Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να το πάρω ως καλαμπούρι αυτό; Δεν έχουν περάσει από άλλη ελληνική ομάδα παίχτες όπως οι παραπάνω;!!!! Πήγαν και στον τελικό της σημαντικότερης ευρωπαϊκής συλλογικής διοργάνωσης; Σοβαρά; Δηλαδή Προτάσοφ, Καρεμπέ, Τζιοβάνι, Τουρέ, Ριβάλντο σε ποιά ομάδα έπαιξαν; Δεν αναφέρω παλαιότερους της γενιάς του Δομάζου γιατί δεν είμαι τόσο μεγάλος όσο εσύ και δεν τους πρόλαβα.

Σε ότι αφορά στο άλλο σκέλος της επισήμανσής σου, δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού από την πιο άμπαλη ομάδα που πήρε ποτέ αντίστοιχο τρόπαιο (και εννοώ την εθνική μας) απομυθοποιήθηκε όλο αυτό το καλαμπούρι περί ευρωπαϊκής πορείας και ευρωπαϊκής φανέλας. Μας έδειξε ο Όθωνας πόσο εύκολα μπορείς με καταστροφικό ποδόσφαιρο να κερδίσεις ανώτερους αντιπάλους. Δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά σπουδαίο ποδοσφαιρικά για να κάνει περήφανο έναν βάζελο εκτός της βρώμικης ιστορίας του τελικού. Από την άλλη τώρα που το σκέφτομαι, όλοι βρίσκουν κάτι για να αισθάνονται περήφανοι και να κοιμούνται όμορφα τα βράδια.

Το έβαλα σε σπόιλερ εκ των υστέρων. Τις ...υποτιθέμενες εμπρηστικές δηλώσεις ο Κόκκαλης που και πότε ακριβώς τις έκανε; Που δημοσιεύτηκαν; Έχει ζουμί αυτό το θέμα!

Μου συγκρίνεις μισθοφόρους που έκατσαν 1-2 χρόνια στον οσφπ στην αρχή ή στις καλένδες της καριέρας τους (πλην Προτάσοφ) και οι όποιες επιτυχίες τους ήταν με άλλες ομάδες με παίκτες που για 10 χρόνια ο καθένας έγραψαν ιστορία ΜΕ την φανέλα του τριφυλλιού ΓΙΑ τον Παναθηναϊκό...

Τα υπόλοιπα δεν αξίζουν να απαντηθούν καν.

Δημοσ.

ΟΚ ρε johnnyestia, θα μπορούσε να σου πει για τον Σιδέρη, ας πούμε. Μην μου πεις ότι δεν τον εκτιμάς ως παίκτη. Άφησε εποχή, όπως και ο Δομάζος και ο Θωμάς Μαύρος αργότερα και ο Χατζηπαναγής στον Ηρακλή. Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης, άλλες εποχές, άλλοι παίκτες. Μην αναλώνεστε σε ανούσιες συγκρίσεις ρε φίλε, κρίμα είναι.

Δημοσ.
Μου συγκρίνεις μισθοφόρους που έκατσαν 1-2 χρόνια στον οσφπ στην αρχή ή στις καλένδες της καριέρας τους (πλην Προτάσοφ) και οι όποιες επιτυχίες τους ήταν με άλλες ομάδες με παίκτες που για 10 χρόνια ο καθένας έγραψαν ιστορία ΜΕ την φανέλα του τριφυλλιού ΓΙΑ τον Παναθηναϊκό...

Τα υπόλοιπα δεν αξίζουν να απαντηθούν καν.

Σου συγκρίνω ότι θες. Σου συγκρίνω τη μπάλα που έχω δει ως γαύρος και την μπάλα που έχεις δει εσύ με όποια κριτήρια θες, με μισθοφόρους, καριερίστες, Έλληνες, ξένους, ότι θες. Απόδειξη της πολύχρονης ποδοσφαιρικής πενίας σας το γεγονός ότι με το άκουσμα της μεταγραφής του Λέτο, αφηνιασμένοι οπαδοί της ομάδας έβγαιναν στα ραδιόφωνα και έλεγαν με χαρά ότι "επιτέλους θα δούμε λίγη μπάλα". Η ομάδα σου εφηύρε το τσούκου-τσούκου-μπολ, μην το ξεχνάμε, ενώ ο γαύρος πλήρωσε ακριβά στην Ευρώπη τη γονιδιακή του τάση να παίζει ανοιχτά και επιθετικά... Σορυ, πρέπει να περνάω τώρα στη φάση που δεν αξίζει να απαντηθεί καν... ή δεν δύναται να απαντηθεί!

