foufoutios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Ξεχασα φυσικα να αναφερω τη λαλακια που εκανε ο Ζικο με την αλλαγη.. Δεν ξερω αν ειχε αλλες επιλογες αλλα το θεωρω ηλιθιο λαθος απο ερασιτεχνη προπονητη..
sno0py Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Αυτος που φταει κυριως ειναι ο Κοκκαλης :mad: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:11 ---------- Eδω ειναι ολο το ζουμι.Δεν εχει παρακατω. Γιναμε παο και ο παο εγινε ολυμπιακος φετος...
foufoutios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Τι αντεχει ρε συ μαργαριτα? πλακα μας κανεις? αυτος δεν κανει ουτε ενα χιλιομετρο σε ολο τον αγωνα?! Τι προβλημα να εχει να αντεξει?? αφου δεν κανει τιποτα με τι να κουραστει το κωλοπαιδι? να παει σε κανενα club σκεφτεται και πως θα την περασει ζαχαρη τωρα που τον βαζει να παιζει και ειναι σιγουρος ενδεκαδατος Οσο για τον Ζαιρι εχω ξαναπει πως δε μπορω να ειμαι 100% αντικειμενικος.. Ειναι απο τους παιχτες που αηδιαζω οταν τους βλεπω.. Ομως δεν εχω μονο εγω αυτη την αποψη! Να παει να πουλησει καμια πατατα και καλος ειναι.. Ντριπλιτσες και λαλακιες χωρις ουσια και χωρις να ιδρωνει.. Δε μπορω να πω, εβγαλε 2-3 καλες σεντρες αλλα αυτο δεν ειναι ποδοσφαιρο
margaritagr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Eδω ειναι ολο το ζουμι.Δεν εχει παρακατω.Γιναμε παο και ο παο εγινε ολυμπιακος φετος... Σταματαει ο Αντζας και σου φερνουν παιχταρα Φευγει ο Πατσα και στη θεση του ερχονται Μαρεσκα, Λεντεσμα κι εκει που λες οτι θα χεις φοβερο ροστερ, διωχνουν Μπελουτσι και δε φερνουν κανεναν γι αριστερα! εγληματικα λαθη το καλοκαιρι κι εχω αρχισει και σκεφτομαι διαφορα
vaso7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Να σκέφτεσαι οτι η αλαζονεία του προέδρου μας έχει φέρει εδώ σήμερα. Από το καλοκαίρι φαινόταν αυτό, και ειδικά μετά τις πράσινες δηλώσεις το πρωτάθλημα αυτό δεν έπρεπε να χαθεί, αλλά οι λαλακίες και οι πολύ τραυματισμοί (μηπως βαριούνται και λίγο οι βεντέτες ή δεν θέλουν να πάρουν τις ευθύνες στις πλάτες τους?) κάνουν το πρωτάθλημα αυτό να μοιάζει πολύ μακρινό. Ψυχολογία υπό το μηδέν τώρα και μην περιμένετε μεταγραφές...
margaritagr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 εχω αρισει να αναρρωτιεμαι αν το φετεινο ειναι "δωρακι" βλακεια μπορει να μου πειτε αλλα με τοση αδιαφορια δε μπορεις παρα να σκεφτεσαι διαφορα οπως ειπα και παραπανω..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Eπ. Καλησπερα. Αγωνιστικους χαιρετισμους ιδιαιτερως σε SPSS, afentiko7 και γενικως οσους διαβαζουν αυτη τη στιγμη rednews και περιμενουν τον Τσουκαλα για να παρουν καμια ιδεα για παραγκες, διαιτησιες, νοβα, Πατερες κλπ. Οταν εδιωχνε Τιμουρ ο θειος, σας ελεγα οτι το κανει για να κερδισει ακομα 1 μηνα περιοδο χαριτος απτο χοντρο κραξιμο . Λιγο η τυχη, λιγο η ιδεα οτι με το Ζικο κατι θα αλλαξει, ξεχαστηκε προσωρινα το χαλι, πηγε να τη ψιλοσκαπουλαρει ο θειος. Τωρα ζοριζουν τα πραγματα. Δε συμβαινει τιποτα παραπερα απο το απολυτως λογικο. Οποιος εχει ματια ανοιχτα ηταν προετοιμασμενος απο την 1η Σεπτεμβρη για Καβαλες/Πανσεραικους/Γιαννενα/Ηαρακληδες. ΥΓ. Ο Μπακαγιοκο μου κοστισε μια κρεπα. ΥΓ2. Μη τρελενεστε. Καντε καζουρα στους ΑΕΚτζηδες
vaso7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Οταν εδιωχνε Τιμουρ ο θειος, σας ελεγα οτι το κανει για να κερδισει ακομα 1 μηνα περιοδο χαριτος απτο χοντρο κραξιμο . Λιγο η τυχη, λιγο η ιδεα οτι με το Ζικο κατι θα αλλαξει, ξεχαστηκε προσωρινα το χαλι, πηγε να τη ψιλοσκαπουλαρει ο θειος. Τωρα ζοριζουν τα πραγματα. Δε συμβαινει τιποτα παραπερα απο το απολυτως λογικο. Οποιος εχει ματια ανοιχτα ηταν προετοιμασμενος απο την 1η Σεπτεμβρη για Καβαλες/Πανσεραικους/Γιαννενα/Ηαρακληδες. Ελα μωρε θα γκρινιάξουν οι εφημερίδες για μια μέρα και μετα βουρ στο κουτόχορτο, ε μεταγραφικά εννοούσα. Θα φέρει Αντριάνο, Ροναλντίνιο, Πάτο και όλη την εθνική βραζιλίας. ΘΑ πάει στο ρέντη να τα χώσει ένα χεράκι, ΘΑ αρχίσει να διαρρέει περί "μεγάλων μεταγραφών που κλείνουν από μέρα σε μέρα" και να 'μαστε στα Χριστούγεννα. Οταν δεν γίνουν μεταγραφές θα έχουμε την δικαιολογία οτι δεν περάσαμε στον επόμενο γύρο του Τσ.Λ, άρα δεν έπεσε περισσότερο χρήμα και οτι είμαστε 4 βαθμούς πίσω από την κορυφή άρα εκτός στόχων!
