Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λοιπον ο Αβρααμ χτες ολοκληρωσε την προπονηση και παιζει

ο Ιερο ειχε ενοχλησεις στο στηθος, δεν προπονηθηκε αλλα το ιατρικο τιμ(καηκαμε) πιστευει οτι θα σφιξει τα δοντια και θα παιξει

Δυστυχως κατι μου λεει οτι θα βαλει παλι τον Οσκαρ αριστερο χαφ..αυτη την επιμονη δε τη καταλαβαινω, αφου εκει ο ανθρωπος δε το χει!

Θα θελα να δω βασικο Σοιλεδη, αλλα με το ονειρο θα μεινω

δικη μου 11αδα

αμυνα μπραωο-μελ-αβρααμ-ζεβλα

κεντρο ντουντου-μαρεσκα

επιτελικος οσκαρ

εξτρεμ σοιλεδης ζαιρι

και μπροστα Μητρο

ρε συ σορρυ τώρα αλλά εντελώς φιλικά και καλοπροαίρετα. Δε παίζει να είσαι γυναίκα.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αριστερα θα μπορουσε να βαλει Σοιλεδη αλλα δε το βλεπω να γινεται :mad:

οποτε λογικα θα βαλει Οσκαρ

ναι το ξερω οτι ειναι & θεμα παιχτων αλλα προτιμας να ρισκαρεις Στολτιδη?

ο Μαρεσκα μπορει να μενει λιγο πιο πισω απο τον Ντουντου

Θα μπορεσει να παιξει ο Σοιλεδης σε ενα τοσο κρισιμο ματς, χωρις αγωνες στα ποδια του? Λιγο δυσκολο μου φαινεται και τρελο ρισκο.. Μπορει να βαλει δεξια Οσκαρ και αριστερα Ζαιρι (βοηθεια μας δηλαδη).. Ο Στολτιδης μαζευει λιγο το κεντρο και ας λενε καποιοι οτι ειναι ξεγραμμενος.. Οσο παιζει υπαρχει συνοχη στις γραμμες.. Το αν θα μπορει να παιξει, υποτιθεται οτι το ξερει το τιμ της ομαδας. Οσο για τον Μαρεσκα, τον πηραμε για δημιουργικο χαφ υποτιθεται και οχι για αμυντικο χαφ.. Καλος ειναι αμυντικα αλλα οχι κατι εξαιρετικο.. Γενικα λοιπον θα παιξουμε με μια ενδεκαδα αναγκης και ευχαριστουμε τον γερο (δεν ειναι ρατσιστικο :P) για ολα αυτα για ακομα μια φορα :-)

Παντως σαν γαυρος πιστευω οτι θα παρουμε το διπλο.. Πιστευω θα θελουν να δειξουν πολλα σημερα ολοι τους.. Μακαρι..

Δημοσ.
Η στατιστική δεν έχει να κάνει με το πως την βρίσκει ο καθένας, αλλά με το να στηρίξεις αυτό που λες με νούμερα.

Ας δούμε λοιπόν τα επιθετικά γονίδια του ΟΣΦΠ στο Ελληνικό πρωτάθλημα από το 1959 μέχρι πέρισυ:

ΟΣΦΠ: Σε 1602 αγώνες 3158 γκολ

ΠΑΟ: Σε 1603 αγώνες 3165 γκολ

Πηγή εδώ

Κάτι λέγαμε το πρωί για πλύσιμο εγκεφάλων...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:29 ----------

Ρε φουφούτιε, αυτό το διάβασες που είπε ο kirileman?

Ήμαρτον.

Ακυρη η στατιστικη, ο ΠΑΟ εχει ενα αγωνα παραπανω.

