Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
χααχαχαχαχ

Φανταζομαι σε ποσα λεξικα θα μπηκες και ποση ωρα θα εψαχνες ελεος!

btw οι δρομοι ανοιχτοι ηταν.δεν κλεινουν τοσο ευκολα απο καμια 10,20.30.40 (παραπανω δεν ηταν)

ατομα!οκ φαινομαι λιγο βλακας που προσπαθω να τους δικαιολογησω αλλα μην το παμε στο αλλο ακρο!

Λίγο;

Λιγότερο από 15 δεύτερα μου πήρε.

http://www.google.co.uk/search?hl=en&rlz=1I7IRFC_en&q=%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82+%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF&meta=&aq=f&oq=

Το ότι η αστυνομία απαγόρευσε στο πούλμαν να προχωρήσει το διάβασες ή το θες και συ στα αγγλικά;

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Eν ολιγοις θες να καταληξεις οτι ο ΠΑΟ δημιουργησε θεμα απτο πουθενα με αποτελεσμα την καθυστερηση του αγωνα κατα μια ωρα? Θα μπορουσε δηλαδη να ειχε φτασει στην ωρα του, αν καταλαβα καλα?

Περιπου.αυτο που θελω να πω ειναι οτι τοσα χρονια παιζουμε.εχουν ξαναγινει τετοια επεισοδεια και απο τις 2 μεριες!

Αλλα φετος τοσο πολυ????

Μου κανει πολυ ασχημα σαν ολυμπιακος(μπορει να φταιει αυτο τι να πω)

Και που στο διαολο εμαθαν οι δικοι μας απο ποιο δρομο πηγαινε το πουλμαν του παναθηναικου..εκτος και αν καθε χρονο πηγαινει απο τον ιδιο δρομο.αυτο θα μου το απαντησετε εσεις!

Γιατι αλλο να τους περιμενουν στο καραισκακη και αλλο στην μεση της της διαδρομης!

Δημοσ.
Περιπου.αυτο που θελω να πω ειναι οτι τοσα χρονια παιζουμε.εχουν ξαναγινει τετοια επεισοδεια και απο τις 2 μεριες!

Αλλα φετος τοσο πολυ????

Μου κανει πολυ ασχημα σαν ολυμπιακος(μπορει να φταιει αυτο τι να πω)

Και που στο διαολο εμαθαν οι δικοι μας απο ποιο δρομο πηγαινε το πουλμαν του παναθηναικου..εκτος και αν καθε χρονο πηγαινει απο τον ιδιο δρομο.αυτο θα μου το απαντησετε εσεις!

Γιατι αλλο να τους περιμενουν στο καραισκακη και αλλο στην μεση της της διαδρομης!

Ωραία, αφού έκανε θέμα ο Παναθηναϊκός, γιατί απαγόρευε η αστυνομία στο πούλμαν να προχωρήσει;

Οι τύποι χωρίς τα διακριτικά ήταν του Παναθηναϊκού τελικά;

Δημοσ.
Ωραία, αφού έκανε θέμα ο Παναθηναϊκός, γιατί απαγόρευε η αστυνομία στο πούλμαν να προχωρήσει;

Γιατι ετσι τα κανονισε ο Πατερας...

Σπαει κοκαλα η λογικη εδω μεσα.

Δημοσ.

Και ρωτάω εγώ τώρα. Υπάρχει περίπτωση να μαζευτήκανε 40 - 50 ζώα με κόκκινα κασκόλ, χωρίς να το ξέρουν αυτοί που κάνουν κουμάντο στους οργανωμένους, και κατά συνέπεια χωρίς να το εγκρίνουν?

Και φυσικά από που πληρώνονται αυτοί? Από τον Κόκκαλη. Νομίζει ο θείος ότι έτσι θα πάρει ρεβάνς για το ξεφτιλίκι που του έφτιαξε μεσοβδόμαδα ο Πατέρας. Για να αρχίσει το ματς και θα δούμε.

Δημοσ.

Οι τύποι χωρίς τα διακριτικά ήταν του Παναθηναϊκού τελικά;

Ειπα εγω οτι δεν ηταν του ολυμπιακου?

θα ηθελα να ξερω τοτε γιατι οι αποστολες ειναι υπο αστυνομικη ακολουθια?

Για τετοιες περιπτωσεις φανταζομαι γιατι αλλιως θα ηταν μονη της η αποστολη του παναθηναικου και θα πηγαινε στο καραισκακη διχως προβλημα αμα βρησκομασταν σε αλλη χωρα!

Δημοσ.
Ειπα εγω οτι δεν ηταν του ολυμπιακου?

θα ηθελα να ξερω τοτε γιατι οι αποστολες ειναι υπο αστυνομικη ακολουθια?

Για τετοιες περιπτωσεις φανταζομαι γιατι αλλιως θα ηταν μονη της η αποστολη του παναθηναικου και θα πηγαινε στο καραισκακη διχως προβλημα αμα βρησκομασταν σε αλλη χωρα!

Ναι ρε, οκ, δημιούργησε πρόβλημα ο Παναθηναϊκός χωρίς να υπάρχει και έπρεπε να το πάρει στα χαρτιά ο Ολυμπιακός.

Δεν ασχολούμε άλλο.

Κόψε τα κουμπιά.

Δημοσ.

Μην το κλειδώσετε ΡΕ παρακαλώ, απλά να κοπούν τα σχόλια-μολότοφ. Να σχολιάζουμε παράλληλα αλλά κόσμια.

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ ο γαύρος θέλει νίκη και έχει μια άμυνα ΝΑ και ο βάζελος θέλει ισοπαλία και τους έχει όλους μπροστά (και τον Βύντρα πίσω με το χέρι στην Κερκόπορτα).

Γαμάει το Ελληνικό φουσμπαλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...