MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Oσο ξερεις εσυ γ αυτους ομως οτι καταναλωναν κιλα, αλλο τοσο μπορει να ξερει ο Ερωδιος και ο καθε ερωδιος για τους δικους σας παικτες..Στο ιδιο τριπακι εχετε μπει Οχι για τον Ταρπλει και τον Γουντς υπαρχουν αποδειξεις και οχι φημολογιες. Απο κει και περα δεν ειναι τρυπακι. Λεω πολυ απλα: Και αυτοι καταναλωναν κιλα. Ωραια. Και? Πες και ο Μπατιστ σνιφαρει. Και? Παρακατω...
Chris_85 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Tιποτα παρακατω, αυτο λεω οτι τσαμπα μιλατε..ο επαγγελματικος αθλητισμος ειναι τιγκα στις ουσιες και να μην το παραδεχομαστε ειναι στρουθοκαμηλισμος.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ισχυει. Το ολο θεμα με τον Μπατιστ (μπουλντοζα οπως λεει ο Ερωδιος, ανεξαρτητως οτι δεν του αρεσουν οι χαρακτηρισμοι) δε ξερω γιατι ξεκινησε ομως..Και προς τι η προσπαθεια αποδειξης οτι ειναι χρηστης κοκας. Τεσπα
Erwdios Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ισχυει. Το ολο θεμα με τον Μπατιστ (μπουλντοζα οπως λεει ο Ερωδιος, ανεξαρτητως οτι δεν του αρεσουν οι χαρακτηρισμοι) δε ξερω γιατι ξεκινησε ομως..Και προς τι η προσπαθεια αποδειξης οτι ειναι χρηστης κοκας. Τεσπα Ξεκίνησε, επειδή κάποιος ανέφερε κάτι για τον Τοροσίδη. Τέλος. Πάμε παρακάτω, κουράστηκα και είμαι σίγουρος ότι κι εσύ το ίδιο. Μπουλντόζα τον λέει η Πράσινη BTW, όχι εγώ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μπουλντόζα τον λέει η Πράσινη BTW, όχι εγώ. Δε διαβαζω Πρασινη σορρυ
johnnyestia Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Είμαι σίγουρος ότι εκείνοι σε διαβάζουν! Μπα, ο Γκότζος ίσως. (no offence midi!! )
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Αυτο που απομενει ειναι να βγει και ενας τριτος να μου πει οτι με διαβαζουν απο τον Πρωταθλητη
KWSN_Men Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ρε πλάκα με κάνεις? Τί είναι αυτά που λες? Ο άλλος είναι ο διασημότερος της Αθήνας και μας λες που βοηθάει στην απόδοσή του? Η λέξη υπερδιέγερση σου λέει τπτ? ... Και για να καταλάβεις τί εστί βάζελος, προτιμάς να είναι ο άλλος κόκκαλο και να βάζει 40 πόντους, no matter how. Αν δεν καταλάβεις διαβάζοντας 2 σελίδες posts τι παίρνει ο μπουλντόζας, γιατί οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, αν η κοκα κόλα είναι υπερδιεγερτική και ότι σε αυτά τα τόσο λεπτά θέματα, δεν υπάρχουν links, τότε ένα μόνο πράγμα έχω να πω: Καλή συνέχεια. Δεν είπα ότι παίζει υπό την επήρεια, αλλά ότι κάνει χρήση, γι' αυτό και συχνά - πυκνά εξαφανίζεται ως τραυματίας. Και επειδή ασχολείσαι κάθε μέρα με το μπάσκετ, ξέρεις, ότι το συμβάν της σύλληψης είναι πραγματικό. Το διαπιστώνει κανείς από τον τρόπο που αντιδράς (όλοι οι άλλοι που δεν το ξέρουν σκίζουν τα ρούχα τους, ότι αποκλείεται να παίρνει) Βλέπε από πάνω, που μας λες ότι η κόκα είναι διεργετικό, μας λες ότι ο άλλος είναι κόκκαλο και βάζει 40 πόντους κτλ... Τώρα αν εσύ λες ότι δεν είπες ότι βελτιώνει την απόδοσή του η κόκα, τα παραπάνω σε διαψεύδουν. Όσον αφορά στα περί του γεγονότος που ισχυρίζεσαι, όχι, δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο και δε θα είχα πρόβλημα να το πω. Εξάλλου, η χρήση δε θα ήταν κάτι που θα τον βοηθούσε, απεναντίας. Ο