Δημοσ.
Θα μπορεσει να παιξει ο Σοιλεδης σε ενα τοσο κρισιμο ματς, χωρις αγωνες στα ποδια του? Λιγο δυσκολο μου φαινεται και τρελο ρισκο.. Μπορει να βαλει δεξια Οσκαρ και αριστερα Ζαιρι (βοηθεια μας δηλαδη).. Ο Στολτιδης μαζευει λιγο το κεντρο και ας λενε καποιοι οτι ειναι ξεγραμμενος.. Οσο παιζει υπαρχει συνοχη στις γραμμες.. Το αν θα μπορει να παιξει, υποτιθεται οτι το ξερει το τιμ της ομαδας. Οσο για τον Μαρεσκα, τον πηραμε για δημιουργικο χαφ υποτιθεται και οχι για αμυντικο χαφ.. Καλος ειναι αμυντικα αλλα οχι κατι εξαιρετικο.. Γενικα λοιπον θα παιξουμε με μια ενδεκαδα αναγκης και ευχαριστουμε τον γερο (δεν ειναι ρατσιστικο :P) για ολα αυτα για ακομα μια φορα :-)

πιστευω οτι ο Σοιλεδης μπορει να τα παει καλυτερα απο τον Οσκαρ αριστερα.

Ναι δεν εχει πολλους αγωνες αλλα ειναι η βασικη του θεση και εχει σεντρες και στημμενα φαρμακι, που σημερα θα μας χρειαστουν

Οσκαρ δεξια δε θυμαμαι να εχει βαλει ποτε..και με τον ΠΑΣ αριστερα επαιξε

Μωρε εννοειται οτι ο Ιερο βοηθαει αλλα πες μου τους εμπιστευεσαι εσυ τους δικους μας??οτι ειναι τελειως καλα?

Snollygoster απλα μου αρεσει το ποδοσφαιρο και αγαπω την ομαδα μου :-)

Δημοσ.

7 γκολ παραπανω μεσα σε 50 χρονια ειναι διαφορα.. βεβαια.. αφου σας αρεσουν τοσο τα στατιστικα, δειτε και τις αλλες στηλες

πιστευω οτι ο Σοιλεδης μπορει να τα παει καλυτερα απο τον Οσκαρ αριστερα.

Ναι δεν εχει πολλους αγωνες αλλα ειναι η βασικη του θεση και εχει σεντρες και στημμενα φαρμακι, που σημερα θα μας χρειαστουν

Οσκαρ δεξια δε θυμαμαι να εχει βαλει ποτε..και με τον ΠΑΣ αριστερα επαιξε

Μωρε εννοειται οτι ο Ιερο βοηθαει αλλα πες μου τους εμπιστευεσαι εσυ τους δικους μας??οτι ειναι τελειως καλα?

Ο Σοιλεδης για μενα ειναι ανετοιμος ακομα.. Εχει καλη τεχνικη κλπ αλλα θελεις και εμπειρια σε τετοια ματς.. Θυμασαι τι εγινε με Ηρακλη. Επαιξαν ομορφα αλλα τις κρισιμες στιγμες τα εχαναν. Αν ψηθει λιγο εχει μελλον, οπως και ο Φετφατζιδης (αν και η σωματοδομη του τον παει πισω για αντρικο πρωταθλημα)..

Ισως θα επρεπε να τον ειχε δοκιμασει δεξια και αριστερα τον Ζαιρι.. δεν ξερω, μου καθεται καλυτερα ετσι.. Γενικα ποναμε στα ακρα οποτε ο,τι και να κανει δεν μπορουμε να του χρεωσουμε κατι..

Μετα απο ολα αυτα, δεν μπορω να εμπιστευομαι αλλα δεν μπορω να φανταστω οτι ειναι και τοσο αχρηστοι.. Σιγουρα ειναι ρισκο να γυρισει γρηγορα οπως εκαναν οι προηγουμενοι τραυματιες και τωρα το πληρωνουμε..

Δημοσ.

ενω εσυ που φετος εκανες ταριφα τη 3αρα εισαι καλυτερα ε?? και εκτος απο καποια Σπαρτα

1. δυο φορες 3-1 ειναι αλλο απο 7αρες,5αρες και 3 τεμαχια απο την Μακαμπι

2. ΚΑΠΟΙΑ Σπαρτα?Ποσων χρονων εισαι?12?

Ελεος, σε εχουν γλεντησει ολοι οι πικραμενοι και μιλας?

Ρε σεις εκεινη η υπερομαδα η Ατλετικο που ειναι τωρα??? νομιζω 17η στο πρωταθλημα :lol::lol:
Η Στανταρ θα πεσει φετος?Πως την κοβεις?

Η Χερενφειν και η Μολντε σηκωσαν το ΟΥΕΦΑ και το ΤΛ περσυ αν θυμαμαι καλα?

