Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μπλαμπλαμπλαμπλα, αλλα μαλλον ξεχασες το χθεσινο παιχνιδακι και αναθαρυνες ξαφνικα. Ασχολησου με το 3πλασιο δικο σου χαλι καλυτερα, εκτος αν νιωθεις καλυτερα οταν ασχολεισαι με τον ΠΑΟ :>

Μπλα μπλα αλλα δεν εχεις να πεις και κατι..

Δεν ξεχασα τιποτα φιλε μου.. Αν διαβασεις τι εχω γραψει μετα τον αγωνα μεχρι σημερα (αν οχι τον τελευταιο καιρο), θα καταλαβεις μερικα πραγματα.. Για το δικο μου χαλι εχω γνωση και γραφω.. Εσεις ειστε η υπερομαδα φετος και τελικα σας βλεπω στο νημα να προσπαθειτε καθε φορα για τη νικη! Την ιδια ευχαριστηση που παιρνεις και εσυ οταν ασχολεισαι με τον Ολυμπιακο παιρνω και ασχολεισαι και πολυ βρε αδερφακι μου (περισσοτερα ποστ και απο εμενα πρεπει να εχεις εδω μεσα) ;)

Δημοσ.
Μπλαμπλαμπλαμπλα, αλλα μαλλον ξεχασες το χθεσινο παιχνιδακι και αναθαρυνες ξαφνικα. Ασχολησου με το 3πλασιο δικο σου χαλι καλυτερα, εκτος αν νιωθεις καλυτερα οταν ασχολεισαι με τον ΠΑΟ :>

3πλασιο?? εχεις καταλαβει οτι ειμαστε σε τετοια αποσταση ενω παιζουμε με ΤΟΣΕΣ απουσιες και με αλλαγη προπονητη???

οσο νομιζετε οτι ειστε οι καλυτεροι τοσο θα ερχονται οι σφαλιαρες

Μας κοροιδευατε για τη Καβαλα, καταφερατε να κερδισετε στο 90

Μας κοροιδευατε για τον Πας, καταφερατε να φερετε χ με τον τραυματισμενο αστερα, με 10 παιχτες, μεσα στο σπιτι σας

Καλυτερα να δειτε τα χαλια που εχιε και η δικη σας ομαδα

Δημοσ.
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: 78-87

"Ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν "μάσησε" από την ξαφνική απουσία του Θοδωρή Παπαλουκά και με 15 πόντους και 13 (!) ασίστ, οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 87-78. Ο Τζος Τσίλντρες πρώτος σκόρερ -και εξαιρετικός- με 23 πόντους, ενώ ο φορμαρισμένος Μπουρούσης με 16 ήταν καθοριστικός. Άντεξε ο ΠΑΟΚ, αλλά όχι ως το τέλος. Αποβλήθηκε με ντισκαλιφιέ ο Σχορτσανίτης."

http://sport24.gr/html/ent/157/ent.329157.asp

Καλη εμφανιση απο οσο διαβαζω, δεν μπορεσα να το δω.. Μακαρι να ρολαρει λιγο η ομαδα και να δουμε καλυτερα παιχνιδια

Οταν κάποιος δημοσιογράφος είχε πει τον έμπεντε μαϊμού, οι συνάδελφοι του πήγαν να τον φάνε (και του στέρησαν τη δουλειά). Οταν ο σισέ είχε πετάξει μπουκάλια στο βόλο, πάλι το δικαιολόγησαν. Σήμερα που ο σχορτσιανίτης έκανε μια χειρονομία, όχι υβριστική, (είναι το σήμα της κολλεγιακής ομάδας του πανεπιστημίου ώστιν του τέξας*), ο δημοσιογράφος διερρήγνυε τα ιμάτια του πως έπρεπε να αποβληθεί. Ο Μίλος πολύ καλός (δεν του άρεσε του γιαννάκη, όπως δεν του άρεσε και ο ρακοσεβιτς)

*http://en.wikipedia.org/wiki/File:Hookemhorns.jpg

Δημοσ.