τρόπος που αντιδράω έχει να κάνει με το γεγονός ότι η χρήση είναι άσχετη με την απόδοση. Ή μάλλον, είναι άσχετη με την καλή απόδοση. Ειδικά όταν έχει γίνει κοντά σε αγώνα. Οπότε κάνει δεν κάνει χρήση, το ένα και το αυτό με την απόδοσή του. Όχι, δεν μου λέει τπτ αυτό, κάντο λιανά. Γνωρίζω ότι σε αυτές τις συνταγές περιλαμβάνεται το XTC, αλλά τπτ παραπάνω. Δουλεύω σε χώρο που χορηγούνται πολλές ουσίες και για λόγους που δεν είναι της παρούσης, έπρεπε να ασχοληθώ με την παραγγελία και τη συνταγογράφηση πολλών τέτοιων ουσιών, οπότε έχω ρίξει πολύ διάβασμα στο θέμα. Το ότι έχεις πει ότι δεν σκαμπάζεις, σε τί σε διαφοροποιεί από αυτόν που λέει ότι τα ξέρει όλα και λέτε τις ίδιες ακριβώς μπαρούφες? Βέβαια το ίδιο συμβαίνει και στο μπάσκετ, όπου εκεί οι ρόλοι αντιστρέφονται κι εκεί γίνεσαι εσύ ο τα πάντα ξέρω και απαιτείς όλοι οι άλλοι να υιοθετούν την άποψή σου ασυζητητί, επειδή το λές εσύ. Με μια διαφορά. Βγαίνω και σας λέω (προς μεγάλο σας σπάσιμο) "I told you so", καθώς πέφτω μέσα σε όσα έλεγα, κι ας με λέγατε Παπατρέχα που προτρέχω χωρίς στοιχεία κτλ κτλ κτλ... Τέλος η σοβαρή συζήτηση, επανερχόμαστε στα παλιά λημέρια με τους χαρακτηρισμούς. Απλά επεστράφη ο και καλά "αστειϊσμός" περί ιπποπόταμων. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:47 ---------- Καλα εσυ θα εχεις δει κ μεγαλο νβα αλλα υπαρχουν ομαδες σαν το κλιβελαντ,τους σπερς κυριως,το μαιαμι,το νταλας,τους λεικερς μεχρι προτινως τους πιστονς που κ στην κανονικη περιοδο σε καθε ματς ενα προς ενα τ αντιμετωπιζουν σοβαρα τα ματς κ οχι στο ρελαντι.σιγουρα υπαρχουν κ υπερτιμημενοι αλλα κ αυτη η λογικη η ισοπεδωτικη με την υποτιμηση του νβα δεν υπαρχει στην υπολοιπη ευρωπη παρα μονο στην ελλαδα που το σνομαπρουν.Ας πουμε ο σπανουλης ευκολα επαιζε κει αλλα δεν το παλεψε καν οταν ειναι γνωστο οτι δεν παιζουν πολυ οι ρουκι σε ομαδες τον βαν γκαντι .Επισης ομως οπως υπαρχουν οι υπερτιμημενοι υπαρχουν κ καπιοι αλλοι που στην ευρωπη γενικα αποκλειεται να βρεις τετοιας αξιας παικτη.ΥΓ Αυτο περι προπονησης που λες οι δικοι μας εδω που περιγραφουν τα ματς λενε οτι οντως δεν γινωνται σκληρες προπονησεις απλα οταν οι ομαδες ταξιδευουν βλεπουν μεσα στο αεροπλανο λιγο βιντεο με ματς των αντιπαλων. YG Chris για να δεις οτι δεν ειναι ηγετης ο τσιλντερς θυμισου πως τον αντιμετωπησε ο ομπραντοβιτς.Ακριβως το ιδιο οπως αντιμετωπισε τον στοουνροκ της σιεννα.Τον αφηνε στη περιφερια ανενοχλητο να κανει οτι θελει.ηγετες του ολυμπιακου ειναι ο παπαλουκας κ ο Κλειζα. Το όλο θέμα της μη αποθέωσης του ΝΒΑ δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα. Ρίξε μια ματιά στο http://www.interbasket.net
Erwdios Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ο λόγος που αναφέρθηκε η περίπτωση Μπατίστ, δεν είναι για να δείξω ότι ο Μπατίστ έχει αυτή την απόδοση λόγω ουσιών, αλλά για να δείξω ότι οι Γιαννακόπουλοι έχουν τις άκρες να "αθωώνουν" χωρίς δίκη άνθρωπο που πιάνεται με ουσίες. Οποιοσδήποτε άλλος είχε πιαστεί, δεν θα πήγαινε στη δουλειά του, αλλά στην ψειρού, αντιθέτως ο Μιχαλάκης έπαιξε και 2 ματσάκια.
johnnyestia Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Για κάτσε, δηλαδή πού και πότε πιάστηκε ο Μπατίστ με ουσίες? Πού το άκουσες αυτό?
