KWSN_Men Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ερωδιε, οτι η αλαζονεια περισσευει στο συνολο των μπασκετικων ποστ εδω μεσα που αναφερονται στον ΟΣΦΠ, ειναι προφανες και εχεις απολυτο δικιο. Ειναι κριμα ομως, γιατι θα μπορουσε να γινει διαφορετικου επιπεδου συζητηση. Απο κει και περα, ο Μιντι ειναι απο τους πιο συζητησιμους, οφειλω να παραδεχτω. Τι συζήτηση και τι επιπέδου να γίνει όταν εσύ ο ίδιος μας έλεγες πριν λίγο καιρό ότι ο Καλάθης είναι στο ίδιο επίπεδο με το Σλούκα; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:08 ---------- πρεπει να εισαι στυλ Φιλιππα κ Ομπραντοβιτς εσυ αν σε εχω καταλαβει σωστα... αντιπαθεια στο νβα κ φουλ ευρωπαικο μπασκετ.Να σου πω παντως ο Αιβερσον σε ευρωπαικη ομαδα θεωρω οτι θα την εκανε την διαφορα.Το προβλημα που υπηρχε μονο αν ερχοτανε προς τα μερη μας θα ηταν ο γιαννακης κ ο καθε γιαννακης να τον βαλει σε ενα αγωνιστηο καλουπι κ να βαλει το εγω κατω απο το εμεις.....YGΕλευθερος προπονητης με ονομα στην ευρωπη παντως αν θελει ο ολυμπιακος ειναι ο ερναντεθ... Θεωρώ ότι το ΝΒΑ δεν είναι αυτό που ήταν και ότι πολλοί παίκτες που παίζουν εκεί είναι υπερεκτιμημένοι. Επίσης δε μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού που έχει επικρατήσει καθώς κια η παιδική χαρά που εποκρατεί μέχρι να αρχίσουν τα play offs (και πολλά άλλα). Ο Α.Ι. δεν είναι ένας από αυτούς τους υπερεκτιμημένους/υπερτιμημένους, αλλά είμαι σίγουρος ότι δε θα έκανε τίποτα σε μια μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα. Είδες το βιντεάκι; Αφιερώνει κάμποσα λεπτά σε συνέντευξη τύπου, να πει ότι η προπόνηση δεν έχει χρησιμότητα...
Chris_85 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 1ον Γιατι με τα λεφτα που εδωσες για τον τσιλντερς μπορουσες να επαιρνες κατι ποιο χρησιμο20ν Ανανεωσες τον βαιλοπουλο που ι εχει πανω κατω τα ιδια θετηκα κ τα ιδια αρνητηκα με τον αμερικανο 30ν Παιρνεις το κλειζα που ειναι 3αρι κ λογο του τσιλνετρς παιζει 4αρι.Αν δεν ειχε το τσιλντερς ο ολυμπιακος ο κλειζα θα επαιζε 3αρι θα ειχε καλο ισως αμερικανο 4αρι με τα λεφτα αυτα. 1oν αυτο που λες ειναι υποκειμενικο. Ισως να μπορουσε να παρει 3-4 παικτες που να προσφεραν περισσοτερο επιθετικα περυσι, αλλα με αλλο σκεπτικο αποκτηθηκε ο Τσιλι. 2ον Δεν ισχυει. 3ον. Μ αρεσει η σιγουρια σου απο τη μια οτι ο Τσιλι εχει τα ιδια θετικα/αρνητικα με τον Βασιλοπουλο, που δεν ισχυει με τιποτα, και οτι στο αμεσως επομενο επιχειρημα σου αναιρεις εναν παικτη που ειναι μεχρι στιγμης ο ηγετης μας. Ας ειναι και ελαφρυ 2αρι, το ζητημα ειναι οτι κανει τη δουλεια του στο 4 αψογα.. Γενικα εκτος απο υποθεσεις και προσωπικες αποψεις-που ειναι βεβαιως σεβαστες- δε μας ειπες γιατι ο Τσιλι δεν ειναι ενας απ τους ηγετες μας μεχρι τωρα..Καλως 'η κακως, η λειτουργια των συγκεκριμενων παικτων και τα στατιστικα τους σε διαψευδουν.. Εκτος και αν εισαι και συ της σχολης ''Θελω Τσαρτσαρη και οχι Κλειζα στην ομαδα μου''
