haHa Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Αυτό και εμένα μου φαίνεται σωστό, αλλά αν θυμάμαι δεν είχε center τότε ο Πάο, γι αυτό και πέρσι πχ δε προχώρησε. Ο Πέκοβιτς έδωσε άλλη πνοή και ήταν ίσως η καλύτερη κίνηση που έκανε φέτος. Σιγουρα ο Πεκοβιτς εδωσε αλλη πνοη, αλλα μην ξεχνας οτι ο Παο χωρις βαρυ σεντερ ηταν πρωταθλητης Ευρωπης το 2007, παιζοντας κορυφαιο μπασκετ. Ο Γκερσον ομως τον κοντραρε στα ισια με κατι Παπαμακαριους...
firewalker Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Ρε συ πρόεδρα, το σερ Τάκης Λεμονής γιατί το έδιωξες το έρμο; Γι' αυτά που θέλεις μια χαρά δεν ήταν;
alexzzz Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Ρε συ πρόεδρα, το σερ Τάκης Λεμονής γιατί το έδιωξες το έρμο; Γι' αυτά που θέλεις μια χαρά δεν ήταν; ξέρεις εσύ και δεν ξέρει ο πρόεδρας;
firewalker Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 alexzzz, έχει πάθει κσνα εγκεφαλικό ο πρόεδρας; Που και που χάνει την άρθρωση του. Το έκανε πάντα; Τώρα θα μας πει τι εφημερίδα να διαβάζουν οι Ολυμπιακοί.
firewalker Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 και να έπαθε δεν ήταν αρκετά δυνατό... Χα χα χα χα χα!!!
tzinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 jeremy mathiew κλεινει στην βαλενθια και εμεις μενουμε με ντομι, λεοναρντο και τον τουριστα αν γυρισει. Δεν μας εκανε η παιχτουρα, ηταν και ελευθερος. Αλλα τι να ξερουν εκει στην primera καλοριζικος και ο γιουλ μπρινεν, καθε χρονο και χειροτερα
SPSS07 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 firewalker τι εγινε, πηδανε ενας ενας απο τον Βοτανικο ( τιτανικος, βρετανικος κτλ ) και οποιος σωθει? ο σωκρατακος σας εκανε μπιλιες? καλα το ελεγε πριν ενα χρονο.. "μονος μου και ολοι τους" tzinos ξερεις ποσα θα ζηταγε το χρονο ο mathiew? οσα ο αρχηγος της βραζιλιας?
firewalker Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 firewalker τι εγινε, πηδανε ενας ενας απο τον Βοτανικο ( τιτανικος, βρετανικος κτλ ) και οποιος σωθει? ο σωκρατακος σας εκανε μπιλιες? καλα το ελεγε πριν ενα χρονο.. "μονος μου και ολοι τους" Αφού οι δικοί μας πάνε με τον σταυρό στο χέρι. Ο Κρόκους πέρα από τα άλλα είναι και Μακεβελικός. alexzzz, πως σου φαίνεται που θα γίνεις πολυμετοχικός και εσύ; Θα κυκλοφορείς με άλλο τουπέ, ε;
SPSS07 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 πολυμετοχικος με την δικια σου εννοια, δεν γινεται ο Ολυμπιακος. ο Σωκρατες θαναι πανω απολα με τον τελευταιο λογο.. αντιθετα με τον παο που ο ενας ετρωγε τον αλλο, σφηνες ο καθενας στην εφημεριδα του και μαχαιρωματα στις πλατες
alexzzz Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 alexzzz, πως σου φαίνεται που θα γίνεις πολυμετοχικός και εσύ; Θα κυκλοφορείς με άλλο τουπέ, ε; ειλικρινά δεν ξέρω... έχω μάθει να λατρεύω τον Έναν... το Σόκρατες ντεεε.... για πολυμετοχικό ΑΜΣ ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα κάτι γίνεται όμως...