Δημοσ.
Σου συγκρίνω ότι θες. Σου συγκρίνω τη μπάλα που έχω δει ως γαύρος και την μπάλα που έχεις δει εσύ με όποια κριτήρια θες, με μισθοφόρους, καριερίστες, Έλληνες, ξένους, ότι θες. Απόδειξη της πολύχρονης ποδοσφαιρικής πενίας σας το γεγονός ότι με το άκουσμα της μεταγραφής του Λέτο, αφηνιασμένοι οπαδοί της ομάδας έβγαιναν στα ραδιόφωνα και έλεγαν με χαρά ότι "επιτέλους θα δούμε λίγη μπάλα". Η ομάδα σου εφηύρε το τσούκου-τσούκου-μπολ, μην το ξεχνάμε, ενώ ο γαύρος πλήρωσε ακριβά στην Ευρώπη τη γονιδιακή του τάση να παίζει ανοιχτά και επιθετικά... Σορυ, πρέπει να περνάω τώρα στη φάση που δεν αξίζει να απαντηθεί καν... ή δεν δύναται να απαντηθεί!

Το πρόβλημα όπως ακριβώς αναφέρεις είναι ότι βλέπεις την μπάλα σαν γαύρος.

Κρίνεις τον κόσμο του ΠΑΟ από τους στημένους που βγαίνουν στα ραδιόφωνα λόγω άγνοιας.Δεν πειράζει.

Η ομάδα που καθιέρωσε το τσούκου τσούκου μπολ στην Ευρώπη κατά του Καρπετοπανουτσοπουλέους είχε πετύχει στο ελληνικό πρωτάθλημα 94 γκολ, αριθμό που δεν έφτασες ποτέ, παρά τα επιθετικά σου γονίδια.

Δημοσ.

αλλο ευρωπη αλλο ελλαδα, στην ευρωπη τσουκου τσουκου ο βαζελος. στην ελλαδα ο ολυμπιακος ειναι η ομαδα με τα περισσοτερα γκολ σε μια σεζον πρωταθληματος.. 102 το 1973

Δημοσ.

Το πρόβλημα όπως ακριβώς αναφέρεις είναι ότι βλέπεις την μπάλα σαν γαύρος.

Κρίνεις τον κόσμο του ΠΑΟ από τους στημένους που βγαίνουν στα ραδιόφωνα λόγω άγνοιας.Δεν πειράζει.

Η ομάδα που καθιέρωσε το τσούκου τσούκου μπολ στην Ευρώπη κατά του Καρπετοπανουτσοπουλέους είχε πετύχει στο ελληνικό πρωτάθλημα 94 γκολ, αριθμό που δεν έφτασες ποτέ, παρά τα επιθετικά σου γονίδια.

Όχι, θα κρίνω με βάση τα "νούμερα" (τους αριθμούς εννοώ) όπως κάνεις εσύ και άλλοι στατιστικολάγνοι. Σόρυ, δεν θα μπω σε λογικές που βασίζονται σε δεδομένα του τύπου "ο Οκκάς έχει πάρει πρωτάθλημα ενώ ο Ντέμης όχι!" Κρίνω με βάση αυτά που βλέπω χρόνια τώρα, βλέπω την μπάλα με τον δικό μου τρόπο και έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου.

Δημοσ.

Δεν βαρεθηκατε ακομα να ασχολειστε με μερικους? απορω δηλαδη με το κουραγιο σας.. Αφου ακρη δεν θα βγαλετε γιατι το παλευετε? Λεει ο αλλος οτι κρινεις τον κοσμο του ΠΑΟ απο τα ραδιοφωνα.. Πως εβγαλε τετοιο συμπερασμα ειλικρινα δε μπορω να το καταλαβω.. Εκτος αν εχει κληρονομικο χαρισμα.. Παιζουμε "τελικο" στο Ch L σημερα και καθομαστε και λεμε για την ιστορια του ενος και του αλλου και ποιος την εχει πιο μεγαλη.. Εχουμε τοσα προβληματα στην ομαδα και αντι να ασχολουμαστε με αυτα μιλαμε για τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ και την Κωλοπετινιτσα

ΥΓ : Πολυ μου αρεσε αυτη η ιστοριουλα με τον Μητρογλου και ειπα να την μοιραστω

http://kourkouti.yooblog.gr/

:P

Δημοσ.

foufoutie, πώς το βλέπεις σήμερα; δεν μου άρεσε καθόλου ο Ζίκο που είπε για Χ σήμερα, τι νοοτροπία περνάει στους παίκτες; Δηλαδή, οι φίλαθλοι βλέπετε το παιχνίδι ως αγώνας χωρίς αύριο και ο προπονητής λέει "ΟΚ με την ισοπαλία"; μαλακία...

Δημοσ.

Η στατιστική δεν έχει να κάνει με το πως την βρίσκει ο καθένας, αλλά με το να στηρίξεις αυτό που λες με νούμερα.

