Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τις 4άρες με παράγκα τις έφαγες? Στα παιχνίδια που διαμαρτύρεσαι έχανες με 1 γκολ, οι τεσσάρες ήταν όλες Π-Ε-Ν-Τ-Α-Κ-Α-Θ-Α-Ρ-Ε-Σ

Σαν 15 χρονών κάνετε. Οι 4άρες και οι 4άρες. Μπούρδες ίσα ίσα για την καζούρα. 3 μέρες πριν στο ματς πρωταθλήματος ο ΟΣΦΠ είχε πάθει κολούμπρα, ο Παναθηναϊκός έπαιξε χαρακτηριστικά καλύτερο ποδόσφαιρο. Τώρα γαμήθηκε ο Δίας και μπήκαν 4 γκολ, ε οκ και η Εθνική πήρε το Euro να παω να την πω στους Αγγλους και τους Γάλλους πόσο πολύ γαμάω;

Δλδ σαν κριτήριο σύγκρισης δυο ομάδων (γιατί 9 στα 10 ποστς κάθεστε και τις μετράτε με χιλιους διαφορετικούς τρόπους) το μόνο που αξίζει να συζητάμε είναι:

1. Το πόσο ευχαριστιέται κάποιος να βλέπει την ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο και δε χασμουριέται σα λέαινα.

2. Το πόσο καθαρή είναι η ομάδα και αν οι διακρίσεις αυτής (είτε είναι τίτλοι είτε είναι πορείες) της αξίζουν.

Ως θεωρώ υγιής Παναθηναϊκός θα συνοψίσω ως εξής:

Τα τελευταία 15 χρόνια ο ΟΣΦΠ έδινε περισσότερο χρήμα από τον ΠΑΟ στοιχείο καταλυτικό στο ποδόσφαιρο και κάποιες χρονιές έπαιξε αρκετά πιο όμορφη μπάλα από τους υπόλοιπους και δικαίως στέφθηκε πρωταθλητής.

Υπήρχαν και κάποιες χρονιές που δεν άξιζε σε καμία περίπτωση τον τίτλο του πρωταθλητή γιατί ευνοήθηκε υπερβολικά από παράγοντες και διαιτητές. Δε νομίζω να το αμφισβητεί κανείς αυτό. Έχω κάμποσους υγιείς φίλους Ολυμπιακούς και τα λένε κι εκείνοι και γελάνε.

E εκεί τον πιάνει το παράπονο τον Παναθηναϊκό και σου λέει δε μπορεί ρε παίχτη να εισαι 15 χρόνια πρωταθλητής και εγώ 2ος και η απόδοση μας στην Ευρώπη (που θεωρούμε πως δεν είναι σκάρτη η διαιτησία) να έχει τεράστιες αποκλίσεις. Κάτι βρωμάει.

Όλη η αντιπαράθεση συνοψίζεται στις 3 αυτές παραγράφους και σε όποιον αρέσει. Απλά φέτος βγαίνει έντονα η κόντρα γιατί φαίνεται να έχει υγειή διοίκηση ο ΠΑΟ και από την άλλη να αρρωσταίνει αυτή του ΟΣΦΠ όνειρο που το έχουν ξαναδεί οι φίλαθλοί του στο μπάσκετ και το να συμβεί και στο ποδόσφαιρο κάτι τέτοιο είναι ο χειρότερός τους εφιάλτης.

Τώρα οι χούντες, ο στόλος, η KGB, ο πράκτορας, η δέσποινα και άλλα γραφικά είναι μηχανορραφίες οπαδών με γυαλιά πατομπούκαλα που έχουν απλά ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. Δλδ στην απέναντι όχθη από τους υγιείς ψυχικά και εγκεφαλικά ανθρώπους.

My 2 eurocents στο όλο θέμα.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τί εννοείς τελευταία? Εδώ ο άλλος μας πήγε 50 χρόνια πίσω και όταν μιλάνε για Ευρώπη μας αναφέρουν το 96.

