margaritagr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 χενκ τεν κατε οε οεοε οεεεε ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:41 ---------- Εντάξει τον κάνανε Cristiano Ronaldo...Ήτανε όμως φοβερός... ισως το καλυτερο παιχνιδι ενος παιχτη που ηρθε τζαμπα για τον παγκο
Deponakias Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Ιατρικό κέντρο Πειραιώς-ΠΑΟ : 2-0 (αντί για 4-0 που θα γραφε και το ΦΩΣ). Και δεν νομίζω πως το "Άντε γεια" αρμόζει στην περίσταση. Προτιμώ το "να μας ξανάρθετε"! Mα το θεο και εγω αυτο σκεφτηκα για το φως :-D:-D Αντε να δουμε το μπασκετ τωρα! τουλαχιστον να χασουμε αξιοπρεπως!
vaso7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Ποιος το χέζει το μπάσκετ? Το αποψινό ήταν ΗΔΟΝΗ!!! Ηρθαν με μια γλώσσα νααα και τους κόπηκε!!!!!!! Ψάξτε δικαιολογίες τώρα..... Εισαι στο μυαλοοοοοο
Erwdios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Το αποτέλεσμα είναι καθαρότατη αποτυχία. Το παιχνίδι έπρεπε να τελειώσει 5-0. Ειδικά στο δεύτερο που αναγκάστηκε ο ΠΑΟ να κάνει παιχνίδι, αποδείχτηκε η γύμνια του, στο να παίζει αυτός σε αυτό το ρόλο. Ντουντού και Όσκαρ έχασαν από ένα άχαστο κι ελπίζω να βάλουν αυτά που έχασαν στο Β γύρο, μέσα στο ΟΑΚΑ. Όσον αφορά τους φίλους μας τους παναθηναϊκούς, έχουν δικαιολογίες, άπειρες. Το πούλμαν, οι φωτοβολίδες, τα στατιστικά, το κούρεμα του Μήτρογλου και βεβαίως, βεβαίως, ο Κάκος. Σήμερα αποδείχθηκε περίτρανα από τι μέταλλο είναι αυτή η ομάδα και πόσο πολύ μετράει η ψυχολογία του πρωταθλητή.
margaritagr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 ερωτηση προς την πρασινη σας αρεσει η πλατη μας??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:44 ---------- Το αποτέλεσμα είναι καθαρότατη αποτυχία. Το παιχνίδι έπρεπε να τελειώσει 5-0. Ειδικά στο δεύτερο που αναγκάστηκε ο ΠΑΟ να κάνει παιχνίδι, αποδείχτηκε η γύμνια του, στο να παίζει αυτός σε αυτόι το ρόλο. Ντουντού και Όσκαρ έχασαν από ένα άχαστο κι ελπίζω να βάλουν αυτά που έχασαν στο Β γύρο, μέσα στο ΟΑΚΑ. με βασικη 11αδα 5 θα τρωγαν
adi32 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Ετσι ετσι περιπατος Ακομα κι ο Παντος παραλιγο να το βαλει Χαθηκαν οι βαζελοι περιμενουν το μπασκετακι να χαρουν
kirileman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Ντάξει, δεν θα σχολιάσω τίποτα άλλο για το ματς. Θα απολαύσω τα σχόλια των βάζελων, του Γκότζου, της Πράσινης, των οπαδών! Ραδιάκι, διαδίκτυο, ποπ-κορν και κοκακόλα! Σι για!
Deponakias Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Κλαιει ο γκοτζος στον σπορτ φμ Ε τον τραγικο Δεν αντεχει την π!@#$%!
skiabox Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Νομιζω οτι ο Μητρογλου ειναι ηδη καλυτερος απο τον νταρκο
Deponakias Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Νομιζω οτι ο Μητρογλου ειναι ηδη καλυτερος απο τον νταρκο Το παρακαναμε Σε λιγα χρονια μπορει να φτασει τον νταρκο!
Erwdios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Εγώ νομίζω ότι με αυτό τον ΠΑΟ απέναντι και ο Πάντος έμοιαζε Ντεσάμπ.
margaritagr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Εγώ νομίζω ότι με αυτό τον ΠΑΟ απέναντι και ο Πάντος έμοιαζε Ντεσάμπ. καλα που τον ανεφερες τον παντουρου πολυ καλος στην αμυνα και με μια σουταρα που εφυγε λιγο εξω
Deponakias Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Εγώ νομίζω ότι με αυτό τον ΠΑΟ απέναντι και ο Πάντος έμοιαζε Ντεσάμπ. Πραγματικα τον ξοφλησε τον λετο ο παντος!
alexdelpiero Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Εγώ νομίζω ότι με αυτό τον ΠΑΟ απέναντι και ο Πάντος έμοιαζε Ντεσάμπ. Γενικα παντως το ματς ηταν κακιστο...Παντως αφου εισαι πρωτος με απουσιες καποιων παικτων κλειδια ειναι μεγαλη επιτυχια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.