MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δεν θα έχω τη χαρά, θα πέσει UEFA και θα σε αποκλείσει και από εκεί. Για τον ίδιο που βγάζεις εσύ τόσα χρόνια. Οκ μου την ειπες. Αντε καληνυχτα τουλαχιστον σε εσενα.
EKTELESTES Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 By Erwdios: "Κάτσε, που πας? Δεν θα μείνεις να μας πεις για τις μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές του ΠΑΟ, όπου οι παίχτες σας έκλ@ναν κεραυνούς και αφόδευαν αστραπές?" :lol: Αυτό είναι ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ !!
foufoutios Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Με Γκαλέτι στο ντέρμπι "Ένας ένας οι "ερυθρόλευκοι" τραυματίες επιστρέφουν στην ενεργό δράση και τα προβλήματα λιγοστεύουν ενόψει ντέρμπι. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη και έτσι υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο Ολυμπιακός να παίξει στο ντέρμπι μ' έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στην σύνθεσή του." Ελπιζω μονο να μην βιαστηκαν παλι και να μεινει εκτος για κανα διμηνο.. H συγγνώμη του Νικοπολίδη στον Ζίκο "Η υπόδειξη του Νικοπολίδη προς τον Ζίκο να κάνει αλλαγές για καθυστέρηση στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Άλκμααρ δεν άρεσε καθόλου στον προπονητή του. Ο έμπειρος γκολκίπερ όμως κατάλαβε το λάθος και ζήτησε συγγνώμη μια μέρα μετά." "Ζητώ συγγνώμη από τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για την συμπεριφορά που επέδειξα στα τελευταία λεπτά του χθεσινού αγώνα, η οποία όμως οφείλεται σε στιγμιαία ένταση και εκνευρισμό. Επειδή η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη, ζητώ ο ίδιος από την Διοίκηση την παραδειγματική μου τιμωρία, όπως αυτή προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό", αναφέρει η γραπτή δήλωση του 38χρονος γκολκίπερ. Προς απαντηση για το οτι ειναι στα ακρα η σχεση τους.. http://sport24.gr/html/ent/756/ent.329756.asp
KWSN_Men Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 By Erwdios: "Κάτσε, που πας? Δεν θα μείνεις να μας πεις για τις μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές του ΠΑΟ, όπου οι παίχτες σας έκλ@ναν κεραυνούς και αφόδευαν αστραπές?" :lol: Αυτό είναι ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ !! Ας ρωτήσει το φίλο του τον Μπεσέλ Κοβάσεβιτς ο Ερωδιός για μεγάλες Ευρωπαϊκές βραδιές του ΠΑΟ. Κάτι θα ξέρει.
johnnyestia Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Το αντιπαράδειγμα στην στατιστική 50 ετών που θέτει ο Ερωδιός είναι τα 7 ματς της εθνικής στο EURO. Nice. Ο Λεμονής επίσης ήταν ο πρώτος που σκέφτηκε να παίξει και λίγο αμυντικά ο οσφπ στην Ευρώπη. Ο Μπάγιεβιτς που μάζευε δηλαδή της σφαλιάρες επί χρόνια είναι γνωστός θιασώτης του joga bonito. Τα ταμπούρια που έπαιζε ο οσφπ με κάτι Μόλντε και Ροζεμποργκ για να κρατήσει αποτέλεσμα και πάντα έτρωγε γκολ στο τέλος έχουν περάσει στην λήθη. Με τέτοιους οπαδούς βρίσκει και τα κάνει ο Κρόκους. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:12 ---------- Τελικά πόσο δύσκολο είναι να μην ξεφτιλίζετε την ομάδα σας και την Ελλάδα στα ευρωπαϊκά παιγνίδια? Μετά τις βιαιοπραγίες απέναντι σε φιλοξενούμενους οπαδούς (ακόμα και γυναίκες) στο Καραϊσκάκη, η "πειραιώτικη μαγκιά" βγαίνει και εκτός συνόρων: http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/Olympiacos/256446.html
kirileman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Τι ακριβώς ψάχνετε δεν μπορώ να καταλάβω. Προσπαθείτε να μειώσετε την πρώτη ομάδα της Ελλάδας, με ποιό τρόπο; Με επιλεκτικές ιστορικές αναδρομές; Ας τελειώνει αυτό το αστείο και ας προσγειωθούμε στην σκληρή πραγματικότητα. Η σημερινή πραγματικότητα λέει ότι είστε για πολλά έτη δευτεροτρίτοι, ότι όταν με το καλό βγαίνετε στας Ευρώπας, γλεντάνε εσάς και όχι εμάς, ότι έχετε να δείτε καλή μπάλα και καλούς παίχτες από προπολεμικές εποχές και ας μη συνεχίσω. Αυτός είναι ο ΠΑΟ.