Εκτος απτο 96 που ηταν κατι που εσυ ως ομαδα δεν εκανες δεν κανεις και αποτι φαινεται δε θα κανεις ποτε στην ιστορια σου στα προσεχη χρονια, εχω και πολυ πιο προσφατα παραδειγματα αν σε τρωει πολυ.

Οποτε το 96 ειναι ενα αναμεσα στα αρκετα που απλως δεν εχεις κανει ποτε σου ως συλλογος. Σορρυ αν αυτο σε αγχωνει αλλα τι να κανουμε, αλλαξτε το αν μπορειτε και φταστε εσεις ημιτελικα (και τελικα) Τσου Λου και μετα σφυριξτε μας κλεφτικα...

Μεχρι τοτε μιλατε μονο για αυτο που μπορειτε να μιλατε, δηλαδη τα εσωτερικης καταναλωσης πρωταθληματα που εχει αποδειχθει πως τα σηκωσατε καποια απο αυτα.

Βέβαια ο βάζελος πάντα είχε ομάδα και του στερούσαν τους τίτλους ο Κόκκαλης, ο Μητρόπουλος, ο Γκαγκάτσης.

Οχι δεν ειχαμε παντοτε ομαδα. Υπηρξαν σεζον ομως που αξιζα πρωταθλημα, αλλα ειχαν διορισει εσενα πρωταθλητη. Και τωρα ερχεσαι και υπερυφανευεσαι για το κατορθωμα. Και εγω σου λεω αμα θετε παρτε αλλα 30 τετοια. Δεν θα με νοιαξει ιδιαιτερα, ισα ισα που πιο πολλη καζουρα θα σου κανω εγω, παρα εσυ...Εδω δικοι σας και εχουν σιχαθει αυτη την κατασταση.

Εσυ βεβαια εισαι απο αυτους που την απολαμβανουν, γιατι νομιζουν οτι τα καταφερνουν χαρη στη διαστημικη τους ομαδα, με τον αστροναυτη προεδρο και τους παιχτες απο το υπερπεραν.

Τώρα που ανέλαβε ο γνωστός βάζελος Πιλάβιος βέβαια, φταίνε οι εξωγήινοι.

Συμφωνω, οι εξωγηινοι σας φταινε φετος...

Δημοσ.
http://www.sport-fm.gr/article/206135

μηπως ηρθε η ωρα για αλλαγη του ουειφερ?? :D :D

Μακαρι να ερχωταν αλλα σιγα μην καταδεχτει να ερθει στην ευρωπη.προτιμα να αποσυρθει.Λιγες οι εξεραισεις παιχταρδων που ηρθαν.(me πλουσιο βιογραφικο οχι σνα αξιες)

Δημοσ.
Σαν 15 χρονών κάνετε. Οι 4άρες και οι 4άρες. Μπούρδες ίσα ίσα για την καζούρα. 3 μέρες πριν στο ματς πρωταθλήματος ο ΟΣΦΠ είχε πάθει κολούμπρα, ο Παναθηναϊκός έπαιξε χαρακτηριστικά καλύτερο ποδόσφαιρο. Τώρα γαμήθηκε ο Δίας και μπήκαν 4 γκολ, ε οκ και η Εθνική πήρε το Euro να παω να την πω στους Αγγλους και τους Γάλλους πόσο πολύ γαμάω;

Δλδ σαν κριτήριο σύγκρισης δυο ομάδων (γιατί 9 στα 10 ποστς κάθεστε και τις μετράτε με χιλιους διαφορετικούς τρόπους) το μόνο που αξίζει να συζητάμε είναι:

1. Το πόσο ευχαριστιέται κάποιος να βλέπει την ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο και δε χασμουριέται σα λέαινα.

2. Το πόσο καθαρή είναι η ομάδα και αν οι διακρίσεις αυτής (είτε είναι τίτλοι είτε είναι πορείες) της αξίζουν.