Αλήθεια, ποιος πρέπει να αισθάνεται φέτος περισσότερο ντροπή για την ομάδα του; Ο γαύρος που λόγω αντικειμενικών δυσκολιών (για τις οποίες ευθύνεται φυσικά ο ίδιος) δεν συμπληρώνει 11άδα αλλά κατορθώνει χωρίς διαιτησία να βρίσκεται μια ανάσα από την κορυφή ή ο υπερπλήρης βάζελος που με δεδομένο σπρώξιμο αλλά και άριστη φυσική κατάσταση, παρουσιάζει μια κακή αγωνιστική εικόνα και κερδίζει -όταν κερδίζει- στην κόψη του ξυραφιού με άθλιο θέαμα για μια ακόμη χρονιά; Αν χάσουμε το πρωτάθλημα, θα το χάσουμε χορτάτοι και θα έχουμε πολλές και πειστικές δικαιολογίες, αν το χάσετε θα ψάχνετε βραχώδη παραλία με βαθιά νερά! Και από μπάλα; Από θέαμα; Βάζελοι είστε, έχετε φχαριστηθεί μπάλα και δημιουργικό ποδόσφαιρο :lol:

Δημοσ.

ας μου θυμισει καποιος τι εκαναν χτες στη Παιανια??? γλεντι και καλα οτι σημερα θα ναι το +4 και θα τελειωσουν την κουπα στο Ναο???

ε ρε τι εχει να γινει το Σ/Κ που ερχεται

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:13 ----------

Αλήθεια, ποιος πρέπει να αισθάνεται φέτος περισσότερο ντροπή για την ομάδα του; Ο γαύρος που λόγω αντικειμενικών δυσκολιών (για τις οποίες ευθύνεται φυσικά ο ίδιος) δεν συμπληρώνει 11άδα αλλά κατορθώνει χωρίς διαιτησία να βρίσκεται μια ανάσα από την κορυφή ή ο υπερπλήρης βάζελος που με δεδομένο σπρώξιμο αλλά και άριστη φυσική κατάσταση, παρουσιάζει μια κακή αγωνιστική εικόνα και κερδίζει -όταν κερδίζει- στην κόψη του ξυραφιού με άθλιο θέαμα για μια ακόμη χρονιά; Αν χάσουμε το πρωτάθλημα, θα το χάσουμε χορτάτοι και θα έχουμε πολλές και πειστικές δικαιολογίες, αν το χάσετε θα ψάχνετε βραχώδη παραλία με βαθιά νερά! Και από μπάλα; Από θέαμα; Βάζελοι είστε, έχετε φχαριστηθεί μπάλα και δημιουργικό ποδόσφαιρο :lol:

αν χασουμε εμεις το πρωταθλημα θα χαλαστουμε αλλα θα πουμε σιγα τι εγινε 1 στα τοσα χρονια. Οπως και το 2004 που πιστευαν οτι ηρθε το τελος μας και τελικα...

αντιθετα αν το χασει ο παο φετος με τοσα λεφτα που εχει ριξει, και τοσο που το εχουν πιστεψει οι οπαδοι του, κατι μου λεει οτι θα ακολουθησουν νεα συλλαλητήρια

Δημοσ.

Φεραμε το 2ο Χ και βγηκε γλωσσα...

Που να ησασταν και μπροστα στη βαθμολογια :lol:

ΥΓ. Αλλο γελιο με τις κωλοτουμπες μερικων, μετα τη ληξη του αγωνα του ΠΑΟ με τον Αστερα :>

ΥΓ 2. Παω να δω μπασκετ τους αυτοκρατορες. Τα λεμε μετα.

Δημοσ.

μάργκαρετ (θάτσερ; ), σιλάνζ πλιζ.

τουλάχιστον εμείς το κάνουμε σωστά.

πρώτα βρισκόμαστε πίσω και μετά ισοφαρίζουμε. :P

Δημοσ.
μάργκαρετ (θάτσερ; ), σιλάνζ πλιζ.

τουλάχιστον εμείς το κάνουμε σωστά.

πρώτα βρισκόμαστε πίσω και μετά ισοφαρίζουμε. :P

νταρλινγκ το ενα δεν αναιρει το αλλο ;)

Δημοσ.

όχι βρε, έχει διαφορά.

άκου διαδικασία:

1) Τρώς το γκολ : 0-1 -> γ...σταυρίζεις.

2) Ισοφαρίζεις: 1-1 -> γ...σταυρίζεις δις γιατί επιτέλους ξύπνησαν.

3) Βλέπεις να χάνονται τα άχαστα: αποτέλεσμα 1-1 -> γ...σταυρίζεις τρις και τετράκις με το Βυντριασμό των παιχτών.

> εκτόνωσις.