ενω εσυ που εγαφες 6 απο τη Ντιναμο, εισαι καλυτερος

κι απο τη Σλοβαν εχετε εισπραξει 2, κι απο την aalborg κι απο κατι αλλες ανυπαρκτες

Για πες.

Ποτε εγιναν αυτα?

Ελεος δηλ. σε λιγο θα μιλησουμε και για το Ουεμπλει[

Σε συμφερει. Μπας και βρεις καμια σφαλιαρα.

ΥΓ. Για να καταλαβεις ποσο πανικος σε πιανει, εχω αρπαξει 5 απο Βερντερ και Ουντινεζε και δεν θυμηθηκες αυτα αλλα την Ααλμπρογκ που εχασα 2-1 τη χρονια που πηγα στους 4!!!Τη χρονια που κερδισα στο Αμστερνταμ...ξερεις...

Δημοσ.

Σύμφωνα με την ανωτέρω λογική, όσο πιο πολλά γκολ σε ένα ματς, τόσο ομορφότερο και θεαματικότερο το ποδόσφαιρο που παίζεται... end of discussion για μένα!

Δημοσ.
:lol::lol::lol: Μη πατάτε τους κάλλους των βαζέλων ρε, βγάζετε τα κόμπλεξ τους στη φόρα και θα στείλουν επιστολή διαμαρτυρίας στο.....υπουργείο παιδείας; EEET; εκάστοτε Moderator;

Πρέπει να είσαι βάζελος για να κάνεις τέτοια θεϊκά ποστ όμως. Σοβαρά τώρα, τα πιστεύετε αυτά που γράφετε; Τόση πλύση εγκεφάλου πια;

Και η απαντηση σου σε αυτα που λεμε ειναι...?

Γιατι δεν διαβαζω κατι

Δημοσ.

ΥΓ. Για να καταλαβεις ποσο πανικος σε πιανει, εχω αρπαξει 5 απο Βερντερ και Ουντινεζε και δεν θυμηθηκες αυτα αλλα την Ααλμπρογκ που εχασα 2-1 τη χρονια που πηγα στους 4!!!Τη χρονια που κερδισα στο Αμστερνταμ...ξερεις...

και από μπάρτσα, μαντσεστερ. Δεν πας και εσύ πίσω. Ασε που παίζεις 1 φορά στα 5 χρόνια τσλ.

Δημοσ.
και από μπάρτσα, μαντσεστερ. Δεν πας και εσύ πίσω. Ασε που παίζεις 1 φορά στα 5 χρόνια τσλ.

κι απο τη Στουρμ εχει χασει 2 φορες(και εντος και εκτος) το 2000/2001, κι απο τη ντιναμο Κιεβου το 98/99 αλλα εχω βαρεθει τη συζητηση για το παρελθον, πραγματικα.

Δημοσ.

Ε, τι να κανουμε. Σε διοριζανε για να παιζεις ΤΛ με τους δικούς μου βαθμούς. Κανω εγω την πορεια τη μια χρονια, τσουπ εσυ ομιλους την αλλη και εγω προκριματικα

ΥΓ. Ασχετο αλλα να μιλησουμε σαν φιλαθλοι. Ποσο δικαιο ειναι ο πρωταθλητης μιας χωρας να εχει αντιμετωπιση αναλογως της χωρας και οχι της δικιας του προσπαθειας?

Δηλαδη ας πουμε η Αλκμααρ τωρα με ποια λογικη περασε ομιλους κατευθειαν?Ποια ειναι η Αλκμααρ?

Ειδικα σε καποια πρωταθληματα τυπου Γερμανια-Γαλλια-Ολλανδια που δεν το παιρνουν οι ιδιοι και οι ιδιοι δεν καταλαβαινω γιατι να γινεται αυτο?

Και ας πουμε,τυχαιο παραδειγμα, ειναι μια ομαδα τυπου Μαντσεστερ Σιτι που ειναι οπου φυσαει ο ανεμος διοικητικα και οικονομικα. Τη μια χρονια βγαινουν οι Αραβες και παιρνουν παικταραδες και προπονητη-οχι οπως τωρα-και κανουν το μπαμ και βγαινουν 2οι ας πουμε. Και την αλλη χρονια πωλητηριο σε ολους γιατι χτιζουν ξενοδοχειο στο Ντουμπαι και γεια σας.