Ως θεωρώ υγιής Παναθηναϊκός θα συνοψίσω ως εξής:

Τα τελευταία 15 χρόνια ο ΟΣΦΠ έδινε περισσότερο χρήμα από τον ΠΑΟ στοιχείο καταλυτικό στο ποδόσφαιρο και κάποιες χρονιές έπαιξε αρκετά πιο όμορφη μπάλα από τους υπόλοιπους και δικαίως στέφθηκε πρωταθλητής.

Υπήρχαν και κάποιες χρονιές που δεν άξιζε σε καμία περίπτωση τον τίτλο του πρωταθλητή γιατί ευνοήθηκε υπερβολικά από παράγοντες και διαιτητές. Δε νομίζω να το αμφισβητεί κανείς αυτό. Έχω κάμποσους υγιείς φίλους Ολυμπιακούς και τα λένε κι εκείνοι και γελάνε.

E εκεί τον πιάνει το παράπονο τον Παναθηναϊκό και σου λέει δε μπορεί ρε παίχτη να εισαι 15 χρόνια πρωταθλητής και εγώ 2ος και η απόδοση μας στην Ευρώπη (που θεωρούμε πως δεν είναι σκάρτη η διαιτησία) να έχει τεράστιες αποκλίσεις. Κάτι βρωμάει.

Όλη η αντιπαράθεση συνοψίζεται στις 3 αυτές παραγράφους και σε όποιον αρέσει. Απλά φέτος βγαίνει έντονα η κόντρα γιατί φαίνεται να έχει υγειή διοίκηση ο ΠΑΟ και από την άλλη να αρρωσταίνει αυτή του ΟΣΦΠ όνειρο που το έχουν ξαναδεί οι φίλαθλοί του στο μπάσκετ και το να συμβεί και στο ποδόσφαιρο κάτι τέτοιο είναι ο χειρότερός τους εφιάλτης.

Τώρα οι χούντες, ο στόλος, η KGB, ο πράκτορας, η δέσποινα και άλλα γραφικά είναι μηχανορραφίες οπαδών με γυαλιά πατομπούκαλα που έχουν απλά ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. Δλδ στην απέναντι όχθη από τους υγιείς ψυχικά και εγκεφαλικά ανθρώπους.

My 2 eurocents στο όλο θέμα.

Εγώ τα έχω γράψει άπειρες φορές τα παραπάνω, αλλά μου αρέσει να βάζω τη στολή του χαμαιλέοντα πού και πού.

Όταν ο άλλος μηδενίζει τα πάντα, ποιος ο λόγος εμείς οι από εδώ να αναγνωρίζουμε και να αποδίδουμε τα του Καίσαρος, τω Καίσαρι?

Το εν λόγω thread γεμίζει κάθε μέρα σελίδες, επειδή συγκεκριμένοι 2-3 ασχολούνται περισσότερο με τον Ολυμπιακό, παρά με την ομάδα τους. Πάει το trolling σύννεφο και όταν το trolling βασίζεται σε φαντασιώσεις, τότε είναι που 5-10 εδώ μέσα εξοργιζόμαστε.

Εγώ προσωπικά έχω σταματήσει να απαντάω σε έναν συγκεκριμένο, επειδή είναι φανερά ανίδεος από μπάλα (μόνος του το έχει δηλώσει, αλλά μάλλον πήρε εντατικά το καλοκαίρι και επανήλθε Δημήτριος) και παραθέτει εδώ μέσα ότι διαβάζει στους green web fans.

Μάλλον το αυτό θα κάνω και με τους άλλους 2, καθώς είναι φανερό, ότι μοναδικός τους λόγος σχολιασμού εδώ μέσα είναι το trolling.

PS Τί λέγαμε? Δεν πρόλαβα να γράψω κάτι και τσουπ τα trollάκια από κάτω να αμφισβητήσουν. :lol:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:42 ----------

http://www.sport-fm.gr/article/206135

μηπως ηρθε η ωρα για αλλαγη του ουειφερ?? :D :D

Με Γιαννάκη προπονητή? Ίσα που κάθεται αυτός πάγκο και τον βάζει τον Γιαννάκη να ξαναπαίξει, αν τον κάνει αλλαγή και δεν γουστάρει ο AI.