SPSS07 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Έρχονται Κετσπάγια και λεφτά! Συνεντευξη Κοκκαλη Τη συμφωνία με τον Τιμούρ Κετσπάγια για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού για τρία χρόνια επιβεβαίωσε ο Σωκράτης Κόκκαλης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Στις 22 Ιουλίου η γενική συνέλευση που θα εγκρίνει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Το 49% των μετοχών θα διατηρήσει ο κ. Κόκκαλης, προς διάθεση το 40%. «Πού θα βρει σαν τον Ολυμπιακό», το σχόλιό του για την αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Αιχμές για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, σιωπή για τα μεταγραφικά. Για την αυξηση του μετοχικού κεφαλαίου τόνισε: «Όσον αφορά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, πρέπει να σας πώ ότι συνεργαζόμαστε με θυγατρική της Eurobank και εντός της πρώτης εβδομάδας του Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί η μελέτη για την αποτίμηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Έχει οριστεί γενική συνέλευση για τις 22 Ιουνίου, όπου θα αποφασισθεί η αύξηση για ποσοστό μέχρι 40%. Αυτό σημαίνει ότι μετά από αυτή την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου η σύνθεση θα είναι το 10% που διατηρεί βάσει νόμου Ερασιτέχνης, 40% οι νέοι μέτοχοι 0,9% που έχουν οι ήδη υπάρχοντες μέτοχοι, και το 49% που θα διατηρήσω εγώ. αύξηση του ΜΚ θα γίνει με παραίτηση των παλαιών μετόχων που σημαίνει ότι θα υπάρξουν νέοι μέτοχοι. Από ένα έως 4 μήνες θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί η αύξηση του Μ.Κ. Δε θα μπορεί ο καθένας να πάρει μία μετοχή. Θα υπάρχει ένα μίνιμουμ μετοχών που θα μπορεί να πάρει. Δε θέλω να αναφερθώ σε ονόματα αυτή τη στιγμή». Για τον Τιμούρ Κετσπάγια: «Το Δ.Σ έδωσε την εξουσιοδότηση σε εμένα και τον κ. Χρυσικόπουλο να διαπραγματευτούμε την πρόσληψη του Τιμούρ Κετσπάγια. Έχω συναντηθεί μαζί του και έχω μια πολύ θετική γνώμη για τη συνεργασία μας. Είναι ένας νέος άνθρωπος που θέλει να πετύχει τους ίδιους στόχους που έχει και η ομάδα. Θα τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Δεν είναι μια ευκαιριακή απόφαση. Δεν θέλαμε να εξετάσουμε περιπτώσεις τεχνικών που έλεγαν «να έρθουμε για ένα χρόνο, θέλουμε κάποια λεφτά που είναι εξωπραγματικά», από κάποιο σημείο και μετά θα έλεγαν ότι δεν μας τιμούν ως χώρα. Νομίζουν ότι έρχονται σε υποβαθμισμένο πρωτάθλημα και ζητάνε και λίγο χρόνο συμβολαίου και πολλά λεφτά να πάρουν. Mετά από 16 χρόνια πρόεδρος στον Ολυμπιακό έχουν δει τα μάτια μου πολλά. Θέλω ν έχω ανθρώπους που πράγματι θα έχουν τους ίδιους στόχους με τον Ολυμπιακό. Ποιοι είναι; Με μικρότερα