Erwdios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Κοίτα ντόρος που γινόταν για τον βοηθό Ρε συ κι εγώ θα σου παραθέσω άπειρα δημοσιεύματα για τον ντόρο που έγινε με τον Γιαννάκη, μία μέρα αφού κέρδισε τις ΗΠΑ η Ελλάδα. Ε, και? Δηλαδή μου δείχνεις ένα δημοσίευμα και μου αποδεικνύεις την αξία του? Ο άνθρωπος είναι γεννημένος για βοηθός, όπως και ο Γιαννάκης, τελεία και παύλα. Ωραία τα δημοσιεύματα για να κάνουμε την καζούρα μας μεταξύ μας, από ουσία όμως, τί ακριβώς?
johnnyestia Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Ωραία τα δημοσιεύματα για να κάνουμε την καζούρα μας μεταξύ μας, από ουσία όμως, τί ακριβώς? Από ουσία, η Μπάρτσα σήκωσε το ΤΛ με κατά κοινή ομολογία ισότιμη συμβολή του Τεν Κάτε. Η Τσέλσι τον πήρε για να υπάρχει και κάποιος γνώστης της μπάλας εκτός από τον πουθενά Γκράντ και έχασε το ΤΛ γιατί γλίστρησε ο Τέρι (ευτυχώς για εμάς). Στον ΠΑΟ θα ισοφαρίσει την Κυριακή το ρεκόρ σε αήττητα ματς στο πρωτάθλημα, έχει φροντίσει να υπάρχει πλήρες και ισορροπημένο ρόστερ σε μόλις μια σεζόν σε σχέση με το σκορποχώρι που ανέλαβε και η δουλειά που κάνει τώρα είναι η βάση για τα μεγάλα πράγματα που θα γίνουν.
Erwdios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Στον ΠΑΟ θα ισοφαρίσει την Κυριακή το ρεκόρ σε αήττητα ματς στο πρωτάθλημα Ο Πήτ Παπαδάκος αυτοπροσώπως?
vlachaquito Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 αν ο ολυμπιακος καταφερει να φυγει με λιγοτερο απο 20 ποντους στο κεφαλι την κυριακη, τοτε θα μιλαμε για θαυμα...
KWSN_Men Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 αν ο ολυμπιακος καταφερει να φυγει με λιγοτερο απο 20 ποντους στο κεφαλι την κυριακη, τοτε θα μιλαμε για θαυμα... Αυτό που έκανε ο Βουγιόσεβιτς στον Ομπράντοβιτς πάντως μπορεί νς στοιχήσει τη φιλία τους. Πρέπει τώρα να κάτσει να χάσει ο Ζοτς μπας και μείνει ο Μπαναώτς. Να το καταπιεί; BTW, Κλέιζα και Αφάνας μεγάλη εμφάνιση για ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, μόνο με βολές ότι έκαναν και κυρίως όταν δεν ήταν και οι δύο μαζί στο παρκέ... Ρεσιτάλ βλακείας από τον Μαγουλά επίσης...
EKTELESTES Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Από ουσία, η Μπάρτσα σήκωσε το ΤΛ με κατά κοινή ομολογία ισότιμη συμβολή του Τεν Κάτε. Η Τσέλσι τον πήρε για να υπάρχει και κάποιος γνώστης της μπάλας εκτός από τον πουθενά Γκράντ και έχασε το ΤΛ γιατί γλίστρησε ο Τέρι (ευτυχώς για εμάς). Στον ΠΑΟ θα ισοφαρίσει την Κυριακή το ρεκόρ σε αήττητα ματς στο πρωτάθλημα, έχει φροντίσει να υπάρχει πλήρες και ισορροπημένο ρόστερ σε μόλις μια σεζόν σε σχέση με το σκορποχώρι που ανέλαβε και η δουλειά που κάνει τώρα είναι η βάση για τα μεγάλα πράγματα που θα γίνουν. Πρέπει να μπαίνω κάθε πρωί να βλέπω τι έχεις ποστάρει να μου φτιάχνεις τη μέρα ρε Johnny :lol:
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Ενα ειναι το σιγουρο. Ειτε για νικη μπουμε, ειτε για ηττα, για τον Ζοτς ενα και το αυτο ειναι. Σταυρολεξα θα λυνει στο παγκο και που και που θα ριχνει και καμια ματια στο παρκε να δει πως παιζουν οι πιτσιρικαδες μας. Προσωπικα αν το κοντερ προκειται να γραψει κατω απο +20, δε καιγομαι για τη νικη. Μια ηττα μαλλον περισσοτερο καλο θα κανει στον ΠΑΟ αυτη τη στιγμη. ΥΓ. Ειδικα τα ματς με τον ΠΑΟΚ ηταν προαγγελοι καρπαζιας.
johnnyestia Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Πρέπει να μπαίνω κάθε πρωί να βλέπω τι έχεις ποστάρει να μου φτιάχνεις τη μέρα ρε Johnny :lol: Να μπαίνεις. Ειδικά η ομάδα σου δύσκολα θα σε κάνει να χαρείς φέτος :lol: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:01 ---------- Πω πω, πως τα λέει έτσι η φυλλάδα του Θέμου? Πρόκληση και το ότι ζητήσαμε ντόπινγκ κοντρόλ!!!!
kirileman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Να μπαίνεις. Ειδικά η ομάδα σου δύσκολα θα σε κάνει να χαρείς φέτος :lol: Όταν το παίρνουμε δύσκολα, είναι πιο γλυκό, πρωτάθλημα από το Νοέμβρη τι να το κάνω;
johnnyestia Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Όταν το παίρνουμε δύσκολα, είναι πιο γλυκό, πρωτάθλημα από το Νοέμβρη τι να το κάνω; Βγάλε το δύσκολα και βάλε άξια.
kirileman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Βγάλε το δύσκολα και βάλε άξια. Οκ, όταν το παίρνουμε "ανάξια" είναι πιο γλυκό!
sugata Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Οκ, όταν το παίρνουμε "ανάξια" είναι πιο γλυκό! Μεγάλη αλήθεια. Η καζούρα φτάνει σε άλλα επίπεδα.
tasoskont Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Οκ, όταν το παίρνουμε "ανάξια" είναι πιο γλυκό! οχι εγω τον καταλαβαινω και εγω προτιμω ν ανικαω τον γαυρο με 1-0 και πεναλντι απο την σεντρα(οχι οτι παιζει ν αγινει ποτε τον αναποδο ισως)παρα 4-0 και με μπαλαρα:devil:
kirileman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 οχι εγω τον καταλαβαινω και εγω προτιμω ν ανικαω τον γαυρο με 1-0 και πεναλντι απο την σεντρα(οχι οτι παιζει ν αγινει ποτε τον αναποδο ισως)παρα 4-0 και με μπαλαρα:devil: Ενώ αυτό παίζει, έτσι;
tasoskont Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Ενώ αυτό παίζει, έτσι; βασικα επαιξε περιση:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.