Δημοσ.

Ο μηδενισμός των πάντων στον οποίο αναφέρεται ο Ερωδιός, είναι ότι σας χάλασα την ζαχαρένια που πιστεύετε πως ο ΟΣΦΠ ξεφτιλιζόταν τόσα χρόνια στην Ευρώπη επειδή είναι και καλά φύσει επιθετική ομάδα.

Το αναφέρω για να μην ξεχνιόμαστε.

Δημοσ.
Εγώ τα έχω γράψει άπειρες φορές τα παραπάνω, αλλά μου αρέσει να βάζω τη στολή του χαμαιλέοντα πού και πού.

Όταν ο άλλος μηδενίζει τα πάντα, ποιος ο λόγος εμείς οι από εδώ να αναγνωρίζουμε και να αποδίδουμε τα του Καίσαρος, τω Καίσαρι?

Το εν λόγω thread γεμίζει κάθε μέρα σελίδες, επειδή συγκεκριμένοι 2-3 ασχολούνται περισσότερο με τον Ολυμπιακό, παρά με την ομάδα τους. Πάει το trolling σύννεφο και όταν το trolling βασίζεται σε φαντασιώσεις, τότε είναι που 5-10 εδώ μέσα εξοργιζόμαστε.

Εγώ προσωπικά έχω σταματήσει να απαντάω σε έναν συγκεκριμένο, επειδή είναι φανερά ανίδεος από μπάλα (μόνος του το έχει δηλώσει, αλλά μάλλον πήρε εντατικά το καλοκαίρι και επανήλθε Δημήτριος) και παραθέτει εδώ μέσα ότι διαβάζει στους green web fans.

Μάλλον το αυτό θα κάνω και με τους άλλους 2, καθώς είναι φανερό, ότι μοναδικός τους λόγος σχολιασμού εδώ μέσα είναι το trolling.

PS Τί λέγαμε? Δεν πρόλαβα να γράψω κάτι και τσουπ τα trollάκια από κάτω να αμφισβητήσουν. :lol:

Το ιδιο εξοργιστικος γινεσαι και εσυ ουκ ολιγες φορες. Κυριως επειδη εχεις "ευμεταβλητες" αποψεις, αναλογως με το που φυσαει ο ανεμος. Το εξοργιστικο ειναι οτι προσπαθεις να βγαλεις το μισο φορουμ τρελους καθε φορα, για να αποδειξεις οτι δεν αλλαξες "μαγικα" γνωμη.

Οσο για τα περι trolling που σχολιαζεις συμφωνω μαζι σου αν και νομιζω πως εισαι κι εσυ απο τους πρωτεργατες μαζι με αυτους στους οποιους αναφερεσαι (προφανεστατα και εμενα). Οποτε δε νομιζω οτι ταιριαζει το υπερανω υφος, απτη στιγμη που συμμετεχεις εντατικα και καθημερινα στο "πικαρισμα" του αντιπαλου.

Τελος επειδη αν καταλαβαινω καλα δε σαρεσει υποτιθεται αυτη η κατασταση στο φορουμ, παρολο που την ενισχυεις, να ξερεις οτι παντα υπαρχει η επιλογη του ignore. Φαινεται ομως πως προτιμας να διαβαζεις, να απαντας, να σου ανταπαντανε και να τους λες τρολιστες στο τελος.

Δημοσ.

Πράγματι, μια φωνή της λογικής και της ψυχραιμίας είχαμε εδώ και σε χαλάσαμε.

Τους ζαχαρώνει τους κουραμπιέδες ο Μπατίστ τελικά και βάζει 40 πόντους;

:lol::lol::lol:

Κάτι ήξερε ο Σαλιαρέλης που μιλούσε για επιστήμονες. Εβλεπε μπροστά.

