Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
με τα γιάννενα δεν παίζουν οι ντιόγκο, ντουντού, γκαλέττι, τορο, λεντέσμα, μαρέσκα, νταρμπυ, αβραάμ... Ξεχνάω κανέναν? Επιστρέφει κανείς με πάο?

Ο Ντουντου παιζει, ποιος ειπε οτι δεν παιζει?

Επισης και ο Μαρεσκα παιζει

Για το ντερμπυ λογικα προλαβαινει ο Τοροσιδης και ο Αβρααμ(ετσι λενε τα ρεπορταζ) και ο Γκαλετι, σιγουρα ειναι εξω Νταρμπισαιρ, Λεντεσμα. Δεν ξερω για Ντιογκο.

Δεδομενου πως θα κανει μαλακια να βαλει τον Ντιογκο χωρις να εχει παιξει ενα ματς εδω και μηνες, οι απωλειες σας θα ειναι Ντιογκο(ισως παγκο),Λεντεσμα, Νταρμπισαιρ.

Δεδομενου οτι δεν θα επαιζαν ΚΑΙ Ντιογκο ΚΑΙ Νταρμπισαιρ στην ουσια τα προβληματα σας θα ειναι μονο στο κεντρο οπου δεν θα εχετε τον Λεντεσμα και αρα θα παιξει λογικα λιγο πιο μαζεμενα ο Μαρεσκα, και στην επιθεση που θα πατε με τον Μητρογλου αναγκαστικα.

Κατα τη γνωμη μου οπως ειναι τα πραγματα, απο αποψη προσωπων δεν θα εχετε κανενα προβλημα. Το μονο σας προβλημα θα ειναι ποιους να βαλει αν δεν του βγει το ματς και σε τι κατασταση θα ειναι Τοροσιδης, Γκαλετι, Μαρεσκα που μια παιζουν μια δεν παιζουν.

Η 5αδα πισω παιζει συνεχεια, Ντουντου,Μητρογλου επισης και ο Ζαιρι γενικα επαιζε εκτος απο τον τελευταιο καιρο. Δεν νομιζω οτι εχετε ΤΟΣΟ προβλημα για την αλλη εβδομαδα οσο λενε

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν νομιζω οτι εχετε ΤΟΣΟ προβλημα για την αλλη εβδομαδα οσο λενε

Ε, αν σκεφτείς ότι την άλλη βδομάδα ο αντίπαλος θα έχει προπονητή που έχει σηκώσει Τσ. Λ. , παίκτη που έχει πάρει παγκόσμιο κύπελλο, παίκτη που έχει σηκώσει επίσης Τσ. Λ. και πολλούς άλλους που έχουν πάρει EURO και έχουν πάει την εθνική στο Μουντιάλ, όσο να ναι ένα προβληματάκι θα το έχουνε. :-D

Δημοσ.
Ε, αν σκεφτείς ότι την άλλη βδομάδα ο αντίπαλος θα έχει προπονητή που έχει σηκώσει Τσ. Λ. , παίκτη που έχει πάρει παγκόσμιο κύπελλο, παίκτη που έχει σηκώσει επίσης Τσ. Λ. και πολλούς άλλους που έχουν πάρει EURO και έχουν πάει την εθνική στο Μουντιάλ, όσο να ναι ένα προβληματάκι θα το έχουνε. :-D

XAXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXA !!!!

:lol::lol:

Ρε γμτ, πως τα πετάτε έτσι :lol::lol:

Δημοσ.

θα προτιμούσα να μην το πολύ-λέμε, να τα κλείναμε πρώτα, μετά να κοκορευόμαστε ότι τα κλείσαμε, και μετά να βρούμε κάτι άλλο να λέμε...

μια βδομάδα ακόμη; ή δύο;

Δημοσ.
αν δεν τα κλεισετε να δω τι θα βρειτε να λετε..

Ελα στο 2ο γυρο στο Μαρουσι να σου πω

Αν στα κλεισω και τα 2 ομως τι θα λες?Αρπαξαμε στην εδρα μας, εκτος εδρας παμε?

Για μενα μαγκια ειναι να το λες απο πριν αν το πιστευεις. Γιατι το να φιλαω τον κ@#! μου και αν μου κατσει πανηγυρια το ξερουν ολοι, η ευκολη λυση. Το να του το λες απο πριν ομως και να το κανεις κιολας...ταπεινωση

Δημοσ.
Για μενα μαγκια ειναι να το λες απο πριν αν το πιστευεις. Γιατι το να φιλαω τον κ@#! μου και αν μου κατσει πανηγυρια το ξερουν ολοι, η ευκολη λυση. Το να του το λες απο πριν ομως και να το κανεις κιολας...ταπεινωση

Α γεια σου. Τώρα μιλάμε.

