foufoutios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Βασικα.. Αφου τα θεωρειτε ολα στημενα εκτος απο τα δικα σας, γιατι δεν σταματατε να ασχολειστε βασικα? Τοσο μαζοχες ειστε?
tasoskont Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 δεν λεμε θεωριες ουτε κανουμε εικασιες μιλαμε με γεγοντα και για του λογου τ αληθες πεναλντι απο την σεντρα η αεκ δεν εχει παρει ποτε και ειδικα σε ντερμπι σε αντιθεση με τον γαυρο που εχει παρει μια φορα για παραδειγμα.θα σταματαγα να ασχολουμε με το ποδοσφαιρο αν ημουνα παραγοντας και εχανα απο ολα αυτα σαν οπαδος ομως δεν εχω λογω να σταματησω.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Βασικα.. Αφου τα θεωρειτε ολα στημενα εκτος απο τα δικα σας, γιατι δεν σταματατε να ασχολειστε βασικα? Τοσο μαζοχες ειστε? Α. Δεν θεωρουμε ολα τα δικα σας στημενα. Καποια ομως ναι. Β. Αυτα τα καποια δεν τα θεωρουμε εμεις, αλλα αποδεδειγμενα ειναι. Γ. Εδω ξενερωνουν οι ιδιοι οι Ολυμπιακοι με αυτο το θεμα...Εμεις ασχολουμαστε με αυτους που νομιζουν οτι κανουν καζουρα για τις καλπικες και παραλληλα ψαχνουν τεχνικες στρουθοκαμηλισμου (γτ αλλιως δε γινεται). Απο κει και περα εμεις ασχολουμαστε με Σουπερλιγκα -για εσωτερικη καταναλωση- για οσο την αφηνουν να εχει αγωνιστικο ενδιαφερον και δεν την ξεφτυλιζουν διαφοροι παραγοντες (οπως και τα οργανα τους φυσικα, οι διαιτητες).
kirileman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 βασικα επαιξε περιση:-D ΑΕΚτζής; Μα για γαύρους και βάζελους, ή ήττες από ΑΕΚ είναι ως μη γενόμενες. Και τα πρωταθλήματα που παίρνετε το ίδιο. Να μην σου πω ότι η ΑΕΚ για μας είναι... μη-ομάδα! edit: Γεωργίου τώρα (με πολύ νόημα): "ψυχανεμίζομαι ότι ο Κάκος θα παίξει Παναθηναϊκό"... "Τα υπόλοιπα μετά το ματς", είπε. Πλάκα θα χει...
foufoutios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 @tasoskont Αν μου δειξεις φαση που παιρνουμε πεναλτι απο τη σεντρα εγω θα ντυθω καλογρια και θα βγω Συγγρου.. Καλα τα οπαδικα, αλλα ας μην ειμαστε και τοσο υπερβολικοι.. Γι αυτο δεν εχει διοικηση η ΑΕΚ τοσα χρονια δηλαδη? επειδη σταματουσαν ολοι λογω παραγκας? @Midi Εσυ μπορεις να θεωρεις καποια δικα μου στημενα οπως μπορω και εγω.. Οταν χανω 4-0 απο την ΑΕΚ και απο εσενα και απο αλλες ομαδες τι στησιμο ειναι αυτο? Απλα αυτο σας συμφερει να λετε και να πιστευετε για την ανυπαρξια σας τοσα χρονια.. Σιγουρα εχω παρει σφυριγματα, οπως εχει παρει και καθε μεγαλη ομαδα ομως! Αντι λοιπον να ασχολειστε συνεχεια με τον Ολυμπιακο, ασχοληθειτε λιγο με τις δικες σας ομαδες, τα δικα σας προβληματα και αδυναμιες.. Προσωπικη μου αποψη αυτη και δε νομιζω πως εχω αδικο.. ΥΓ : οι αποδειξεις σας ειναι που με σκοτωνουν παντως επειδη βγηκε μια κασετα με τον πατερα ενος διαιτητη (πρωην ο ιδιος).. ειδαμε και το Αιγαλεω τι πορειες εκανε.. ο πνγιμενος απο τα μαλλια του πιανεται που λενε και στο χωριο μου (οπως κανω και εγω τοσα χρονια στο μπασκετ ετσι?)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 @Midi Εσυ μπορεις να θεωρεις καποια δικα μου στημενα οπως μπορω και εγω.. Οταν χανω 4-0 απο την ΑΕΚ και απο εσενα και απο αλλες ομαδες τι στησιμο ειναι αυτο? Απλα αυτο σας συμφερει να λετε και να πιστευετε για την ανυπαρξια σας τοσα χρονια.. Σιγουρα εχω παρει σφυριγματα, οπως εχει παρει και καθε μεγαλη ομαδα ομως! Αντι λοιπον να ασχολειστε συνεχεια με τον Ολυμπιακο, ασχοληθειτε λιγο με τις δικες σας ομαδες, τα δικα σας προβληματα και αδυναμιες.. Προσωπικη μου αποψη αυτη και δε νομιζω πως εχω αδικο.. Aν διαβαζες καλυτερα το ποστ μου θα προσεχες τι εγραψα και στο Α και δεν θα εμπαινες σε αυτην την αναλυση. Οσο για το Β που γραφω, δεν χωραει αποψη. Ειναι γεγονος η παραγκα για το οποιο εκτος απο δηλωσεις/εικασιες/εγκληματα διαιτητικα κλπ, υπαρχουν ΝΟΜΙΚΕΣ αποδειξεις! Μονο μεριδα δικων σας στρουθοκαμηλιζει απεναντι στο γεγονος αυτο και παει να το γυρισει στον Παναθηναικο και την ανυπαρξια του ξερω γω. Και πανω στο edit-ΥΓ που εκανες. Α πες το ετσι βρε αδερφε... Ποιες κασσετες...