Δημοσ.
Aν αποφασισουμε οτι δεν παμε για τιποτε φετος, μια χαρα μεταγραφη..Ας τον φερουν να δουμε θεαμα..

Το κακο ειναι οτι ακομα πιστευετε πως θα δεσει γλυκο στον Πειραια με Αμερικανακια και Μπαναωτ στον παγκο (βασικα με Μπαναωτ στο παγκο δε θα εδενε γλυκο ουτε με το ροστερ του ΠΑΟ).

Οσον για τον Αιβερσον, δε νομιζω οτι εχει να προσφερει πολλα στην κατασταση που βρισκεται τελευταια

ΥΓ. Για φετος νομιζω οτι κλεισατε απο μεταγραφες... Σας τα φαγε τα εκατομυρια ευρω ο Βαφλας. Απο καλοκαιρι παλι λογικα. Οταν ο Αιβερσον δηλαδη θα ειναι 35.

Δημοσ.
Το ιδιο εξοργιστικος γινεσαι και εσυ ουκ ολιγες φορες. Κυριως επειδη εχεις "ευμεταβλητες" αποψεις, αναλογως με το που φυσαει ο ανεμος. Το εξοργιστικο ειναι οτι προσπαθεις να βγαλεις το μισο φορουμ τρελους καθε φορα, για να αποδειξεις οτι δεν αλλαξες "μαγικα" γνωμη.

Ευμετάβλητες απόψεις έχεις κι εσύ, μόνο που το κάνεις με τη μορφή edit.

Το εξοργιστικό είναι ότι εγώ γράφω κάπου ότι συνελήφθη παίχτης του ΠΑΟ και δηλώθηκε τραυματίας, λόγω χρήσης και μέχρι να καταλάβετε τί έγραφα, φάγατε 2 σελίδες να μου λέτε για ντόπες και ότι η κόκα δεν επηρεάζει την απόδοση του παίχτη. Δεν προσπαθώ εγώ λοιπόν να σας βγάλω τρελούς, εσείς είστε υπερπροστατευτικοί με την ομάδα σας και πέφτετε να φάτε όποιον την κακολογεί, ακόμα κι αν αυτό που γράφει είναι αλήθεια.

Οσο για τα περι trolling που σχολιαζεις συμφωνω μαζι σου αν και νομιζω πως εισαι κι εσυ απο τους πρωτεργατες μαζι με αυτους στους οποιους αναφερεσαι (προφανεστατα και εμενα). Οποτε δε νομιζω οτι ταιριαζει το υπερανω υφος, απτη στιγμη που συμμετεχεις εντατικα και καθημερινα στο "πικαρισμα" του αντιπαλου.

Θα μου επιτρέψεις όμως να έχω τα περισσότερα posts στο thread μου και να μην ψάχνομαι συνεχώς για trollarισμα στο thread του αντιπάλου.

Τελος επειδη αν καταλαβαινω καλα δε σαρεσει υποτιθεται αυτη η κατασταση στο φορουμ, παρολο που την ενισχυεις, να ξερεις οτι παντα υπαρχει η επιλογη του ignore. Φαινεται ομως πως προτιμας να διαβαζεις, να απαντας, να σου ανταπαντανε και να τους λες τρολιστες στο τελος.

Όπως θα παρατήρησες, απαντώ μόνο σε όσα έχω κάτι να πω για να πάω την κουβέντα ένα βήμα μπροστά ή ένα βήμα πίσω, ανάλογα την περίσταση. Εσείς απαντάτε σε όλα, μα όλα τα posts ακόμη και σε αυτά που πραγματικά δεν σας αφορούν επ' ουδενί. π.χ. ήρθε ο άλλος να trollάρει για το θέμα των πλαστών εισιτηρίων για να μας πει ότι όλοι οι Ολυμπιακοί πλαστογραφούμε. Ο άλλος καπάκια βάζει και κρεμάλες κι ο προηγούμενος μας λέει και Καραμήτρους. Αν φάμε κανένα ομαδικό ban καμιά μέρα λοιπόν, δεν θα είναι στραβός ο γυαλός, εμείς στραβα θα αρμενίζουμε for sure.