alexis333 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Από την άλλη, το αν μπορούσε κάτι καλύτερο, δεν το ξέρεις, ούτε εσύ, ούτε εγώ, γιατί πολύ απλά η ιστορία έγραψε. Και το 4-4-2 με αμυντικούς Αμανατίδηδες και Ανατολάκηδες στην Ευρώπη έφερε σφαλιάρες. Αυτο το 4-4-2 μας εφαγε. Το 4-5-1 ειναι οτι πρεπει για τις ελληνικες ομαδες.Με δυνατο κεντρο και παιχτες μπροστα που να τρεχουν. Στο τελος θα πιστεψετε οτι με Λεμονη και 4ρες μεσα στη Μαδριτη κανατε Ευρωπαικη πορεια. Δηλαδη τι να πιστεψετε, ηδη το πιστεψατε οτι καταφερατε κατι με το Λεμονη στην Ευρωπη εκεινη τη σεζον Tι trollαρισμα ειναι αυτο ρε ποστη μου. Βγαλε καμια φορα και τα πρασινα γυαλια σου... Πραγματικα με μερικους εδω το τι εχω διαβασει δε λεγεται...
kirileman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Αυτο το 4-4-2 μας εφαγε.Το 4-5-1 ειναι οτι πρεπει για τις ελληνικες ομαδες.Με δυνατο κεντρο και παιχτες μπροστα που να τρεχουν. Λένε ότι το 4-4-2 είναι το σύστημα που θα σκεφτεί να χρησιμοποιήσει ένας πρωτάρης ή άσχετος προπονητής και νομίζω ότι έχουν δίκιο. Προσωπικά προτιμώ το 5-3-2 / 3-5-2.
Tilemaxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Τι ακριβώς ψάχνετε δεν μπορώ να καταλάβω. Προσπαθείτε να μειώσετε την πρώτη ομάδα της Ελλάδας, με ποιό τρόπο; Με επιλεκτικές ιστορικές αναδρομές; Ας τελειώνει αυτό το αστείο και ας προσγειωθούμε στην σκληρή πραγματικότητα. Η σημερινή πραγματικότητα λέει ότι είστε για πολλά έτη δευτεροτρίτοι, ότι όταν με το καλό βγαίνετε στας Ευρώπας, γλεντάνε εσάς και όχι εμάς, ότι έχετε να δείτε καλή μπάλα και καλούς παίχτες από προπολεμικές εποχές και ας μη συνεχίσω. Αυτός είναι ο ΠΑΟ. Ετοιμάσου για ορδές trolling.
antreaslam Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 [off topic mode on] Please remove this message to jokes...[/off topic mode off] Δεν εχει καν πλάκα να ασχοληθούμε με το μήνυμα αυτό πάντως...
alexis333 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Λένε ότι το 4-4-2 είναι το σύστημα που θα σκεφτεί να χρησιμοποιήσει ένας πρωτάρης ή άσχετος προπονητής και νομίζω ότι έχουν δίκιο. Προσωπικά προτιμώ το 5-3-2 / 3-5-2. Ακομα χειροτερο ειναι το 5-3-2 ...
alexdelpiero Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Mε 5-3-2 η βραζιλια του σκολαρι πηρε παγκοσμιο,η μπαγερν του χιτζφελντ ευρωπαικο,η ελλαδα ευρωπαικο,ο χενρικσεν ετσι καθιερωθηκε σαν ενα απο τα κορυφαια λιμπερο στην ευρωπη ενω αν αν εβαζες τον ιδιο παικτη σε 4-4-2 θα τον ειχαν κανει ρομπα.
EKTELESTES Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Mε 5-3-2 η βραζιλια του σκολαρι πηρε παγκοσμιο,η μπαγερν του χιτζφελντ ευρωπαικο,η ελλαδα ευρωπαικο,ο χενρικσεν ετσι καθιερωθηκε σαν ενα απο τα κορυφαια λιμπερο στην ευρωπη ενω αν αν εβαζες τον ιδιο παικτη σε 4-4-2 θα τον ειχαν κανει ρομπα. Και μία μικρή παρατήρηση...δε κάνει μόνο το σύστημα την ομάδα αλλά και οι παίχτες Η Βραζιλία του Σκολάρι είχε ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ μέσα πχ... ^^ Γιατί, καλή μεν η θεωρία με τα συστήματα αλλά θέλει και τέχνη και @@ ^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.