alexis333 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Ε, αν σκεφτείς ότι την άλλη βδομάδα ο αντίπαλος θα έχει προπονητή που έχει σηκώσει Τσ. Λ. , παίκτη που έχει πάρει παγκόσμιο κύπελλο, παίκτη που έχει σηκώσει επίσης Τσ. Λ. και πολλούς άλλους που έχουν πάρει EURO και έχουν πάει την εθνική στο Μουντιάλ, όσο να ναι ένα προβληματάκι θα το έχουνε. Πραγματικα ηταν πολυ αστειο... :lol: Ρε πως τα λετε ετσι ...
johnnyestia Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Εγώ φταίω που σας δίνω τις πραγματικές παραμέτρους για να συνειδητοποιήσετε την κατάσταση.
afentiko7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 στο τόπικ του παο, συζητάνε παναθηναϊκοί. Λογικό αυτό, ομάδα τους είναι. στο τόπικ του ολυμπιακού συζητάνε πάλι παναθηναικοί. και χρονια εχουν αποδεδειγμενα βαση Α Ώπα σόρρυ το ξανασκέφτηκα. Εννοείς τους αθηναϊκούς, τις δόξες δράμας, τους απόλλωνες, τους όφηδες, και τους εξίσου καλούς διαδόχους τους, τους εργοτέληδες, τους παοκτζήδες, τις λάρισες κλπ... Οπως και τους σπάθα, ντάκο, άξιους απόγονους του σπανέα. Πάντως φέτος όπου σας έχουμε συναντήσει σας έχουμε νικήσει. Στο βόλει κάνατε καραγκιοζιλίκα (όχι ότι δεν ήταν αναμενόμενο) αλλά χάσατε, στο πόλο τα μπρατσάκια δε φτάνανε, μπας και κάνατε την πρώτη νίκη σας, αλλά εις μάτην. Μέχρι και στο πινγκ πονγκ σας νικήσαμε.
vaso7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Πραγματικα ηταν πολυ αστειο... :lol:Ρε πως τα λετε ετσι ... Διαβάζουν πολύ πράσινη και γι'αυτό τα πετάνε έτσι...
johnnyestia Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Πάντως φέτος όπου σας έχουμε συναντήσει σας έχουμε νικήσει. Στο βόλει κάνατε καραγκιοζιλίκα (όχι ότι δεν ήταν αναμενόμενο) αλλά χάσατε, στο πόλο τα μπρατσάκια δε φτάνανε, μπας και κάνατε την πρώτη νίκη σας, αλλά εις μάτην. Μέχρι και στο πινγκ πονγκ σας νικήσαμε. Ξέχασες το τρέξιμο :-D Πλάκα κάνω, να σχολιαστεί με την ανάλογη διάθεση.
foufoutios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Εδω το κανει ο Παπαδογιαννης, ο Συριγος, ο Φιλερης, ο Διαμαντοπουλος και ο Chris-85 στο μπασκετ, δεν θα το κανω εγω στη μπαλα?:lol: 1. Μην μου τσαντιζεσαι επειδη δεν εβαλα emoticon, πλακιτσα κανουμε 2. Αν χασουμε βγαινεις και με κραζεις και το βουλωνω. Απλο ειναι. Οποιος μιλαει απο πριν αν δεν βγει αληθινος εχει καζουρα, αν βγει ειναι 1ος μαγκας. Ετσι παει 3. Ποια χρονια με ταπεινωσες?