Erwdios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Επιστημονική φαντασία... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ! ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΡΗΞΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ - ΟΥΕΙΦΕΡ…Κάποιοι καλοθελητές λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό φρόντισαν να διογκώσουν πρώτα και να διαρρεύσουν μετά ένα επεισόδιο μεταξύ του Γιαννάκη και του Ουέιφερ κάνοντας κάποιους άλλους να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση… Επειδή εμείς δεν σας έχουμε συνηθίσει σε ψέματα σας δίνουμε το ρεπορτάζ… Στο τέλος της προπόνησης ο Γιαννάκης έδωσε εντολή για μια άσκηση, ο Ουέιφερ έχοντας χαλαρώσει λόγω του ότι η προπόνηση πλησίαζε στο τέλος της δεν την εκτέλεσε ακριβώς και ο «Δράκος» που είναι λάτρης της πειθαρχίας τον έστειλε στα αποδυτήρια. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Γιαννάκης τα είπε με τον παίκτη και το θέμα θεωρείται ήδη λήξαν! Αυτό είναι το ρεπορτάζ και ενημερωτικά σας λέμε ότι ο Γιαννάκης έχει «τιμωρήσει» πολλές φορές την χαλαρότητα με τέτοιο τρόπο και με άλλους παίκτες της ομάδας… Απλώς αυτή την φορά πλησιάζει το ντέρμπι… http://www.rednews.gr/basketball.aspx?nid=503&cid=n Αυτά περί Ουέιφερ. Καλή η δημιουργία εντυπώσεων, για όσους διαβάζουν Λαχανί. Τώρα που το θυμήθηκα και τον Σόφο έχει διαολοστείλει και τον Μπουρούση επίσης.
foufoutios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Ενταξει, οι μεν λενε για ρηξη σχεσεων κλπ και οι δε για μια στιγμη χαλαροτητας μονο κλπ.. Δεν εγινε και κανενα σοβαρο περιστατικο, βρεθηκαν μετα στα αποδυτηρια και μιλησαν.. Αφου ξυνοτανε καλα εκανε και τον εδιωξε.. "λατρης της πειθαρχιας" χοχο χο χο!
alexdelpiero Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Στα μαχαιρια δεν ξερω αν ειναι, αλλα εστω μια αλλαγη για να φαει χρονο (αφου ηθελε το Χ) θα μπορουσε να την κανει νωριτερα! Και ερασιτεχνης θα το σκεφτοταν.. Αυτο εκανε νοημα ο Νικοπολιδης να γινει και ο Ζικο για να υπεραμυνθει της επιλογης του τον "κρεμασε" με τισ δηλωσεις του.. Κακως επραξε για μενα ο Ζικο και δειχνει πολυ ασχημα στοιχεια στα τελευταια παιχνιδια KAτι λενε οτι ειχε αφησει αιχμες στο μπλογκ του για το γκολ που φαγε στα γιαννινα.Οχι οτι δεν ειχε δικιο αλλα δεν κριτικαρεις ετσι δημοσια παικη σου ειδικα ομως τον νικοπολιδη.
KWSN_Men Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 http://www.rednews.gr/basketball.aspx?nid=503&cid=n Αυτά περί Ουέιφερ. Καλή η δημιουργία εντυπώσεων, για όσους διαβάζουν Λαχανί. Τώρα που το θυμήθηκα και τον Σόφο έχει διαολοστείλει και τον Μπουρούση επίσης. ΛΟΛ, ευτυχώς που δε διαβάζουμε Λαχανί και περιμένουμε τα αντικειμενικά rednews για να μας πουν τι έγινε... :lol: Αλήθεια, τι εξ όσων έγραψα δεν ισχύει; Εντάξει, θα βοηθήσω, δεν είναι και ακριβώς κίλερ ο Βάφλας...
foufoutios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 KAτι λενε οτι ειχε αφησει αιχμες στο μπλογκ του για το γκολ που φαγε στα γιαννινα.Οχι οτι δεν ειχε δικιο αλλα δεν κριτικαρεις ετσι δημοσια παικη σου ειδικα ομως τον νικοπολιδη. Ψεματα ηταν αυτο.. Δεν εγραφε τιποτα τετοιο.. Δημιουργουν εντυπωσεις μερικοι και τα καταφερνουν Για μενα δεν ειχε αδικο που φωναζε χθες ο Νικοπολιδης για αλλαγη..