έσοδα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά και να αναδεικνύουμε νέους πάικτες και από την Ελλάδα και από το εξωτερικό. Οι προπονητές που θέλουν να παραμείνου μικρό χρονικό διάστημα δεν έχουν τη δυνατότητα να αναδείξουν νέους παίκτες. Θέλουν φτασμένους. Ο Ολυμπιακός με την επιλογή του Τιμούρ Κετσπάγια θα προσπαθήσει να πετύχει ακριβώς αυτό τον στόχο. Για ένα έλληνα παίκτη είναι διαφορετικό να παίζει για τον Ολυμπιακό και διαφορετικό για ένα παίκτη από ξένη χώρα. Ευτυχώς το δυναμικό της ομάδας μας έχει παίκτες που δέθηκαν και αγαπάνε τον Ολυμπιακό και πράγματι μπορούμε να θεωρούμε ότι έχουν τα ίδια συναισθήματα για την ομάδα μας όπως και εμείς. Από την αλλη έχουμε νέους πάικτες από τα σπλάχνα του Ολυμπιακού ενώ υπάρχει και η υποχρέωση από την ΟΥΕΦΑ». «Στηρίξτε τον Κετσπάγια» Η περίπτωση του κ. Κετσπάγια εμπεριέχει κάποιο ρίσκο. Μετά από μία συζήτηση που είχαμε με τον Κετσπάγια νομίζω ότι είναι περισσότερα τα πλεονεκτήματα από τα μειονεκτήματα. Θέλω όλοι οι Ολυμπιακοί να στηρίξουμε τον Κετσπάγια γιατί νομίζω ότι έχει όλα τα προσόντα. Όταν ο Παναθηναϊκός πήρε τον Σουμ από το Ισραήλ να πει κάτι.Τι σας έχει κολλήσει με τον Κετσπάγια που έρχεται από την Κύπρο; Χολέρα έχει; Έχει αποκλείσει τον Ολυμπιακό Επαφές με άλλους τεχνικούς «Από την ημέρα που έγινε γνωστή η αποχώρηση του Βαλβέρδε υπήρξαν πολλές προτάσεις στα γραφεία μας. Είδαμε ότι η καλύτερη περίπτωση ήταν η επιλογή του Κετσπάγια. Είχαμε και προτάσεις που θα αρέσανε περισσότερο στον κόσμο. Εμείς όμως θέλαμε ένα άνθρωπο που θα δουλέψει σκληρά στον Ολυμπιακό. Και νομίζω ότι θα το πετύχουμε με τον Κετσπάγια». Οι λόγοι της αποχώρησης του Βαλβέρδε «Πρότεινα στον Βαλβέρδε να υπογράψει για δύο χρόνια τον Δεκέμβριο. Μέχρι αρχές Απριλίου που μου είπε ότι δεν είχε ακόμα αποφασίσει είχα αρκετές συναντήσεις. Συνεχώς υπήρχε καθυστέρηση. Είτε για οικογενειακούς είτε για άλλους λόγους. Τελικά τέλη Απριλίου είπε ότι θα έρθει ο μάνατζέρ του για να συζητήσει μαζί μου. Δεν ήταν σωστό να μου πει ότι θα έρθει ο μάνατζέρ του από τη στιγμή που μιλάγαμε κατ' ιδίαν. Μας έλεγε να μείνει ένα χρόνο και να πάρει 1.5 εκ. ευρώ συν μπόνους και εμείς του είπαμε 1 εκ. ευρώ και 500.000 αν προκριθούμε στους ομίλους. Δεν παίζουμε και με τέρατα στα προκριματικά. Πότε θα ξαναδεί το πράγμα που έζησε στον Ολυμπιακό; Και πότε το εκτίμησε; Αργά. Θα έπρεπε να το έχει καταλάβει νωρίτερα και να ασχοληθεί με τα νέα παιδιά του Ολυμπιακού. Ότι είμαι Ολυμπιακάρα και τα δάκρυα τα έχουμε ξαναδεί. Επιτρέπεται ο Ολυμπιακός να χάνει με 3-0 από την Ανόρθωση και να αποκλείεται; Κανονικά θα έπρεπε να είχα διώξει τον κύριο Βαλβέρδε την επόμενη μέρα». Περί μεταγραφών «Είναι σίγουρο ότι θα πάει ένα ποσό