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 1oν αυτο που λες ειναι υποκειμενικο. Ισως να μπορουσε να παρει 3-4 παικτες που να προσφεραν περισσοτερο επιθετικα περυσι, αλλα με αλλο σκεπτικο αποκτηθηκε ο Τσιλι. 2ον Δεν ισχυει. 3ον. Μ αρεσει η σιγουρια σου απο τη μια οτι ο Τσιλι εχει τα ιδια θετικα/αρνητικα με τον Βασιλοπουλο, που δεν ισχυει με τιποτα, και οτι στο αμεσως επομενο επιχειρημα σου αναιρεις εναν παικτη που ειναι μεχρι στιγμης ο ηγετης μας. Ας ειναι και ελαφρυ 2αρι, το ζητημα ειναι οτι κανει τη δουλεια του στο 4 αψογα.. Γενικα εκτος απο υποθεσεις και προσωπικες αποψεις-που ειναι βεβαιως σεβαστες- δε μας ειπες γιατι ο Τσιλι δεν ειναι ενας απ τους ηγετες μας μεχρι τωρα..Καλως 'η κακως, η λειτουργια των συγκεκριμενων παικτων και τα στατιστικα τους σε διαψευδουν.. Εκτος και αν εισαι και συ της σχολης ''Θελω Τσαρτσαρη και οχι Κλειζα στην ομαδα μου'' Μια παρατηρηση μονο γιατι δε θελω να σχολιασω τα υπολοιπα... Ηγετης δεν ειναι αυτος που βαζει ποντους στα ευκολα παιχνιδια και στις αμυνες παιδικη χαρα. Ηγετης ειναι αυτος που θα παρει την ομαδα απτο χερι οταν το ματς παει ποντο ποντο και ο αντιπαλος ειναι ...ας πουμε ο Τσαρτσαρης η ο Φωτσης. Να σημειωσω κατι που εχω ξαναπει. Στο ΝΒΑ καλος χρυσος στη κανονικη σεζον πλην ομως η κανονικη σεζον στο ΝΒΑ ειναι με πολυ χαλαρες τις ομαδες, τις αμυνες κλ. Στα playoff ειναι απο τους παιχτες που αντι να ανεβαζουν αποδοση, την ριχνουν κατακορυφα. Κατι που μας εδειξε και με Μαλαγα και με Εφες αν μπορουμε να τα θεωρησουμε δυσκολα παιχνιδια. Γιαυτο ειναι πολυ νωρις για να πεις ηγετη τον Κλειζα. Ακομα και μεχρι στιγμης...
Chris_85 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Τι συζήτηση και τι επιπέδου να γίνει όταν εσύ ο ίδιος μας έλεγες πριν λίγο καιρό ότι ο Καλάθης είναι στο ίδιο επίπεδο με το Σλούκα; Βεβαια πρεπει πρωτα να κανουμε δηλωση αποδοχης και λατρειας των 15 παικτων του Παο, ως τους καλυτερους διαγαλαξιακα, και μετα να προχωρησουμε σε συζητηση για τον κακιστο στο ευρωμπασκετ Καλαθη, για τον απαραδεκτο στο ευρωμπασκετ Περπερογλου...αλλα οχι, ειπαμε ειναι παικτες του Παο και πρεπει να κινουμαστε στα ορια του παραμυθιου της πρασινοσκουφιτσας.. Αλλα εχεις δικιο, τη συζητηση και ποιου επιπεδου να γινει οταν μου παρουσιαζεις τον Τσαρτσαρη καλυτερο του Κλειζα και τον Σερμαντινι ως τον γ..κ δερνω ψηλο της επομενης χιλιετιας?