KWSN_Men Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Ψεματα ηταν αυτο.. Δεν εγραφε τιποτα τετοιο.. Δημιουργουν εντυπωσεις μερικοι και τα καταφερνουν Για μενα δεν ειχε αδικο που φωναζε χθες ο Νικοπολιδης για αλλαγη.. Ναι και καλά δεν τα είχε γράψει ο ίδιος αλλά ο διαχειριστής του μπλογκ. Αλλά όσο να 'ναι, ο διαχειριστής δηλαδή γράφει του κεφαλιού του στο επίσημο μπλογκ του Ζίκου;
foufoutios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Οχι.. δεν εγραψε τιποτα, σκετο.. Ουτε ο διαχειριστης, ουτε κανεις αλλος.. Δεν υπηρχε σχολιασμος για την φαση
johnnyestia Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Είναι φανερή η αλλαγή "νοοτροπίας" από τη σεζόν 2004-2005. Για να θυμηθώ, τι έγινε τότε; Α ναι, η άμπαλη Ελλάδα πήρε το ευρωπαϊκό με τον τρόπο που το πήρε. Για εκείνους που έχουν μάτια και βλέπουν, το συγκεκριμένο γεγονός ξύπνησε αρκετούς στον Ολυμπιακό και όχι μόνο, αλλά ας μείνουμε στα του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός έπαψε να πηγαίνει να τους... "πατήσει με ψυχή και πειραιώτικη μαγκιά γιατί μόνο αυτό ταιριάζει στην ομαδάρα μας και όχι να κλείνεται ταμπούρι" και ως δια μαγείας, έλαβαν τέλος οι διασυρμοί και τα μεγάλα σκορ, κάτι που βλέπουμε να κάνουν και μεγαλύτερες ομάδες τα τελευταία χρόνια κυνηγώντας το αποτέλεσμα και μόνο. Κατά τη γνώμη μου, όλα έχουν μια εξήγηση. Το μόνο που δεν έχει εξήγηση είναι η αδυναμία μερικών να μπουν στη διαδικασία να σκεφτούν, να αναζητήσουν αίτια, ποδοσφαιρικά αίτια και καταλήγουν σε ξερά στατιστικά, εφηβικού τύπου προκλήσεις και λοιπά χαζά. Αυτό που έχει σημασία για τον Ολυμπιακό ότι έχει πάψει να αποτελεί αυτό που οι "χορτασμένοι από μπάλα πράσινοι φίλοι μας" αρέσκονται να μας θυμίζουν, περίγελος της Ευρώπης. Περίγελος μπορεί κάλλιστα να αποτελεί κάποιους που επί σειρά ετών μαζεύει "πορείες" (τελευταία το έχει κόψει, τις συμμετοχές στην Ευρώπη εννοώ) βάζει στόχο τον τελικό του ΤσουΛου και του Ουέφα, αδικείται στις εγχώριες οργανώσεις από τη μασονική στοά "Παράγκα" και άλλα όμορφα. Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις? Κατέβαινε με "πειραιώτικη μαγκιά" και γιαυτό έχανε? Τα ξερά στατιστικά είναι πως παρ' ότι έλεγες πως ο οσφπ έχει επιθετικά γονίδια εγώ σου παρέθεσα πως σε 50 χρόνια Α Εθνικής δεν έχεις πετύχει καν παραπάνω γκολ? Η λογική πεθαίνει σε αυτό το τόπικ.