Περσυ επαιξες 90' κατενατσιο στο ΟΑΚΑ και στο Καραισκακη ειχα δοκαρι και ανυπακρκτο οφσαιντ στο 90'. Προπερσυ εχουμε παλι 2 Χ νομιζω και μπορεις να μου πεις για την 4αρα στο Κυπελλο(δεκτον) αλλα να βαλεις μεσα και την καλη σου τυχη που δεν αρπαξες εσυ 4 στο Καραισκακη στο 1-1 για το πρωταθλημα Για το λεγε λεγε, αναφερομουν γενικα οχι προσωπικα σε σενα.. Και στατιστικα να το δεις, αν λες κατι συνεχεια καποτε θα κατσει δε μπορει.. Και εγω πλακα κανω και καζουρα, μην τα παιρνετε τοις μετρητοις.. Δεν κερδιζω κατι απο ολα αυτα.. Κουβεντα να γινεται και χαβαλες.. Αν χασετε και βγω και "κραζω" πολυ θελω να δω ποιος θα το δεχτει.. Ολο και καποιο αναποδο πλαγιο θα βρειτε.. (οπως και η πλειοψηφια των φιλαθλων βεβαια) Δεν ειπα οτι σε ταπεινωσα καποια χρονια, απαντηση σε αυτο εδωσα.. Για μενα μαγκια ειναι να το λες απο πριν αν το πιστευεις. Γιατι το να φιλαω τον κ@#! μου και αν μου κατσει πανηγυρια το ξερουν ολοι, η ευκολη λυση. Το να του το λες απο πριν ομως και να το κανεις κιολας...ταπεινωση λεγαμε θα σας κερδισουμε και κερδιζαμε.. (τις περισσοτερες φορες) Μην αρχισουμε παλι την καραμελα της διαιτησιας, ελεος.. Ολοι λερωμενη την εχουμε τη φωλιτσα μας.. Αντε καληνυχτα, εχουμε πιει και τα ποτηρακια μας και γραφω αλλα για αλλα.. θα τα διορθωσω αυριο τα ακαταλαβιστικα..
EKTELESTES Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Ρε ο Ολυμπιακός χρειάζεται ΕΞΟΡΚΙΣTH, δεν έχω ξαναδεί τέτοια σκηνικά 0-2 στο 80' και στο 90' έκανε το 2-2 ο ΠΑΣ. Θα τρελαθούμε τελείως φέτος
johnnyestia Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Είδατε? Με τον Ηρακλή το είχατε κάνει θέμα που ακύρωσε το γκολ του Μήτρογλου. Σήμερα που το μέτρησε τι καταλάβατε?
foufoutios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Ντροπη σε ολους! Προκλητικη αδιαφορια και βεντετισμος! Δεν ειναι θεμα τυχης, ειναι θεμα ικανοτητας και προσπαθειας.. Ντροπη να φορανε την φανελα μερικοι! Κοκκαλη παρε μετρα η φυγε και εσυ μαζι!
alexdelpiero Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Είδατε? Με τον Ηρακλή το είχατε κάνει θέμα που ακύρωσε το γκολ του Μήτρογλου. Σήμερα που το μέτρησε τι καταλάβατε? Μαζι με ολα τ αλλα ειναι κ προβλημα φυσικης καταστασης.Στο δευτερο σερνοτανε ο Ολυμπιακος ...Αλλα φαινεται κ απο την αλλη ποσο γυμνασμενους εχει τους δικους του ο τεν κατε που ανεβαινουν στο δευτερο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:03 ---------- Ντροπη σε ολους! Προκλητικη αδιαφορια και βεντετισμος! Δεν ειναι θεμα τυχης, ειναι θεμα ικανοτητας και προσπαθειας.. Ντροπη να φορανε την φανελα μερικοι! Κοκκαλη παρε μετρα η φυγε και εσυ μαζι! Για ποιους παικτες λες?Δεν ειδα καποιον να αδιαφορει αλλα να μην μπορει...
vaso7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Αντε να πάνε να γαμηθούν!!! Είναι δυνατόν 0-2 στο 80' και να έρχεται ισοπαλία? Μαρέσκα και Ντουντού αν δεν θέλατε να βάλετε τα ποδαράκια σας στη φωτιά να μην παίζατε! Ζαιρι αν είσαι μόνο για να εκτελείς φαουλ αντε γεια! Την άλλη βδομάδα να είστε σίγουροι οτι κανείς δεν πρόκειται να παίξει από τους τραυματίες. Συγχαρητήρια στου βάζελους για το πρωτάθλημα γιατί οι δικοί μας φέτος παίζουν κάτι άλλο και όχι μπάλα.