Erwdios Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μερικά points. 1) Σε τι να σου απαντήσω σοβαρά; Σε αυτό που λες ότι ο Μπατίστ κάνει χρήση κοκαϊνης και γι' αυτό έχει καλύτερη απόδοση; Βέβαια, τώρα μας τα γυρνάς και κάνεις πλαγιαστή κωλοτούμπα και λες ότι έμεινε έξω επειδή συνελείφθη για χρήση κόκας και ότι δε μίλησες για ντόπα. Βέβαια, αν και είναι 2-3 σελίδες μόλις πριν, βαριέμαι να ψάξω το σημείο που έλεγες ότι η κοκαϊνη είναι διεργετικό και άρα βοηθάει την απόδοση. Η κοκαΐνη είναι ένα ισχυρό διεγερτικό που επιπλέον λειτουργεί και ως αναστολέας του πόνου και της κούρασης. Γι' αυτό για ένα χρονικό διάστημα τη χρησιμοποιούσαν κι ως αναισθητικό. Χρησιμοποιείται επίσης και ως σεξουαλικό διεγερτικό, όμως μακροπρόθεσμα αυτή η δράση της εξαφανίζεται και προκαλεί προβλήματα στη στύση. Δεν είπα ότι παίζει υπό την επήρεια, αλλά ότι κάνει χρήση, γι' αυτό και συχνά - πυκνά εξαφανίζεται ως τραυματίας. Και επειδή ασχολείσαι κάθε μέρα με το μπάσκετ, ξέρεις, ότι το συμβάν της σύλληψης είναι πραγματικό. Το διαπιστώνει κανείς από τον τρόπο που αντιδράς (όλοι οι άλλοι που δεν το ξέρουν σκίζουν τα ρούχα τους, ότι αποκλείεται να παίρνει) Γιατρός ΔΕΝ είμαι ούτε φαρμακοποιός, αλλά τυγχάνει στο αριστερό συρτάρι του γραφείου μου να έχω κλειδωμένες κάτι συνταγές του Ν. 1729/87 αν σου λέει κάτι αυτό... Όχι, δεν μου λέει τπτ αυτό, κάντο λιανά. Γνωρίζω ότι σε αυτές τις συνταγές περιλαμβάνεται το XTC, αλλά τπτ παραπάνω. 2) Έχω ο ίδιος παραδεχτεί ότι από ποδόσφαιρο δε σκαμπάζω. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, αποφεύγω και τις πολλές πολλές ποδοσφαιρικές αναλύσεις. Από την άλλη, το γεγονός αυτό δε μου απαγορεύει να έχω γνώμη, ίσως να δίνει και κάποια μεγαλύτερη σοβαρότητα στη δική μου από άλλων (όνομα και μη χωριό) που πετάνε ό,τι π@π@ριά τους κατέβει στο κεφάλι με ύφος Μουρίνιο και θεωρούν ότι έχουν και δίκιο, επειδή ουδέποτε έχουν πει ότι δεν το κατέχουν. Το ότι έχεις πει ότι δεν σκαμπάζεις, σε τί σε διαφοροποιεί από αυτόν που λέει ότι τα ξέρει όλα και λέτε τις ίδιες ακριβώς μπαρούφες? Βέβαια το ίδιο συμβαίνει και στο μπάσκετ, όπου εκεί οι ρόλοι αντιστρέφονται κι εκεί γίνεσαι εσύ ο τα πάντα ξέρω και απαιτείς όλοι οι άλλοι να υιοθετούν την άποψή σου ασυζητητί, επειδή το λές εσύ. Ok Happy Hippo? Τέλος η σοβαρή συζήτηση, επανερχόμαστε στα παλιά λημέρια με τους χαρακτηρισμούς.
KWSN_Men Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 1oν αυτο που λες ειναι υποκειμενικο. Ισως να μπορουσε να παρει 3-4 παικτες που να προσφεραν περισσοτερο επιθετικα περυσι, αλλα με αλλο σκεπτικο αποκτηθηκε ο Τσιλι. 2ον Δεν ισχυει. 3ον. Μ αρεσει η σιγουρια σου απο τη μια οτι ο Τσιλι εχει τα ιδια θετικα/αρνητικα με τον Βασιλοπουλο, που δεν ισχυει με τιποτα, και οτι στο αμεσως επομενο επιχειρημα σου αναιρεις εναν παικτη που ειναι μεχρι στιγμης ο ηγετης μας. Ας ειναι και ελαφρυ 2αρι, το ζητημα ειναι οτι κανει τη δουλεια του στο 4 αψογα.. Γενικα εκτος απο υποθεσεις και προσωπικες αποψεις-που ειναι βεβαιως σεβαστες- δε μας ειπες γιατι ο Τσιλι δεν ειναι ενας απ τους ηγετες μας μεχρι τωρα..Καλως 'η κακως, η λειτουργια των συγκεκριμενων παικτων και τα στατιστικα τους σε διαψευδουν.. Εκτος και αν εισαι και συ της σχολης ''Θελω Τσαρτσαρη και οχι Κλειζα στην ομαδα μου'' 1. Με ποιο σκεπτικό αποκτήθηκε; 2. Σε τι διεφέρουν τόσο πολύ εκτός από το ότι ο ένας είναι πολύ καλός τερματοφύλακας; 3. Πήρατε τον δούλο του Θεού Κλέιζα, τον βαφτίσατε 4άρι και επιμένεις ότι δε σας έχει κοστίσει τίποτα. Και εγώ σου λέω ότι σας έχει κοστίσει 1 ήττα. ΥΓ: Χαίρομαι ιδιαίτερα που εξακολουθείς να χρησιμοποιείς τον Τσαρτσαρή σαν παράδειγμα προς αποφυγήν...
