johnnyestia Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Πραγματικά σε ανάλογη περίπτωση αν δημιουργούσαν τέτοιο χάος οπαδοί του ΠΑΟ, εγώ απλά θα έλεγα πως ντρέπομαι για λογαριασμό τους και τίποτα άλλο. Εσείς τώρα κοιτάτε να βγείτε και από πάνω. Υπάρχει πάτος?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Κανουν αθλητικη καζουρα τα παιδια επειδη ορισμενοι πιθηκοι την πεσανε στο πουλμαν του ΠΑΟ. Να μη μας δουλεψουν λιγο? Κατορθωμα για την ομαδα τους το καρτερι σε ενα πουλμαν. Η δε μαργαριτα ηταν απο αυτες που θιχτηκαν στο αλλο thread επειδη τολμησε καποιος να παραθεσει ενα video με υβριστικο συνθημα κατα των Ολυμπιακων. Εδω που εχουμε αποπειρα δολοφονιας ξερω γω, κανει καζουρα (η πουλαει τρελα)! Ρε δε πατε καλα
margaritagr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Οι προκλήσεις του Παναθηναϊκού αρχίσανε με το "καλημέρα". Με την άφιξη της αποστολής ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μαζί με τους μπράβους του επιχειρήσανε να μπούνε στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει και με την επέμβαση των παραγόντων του Ολυμπιακού αλλά και των υπευθύνων της Superleague ο κ. Πατέρας και οι σωματωφύλακές του (εκτός από έναν που έμεινε στα αποδυτήρια) οδηγήθηκαν στον 4ο όροφο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από μπουθ! αθλιε Σωκρατη
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Οι προκλήσεις του Παναθηναϊκού αρχίσανε με το "καλημέρα". Με την άφιξη της αποστολής ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μαζί με τους μπράβους του επιχειρήσανε να μπούνε στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει και με την επέμβαση των παραγόντων του Ολυμπιακού αλλά και των υπευθύνων της Superleague ο κ. Πατέρας και οι σωματωφύλακές του (εκτός από έναν που έμεινε στα αποδυτήρια) οδηγήθηκαν στον 4ο όροφο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από μπουθ! αθλιε Σωκρατη Θα σου λεγα τωρα... Αλλα θα κανω ignore καλυτερα.
margaritagr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Θα σου λεγα τωρα... Αλλα θα κανω ignore καλυτερα. ευτυχως:-)
kirileman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Κανουν αθλητικη καζουρα τα παιδια επειδη ορισμενοι πιθηκοι την πεσανε στο πουλμαν του ΠΑΟ. Να μη μας δουλεψουν λιγο? Κατορθωμα για την ομαδα τους το καρτερι σε ενα πουλμαν. Πες το, μη ντρέπεσαι. Όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι κάφροι, αλήτες, ναρκομανείς, σε αντίθεση με τους οπαδούς του ΠΑΟ που έχουν επίπεδο, υπερέχουν μορφωτικά, κοινωνικά, φυλετικά! Καλά δεν τα λέω;
KWSN_Men Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Ερχεστε με λεωφορειο του οασα?Με δικο σας πουλμαν ερχεστε... το οτι εχει απαγορευσει η αστυνομια να ερθετε στο γηπεδο(λογω επεισοδειων) ειναι αλλο θεμα! Τελικά ίσως και να είμαι χαζός που προσπαθώ να εξηγήσω. Όταν κλείνουν κάποιοι δρόμοι λέμε ότι έχουμε διακοπή ..... ? Πάρε να διαβάσεις και για το συγκοινωνιακό δίκτυο της Ελλάδας, που χωρίζεται σε οδικό, σιδηροδρομικό, ακτοπλοϊκό και αεροπορικό. Είναι για παιδιά οπότε (ελπίζω ότι) δε θα δυσκολευτείς. http://egpaid.blogspot.com/2009/05/blog-post_19.html Αν μας πεις λοιπόν με ποιο άλλο συγκοινωνικό δίκτυο θα μπορούσε να φτάσει η αποστολή του Παναθηναϊκού εκτός από το οδικό, κερδίζεις αυγό Kinder.
slipknot Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Κάτι άσχετο, παρακολουθεί κανένας από εδώ; Αν ναι, το HD πώς πάει; Εδώ δεν παλεύεται.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Πες το, μη ντρέπεσαι. Όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι κάφροι, αλήτες, ναρκομανείς, σε αντίθεση με τους οπαδούς του ΠΑΟ που έχουν επίπεδο, υπερέχουν μορφωτικά, κοινωνικά, φυλετικά! Καλά δεν τα λέω; ναι οτι πεις .
kirileman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 ναι οτι πεις . Αφού δεν είναι έτσι, τι το παίζετε όλοι "έκπληκτοι" από τα φαινόμενα αλητείας λες και δεν τα χετε ξαναδεί, οι μεν αγανακτισμένοι να καταγγέλλουν την "πρωτοφανή" βία και την απουσία της αστυνομίας και οι δε να αρνούνται τα πασιφανή ; Όλοι τα ίδια σκατά είναι. Πάμε παρακάτω, τώρα.