Πράγματι, μια φωνή της λογικής και της ψυχραιμίας είχαμε εδώ και σε χαλάσαμε.

Τους ζαχαρώνει τους κουραμπιέδες ο Μπατίστ τελικά και βάζει 40 πόντους;

:lol::lol::lol:

Κάτι ήξερε ο Σαλιαρέλης που μιλούσε για επιστήμονες. Εβλεπε μπροστά.

Τί λέγαμε? Τίγκα στην ειρωνία κάθε post και 3 χρόνια η ίδια δουλειά. Μπαίνει να μας γράψει τί ακριβώς? Τπτ, μόνο και μόνο για να τσιτώσει τον άλλο. Ειδικά δε όποτε ασχολείται με μπάλα, γελάνε και οι ιπποπόταμοι.

Δημοσ.

Φυσικα και ακομα πιστευω πως η κατασταση θα βελτιωθει στην ομαδα-κ αυτο γιατι υπαρχει σπουδαιο υλικο και αφθονο ταλεντο, γεγονος που παραγνωριζετε ολοι οι παναθηναικοι..Ξαναλεω ειμαστε μεσα στις 4-5 καλυτερες ομαδες τις Ευρωπης απο τη στιγμη που θα δεσουμε και θα εκμεταλλευτουμε σ ενα μικρο βαθμο εστω, το ταλεντο των παικτων, μεσα απο καταλληλα συστηματα.

Δημοσ.
Φυσικα και ακομα πιστευω πως η κατασταση θα βελτιωθει στην ομαδα-κ αυτο γιατι υπαρχει σπουδαιο υλικο και αφθονο ταλεντο, γεγονος που παραγνωριζετε ολοι οι παναθηναικοι..Ξαναλεω ειμαστε μεσα στις 4-5 καλυτερες ομαδες τις Ευρωπης απο τη στιγμη που θα δεσουμε και θα εκμεταλλευτουμε σ ενα μικρο βαθμο εστω, το ταλεντο των παικτων, μεσα απο καταλληλα συστηματα.

Κοιτα καλα ολα αυτα και δε θα κατσω να τα αντικρουσω ΑΛΛΑ:

Το αφθονο ταλεντο, το δεσιμο, το σπουδαιο υλικο, τα καταλληλα συστηματα κλπ τα ακουμε 3 χρονια τωρα και ο παρανομαστης ειναι ο ιδιος καθε χρονια. Και φετος ειστε ενα κλικ πιο κατω απο περυσι, επετρεψε μου να πιστευω, τουλαχιστον στο θεμα δεσιματος και συστηματων.

Τωρα το πως φετος μια ομαδα θα δεσει που ο βαφλας φευγει κακην κακως απτη προπονηση, ο χοντρος δινει ρεσιταλ εκνευρισμου σε πυλαιες και τον τρεχουν σε αθλητικα δικαστηρια κλπ κλπ, που το καλοκαιρι ειχε αρπαχτει χοντρος με Γλυνιαδακη (σε προπονηση της Εθνικης αυτη τη φορα) με αποτελεσμα να παρει ποδι απτη προπονηση ο χοντρος, δεν ξερω αλλα οκ. Ας υποθεσουμε οτι στο μελλοντικο απειρο αυτη η ομαδα γινεται να δεσει με τον Μπαναωτ καπετανιο.

Το γεγονος οτι κατεβηκε ο Ιφκοβιτς χθες σε προπονηση του Ολυμπιακου και εκατσε μιση ωρα και συζητουσε-συμβουλευε το Γιαννακη μαλλον πρεπει να σας προβληματιζει πολυ παντως..Για μενα αυτο λεει ΠΟΛΛΑ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...