alexdelpiero Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Τι συζήτηση και τι επιπέδου να γίνει όταν εσύ ο ίδιος μας έλεγες πριν λίγο καιρό ότι ο Καλάθης είναι στο ίδιο επίπεδο με το Σλούκα; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:08 ---------- Θεωρώ ότι το ΝΒΑ δεν είναι αυτό που ήταν και ότι πολλοί παίκτες που παίζουν εκεί είναι υπερεκτιμημένοι. Επίσης δε μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού που έχει επικρατήσει καθώς κια η παιδική χαρά που εποκρατεί μέχρι να αρχίσουν τα play offs (και πολλά άλλα). Ο Α.Ι. δεν είναι ένας από αυτούς τους υπερεκτιμημένους/υπερτιμημένους, αλλά είμαι σίγουρος ότι δε θα έκανε τίποτα σε μια μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα. Είδες το βιντεάκι; Αφιερώνει κάμποσα λεπτά σε συνέντευξη τύπου, να πει ότι η προπόνηση δεν έχει χρησιμότητα... Καλα εσυ θα εχεις δει κ μεγαλο νβα αλλα υπαρχουν ομαδες σαν το κλιβελαντ,τους σπερς κυριως,το μαιαμι,το νταλας,τους λεικερς μεχρι προτινως τους πιστονς που κ στην κανονικη περιοδο σε καθε ματς ενα προς ενα τ αντιμετωπιζουν σοβαρα τα ματς κ οχι στο ρελαντι.σιγουρα υπαρχουν κ υπερτιμημενοι αλλα κ αυτη η λογικη η ισοπεδωτικη με την υποτιμηση του νβα δεν υπαρχει στην υπολοιπη ευρωπη παρα μονο στην ελλαδα που το σνομαπρουν.Ας πουμε ο σπανουλης ευκολα επαιζε κει αλλα δεν το παλεψε καν οταν ειναι γνωστο οτι δεν παιζουν πολυ οι ρουκι σε ομαδες τον βαν γκαντι .Επισης ομως οπως υπαρχουν οι υπερτιμημενοι υπαρχουν κ καπιοι αλλοι που στην ευρωπη γενικα αποκλειεται να βρεις τετοιας αξιας παικτη. ΥΓ Αυτο περι προπονησης που λες οι δικοι μας εδω που περιγραφουν τα ματς λενε οτι οντως δεν γινωνται σκληρες προπονησεις απλα οταν οι ομαδες ταξιδευουν βλεπουν μεσα στο αεροπλανο λιγο βιντεο με ματς των αντιπαλων. YG Chris για να δεις οτι δεν ειναι ηγετης ο τσιλντερς θυμισου πως τον αντιμετωπησε ο ομπραντοβιτς.Ακριβως το ιδιο οπως αντιμετωπισε τον στοουνροκ της σιεννα.Τον αφηνε στη περιφερια ανενοχλητο να κανει οτι θελει.ηγετες του ολυμπιακου ειναι ο παπαλουκας κ ο Κλειζα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δεν είπα ότι παίζει υπό την επήρεια, αλλά ότι κάνει χρήση, γι' αυτό και συχνά - πυκνά εξαφανίζεται ως τραυματίας. Και επειδή ασχολείσαι κάθε μέρα με το μπάσκετ, ξέρεις, ότι το συμβάν της σύλληψης είναι πραγματικό. Το διαπιστώνει κανείς από τον τρόπο που αντιδράς (όλοι οι άλλοι που