KWSN_Men Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 α)ειχαν διακριτικα του ολυμπιακου?? Έλα omni:
Deponakias Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Τελικά ίσως και να είμαι χαζός που προσπαθώ να εξηγήσω. Όταν κλείνουν κάποιοι δρόμοι λέμε ότι έχουμε διακοπή ..... ? Πάρε να διαβάσεις και για το συγκοινωνιακό δίκτυο της Ελλάδας, που χωρίζεται σε οδικό, σιδηροδρομικό, ακτοπλοϊκό και αεροπορικό. Είναι για παιδιά οπότε (ελπίζω ότι) δε θα δυσκολευτείς. http://egpaid.blogspot.com/2009/05/blog-post_19.html Αν μας πεις λοιπόν με ποιο άλλο συγκοινωνικό δίκτυο θα μπορούσε να φτάσει η αποστολή του Παναθηναϊκού εκτός από το οδικό, κερδίζεις αυγό Kinder. χααχαχαχαχ Φανταζομαι σε ποσα λεξικα θα μπηκες και ποση ωρα θα εψαχνες ελεος! btw οι δρομοι ανοιχτοι ηταν.δεν κλεινουν τοσο ευκολα απο καμια 10,20.30.40 (παραπανω δεν ηταν) ατομα!οκ φαινομαι λιγο βλακας που προσπαθω να τους δικαιολογησω αλλα μην το παμε στο αλλο ακρο!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Αφού δεν είναι έτσι, τι το παίζετε όλοι "έκπληκτοι" από τα φαινόμενα αλητείας λες και δεν τα χετε ξαναδεί, οι μεν αγανακτισμένοι να καταγγέλλουν την "πρωτοφανή" βία και την απουσία της αστυνομίας και οι δε να αρνούνται τα πασιφανή ; Όλοι τα ίδια σκατά είναι. Πάμε παρακάτω, τώρα. Ναι ωραιες οι αναλυσεις σου περι βιας, εμενα ομως γιατι με κανεις quote? Ξεκινας μου βαζεις λογια που δεν εχω πει ποτε μου, στη συνεχεια σου λεω "οτι πεις" και συνεχιζεις στο ιδιο μοτιβο. ΥΓ. Μπορεις να δεις χθεσινα ποστ μου στο δικο μας thread για να δεις την αποψη μου για το θεμα βιας στα γηπεδα. Οχι οτι με καιει να σου αποδειξω τιποτα, αλλα επειδη πηρες φορα βαζοντας μου λογια...
KWSN_Men Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Αφού δεν είναι έτσι, τι το παίζετε όλοι "έκπληκτοι" από τα φαινόμενα αλητείας λες και δεν τα χετε ξαναδεί, οι μεν αγανακτισμένοι να καταγγέλλουν την "πρωτοφανή" βία και την απουσία της αστυνομίας και οι δε να αρνούνται τα πασιφανή ; Όλοι τα ίδια σκατά είναι. Πάμε παρακάτω, τώρα. Ναι η αλήθεια είναι ότι οι αλήτες του Παναθηναϊκού πληρώνουν Σέρβους αλήτες για να έρθουν στην Ελλάδα για μπάχαλα, ότι έχουν σκοτώσει αλήτες Ολυμπιακούς κ.α. Επίσης έχουν μπει και μπράβοι στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και τα έκαναν μπάχαλο. ΟΚ!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 btw οι δρομοι ανοιχτοι ηταν.δεν κλεινουν τοσο ευκολα απο καμια 10,20.30.40 (παραπανω δεν ηταν) ατομα!οκ φαινομαι λιγο βλακας που προσπαθω να τους δικαιολογησω αλλα μην το παμε στο αλλο ακρο! Eν ολιγοις θες να καταληξεις οτι ο ΠΑΟ δημιουργησε θεμα απτο πουθενα με αποτελεσμα την καθυστερηση του αγωνα κατα μια ωρα? Θα μπορουσε δηλαδη να ειχε φτασει στην ωρα του, αν καταλαβα καλα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.