σιγα το πραμα...ποιες δηλωσεις Ποντικη χρονια μετα...σιγα το πραμα...ποια εγκληματα εντος αγωνιστικων χωρων.... Ρε τους κακομοιρους βαζελους τι εφευρισκει το ηλιθιο μυαλο τους. Ασχετως που οι μισοι Ολυμπιακοι ξενερωνουν και οι ιδιοι με αυτα. Οι υπολοιποι ας νομιζετε οτι κανετε καζουρα, ας ειναι... Οσο για τις κασετες ξεχνας ποιος ηταν στην αλλη ακρη της τηλεφωνικης γραμμης Και επισης ο πατερας Σπαθας, αγνοεις φανερα τι θεση κατειχε τοτε. Συμπαθητικη παντως η προσπαθεια να του προσδωσεις ειτε απο αγνοια, ειτε επιτιδευμενα την ιδιοτητα του "πατερα διαιτητη" απλως. Τωρα αν εσυ θεωρεις της πλακας και ακυρες τις νομικες αποδειξεις μεγεια σου με χαρα σου. Οταν μιλαω εγω για στρουθοκαμηλισμο μονο τυχαια δε το λεω. Συνεχιστε το χαβα σας. Διαστημικη ομαδα ο ΟΣΦΠ, ανυπαρκτος βαζελος κλπ.
foufoutios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δεν θελω να μπω στο τρυπακι και εγω για δηλωσεις που εχουν γινει κατα καιρους για στημενα του ΠΑΟ, λαδωματα κλπ κλπ.. Οποιος θελει ψαχνει και βρισκει.. Ξερω πως ηταν προεδρος του συνδεσμου διαιτητων η καπως ετσι.. Για το ποιος ηταν στην αλλη ακρη της γραμμης, το αγνοω ειναι η αληθεια.. Δεν εχω εντρυφησει τοσο στο θεμα οπως εσεις.. Ο μονος "επιβεβαιωμενος" στημενος αγωνας ομως ηταν της Ξανθης και οχι του Ολυμπιακου. Καλο θα ηταν να διαβασεις προσεκτικοτερα τις δηλωσεις Ποντικη οπως λες.. Μην εστιαζεις σε οσα θες.. Για ποιες "νομικες αποδειξεις" μιλας? Ωραια τα λες αλλα να σημαινουν και κατι ολα αυτα.. Επισης καλο θα ηταν να μην τσουβαλιαζεις τους παντες μιλωντας για στρουθοκαμηλισμο κλπ. Αν διαφωνει καποιος μαζι σου, δεν σημαινει πως ειναι χαζος και δεν ξερει τι γινεται γυρω του.. Επειδη ομως το εχουμε κανει γιουπι το thread καλο θα ηταν να μην το συνεχισουμε εδω ολο αυτο.. Εγω προτεινα να σταματησετε να ασχολειστε με κατι αφου το θεωρειτε τοσο στημενο. Τελος, θεωρω πως η περιοδος της παραγκας εχει τελειωσει απο το 2000.. Δεν ειναι πολλα τα 9 χρονια για να ασχολειστε ακομα? Και για να παμε και στα σημερινα : "Βέλη προς τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού εξαπέλυσε ο Σωκράτης Κόκκαλης κατά την έξοδό του από το δικαστικό μέγαρο υπογραμμίζοντας πως ο μόνος που έχει προκαλέσει με την συμπεριφορά του είναι ο Νικόλας Πατέρας που ασχολείται με τους "ερυθρολεύκους"." http://sport24.gr/html/ent/046/ent.330046.asp
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μιας και λεμε για σημερινα, τεθηκε εκτος Α1 ο Ουειφερ απο τον Γιαννακη. Στη θεση του ο Μπεβερλι. Εξαιρετικη κινηση να ξοδευεις αλογιστα τοσα εκατομυρια ευρω για εναν παιχτη, για να τον ταξιδευεις με το αεροπλανο στην Ευρωπη και να τον βαζεις να παιζει κανα 5λεπτο και ΑΝ. Σοφο και Παπαλουκας μαλλον θα παιξουν στο ματς διχως αυριο.
foufoutios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Τωρα διαβασα την ειδηση και σκεφτηκα "ποσο ηλιθιος μπορει να ειναι κανεις?" Εδωσε τοσα εκατομμυρια για να παρει εναν παιχτη τον οποιο δεν ηξερε και που θα παιζει μονο Ευρωλιγκα.. Την θεση του παιρνει ο Μπεβερλι που ηρθε σαν αναπληρωματικος της τελευταιας στιγμης! και μετα θελουν να χτυπησουμε τον Παναθηναικο.. Αν βγουμε δευτεροι καλα θα ειναι..
