτυ σε ποδόσφαιρο, βόλλευ, πόλο, τάβλι, σκορ4 και εκκρεμεί το μπάσκετ; Το έχω πιστέψει, πίστεψέ το κι εσύ. Δεν μιλούσα για το πρωτάθλημα, δεν κάνω προβλέψεις. Αλλά αν θες, για τη μπάλα μόνο, μπορώ να κάνω μια εκτίμηση. Πρώτος με τόσες ελλείψεις στο τέλος του πρώτου και δυσκολότερου γύρου για εμάς. Αν η αρχή του δεύτερου μας βρει στην πρώτη θέση ή έστω σε μικρή απόσταση πίσω από τον πρώτο, τότε μπορώ να είμαι αισιόδοξος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Περιμένω τις δικές σας εκτιμήσεις, παραθέστε τα στατιστικά σας, ρίξτε μια ματιά και στο πρόγραμμα και θα δώσω βάση. Για την ώρα, τρώω τα ποπκορν μου και απολαμβάνω τα σχόλια! Για μπασκετ ηταν το ποστ μου, γιατι σε πιανει παραληρημα? Και κυριως γιατι απαντας με ασυναρτητα πραγματα σε σχεση με το ποστ μου? :/ Τουλαχιστον μην κανεις λαθος quote αφου θες να πεις τα δικα σου.
Deponakias Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μην το παιρνεις προσωπικα. Σε μια μερα νικες σε ποδοσφαιρο και μπασκετ πραγματικα ειναι παρα πολυ. Δεν μπορουμε να το αντεξουμε ουτε και εμεις
alexis333 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Το πηραμε και το μπασκετ... Αν και ποτε μη λες ποτε... Εκτος κι αν διακοπει με αυτα που γινονται.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:07 ---------- Μην το παιρνεις προσωπικα.Σε μια μερα νικες σε ποδοσφαιρο και μπασκετ πραγματικα ειναι παρα πολυ. Δεν μπορουμε να το αντεξουμε Για μενα ειναι τρεις οι νικες σημερα μαζι και με τη Μπαρτσα...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μην το παιρνεις προσωπικα.Σε μια μερα νικες σε ποδοσφαιρο και μπασκετ πραγματικα ειναι παρα πολυ. Δεν μπορουμε να το αντεξουμε ουτε και εμεις Τι να παρω προσωπικα. ΕΙμαι -1 στη μπαλα οκ πασσο. Βεβαια σε εχω εντος εδρας πλεον. Οσο για το μπασκετ δε τιθεται θεμα συζητησης. Εχετε καθε λογο να πανηγυριζετε. Σαν να πηρατε πρωταθλημα νιωθετε και το κατανοω. Αντε και με Μπαναωτ να συνεχιζει στο παγκο ποιος στη χαρη σας. Καρφι για τριπλ κραουν.
adi32 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Τι εγινε νικησε και ο Ζηκος και ο Μπαναωτης ? Οι μονιμοι πρωταθλητες της παρλαπιπας παλι εξω πεσανε και του χρονου
vaso7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 xaxaxaxaxaxa είχανε σίγουρο το 2/2 απόψε και τελικά 0/2 χαχαχαχαχαχαχαχα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 xaxaxaxaxaxa είχανε σίγουρο το 2/2 απόψε και τελικά 0/2 χαχαχαχαχαχαχαχα δε διαβαζεις καλα φορουμ! Ειδικα για το μπασκετ. Οχι απλα δε το χαμε σιγουρο, αλλα μετα την ηττα σας απο Παρτιζαν, αναμεναμε ηττα. Ξεσπασε το θηριο στον ΠΑΟ.
Tilemaxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Συμπεράσματα 29-11-09 Ο Μήτρογλου είναι κριάρι. Ο Κλέιζα δεν αποδίδει στα μεγάλα μάτς.. .. το ίδιο και ο Αφάνας. Ο Παναθηναικός φέτος παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Ο μπασκετικός Ολυμπιακός είναι τελειωμένος.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Ο μπασκετικός Ολυμπιακός είναι τελειωμένος. Εφοσον δε θα φυγει ο Γιαννακης, ο Ολυμπιακος εχει μελλον. Οποτε ειδικα αυτο οτι ειστε τελειωμενοι στο μπασκετ, ηταν πραγματικα λαθος συμπερασμα. Βγαλτε γλωσσα για μπασκετ, αυτο θελω μονο, να μιλατε για μπασκετ. Γιατι φετος ησασταν τοσο νωχελικοι που ειχα αρχισει να ξενερωνω Οσο για τον Κλειζα στις 3 πρωτες περιοδους ηταν ανυπαρκτος. Στην 4η εβαλε αυτα τα τριποντα τα εξαλλα. Συγχαρητηρια και για τον Παπαλουκα που εκανε απτα καλυτερα παιχνιδια στη καριερα του. Τα πιο πολλα συγχαρητηρια στον κοουτς ομως που οδηγησε την ομαδα στη νικη. ΥΓ. Παλι χτυπιοτανε αυτος ?
Tilemaxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Εφοσον δε θα φυγει ο Γιαννακης, ο Ολυμπιακος εχει μελλον. Οποτε ειδικα αυτο ηταν πραγματικα λαθος συμπερασμα. ΥΓ. Βγαλτε γλωσσα για μπασκετ, αυτο θελω μονο, να μιλατε για μπασκετ. Γιατι φετος ησασταν τοσο νωχελικοι που ειχα αρχισει να ξενερωνω Εγώ δεν ξέρω απο μπάσκετ, ας βγάλουν γλώσσα οι ειδικοί Με αυτό που είδα όμως σήμερα στο ΣΕΦ, και φέτος πάμε για καλά πράγματα.
EKTELESTES Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 δε διαβαζεις καλα φορουμ! Ειδικα για το μπασκετ. Οχι απλα δε το χαμε σιγουρο, αλλα μετα την ηττα σας απο Παρτιζαν, αναμεναμε ηττα. Ξεσπασε το θηριο στον ΠΑΟ. Μάθετε να χάνετε, γιατί άμα χάσετε κι αυτό το πρωτάθλημα στη μπάλα, προβλέπω νέες πορείες :lol: Χ Α Λ Α Ρ Α !! ( Και στο μπάσκετ πάλι προσπάθησαν οι γκρι καραγκιόζηδες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να κρατήσουν τον βάζελο στο ματς. Τόσα χρόνια τα ίδια, λες και δεν έχει παίχτες και πρέπει να παίρνει και σφυρίγματα...έλα όμως που συνέχεια τα παίρνει όταν τα χρειάζεται )
margaritagr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 απο τα πολλα σταυρολεξα που λυνε ο Ομπρα το χασε το ματσακι με 87-76 ωραια μερα για γαυρους
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 ( Και στο μπάσκετ πάλι προσπάθησαν οι γκρι καραγκιόζηδες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να κρατήσουν τον βάζελο στο ματς. Τόσα χρόνια τα ίδια, λες και δεν έχει παίχτες και πρέπει να παίρνει και σφυρίγματα...έλα όμως που συνέχεια τα παίρνει ) Ναι η διαιτησια για αλλη μια φορα σας εσφαξε στο μπασκετ. Μαθετε να βλεπετε χωρις γυαλια θα ελεγα. Αν διαφωνεις, πες μου 3 φασεις στις οποιες αδικηθηκες σημερα και το συζηταμε. Σημερα χασαμε καθαρα, κερδισατε καθαρα. Εχετε καθε λογο να χαιρεστε. απο τα πολλα σταυρολεξα που λυνε ο Ομπρα το χασε το ματσακι με 87-76 Τον κατατροπωσατε. ΥΓ. Και περυσι μας κερδισατε στο ΣΕΦ στη κανονικη περιοδο με παρομοια διαφορα.
kirileman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Για μπασκετ ηταν το ποστ μου, γιατι σε πιανει παραληρημα?Και κυριως γιατι απαντας με ασυναρτητα πραγματα σε σχεση με το ποστ μου? :/ Τουλαχιστον μην κανεις λαθος quote αφου θες να πεις τα δικα σου. Όχι, δεν μίλησες για μπάσκετ. Πέταξες και την απαξιωτική σου ισοπεδωτική σποντίτσα και για το ποδόσφαιρο. Όταν μιλάς για ανυπαρξία, σπικ φορ γιορσελφ! Από εκεί και πέρα, μου προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι αντί να αποδεχθείς τα αποτελέσματα, γράφεις διάφορα... για ποιόν τα γράφεις αναρωτιέμαι. Τα δυο ντέρμπυ τέλειωσαν, πάμε παρακάτω, μην εκτίθεστε άλλο όπως οι πρασινοφυλλάδες που τις κοιτάζουμε τώρα και γελάμε. Αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.