Erwdios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις? Κατέβαινε με "πειραιώτικη μαγκιά" και γιαυτό έχανε? Τα ξερά στατιστικά είναι πως παρ' ότι έλεγες πως ο οσφπ έχει επιθετικά γονίδια εγώ σου παρέθεσα πως σε 50 χρόνια Α Εθνικής δεν έχεις πετύχει καν παραπάνω γκολ? Η λογική πεθαίνει σε αυτό το τόπικ. Ευτυχώς που ήρθες, για να μαζέψεις το πτώμα της. Τί το τραγικό σου λέει? Σου λέει ότι ο Ολυμπιακός, παρασυρόμενος από λαϊκισμούς του στυλ, "να μπούμε να τους πατήσουμε", "εμείς στο λιμάνι την έχουμε μεγαλύτερη", "ποια Λυόν και Δενόν, εδώ είναι Περαίας να ούμε και δεν περνάει κανείς" κατέβαινε με σύστημα, όλοι γιούργια στα κουλούρια και μάζευε σβερκιές. Ότι δηλαδή έπαθε κι ο βάζελος, όταν σταμάτησε να εφαρμόζει το τσούκου τσούκου. Μέχρι να καταλάβει τι είχε γίνει, οι ιαχές για το ευρωπαϊκό του DNA έγιναν κραυγές απόγνωσης, που όλα αυτά που κοροϊδεύατε τα λουζόσασταν. Και το επιθετικό ποδόσφαιρο, δεν μεταφράζεται πάντα με γκολ και με ξερά στατιστικά. Όταν εγώ π.χ. παίζω 4-3-3 σου έχω κάνει 30 τελικές κι εσύ με 2 αντεπιθέσεις κάνεις 2 γκολ, με σύστημα 5-4-1(?) τότε που ακριβώς μετράνε τα στατιστικά και μας τα παραθέτεις? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:17 ---------- Αλήθεια, τι εξ όσων έγραψα δεν ισχύει; Το ότι γράφεις την είδηση επιλεκτικά μήπως, για να εστιάσεις εκεί που γουστάρεις? Πολύ άγχος εκεί στον ΠΑΟ, πολύ άγχος και χωρίς λόγο. Αφού με τον Μπαναώτη παίζετε, ποιος ο λόγος να ανησυχείτε τόσο?
KWSN_Men Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Οχι.. δεν εγραψε τιποτα, σκετο.. Ουτε ο διαχειριστης, ουτε κανεις αλλος.. Δεν υπηρχε σχολιασμος για την φαση Δηλαδή αυτό που γράφτηκε και ειπώθηκε σε εφημερίδες και ραδιόφωνα, ότι υπήρχε αρνητικός σχολιασμός που μετά κατέβηκε είναι ψέμματα;
Erwdios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Και μιάς και μιλάμε για βαθμούς στην Ευρώπη: Οι ερυθρόλευκοι έχουν μέχρι σήμερα μαζέψει 9 ευρω - βαθμούς που προέρχονται βεβαίως από τους πέντε βαθμούς στον όμιλο (τέσσερις βαθμοί για τις δύο νίκες και ένας για τη χθεσινή ισοπαλία) και τους τέσσερις του μπόνους για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη συγκομιδή τους δεν υπολογίζονται οι τέσσερις νίκες της προκριματικής φάσης αλλά βεβαίως... εξαργυρώνονται από το μπόνους της πρόκρισης στους ομίλους. Ο Ολυμπιακός αν καταφέρει να προκριθεί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ θα βάλει στο... σακούλι του ακόμα δύο βαθμούς από την ισοπαλία (μίνιμουμ) με την Αρσεναλ που θα χρειαστεί για να περάσει και τον έναν πόντο του μπόνους για την πρόκριση στους «16». Οι έντεκα ομάδες που έχουν πετύχει μεγαλύτερη συγκομιδή εφέτος στην Ευρώπη είναι η Αρσεναλ (13), η Φιορεντίνα (12), οι Μάντσεστερ Γ., Τσέλσι, Σεβίλλη, Λιόν και Μπορντό (11) και με δέκα βαθμούς η Μπαρτσελόνα, η Πόρτο και η μεγάλη έκπληξη της σεζόν Ουνιρέα Ουρζιτσένι από τη Ρουμανία. Μαζί με τον Ολυμπιακό με την ίδια συγκομιδή των 9 βαθμών βρίσκονται στη σχετική κατάταξη της εφετινής σεζόν η Ιντερ, η Μίλαν, η Στουτγκάρδη, η Ρεάλ, η Βόλφσμπουργκ και η Ρούμπιν Καζάν. Ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός έχει προσφέρει μόνος του τους μισούς βαθμούς της συνολικής εφετινής ελληνικής συγκομιδής και συγκεκριμένα τους 13 από τους 26.5 ελληνικούς βαθμούς! Ακολουθεί ο Παναθηναϊκός σχεδόν κατά το ήμισυ της «ερυθρόλευκης» προσφοράς με 7 βαθμούς, ενώ 4 έχει προσφέρει η ΑΕΚ, 2 ο ΠΑΟΚ και μισό πόντο η Λάρισα. Ως προς την κατάταξη με βάση τον φετινή ευρω-συντελεστή ο Ολυμπιακός είναι 18ος και αυτό γιατί ομάδες που έχουν συγκεντρώσει τον ίδιο αριθμό πόντων με τους «ερυθρόλευκους» έχουν μεγαλύτερη πριμοδότηση από τον αντίστοιχο συντελεστή της χώρας τους. Η φετινή πρώτη ευρωπαϊκή 20άδα των ομάδων από πλευράς ευρω - συντελεστή είναι: Ομάδα/Βαθμοί/Φετ. Συντελεστής 1. Αρσεναλ/13/14.700 2. Φιορεντίνα/12/13.714 3. Μάντσεστερ Γ./11/12.700 -Τσέλσι/11/12.700 5. Σεβίλλη/11/12.671 6. Λιόν/11/12.500 - Μπορντό/11/12.500 8. Γιουβέντους/10/11.714 9. Μπαρτσελόνα/10/11.671 10. Πόρτο/10/11.033 11.Ουνιρέα/10/11.016 12.Ιντερ/9/10.714 - Μίλαν/9/10.714 14. Λίβερπουλ/9/10.700 15. Ρεάλ/9/10.671 16. Στουτγκάρδη/9/10.583 -Βόλφσμπουργκ/9/10.583 18. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/9/10.060 19. Ρούμπιν Κ./ 9/9.666 20. Μαρσέιγ/9/9.500 Στην ίδια βαθμολογία ο Παναθηναϊκός είναι στην 38η θέση (4/7.060) και η ΑΕΚ 63η (3/4.060). Στη συνολική βαθμολογία των ευρωπαϊκών ομάδων της τελευταίας 5ετίας ο Παναθηναϊκός που ξεκίνησε από πολύ καλύτερη αφετηρία την εφετινή σεζόν παραμένει πιο ψηλά αφού είναι 32ος με συντελεστή 50.459 και απέχει 3.000 βαθμούς από τον 36ο Ολυμπιακό με συντελεστή 47.459. Η ΑΕΚ ακολουθεί ως τρίτη ελληνική ομάδα αλλά πολύ πιο πίσω στην 72η θέση με συντελεστή 25.459. Οσον αφορά στον Ολυμπιακό αν καταφέρει να προκριθεί στους «16» θα πλησιάσει την καλύτερη επίδοση στην 5ετία του που ήταν η προπέρσινη με την πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ και είχε φτάσει στους 14.500 βαθμούς. Αυτή τη στιγμή είναι στους 10.060 βαθμούς, αλλά αν προκριθεί θα ξεπεράσει τους 12.500 βαθμούς. http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&pubid=6472108
foufoutios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δηλαδή αυτό που γράφτηκε και ειπώθηκε σε εφημερίδες και ραδιόφωνα, ότι υπήρχε αρνητικός σχολιασμός που μετά κατέβηκε είναι ψέμματα; Ακριβως.. Φημη που ξεκινησε και εξαπλωθηκε ως συνηθως και η οποια διαψευσθηκε συντομα.. (οπως και τοσες αλλες βεβαια). Αν ξερεις κατι παραπανω, θα ηθελα να το μαθω παντως