δεν το ξέρουν σκίζουν τα ρούχα τους, ότι αποκλείεται να παίρνει) Προχθες: Φυσικά και το ξέρατε. Ο Παύλος εισήγαγε πρώτος τη συγκεκριμένη τακτική. Το αυτό βέβαια δεν φαίνεται να ισχύει για τον Μπατίστ κ τους κουραμπιέδες, που φαίνεται να είναι το αγαπημένο του γλυκό. "Τραυματίζεται" ο μπουλντόζας και φυγαδεύετεαι άρον άρον για Αμερική, και μετρά γυρνάει υγιέστατος και εντυπωσιάζει με την αποδοσή του. Ο κόσμος το 'χει τούμπανό κι εμείς κρυφό καμάρι. Επειδη νιωθω η νοημοσυνη μου να σπρωχνεται βιαια υπο του μηδενος, μπορεις αν θες να εξηγησεις τι εννοεις με τα υπογραμισμενα σχολια-σποντες? Ωστε να λυθει και η οποια παρεξηγηση
KWSN_Men Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Βεβαια πρεπει πρωτα να κανουμε δηλωση αποδοχης και λατρειας των 15 παικτων του Παο, ως τους καλυτερους διαγαλαξιακα, και μετα να προχωρησουμε σε συζητηση για τον κακιστο στο ευρωμπασκετ Καλαθη, για τον απαραδεκτο στο ευρωμπασκετ Περπερογλου...αλλα οχι, ειπαμε ειναι παικτες του Παο και πρεπει να κινουμαστε στα ορια του παραμυθιου της πρασινοσκουφιτσας.. Αλλα εχεις δικιο, τη συζητηση και ποιου επιπεδου να γινει οταν μου παρουσιαζεις τον Τσαρτσαρη καλυτερο του Κλειζα και τον Σερμαντινι ως τον γ..κ δερνω ψηλο της επομενης χιλιετιας? Ξαναλέω, μας έλεγες ότι ο Σλούκας και ο Καλάθης είναι στο ίδιο επίπεδο. Δηλαδή, πόσο πιο γελοίο μπορεί να είναι αυτό, όταν κρίνεις τον έναν που έπαιξε μέτρια (ή πολύ άσχημα για σένα) σε ένα τουρνουά αντρών και τον συγκρίνεις με έναν άλλον που έπαιζε απέναντι σε εφήβους. Ο ένας έπαιζε πολύ καλά με τον Μαντουλίδη και ο άλλος έκανε triple double figure στο NCAA και έβγαινε καλύτερος παίκτης της περιφέρειάς του. Δηλαδή έλεος πλέον...
Erwdios Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Προχθες: Επειδη νιωθω η νοημοσυνη μου να σπρωχνεται βιαια υπο του μηδενος, μπορεις αν θες να εξηγησεις τι εννοεις με τα υπογραμισμενα σχολια-σποντες? Ωστε να λυθει και η οποια παρεξηγηση Το έχω εξηγήσει σε προηγούμενο post. Έφυγε ως τραυματίας και γύρισε υγιέστατος. Δεν λέω ότι πήρε κάτι για να επανέλθει, λέω ότι δεν τραυματίστηκε ποτέ, τόσο απλά και φαίνεται και στην απόδοσή του αυτό. Από την άλλη, αν μπει μεθαύριο ο Γκαλέτι, βάλει 2 γκολ, μοιράσει και 3-4 κάθετες και βγάλει και 2-3 σέντρες της προκοπής, ξέρεις από τώρα τι θα πει ο καθένας. Ο johny μάλιστα το έχει δηλώσει ήδη, "κάθε φορά τα ίδια ξεφτιλίκια".
