EKTELESTES Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Τι θες να πεις με τον Σειταριδη?Σε χαλαει?Στο ροστερ ειναι και ειναι βασικος.Παιζεται τοσο καιρο με εναν επιθετικο γιατι κανατε λαθος με τον Ματ και δεν πηρατε παικτες μπροστα.Δεν θα επρεπε να κλαιτε.Αναμενομενο ηταν.Οποιος ξερει απο μπαλα τα προβληματα τα εβλεπε απο το καλοκαιρι :lol: Είσαι βάζελος και ΕΧΕΙΣ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αυτό τα λέει ΟΛΑ! Trolling around the christmas tree...
barrcode Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Το προβλημα ειναι .......?Ποιο? Δεν σου αρεσει να ακους αυτα που βλεπεις?Αντε αυριο να παρεις πρωταθλητη να παρηγοριθεις. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:38 ---------- Μαργαριτα ο οσκαρ ειναι καλυτερος απο τον κλειτον.Δεν θα τον ηθελες.Σε χαλαει.
margaritagr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Το προβλημα ειναι .......?Ποιο? Δεν σου αρεσει να ακους αυτα που βλεπεις?Αντε αυριο να παρεις πρωταθλητη να παρηγοριθεις. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:38 ---------- Μαργαριτα ο οσκαρ ειναι καλυτερος απο τον κλειτον.Δεν θα τον ηθελες.Σε χαλαει. παρηγορια μαλλον χρειαζονται οσοι βλεπουν απο τον καναπε ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:41 ---------- Μαργαριτα ο οσκαρ ειναι καλυτερος απο τον κλειτον.Δεν θα τον ηθελες.Σε χαλαει. ποιον Κλειτον τωρα πλακα κανεις??? σε λιγο θα μου πεις οτι θα εδινα Μελμπεργκ για Μπιερμισιρ
barrcode Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Ναι γιατι ο παο ειναι καναπε φετος,δεν ειναι ευρωπη. Τελος παντων δεν θιγω κανεναν ουτε θελω να προκαλεσω.Αλλα δεν μπορω να ακουω για κατορθωματα με αυτες τις ομαδες που σας εκατσαν.Ελεος δηλαδη. Οταν εγινε η κληρωση ολοι οι γαυροι λεγαν οτι εχουν ηδη περασει στους 16 και τωρα λενε αλλα. Ακομα και στο πρωτο γκρουπ δυναμικοτητας υπηρχαν 2 φορες καλυτερες ομαδες. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:45 ---------- παρηγορια μαλλον χρειαζονται οσοι βλεπουν απο τον καναπε ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:41 ---------- ποιον Κλειτον τωρα πλακα κανεις??? σε λιγο θα μου πεις οτι θα εδινα Μελμπεργκ για Μπιερμισιρ Δεν νομιζω να παρακολουθεις πρωταθλημα τα τελευταια χρονια για να μιλας ετσι για τον κλειτον. Επισης οσο καιρο ειναι ο Οσκαρ στον γαυρο παλτο τον ανεβαζετε αμπαλο τον κατεβαζετε
Erwdios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Ναι γιατι ο παο ειναι καναπε φετος,δεν ειναι ευρωπη.Τελος παντων δεν θιγω κανεναν ουτε θελω να προκαλεσω.Αλλα δεν μπορω να ακουω για κατορθωματα με αυτες τις ομαδες που σας εκατσαν.Ελεος δηλαδη. Οταν εγινε η κληρωση ολοι οι γαυροι λεγαν οτι εχουν ηδη περασει στους 16 και τωρα λενε αλλα. Ακομα και στο πρωτο γκρουπ δυναμικοτητας υπηρχαν 2 φορες καλυτερες ομαδες. Όταν έγινε η κλήρωση δεν υπολόγιζε κανείς ότι θα λείπουν 7 βασικοί παίχτες. 7!!!! Σκέψου δηλαδή να λείπει ο Κατσουράνης, ο Σισέ, ο Καραγκούνης, ο Λέτο, ο Σαριέγκι, ο Σεϊταρίδης και ο Σαλπιγγίδης. Κατεβασέ μου εντεκάδα και πές μου πώς τα βλέπεις τα πράγματα με αυτή την εντεκάδα.