Με ποια λογικη η Μαντσεστερ Σιτι θα μπει ομιλους?

Το παραδειγμα ειναι ισως χοντροκομμενο αλλα καταλαβαινετε τι θελω να πω.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:44 ----------

κι απο τη Στουρμ εχει χασει 2 φορες(και εντος και εκτος) το 2000/2001, κι απο τη ντιναμο Κιεβου το 98/99 αλλα εχω βαρεθει τη συζητηση για το παρελθον, πραγματικα.

Ενταξει...:lol:...το αποθεωσες

Δημοσ.

Έλα μωρέ, ποια είναι αυτή η Δυναμό Κιέβου?

Απλά η ιστορικότερη ομάδα της πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ, με δύο ευρωπαϊκούς τίτλους. Η ομάδα με την οποία μεγαλούργησαν ο Μπλαχίν, ο Μπελάνοφ και φυσικά ο Λομπανόφσκι.

Τι να πει η Δυναμό μπροστά στην Μέταλλιστ.:-D

Δημοσ.

Ο Αγιαξ που μας κερδισε 3-1 στο ΟΑΚΑ, πως σου ξεφυγε? Ομαδουλα θα τον πεις κι αυτον οπου ναναι

Δημοσ.
Ο Αγιαξ που μας κερδισε 3-1 στο ΟΑΚΑ, πως σου ξεφυγε? Ομαδουλα θα τον πεις κι αυτον οπου ναναι

Εύκολα!

Πες μου έναν παίκτη του Άγιαξ το 1995 που τον ήξερε η μάνα του πριν πάει στον Αγιαξ.

:-D :-D

Δημοσ.
Ε, τι να κανουμε. Σε διοριζανε για να παιζεις ΤΛ με τους δικούς μου βαθμούς. Κανω εγω την πορεια τη μια χρονια, τσουπ εσυ ομιλους την αλλη και εγω προκριματικα

ΥΓ. Ασχετο αλλα να μιλησουμε σαν φιλαθλοι. Ποσο δικαιο ειναι ο πρωταθλητης μιας χωρας να εχει αντιμετωπιση αναλογως της χωρας και οχι της δικιας του προσπαθειας?

Δηλαδη ας πουμε η Αλκμααρ τωρα με ποια λογικη περασε ομιλους κατευθειαν?Ποια ειναι η Αλκμααρ?

Ειδικα σε καποια πρωταθληματα τυπου Γερμανια-Γαλλια-Ολλανδια που δεν το παιρνουν οι ιδιοι και οι ιδιοι δεν καταλαβαινω γιατι να γινεται αυτο?

Και ας πουμε,τυχαιο παραδειγμα, ειναι μια ομαδα τυπου Μαντσεστερ Σιτι που ειναι οπου φυσαει ο ανεμος διοικητικα και οικονομικα. Τη μια χρονια βγαινουν οι Αραβες και παιρνουν παικταραδες και προπονητη-οχι οπως τωρα-και κανουν το μπαμ και βγαινουν 2οι ας πουμε. Και την αλλη χρονια πωλητηριο σε ολους γιατι χτιζουν ξενοδοχειο στο Ντουμπαι και γεια σας.

Με ποια λογικη η Μαντσεστερ Σιτι θα μπει ομιλους?

Το παραδειγμα ειναι ισως χοντροκομμενο αλλα καταλαβαινετε τι θελω να πω.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:44 ----------

Γιατι παραδειγμα η περσυνη βολφσμπουργκ ηταν καταπληκτικη ομαδα για γερμανια προσπερασε την μπαγερν κ δεικαιως μπηκε κατ ευθειαν στους ομιλους γιατι το αξιζε..(αν δεν κανω λαθος που μπορει κ να κανω η μπαγερν εδωσε προκριματηκα).Η η συτι που φετος μπορει να παρει στο τσ λ τη θεση της λιβερπουλ,πρεπει να επιβραβευτει η προσπαθεια της με συμμετοχη στο τσ λ.Δεν πρεπει να εχουν καπαρωσει ομαδες θεση στους ομιλους επειδη ωντας σιγουρες οτι θα μπουν στους ομιλους να μην σκασουν λεφτα κ για μεταγγραφες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...