margaritagr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Ελα μωρε θα γκρινιάξουν οι εφημερίδες για μια μέρα και μετα βουρ στο κουτόχορτο, ε μεταγραφικά εννοούσα. Θα φέρει Αντριάνο, Ροναλντίνιο, Πάτο και όλη την εθνική βραζιλίας. ΘΑ πάει στο ρέντη να τα χώσει ένα χεράκι, ΘΑ αρχίσει να διαρρέει περί "μεγάλων μεταγραφών που κλείνουν από μέρα σε μέρα" και να 'μαστε στα Χριστούγεννα.Οταν δεν γίνουν μεταγραφές θα έχουμε την δικαιολογία οτι δεν περάσαμε στον επόμενο γύρο του Τσ.Λ, άρα δεν έπεσε περισσότερο χρήμα και οτι είμαστε 4 βαθμούς πίσω από την κορυφή άρα εκτός στόχων! βασικα το Γεναρη θα ξεκαθαρισει η κατασταση ως προς τον Κοκκαλη
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 βασικα το Γεναρη θα ξεκαθαρισει η κατασταση ως προς τον Κοκκαλη Tοτε που θα ειστε εκτος Κυπελλου, ισως και εκτος Τσου Λου και ισως -καποιους βαθμους στη Σουπερλιγκ με δεδομενο το 50-50 ? Αλλα οκ τι να πρωτοκανει ο Κοκκαλης το Γενναρη? Θες πρωτοκλασσατο αριστεο χαφ, θες επιθετικο, θες αριστερο μπακ, θες κανα παγκιτη της προκοπης για εστω μερικες θεσεις, θες θες θες... Και το Γενναρη ουτε παιχτες υπαρχουν, ουτε διαρκειας πωλουνται (γιατι ειτε μας αρεσει ειτε οχι, η μπαλα ειναι επιχειρηση). Στη θεση του Κοκαλη, και σε περιπτωση που αποκλειστω και απο Τσου Λου, το Γενναρη δε θα φερνα παιχτη. Απτην αλλη θα μου πεις οτι και το πρωταθλημα ειδικα φετος ειναι μεγαλη υποθεση γιατι σημαινει πολλα μυρια λογω εξοδου στο Τσου Λου. Καθε προεδρος θα το θελε, παραπανω απο αλλα.
KaizerSoze Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 εχω αρισει να αναρρωτιεμαι αν το φετεινο ειναι "δωρακι"βλακεια μπορει να μου πειτε αλλα με τοση αδιαφορια δε μπορεις παρα να σκεφτεσαι διαφορα οπως ειπα και παραπανω.. ...γιατι η Θρυλαρα να ουμε ποτε να ουμε δεν χανει στα ισια ναουμε. Να ουμε
afentiko7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Θυμάμαι πολλές φορές στη μπάλα παίζαμε νουμεράκια στο σχολείο. Και κάποιες φορές είχα άμπαλους συμπαίκτες. Δε σκιζόμουνα, νομίζω δλδ και να μην έπαιζα δε θα με πείραζε*. Οταν όμως διαλέγαμε πάιχτες, τότε φτιάχναμε καλές ομάδες και ευχαριστιομασταν το παιχνίδι Ο ζίκο δεν τους έχει διδάξει τπτ στην άμυνα. *και αν με βλέπαν οι γκόμενες ίσως με αυτήν την ομάδα να χαντακωνόμουν. Οπότε γιατί να μην έκανα τον κουρασμένο?
slipknot Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Θυμάμαι πολλές φορές στη μπάλα παίζαμε νουμεράκια στο σχολείο. Και κάποιες φορές είχα άμπαλους συμπαίκτες. Δε σκιζόμουνα, νομίζω δλδ και να μην έπαιζα δε θα με πείραζε*. Οταν όμως διαλέγαμε πάιχτες, τότε φτιάχναμε καλές ομάδες και ευχαριστιομασταν το παιχνίδι *και αν με βλέπαν οι γκόμενες ίσως με αυτήν την ομάδα να χαντακωνόμουν. Οπότε γιατί να μην έκανα τον κουρασμένο? Ο ζίκο δεν τους έχει διδάξει τπτ στην άμυνα. Συμπέρασμα: Αν ο Ζίκο είχε τελειώσει ελληνικό σχολείο θα βλέπαμε τουλάχιστον μπάλα, ίσως παίρναμε και champions league.
alexdelpiero Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 bλεπω τον ζικο να κλεινει κανα παικτη το γεναρη κ στο καπακι τον μεγαλο να του δεινει τα παπουτσια στο χερι.Αποδεικνυεται πολυ λιγος.Αυτο με τον στολτιδη παλι που τον εβαλε να κανει παιχνιδι?Εκει το μαρεσκα επρεπε να βαζε κ το στολτιδη μπροστα απο τα στοπερ.
EKTELESTES Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Παίδες, σοβαρευτείτε. Ο Ζίκο σας φταίει όταν κερδίζει η ομάδα 0-2 στο 80' και δε μπορούνε να κρατήσουν 10 λεπτά;; Τι θέλετε να κάνει, να μπει να παίξει; Αν και διόλου απίθανο έτσι που πάμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.