alexdelpiero Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 kw εννοω εκτος απο το τυπο κ απο τους ελληνες παικτες.Οι ισπανοι για παραδειγμα πανε κ σε μικρες ομαδες του νβα βλεπε τοροντο με γκαρμπαχοσα,καλντερον ο ρουντι στο πορτλαντ,ο μαρκ στο μεμφις που ισως ειναι απο τις χειροτερες,ο αδερφος του ποιο πριν.Το ιδιο οι σλοβενοι εδω παιζει ο Μπρεζετς που δεν μπορει στη κυριολεξια να παρει τα ποδια του η ο ουντριχ.Σερβακια εχουν παει κ παιζουν ενω οι δικοι μας τιποτα.πριν λιγα χρονια αν δεν κανω λαθως οι χοκς πρεπει να ηθελαν τον παπαλουκα κ τους απερριψε με το σκεπτικο οτι δεν κανουν πρωταθλητισμο.Αλλα γενικα υπαρχει κ το οτι δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.Μπορει κανας ευρωπαιως να συναγωνιστει τον νερον η τον λεμπρον?Δηλ ενταξη το αμφισβητουμε αλλα εβλεπα προχθες το νας ετρεξε στα 36 ενα γηπεδο σε 3 δευτερολεπτα...ΥΓ βεβαια κ οι παικτες επιλογη τους ειναι που δεν πανε στο νβα κ το σνομπαρουν απλως μια παρατηρηση κανω ως ο απ εξω...
KWSN_Men Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ο λόγος που αναφέρθηκε η περίπτωση Μπατίστ, δεν είναι για να δείξω ότι ο Μπατίστ έχει αυτή την απόδοση λόγω ουσιών, αλλά για να δείξω ότι οι Γιαννακόπουλοι έχουν τις άκρες να "αθωώνουν" χωρίς δίκη άνθρωπο που πιάνεται με ουσίες. Οποιοσδήποτε άλλος είχε πιαστεί, δεν θα πήγαινε στη δουλειά του, αλλά στην ψειρού, αντιθέτως ο Μιχαλάκης έπαιξε και 2 ματσάκια. Άρες μάρες κουκουνάρες... Για 40άρες και για απόδοση μίλαγες. Για ηθική υπόσταση και για κατά πόσο γουτάρουμε κοκάκια παίχτη μίλαγες μετά. Και τώρα μας λες ότι "αθώωσαν" τον παίχτη οι Γιαννακόπουλοι. Και φυσικά έχουν φαρμακοβιομηχανία οπότε εμφύτευσαν και ένα έμβρυο 9 μηνών στη γυναίκα του Μπατίστ για να γεννήσει και να πάει Αμερική... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:41 ---------- kw εννοω εκτος απο το τυπο κ απο τους ελληνες παικτες.Οι ισπανοι για παραδειγμα πανε κ σε μικρες ομαδες του νβα βλεπε τοροντο με γκαρμπαχοσα,καλντερον ο ρουντι στο πορτλαντ,ο μαρκ στο μεμφις που ισως ειναι απο τις χειροτερες,ο αδερφος του ποιο πριν.Το ιδιο οι σλοβενοι εδω παιζει ο Μπρεζετς που δεν μπορει στη κυριολεξια να παρει τα ποδια του η ο ουντριχ.Σερβακια εχουν παει κ παιζουν ενω οι δικοι μας τιποτα.πριν λιγα χρονια αν δεν κανω λαθως οι χοκς πρεπει να ηθελαν τον παπαλουκα κ τους απερριψε με το σκεπτικο οτι δεν κανουν πρωταθλητισμο.Αλλα γενικα υπαρχει κ το οτι δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.Μπορει κανας ευρωπαιως να συναγωνιστει τον νερον η τον λεμπρον?Δηλ ενταξη το αμφισβητουμε αλλα εβλεπα προχθες το νας ετρεξε στα 36 ενα γηπεδο σε 3 δευτερολεπτα...ΥΓ βεβαια κ οι παικτες επιλογη τους ειναι που δεν πανε στο νβα κ το σνομπαρουν απλως μια παρατηρηση κανω ως ο απ εξω... Δε μου λένε κάτι όλα αυτά. Ο σαλτιμπάγκος ο Τζένινγκς βάζει 50άρες στο ΝΒΑ. Και;
alexdelpiero Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 αυτος αν συνεχισει ετσι παει κ για ρουκι της χρονιας....ΜΑ οταν διαβαζω την στατιστικη δεν στεκομαι μονο στους ποντους...Αλλο σου λεω οτι αυτα που κανει ο νας η ο ντερον γουιλιαμς τουλαχιστον εγω δεν εχω δει ευρωπαιο πλει μεικερ να τα κανει κ στην ταχυτητα που τα κανει.Κορυφαιος ευρωπαιως ασσος ποιος θεωρειται?..ο καλντερον ,ο διαμαντιδης... ε αυτα που κανει ο νας ο κιντ στην οργανωση δεν εχω δει να τα κανουν.εκει ειναι ποιο ολοκληρωμενοι κ οι παιχτες.Κ σ αυτο που λενε για μπσακετ τουρλουμπουκι με βρισκει αντιθετο γιατι οι καλες ομαδες ειναι ολοκληρωμενες παιζουν κ αμυνα ενω κ οι σουπερσταρ που λεμε πρεπει να ειναι κ καλοι αμυντικοι. ΥΓ παντως η Μπαρτσα απο το 1με χρι το 4 μου φαινεται η ποιο γεματη κ ποιοτικη ομαδα στην ευρωπη ενω κ η σιεννα εχει ομαδα για παρισι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.