foufoutios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δεν ειδες αδιαφορια? ετσι προχειρα Ζαιρι, Μητρογλου προκλητικοι και οι δυο.. Ουτε μαρκαρανε ουτε τιποτα.. Εχαναν τη μπαλα και μετα κοιταγαν. Ελαχιστοι εβαζαν τα ποδια τους στη φωτια! Ανεφερα και εγω πως ειναι πλεον θεμα ικανοτητων! Αυτοι νομιζαν πως κερδισαν επειδη ηταν 2-0 στο 80 και σταματησαν ακομα και να κοιτανε.. Ντροπη για μια ακομα φορα!
margaritagr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Ντροπη σε ολους! Προκλητικη αδιαφορια και βεντετισμος! Δεν ειναι θεμα τυχης, ειναι θεμα ικανοτητας και προσπαθειας.. Ντροπη να φορανε την φανελα μερικοι! Κοκκαλη παρε μετρα η φυγε και εσυ μαζι! 2 γκολ σε 10 λεπτα δεν ειναι ατυχια..βασικα ειναι ελαχιστα ατυχια και κυριως ΒΛΑΚΕΙΑ για να μη πω κατι αλλο. Ναι το πρωτο ηταν δοκαρι και μεσα, το δευτερο εφυγε μεσα απο τα χερια του Νικοπολιδη. Αλλα αμα ξερεις τι κανεις δε τους αφηνεις ελευθερους να παιρνουν κεφαλιες και να σουταρουν!! Οι παιχτες ειναι οι ιδιοι που τραβανε το κουπι σε καθε ματς, εχουμε τοσες απουσιες, και Οσκαρ/Ζαιρι/Ντουντου ερχονταν απο τραυματισμο. Ειδικα ο Ζαιρι που εχει να παιξει τοσο καιρο. Αυτα ως ελεφρυντικα ειναι δεδομενα, αλλα και παλι ας καθονταν ολοι πισω με το μυαλο μονο στην αμυνα Αυτος που φταει κυριως ειναι ο Κοκκαλης :mad: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:11 ---------- Δεν ειδες αδιαφορια? ετσι προχειρα Ζαιρι, Μητρογλου προκλητικοι και οι δυο.. Ουτε μαρκαρανε ουτε τιποτα.. Εχαναν τη μπαλα και μετα κοιταγαν. μη τους κρινεις ετσι να λες μπραβο στον Μητρο που μετα απο τοσα ματς ακομα αντεχει! κι ο Ζαιρι ερχεται απο μεγαλη απουσια, δε μπορουσε να ναι 100% ενταξει
vaso7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Θες να μου πεις οτι ο Ζαιρι δεν έκανε ΜΙΑ σωστή ενέργεια σε όλο τον αγώνα επειδή προερχόταν από τραυματισμό?
alexdelpiero Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δεν ειδες αδιαφορια? ετσι προχειρα Ζαιρι, Μητρογλου προκλητικοι και οι δυο.. Ουτε μαρκαρανε ουτε τιποτα.. Εχαναν τη μπαλα και μετα κοιταγαν. Ελαχιστοι εβαζαν τα ποδια τους στη φωτια! Ανεφερα και εγω πως ειναι πλεον θεμα ικανοτητων! Αυτοι νομιζαν πως κερδισαν επειδη ηταν 2-0 στο 80 και σταματησαν ακομα και να κοιτανε.. Ντροπη για μια ακομα φορα! O Ζαιρι ετσι κ αλλιως εχει ενα προβλημα στο μαρκαρισμα ανεκαθεν οχι μονο τωρα...δεν πιστευω οτι ο ολυμπιακος εχει προβλημα ποιοτητας αντιθετα ειναι η ποιο ποιοτικη ομαδα στην ελλαδα αλλα δεν παιζει ποτε πληρεις λογο κακης φυσικης καταστασης.Εκει ειναι που εχει κερδισει κατα κρατος ο τεν κατε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.