στις μεταγραφές. Δε θέλω να πω ονόματα γιατί μας δυσκολεύει στις διαπραγματεύσεις. Ο Πάρντο ήταν εισήγηση του Βαλβέρδε και πιστεύω ότι είχε δίκιο και για τον Ζαϊρί έμενε ελεύθερος και δε θέλαμε να τον χάσουμε. Ο Ζαϊρί ήθελε να έρθει στον Ολυμπιακό. Τον εκτιμούμε. Τις υπόλοιπες μεταγραφές θα τις συζητήσουμε με τον προπονητή». Η αξιοποίηση του Τζόρτζεβιτς και του Κοβάσεβιτς «Δεν βάζω στην ίδια μέρα τον Τζόρτζεβιτς με τον Κοβάσεβιτς. Έμεινε 13 χρόνια στον Ολυμπιακό, αν και θα μπορούσε να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης. Έχει πάρει ελληνική υπηκοότητα και είναι ένας δικός μας άνθρωπος. Αν το επιθυμεί και ο ίδιος θα παραμείνει. Είχαμε μία πρώτη συζήτηση και θα έχουμε ακόμη μία σε κανένα δίμηνο για να δούμε τι είδους συνεργασία μπορούμε να έχουμε. Ο Κοβάσεβιτς πρόσφερε, αλλά δεν είναι ίδια περίπτωση με τον Τζόρτζεβιτς. Μάλλον θέλει να μείνει στην Ελλάδα και να συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό. Και αυτό το θέμα θα το δούμε, αλλά δεν πρέπει αυτές τις δύο περιπτώσεις να τις βάζουμε στην ίδια μοίρα». Αιχμές για Παναθηναϊκό «Έχω πάρει 12, δηλάδή 13 πρωταθλήματα τα τελευταία 13 χρόνια. Να πάρουμε το ευρωπαϊκό. Είναι εύκολο; Το πήρε ο Ρεχάγκελ. Αν το ξαναπάρει θα πέσω από ουρανοξύστη. Να κάνουμε μία καλή πορεία, αλλά κάπου θα σταματήσουμε. Εμείς είμαστε την τελευταία 15ετια κυρίαρχοι στη χώρα μας. Η δύναμη του Ολυμπιακού είναι ο κόσμος. Η διοίκηση προσπαθεί να κάνει το καλύτερο. Λάθη γίνονται αλλά τα διορθώνουμε». Για τις «φωνές» κατά του Ολυμπιακού Μόλις ο Ολυμπιακός καθάρισε το πρωτάθλημα δεν υπάρχει τίποτα. Ηρεμήσαν όλα. Έφυγε ο Ολυμπιακός και όλα τώρα είναι καλά. Μάτια έχουμε και εμείς, μάτια έχετε και εσείς. O Ολυμπιακός είναι και θα παραμείνει δυνατός σε όλα και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Αυτό πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος. Μας έκανε μήνυση ο ΠΑΟΚ γιατί λέει ότι δεν τους φερθήκαμε καλά όταν ήρθαν στο Καραϊσκάκη. Συμβαίνουν πράγματα που δεν τα σχολιάζει κανένας. Ότι πειράξαμε φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Ένας γνωστός μου νόμιζε ότι βρέχει αλλά τελικά τον φτύνανε οι προσκεκλημένοι. Πήγαμε μετά να παίξουμε στην Τούμπα και είδατε. Εμείς δεν έχουμε καμία διαφορά με τον ΠΑΟΚ. Αλλά υπάρχει φανατισμός ενάντια του Ολυμπιακού. Αυτά τα λέω για να γράφετε ότι βλέπετε». Συνεργασία με θυγατρικές «Εμείς σαν Ολυμπιακός θέλουμε να έχουμε τη δυνατότητα πολυιδιοκτησίας σε ομάδες που δεν ανήκουν στην ίδια κατηγορία και που θα αγωνίζονται μέχρι τη Β Εθνική. Όπως στην Ισπανία. Εκείνο που δε θέλουμε είναι να έχουμε θυγατρικές στην ίδια κατηγορία. Και στο μέλλον ούτε θα το επιδιώξουμε. Να μη