Ας δούμε λοιπόν τα επιθετικά γονίδια του ΟΣΦΠ στο Ελληνικό πρωτάθλημα από το 1959 μέχρι πέρισυ:

ΟΣΦΠ: Σε 1602 αγώνες 3158 γκολ

ΠΑΟ: Σε 1603 αγώνες 3165 γκολ

Πηγή εδώ

Κάτι λέγαμε το πρωί για πλύσιμο εγκεφάλων...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:29 ----------

Δεν βαρεθηκατε ακομα να ασχολειστε με μερικους? απορω δηλαδη με το κουραγιο σας.. Αφου ακρη δεν θα βγαλετε γιατι το παλευετε? Λεει ο αλλος οτι κρινεις τον κοσμο του ΠΑΟ απο τα ραδιοφωνα.. Πως εβγαλε τετοιο συμπερασμα ειλικρινα δε μπορω να το καταλαβω.. Εκτος αν εχει κληρονομικο χαρισμα..

Ρε φουφούτιε, αυτό το διάβασες που είπε ο kirileman?

Απόδειξη της πολύχρονης ποδοσφαιρικής πενίας σας το γεγονός ότι με το άκουσμα της μεταγραφής του Λέτο, αφηνιασμένοι οπαδοί της ομάδας έβγαιναν στα ραδιόφωνα και έλεγαν με χαρά ότι "επιτέλους θα δούμε λίγη μπάλα"

Ήμαρτον.

Δημοσ.
foufoutie, πώς το βλέπεις σήμερα; δεν μου άρεσε καθόλου ο Ζίκο που είπε για Χ σήμερα, τι νοοτροπία περνάει στους παίκτες; Δηλαδή, οι φίλαθλοι βλέπετε το παιχνίδι ως αγώνας χωρίς αύριο και ο προπονητής λέει "ΟΚ με την ισοπαλία"; μαλακία...

Το βλεπω για Χ σε μια καλη περιπτωση.. Αρχιζει να με χαλαει και εμενα ο Ζικο τωρα τελευταια. Δε μου αρεσε αυτο που ειπε, παμε για Χ.. Τι θα πει αυτο? Για νικη πας σημερα, σιγα μην νικησεις την Αρσεναλ μεσα! Εκτος αν περιμενει καμια αντεπιθεση για να παρει το 2πλο και τα λεει στη συνεντευξη αυτα.. Εχει χεστει πανω του μαλλον απο τα τελευταια αποτελεσματα και με οσα τους εχωσε και του χρεωνει ο Κοκκαλης.. (που φυσικα εβγαλε την ουρα του απ εξω)

Δημοσ.

Ρε φουφούτιε, αυτό το διάβασες που είπε ο kirileman?

Δεν το προσεξα ειναι η αληθεια αλλα με τοση αντικειμενικοτητα που βλεπω απο μερους σου, δικαιολογουμαι να πω και εγω μια παπατζα.. :-) Προφανως τα συμπερασματα του τα εχει βγαλει και απο αλλου το παιδι..

Μιας και μιλας για πλυσιμο εγκεφαλου, καλο ειναι να το κοιταξεις και για σενα καποιες φορες.. Δε μπορεις να μιλας για κατι που δεν εχεις (αντικειμενικοτητα δηλαδη)..

Δημοσ.
Δεν βαρεθηκατε ακομα να ασχολειστε με μερικους? απορω δηλαδη με το κουραγιο σας.. Αφου ακρη δεν θα βγαλετε γιατι το παλευετε? Λεει ο αλλος οτι κρινεις τον κοσμο του ΠΑΟ απο τα ραδιοφωνα.. Πως εβγαλε τετοιο συμπερασμα ειλικρινα δε μπορω να το καταλαβω.. Εκτος αν εχει κληρονομικο χαρισμα.. Παιζουμε "τελικο" στο Ch L σημερα και καθομαστε και λεμε για την ιστορια του ενος και του αλλου και ποιος την εχει πιο μεγαλη.. Εχουμε τοσα προβληματα στην ομαδα και αντι να ασχολουμαστε με αυτα μιλαμε για τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ και την Κωλοπετινιτσα

ΥΓ : Πολυ μου αρεσε αυτη η ιστοριουλα με τον Μητρογλου και ειπα να την μοιραστω

http://kourkouti.yooblog.gr/

:P

Λοιπον ο Αβρααμ χτες ολοκληρωσε την προπονηση και παιζει

ο Ιερο ειχε ενοχλησεις στο στηθος, δεν προπονηθηκε αλλα το ιατρικο τιμ(καηκαμε) πιστευει οτι θα σφιξει τα δοντια και θα παιξει

Δυστυχως κατι μου λεει οτι θα βαλει παλι τον Οσκαρ αριστερο χαφ..αυτη την επιμονη δε τη καταλαβαινω, αφου εκει ο ανθρωπος δε το χει!

Θα θελα να δω βασικο Σοιλεδη, αλλα με το ονειρο θα μεινω

δικη μου 11αδα

αμυνα μπραωο-μελ-αβρααμ-ζεβλα

κεντρο ντουντου-μαρεσκα

επιτελικος οσκαρ

εξτρεμ σοιλεδης ζαιρι

και μπροστα Μητρο

Δημοσ.
Δε μπορεις να μιλας για κατι που δεν εχεις (αντικειμενικοτητα δηλαδη)..

Πού να μην πέταγα και τα νούμερα δηλαδή. Εκτός και αν τα μαγειρεύω και αυτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...