Το ανάποδο:

1) Προηγείσαι 0-2 μέχρι το 80: είσαι χαλαρός και ωραίος, κι ας μην παίζεις μπάλα.

2) Τρώς το πρώτο: 1-2. Τσιτώνεσαι λίγο αλλά χαλαρώνεις. Λες: "σιγά, το 'χουμε"

3) Ισοφαρίζεσαι στο 90+: 2-2: Μένεις μακάκας.

=> Γ...σταυρίζεις, αλλά δε φτάνει.

Δεν ξέρω αν μπορείς να νιώσεις τη διαφορά. Είναι ψυχολογικό το θέμα. Το αποτέλεσμα φυσικά και είναι ίδιο.

Οι μικροί χτες και σήμερα μας έκαναν ό,τι ήθελαν.

Δημοσ.
και μετα μου λετε για 50-50 και %#"@#&*

μολις εφαγε το γκολ ο παο αρχισε το σπρωξιμο. επομενο βημα το πεναλντι

Κάνεις και χειρομαντίες-ταρώ;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:08 ----------

Οταν κάποιος δημοσιογράφος είχε πει τον έμπεντε μαϊμού, οι συνάδελφοι του πήγαν να τον φάνε (και του στέρησαν τη δουλειά). Οταν ο σισέ είχε πετάξει μπουκάλια στο βόλο, πάλι το δικαιολόγησαν. Σήμερα που ο σχορτσιανίτης έκανε μια χειρονομία, όχι υβριστική, (είναι το σήμα της κολλεγιακής ομάδας του πανεπιστημίου ώστιν του τέξας*), ο δημοσιογράφος διερρήγνυε τα ιμάτια του πως έπρεπε να αποβληθεί. Ο Μίλος πολύ καλός (δεν του άρεσε του γιαννάκη, όπως δεν του άρεσε και ο ρακοσεβιτς)

Ναι, και μια και ο Σχορτσανίτης είναι από το Ώστιν του Τέξας, είναι απόλυτα φυσιολογικό...

Για πες μας και το άλλο με με το πώς γίνονται τα παιδιά...

:lol:

Δημοσ.
Σήμερα που ο σχορτσιανίτης έκανε μια χειρονομία, όχι υβριστική, (είναι το σήμα της κολλεγιακής ομάδας του πανεπιστημίου ώστιν του τέξας*), ο δημοσιογράφος διερρήγνυε τα ιμάτια του πως έπρεπε να αποβληθεί.

Δεν ειναι η πρωτη φορα που κανει προκλητικες χειρονομιες ο εν λογω "παιχτης".

Και ξερεις τι γινεται...Ο μπουρουσακος ξερω γω εχει κανει χειρονομιες, φτυνει αντιπαλο κλπ, ακουει τα ευαγγελια του απο τη κερκιδα και ολα καλα. Στο κατω κατω ειναι και ενας παιχτης που μεσα στο γηπεδο δικαιολογει το ονομα του εστω.

Ο αλλος μια κανει χειρονομιες, μια γυρναει στη κερκιδα και ανοιγει διαλογο, μια ξανακανει χειρονομιες και οταν πανε οι οπαδοι να του πουνε κανα γαλλικο τους λενε και ρατσιστες. Και να πεις οτι ηταν και κανας παιχτης αξιολογος που εχει τα αθλητικα κοτσια να το παιζει μαγκακος...Μπα..Μονο στις χειρονομιες και τις προκλησεις αρκειται. Κανα σπιτι να δουμε ποτε θα κλεισει ομως.

ΥΓ. Μαρεσει που εδωσες και link με τη χειρονομια για να μας κατατοπισεις στο οτι ειναι μια φυσιολογικη συνηθισμενη χειρονομια. Αυριο θα την κανω σε κανα 2 περαστικους στο δρομο κι αν πανε να με κοπανησουν θα τους πως οτι ειναι το είναι το σήμα της κολλεγιακής ομάδας του πανεπιστημίου ώστιν του τέξας* . Το ιδιο και στον εργοδοτη μου μολις μου αρνηθει αδεια. Παντα με την διευκρινιση οτι ειναι ο σήμα της κολλεγιακής ομάδας του πανεπιστημίου ώστιν του τέξας*.

Δημοσ.

εχεις ακόμα τόσο έξυπνα και εύστοχα σχόλια?:lol:

Δημοσ.

STARS_SYSTEM_ENTYPO_BIG.JPG PateraLitsa.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...