KWSN_Men Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Το ότι γράφεις την είδηση επιλεκτικά μήπως, για να εστιάσεις εκεί που γουστάρεις? Πολύ άγχος εκεί στον ΠΑΟ, πολύ άγχος και χωρίς λόγο. Αφού με τον Μπαναώτη παίζετε, ποιος ο λόγος να ανησυχείτε τόσο? Τι ακριβώς ήταν επιλεκτικό; Έπρεπε να έχω να έχω παραβάλει τα αντικειμενικά rednews για να είναι πλήρης και έγκυρη η είδηση; Ούτε ότι τον έστειλε Αμερική είπα, ούτε ότι πιάστηκαν στα χέρια. Το γεγονός ότι το έγραψα εγώ μάλλον σε έκανε να τσινήσεις. BTW, κανένα άγχος δεν έχω. Όπως προείπα πριν κάποιες μέρες, καθαρά μπασκετικά βλέπω άνετη νίκη μας αλλά για κάποιοι λόγο έχω ένα προαίσθημα για δύσκολη νίκη δική σας. Να μου πεις, και έτσι και γιουβέτσι τα λέω. Δε διαφωνώ. Μια νίκη σας εξάλλου θα κρατήσει τον Μπαναώτ στην ομάδα για καιρό ακόμα. Από την άλλη μεριά, τη φετινή χρονιά την έχετε χαμένη έτσι κι αλλιώς, με Μπαναώτ ή χωρίς... Fuck, δε μπορώ να αποφασίσω τι θέλω...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Οποιος ασχοληθει ΛΙΓΟ με το ιστορικο του Βαφλα θα δει οτι ειχε προβληματα με συμπαικτες και προπονητες απο ΟΠΟΙΑ ομαδα και αν περασε συμπεριλαμβανομενων των Χιουστον. Και πολυ αργησε να ερθει αυτη η ειδηση που ειπε ο Kwsn -δεν γνωριζω τις λεπτομερειες της, σιγουρα ομως προκειται για προστριβη μικρη η μεγαλυτερη-. Καμια εντυπωση δεν κανει σε εναν που γνωριζει το πως και γιατι εφευγε κλωτσηδων απο καθε ομαδα απο το κολεγιακο ως το ΝΒΑ (και απτους Χιουστον κλωτσηδων εφυγε για οσους δε το γνωριζουν ή για την ακριβεια τσατιστηκε και μαλωσε οταν ακουσον ακουσον φεραν αλλον παιχτη στη θεση του). Οσο για τον μεταξυ μας αγωνα, μιας και ευχομαι ο Μπαναοτ να μεινει στον ΟΣΦΠ μεχρι το τελος της σεζον, μονο αρνητικο για την ομαδα μου δεν θεωρω το αποτελεσμα που θα του δωσει μια τετοια διωρια. Απο κει και περα αγνωσται αι βουλαι του Ζοτς. Αναλογως το ονειρο που θα δει την προηγουμενη νυχτα.
alexdelpiero Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Τι ακριβώς ήταν επιλεκτικό; Έπρεπε να έχω να έχω παραβάλει τα αντικειμενικά rednews για να είναι πλήρης και έγκυρη η είδηση; Ούτε ότι τον έστειλε Αμερική είπα, ούτε ότι πιάστηκαν στα χέρια. Το γεγονός ότι το έγραψα εγώ μάλλον σε έκανε να τσινήσεις. BTW, κανένα άγχος δεν έχω. Όπως προείπα πριν κάποιες μέρες, καθαρά μπασκετικά βλέπω άνετη νίκη μας αλλά για κάποιοι λόγο έχω ένα προαίσθημα για δύσκολη νίκη δική σας. Να μου πεις, και έτσι και γιουβέτσι τα λέω. Δε διαφωνώ. Μια νίκη σας εξάλλου θα κρατήσει τον Μπαναώτ στην ομάδα για καιρό ακόμα. Από την άλλη μεριά, τη φετινή χρονιά την έχετε χαμένη έτσι κι αλλιώς, με Μπαναώτ ή χωρίς... Fuck, δε μπορώ να αποφασίσω τι θέλω... ΝΑ σου πω αν χασει δυσκολα δεν βλεπω να τον τρωνε.Κ ποιον να φερουν μετα.Απλα θα ακουστουν τα κλασσικα περι υπομονης,κ το καλοκαιρι μετα τους τελικους θα του δωσουν τα παπουτσια στο χερι.φανταζεσαι να ηταν ο κοκαλης στο μπασκετ με γιαννακη προπονητη?Θα τον ειχε σουταρει απο το πρωτο καλοκαιρι ουτε καν στο προηγουμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.