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Το έχω εξηγήσει σε προηγούμενο post. Έφυγε ως τραυματίας και γύρισε υγιέστατος. Δεν λέω ότι πήρε κάτι για να επανέλθει, λέω ότι δεν τραυματίστηκε ποτέ, τόσο απλά και φαίνεται και στην απόδοσή του αυτό. Οκ σε αναιρουν τα γεγονοτα σε αυτη τη περιπτωση ομως. Ο Μπατιστ επαθε θλαση, τραυματιστηκε, ο χρονος τραυματισμου του ηταν γνωστος εξαρχης, και για Αμερικη εφυγε μετα. Επεστρεψε στα γηπεδα μεσα στον προβλεπομενο χρονο που ειχε δωθει εξαρχης. Επισης οοοολο αυτο το σκηνικο του τραυματισμου εγινε ΠΟΛΥ πριν το υποτιθεμενο γεγονος που ισχυριζεσαι. Θα εμπαινα σε υποψιες για οσα λες, αν ΠΡΩΤΑ υποτιθεται οτι τον συλλαμβαναν και ΜΕΤΑ βαφτιζοταν τραυματιας για να φυγει Αμερικη... Αρα δεν βαφτιστηκε τραυματιας, ΗΤΑΝ τραυματιας. Εξαλλου δεν ηταν λιγα τα ματς που τα παρακολουθησε απτον παγκο διπλα με Τσαρτσαρη, Σαρας και Αλβερτη. Και πριν φυγει για Αμερικη και μολις γυρισε. Επισης Αμερικη πηγε για να παραβρισκεται στη γεννα της γυναικας του και επεστρεψε. Συνεπεσαν χρηση κοκας-συλληψη-γεννα παιδιου του και φυγαδευθηκε για Αμερικη με τη δικαιολογια της γεννας? Επισης κατι ακομα. Εστω τον συλλαμβανουν για κοκα. Εστω φυγαδευεται Αμερικη. Οταν επεστρεψε γιατι δεν τον ξανασυλλαβαν? Και τελος δεν αντιλαμβανομαι με ποιο τροπο καποιος που τελει υπο κρατηση μπορει να φυγαδευθει στο εξωτερικο..Δηλαδη μπουκαραν στο αστυνομικο τμημα μπραβοι, τον βουτηξαν, και τον βαλανε στο αεροπλανο με το ετσι θελω? Ασυναρτητα μου φαινονται ολα αυτα, τωρα αν βρεθουν λογικες απαντησεις οκ..
Chris_85 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Εγω δε μπορω να καταλαβω τι νοημα εχει η συζητηση περι κοκας..Πραγματικα. Τι μας ενδιαφερει αν κ ποιος παιρνει κοκα, απ τη στιγμη που οταν παιζονται συμβολαια δις απο πισω, δεν προκειται να μαθουμε τπτ? Και ναι, θεωρω οτι υπαρχουν πολλοι μπασκετμπολιστες που περιστασιακα εστω, κανουν χρηση.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Εγω δε μπορω να καταλαβω τι νοημα εχει η συζητηση περι κοκας..Πραγματικα. Τι μας ενδιαφερει αν κ ποιος παιρνει κοκα, απ τη στιγμη που οταν παιζονται συμβολαια δις απο πισω, δεν προκειται να μαθουμε τπτ? Και ναι, θεωρω οτι υπαρχουν πολλοι μπασκετμπολιστες που περιστασιακα εστω, κανουν χρηση. Ε εκει που δεν υπαρχει θεμα σωνει και καλα να το δημιουργησουμε. Λες και δεν ξερουμε οτι ο Ταρπλει ο Γουντς και διαφοροι αλλοι δε καταναλωναν κιλα...Στο Μπατιστ και την ενδεχομενη χρηση κοκας σκαλωσαμε, για να αποδειξουμε τι?
Chris_85 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ε εκει που δεν υπαρχει θεμα σωνει και καλα να το δημιουργησουμε. Λες και δεν ξερουμε οτι ο Ταρπλει ο Γουντς και διαφοροι αλλοι δε καταναλωναν κιλα...Στο Μπατιστ και την ενδεχομενη χρηση κοκας σκαλωσαμε, για να αποδειξουμε τι? Oσο ξερεις εσυ γ αυτους ομως οτι καταναλωναν κιλα, αλλο τοσο μπορει να ξερει ο Ερωδιος και ο καθε ερωδιος για τους δικους σας παικτες..Στο ιδιο τριπακι εχετε μπει
alexdelpiero Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 K τα αντιτντοπινγκ τι τα εχουνε ρε παιδια αμα παιρνανε ολοι αυτοι.Το μπλακνει,το γουντς που τους ειχανε ποιασει με αλλη ουσια φισικα κ ειχαν φαει το διμηνο?Ετσι δεν θα ειχαν εντοπισει κ τους αλλους αμα τα εκαναν αυτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.