barrcode Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Όταν έγινε η κλήρωση δεν υπολόγιζε κανείς ότι θα λείπουν 7 βασικοί παίχτες. 7!!!! Σκέψου δηλαδή να λείπει ο Κατσουράνης, ο Σισέ, ο Καραγκούνης, ο Λέτο, ο Σαριέγκι, ο Σεϊταρίδης και ο Σαλπιγγίδης. Κατεβασέ μου εντεκάδα και πές μου πώς τα βλέπεις τα πράγματα με αυτή την εντεκάδα. Αντικαταστατες αυτων σιμαο,ματζιος ή ρουκαβινα ή πετροπουλος(7 γκολ σε 6 ματσ περσι,κατι τετοιο),κλειτον ή τζιολης(αναλογα το ματσ),χριστοδουλοπουλος,μπιασμιρ,γκαμπριελ και νινης. Σε καλυψα?Παικτες απο τους μικρους του παο δεν θα επαιρνα παντως. Και θελω να πιστευω οτι αμα ειχε γινει αυτο θα ειχε προνοησει η διοικηση
margaritagr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δεν νομιζω να παρακολουθεις πρωταθλημα τα τελευταια χρονια για να μιλας ετσι για τον κλειτον.Επισης οσο καιρο ειναι ο Οσκαρ στον γαυρο παλτο τον ανεβαζετε αμπαλο τον κατεβαζετε ο Κλειτον πριν ερθει σε σας ηταν θετικος, οπως και ο Χριστοδουλοπουλος. Και οι 2 ομως θαφτηκαν
barrcode Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 ο Κλειτον πριν ερθει σε σας ηταν θετικος, οπως και ο Χριστοδουλοπουλος. Και οι 2 ομως θαφτηκαν[/quote Που κολλαει αυτο?Εσυ εκραξες κλειτον.Που ξερεις οτι αμα τον ειχες δεν θα επαιζε οπως επαιζε στην λαρισα?
margaritagr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 μου εγραψες οτι δε θα με χαλαγε να ειχα Κλειτον αντι για Οσκαρ και σου λεω οτι ναι θα με χαλαγε γιατι σ οσα ματς εχει παιξει σε σας δε μου αρεσε (ο Οσκαρ σημερα ηταν πολυ καλος)
barrcode Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 καλος ηταν μονο ανασταλτικα.Αμα το δεκαρι σας ειναι καλος ανασταλτικα τοτε υπαρχει προβλημα.
EKTELESTES Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Επι του θέματος, δε τα βλέπω καλά τα πράγματα. Δε ξέρω γιατί τόση χαρά και αισιοδοξία για τη τελευταία αγωνιστική. H Λιέγη υποδέχεται την Άλκμααρ ( που λογικά θα την κερδίσει ) και εμείς την Άρσεναλ που...μπορεί με τα 2α κάνει πλάκα σε πολλές ομάδες πολύ καλύτερες από τον Ολυμπιακό. Κι επειδή ως γνωστόν ο Ολυμπιακός είναι ΑΡΧΙΓΚΑΝΤΕΜΗΣ στην Ευρώπη, φοβάμαι ότι η γκαντεμιά θα επαναληφθεί.
wizzy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Να ρωτήσω κάτι; Γιατί θεωρείτε δεδομένο ότι η Άρσεναλ θα κατέβει με τα δεύτερα; Επειδή εξασφάλισε την πρόκριση; Αν ναι, επιτρέψτε μου να νομίζω ότι δεν είναι αρκετό. Από την άλλη μπορεί να έχετε και δίκιο, απλά με "ενοχλεί" λίγο το ότι δέσατε τον γάιδαρό σας ότι η Άρσεναλ θα έρθει με τα δεύτερα. Προσέχετε για να έχετε!
kirileman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Έμαθα σήμερα πρωί πρωί ότι ο ΠΑΟ έχει δυο ισάξιες 11δες κ αν του έλειπε η βασική δεν θα τρεχε καστανο! Δε χρειάζομαι και καφέ τώρα. Τελοσπαντων, το ματς με αρσεναλ προβλέπεται ακατάλληλο για καρδιακούς, θεωρώ ότι θα πρεπε να χαμε κυνηγήσει τη νίκη από χθες, η Αλκμααρ είναι επιπέδου ΟΥΕΦΑ κ βγάλε!
alexis333 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Έμαθα σήμερα πρωί πρωί ότι ο ΠΑΟ έχει δυο ισάξιες 11δες κ αν του έλειπε η βασική δεν θα τρεχε καστανο! Δε χρειάζομαι και καφέ τώρα. Ηταν απο τα πιο αστεια οντως. Μερικοι μερικοι πραγματικα τα πιστευουν αυτα που λενε ... ?
vlachaquito Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Να ρωτήσω κάτι; Γιατί θεωρείτε δεδομένο ότι η Άρσεναλ θα κατέβει με τα δεύτερα; Επειδή εξασφάλισε την πρόκριση; Αν ναι, επιτρέψτε μου να νομίζω ότι δεν είναι αρκετό. Από την άλλη μπορεί να έχετε και δίκιο, απλά με "ενοχλεί" λίγο το ότι δέσατε τον γάιδαρό σας ότι η Άρσεναλ θα έρθει με τα δεύτερα. Προσέχετε για να έχετε! http://www.sport-fm.gr/article/205933
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.