Erwdios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 29 Νοεμβρίου 18:30 Δείτε ζωντανά το μεγάλο ντέρμπυ της χρονιάς σε High Definition. Χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, ελεύθερα σε όλο τον κόσμο. Μόνο από το skai.gr! http://www.skai.gr/hd/olympiacostv/ Για όσους δεν βρήκαν εισιτήριο και για τους ξενιτεμένους.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 O Ουειφερ ηρθε σαν σουπερ αντιΓκριρ. Βεβαια η αληθεια ειναι οτι ηρθε σαν σουπερ αντιΚελατι, ο οποιος Κελατι ηρθε ως αντιΓκριρ, αλλα πριν πεσουν οι υπογραφες (ή ειχαν πεσει αλλα ακυρωθηκε το συμβολαιο εκ των υστερων, not sure) τον κριναν ανικανο λογω τραυματισμου*. Ηρθε για να παρει πρωταγωνιστικο ρολο στο 2 σε Ελλαδα και Ευρωπη, ή τουλαχιστον αυτες ηταν οι λανθασμενες προσδοκιες. Δεν ηρθε μονο για Ευρωλιγκα δηλαδη**. Απτην αλλη ο Μπεβερλι ηταν μια μικροπροσθηκη της τελευταιας στιγμης απο την Β Ουκρανιας. Ο Μπεβερλι ηρθε για να δινει κανα ποιοτικο 5λεπτο στην Ευρωλιγκα και με δεδομενο οτι θα εμενε εκτος Α1. Τελικως στον Ολυμπιακο του Γιαννακη και των Αγγελοπουλων ολα μπορει να συμβουν. Οπως ο Μπεβερλι της Β Ουκρανιας να τρωει τη θεση του πανακριβου και ασυμφορου Ουειφερ απο το ΝΒΑ. *Ο Κελατι πηγε στους Lakers και τελικως κατεληξε στη Valencia οπου εχει ως τωρα 12 ποντους/παιχνιδι σε 4 παιχνιδια. Παροτι ως παιχτης υποτιθεται οτι ειναι ρολιστας πιο πολυ, παρα σκορερ. **Βεβαια οταν ερχοταν ο Γουειφερ δημιουργουταν αυτοματως προβλημα με το ποιος ξενος θα εμενε εκτος Α1. Και τοτε ολοι λεγανε για Ερτσεγκ η Τεοντοσιτς. Τον οποιο Τεοντοσιτς να θυμησω οτι ο σοφος Γιαννακης ηθελε να τον δωσει δανεικο το καλοκαιρι. Το ιδιο προβλημα ενταθηκε και με τον ερχομο του Μπεβερλι, με αποτελεσμα να γινονται τραμπες στην Α1 αναμεσα σε Χαλπεριν/Μπεβερλι και εσχατως Ουειφερ. Ο
Erwdios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Με αυτά που κάνει πάντως ο Πατέρας, το πολύ πολύ να αναγκάσει τον Κόκκαλη να κάνει μεταγραφές. Βέβαια ποιος άλλος διαμαρτυρόταν για τις προσκλήσεις, επειδή δεν είχε να διαμαρτυρηθεί για τπτ άλλο? Α, ναι, ο Ζαγοράκης. Κι έφερε τη θύρα 4 μαζί του. Τώρα ο άλλος διαμαρτύρεται γιατί θέλει παραπάνω προσκλήσεις για την προσωπική του φρουρά. Αν φοβάσαι, μην έρθεις, απλά τα πράγματα. Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα.
minarokeftes Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 O κ. Κόκκαλης τόνισε στις δηλώσεις που έκανε: "Ο Ολυμπιακός είναι κατά της βίας. Δεν θέλει βία. Θέλει να κερδίζει τα πρωταθλήματα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους με την αξία του και μέσα σε αθλητική ατμόσφαιρα." nice!!! Ξεχνάει εύκολα τί έλεγε μου φαίνεται...
Erwdios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 nice!!! Ξεχνάει εύκολα τί έλεγε μου φαίνεται... Είναι κυκλοθυμικός ο πρόεδρας, τι να κάνουμε?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Είναι κυκλοθυμικός ο πρόεδρας, τι να κάνουμε? προεδρας εδω, προεδρας εκει, προεδρας παντου, αλλα προσεξτε μην αρχισετε να τον βριζετε σε λιγο καιρο παλι... Σαν κατι κηδειες που γινοντουσαν μεχρι να φερει το Χ ο ΠΑΟ με τον Αστερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.