μετρήσουμε πόσες έχουν άλλες ομάδες» Συστάσεις προς τα ΜΜΕ και οι... εχθροί εκ των έσω «Εγώ τους δημοσιογράφους τους χωρίζω σε 3 κατηγορίες. Υπάρχει μία κατηγορία που είναι πραγματικά Ολυμπιακοί και θέλουν το καλό του. Και κάνουν καλοπροαίρετη κριτική. Αυτοί είναι αποδεκτοί. Υπάρχει μία άλλη κατηγορία που δε θέλουν το καλό του Ολυμπιακού. Και αυτοί είναι αποδεκτοί. Εκείνοι που δεν είναι αποδεκτοί είναι αυτοί που δημιουργούν προβλήματα. Ο Κόκκαλης που έχει κάνει τούτα, είναι αποτυχημένος, γιατί έδιωξε τον Βαλβέρδε. Και αυτά υποτίθεται από δημοσιογράφους Ολυμπιακών φρονημάτων. Πληροφορίες για αυτούς έχω και εγώ, αλλα δε βγήκα να πω έχει κάνει το ένα, είναι μπερδεμένος. Στόχο έχουν να βλάψουν τον Ολυμπιακό. Τη μία φορά είμαι στόχος εγώ, ΕΠΟ, σού'πα μου'πες. Έχετε εξίσου ευθύνη για τη δοαμόρφωση του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού στη χώρα μας. Μη νομίζετε ότι είσαστε αμέτοχοι. Εσείς διαμορφώνεται τη γνώμη. Μελλοντικά, όσο μπορούμε να κρίνουμε πιο αντικειμενικά τα πράγματα». Εφικτός ένας ευρωπαϊκός τελικός; «Η Σαχτάρ έχει φτιάξει πολύ καλή ομάδα και έχει δαπανήσει αρκετά χρήματα. Ο Αχμέτοφ μας έχει δώσει λεφτά με την πώληση του Καστίγιο. Ο Αχμέτοφ έχει ευχέρεια να δίνει αρκετά χρήματα. Αν έρθει ο Αχμέτοφ ή ο Αμπράμοβιτς στην αύξηση του Μ.Κ. Τι θα έλεγαν; Να τον πάρει; Γιατί έτσι όπως ήρθε έστι μπορεί και να φύγει. Με αποτέλεσμα τα σωματεία να καταρρεύσουν. Και βέβαια με κεντρίζει να παίξουμε σε ένα τελικό. Από εκεί και πέρα η Βέρντερ χωρίς τον Ντιέγκο δεν είναι καμιά ιδιαίτερη ομάδα. Δια της ατόπου θα μπορούσαμε να πάρουμε το κύπελλο UEFA». Συγχαρητήρια στον Ερασιτέχνη «Να δώσω συγχαρητήρια στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό για την κατάκτηση πρωταθλημάτων και κυπέλλων. Η συνεργασία και η μετάβαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο ήταν επιτυχής διότι πρτάγματι ο Ολυμπιακός έφτασε να παίζει στα τελικά της Ευρωλίγκα και να χάνει με ένα καλάθι στα τελευταία λεπτά του αγώνα αλλά και να κατακτήσει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Α1. Παρότι παρα τρίχα χάσαμε στον πρώτο τελικό θα δώσει τη μάχη για να μπορέσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα». Δεν ασχολούμαι Κληθείς να σχολιάσει την αποχώρηση του Ανδρέα Βγενόπουλου από τον Παναθηναϊκό, ο Σωκράτης Κόκκαλης απάντησε: «Δεν ασχολούμαι με αυτά». http://www.sport-fm.gr/article/178205
johnnyestia Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Σπαθάτος ο Πρόεδρος και ειλικρινής πάνω απ'όλα.
alexzzz Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Στοίχημα για το πόσο θα μείνει ο Τιμούρ που βάζουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.