Και για αυτούς που έσπευσαν να χλευάσουν. Είπα σε κάτι ψέματα? Η μήπως έχετε στον νου πως θα μιλήσει η καρδιά του πρωταθλητή και ο πύρινος λαός του θρύλου και θα το πάρετε εύκολα το ματσάκι?

Εδώ πέρυσι που είχατε και 5-6 παίκτες της προκοπής παραπάνω σας παίζαμε με 10 και σας έσωσαν τα κοράκια.

Δημοσ.
Ελα στο 2ο γυρο στο Μαρουσι να σου πω

Αν στα κλεισω και τα 2 ομως τι θα λες?Αρπαξαμε στην εδρα μας, εκτος εδρας παμε?

Τα προηγουμενα χρονια ομως φυλαγατε λιγο το κ#λαρακι σας :P φετος εχετε δικιο παντως να περιμενετε πολλα αφου και εμεις ειμαστε σε μετρια κατασταση.. Λεγε, λεγε καποτε θα σου κατσει.. Μαγκια θα ειναι αν χασετε να βγειτε να πειτε χασαμε με τον στανιο και οχι να βρειτε δικαιολογιες ως συνηθως (διαιτησια και λοιπα που ακουμε τοσα χρονια).. Αυτο θα ειναι μαγκια.. Τοσα χρονια το λεγαμε εμεις και το καναμε, αρα σας ταπεινωναμε? Απλα εισαι σιγουρος για την ομαδα σου, κατι που δεν ειμαι εγω φετος με αυτα που βλεπω.. (και ας πιστευω μεσα μου οτι θα τα δωσουν ολα στο ντερμπι)

ΥΓ : Αν μου τα κλεισεις λοιπον το σπιτι, θα πω την αποψη μου μετα τον αγωνα.. Ξερω τις αδυναμιες της ομαδας μου και τις λεω απο την αρχη της χρονιας.. Ετσι ειναι αυτα, μια κερδιζεις μια χανεις.. Αλλιως θα τελειωνε το πρωταθλημα τον Σεπτεμβριο

ΥΓ 2 : κατι ακουγεται για μεταγραφη πριν το ντερμπι.. Για να δουμε..

Δημοσ.

ΥΓ 2 : κατι ακουγεται για μεταγραφη πριν το ντερμπι.. Για να δουμε..

Αν ο οσφπ χάσει το ντέρμπι και περισσότερο αν χάσει από την Αλκμάαρ, μην περιμένεις μεταγραφή της προκοπής αν δεν αλλάξει η μετοχική σύνθεση.

Δημοσ.
Λεγε, λεγε καποτε θα σου κατσει..

Εδω το κανει ο Παπαδογιαννης, ο Συριγος, ο Φιλερης, ο Διαμαντοπουλος και ο Chris-85 στο μπασκετ, δεν θα το κανω εγω στη μπαλα?:lol::lol:

Μαγκια θα ειναι αν χασετε να βγειτε να πειτε χασαμε με τον στανιο και οχι να βρειτε δικαιολογιες ως συνηθως (διαιτησια και λοιπα που ακουμε τοσα χρονια).. Αυτο θα ειναι μαγκια.. Τοσα χρονια το λεγαμε εμεις και το καναμε, αρα σας ταπεινωναμε? Απλα εισαι σιγουρος για την ομαδα σου, κατι που δεν ειμαι εγω φετος με αυτα που βλεπω.. (και ας πιστευω μεσα μου οτι θα τα δωσουν ολα στο ντερμπι)

1. Μην μου τσαντιζεσαι επειδη δεν εβαλα emoticon, πλακιτσα κανουμε

2. Αν χασουμε βγαινεις και με κραζεις και το βουλωνω. Απλο ειναι. Οποιος μιλαει απο πριν αν δεν βγει αληθινος εχει καζουρα, αν βγει ειναι 1ος μαγκας. Ετσι παει

3. Ποια χρονια με ταπεινωσες?Περσυ επαιξες 90' κατενατσιο στο ΟΑΚΑ και στο Καραισκακη ειχα δοκαρι και ανυπακρκτο οφσαιντ στο 90'. Προπερσυ εχουμε παλι 2 Χ νομιζω και μπορεις να μου πεις για την 4αρα στο Κυπελλο(δεκτον) αλλα να βαλεις μεσα και την καλη σου τυχη που δεν αρπαξες εσυ 4 στο Καραισκακη στο 1-1 για το πρωταθλημα

Δημοσ.

Στον περυσινό αγώνα στο καραϊσκάκη ξεχνάς και το ανύπαρκτο οφσάιντ που δόθηκε στον Σάλπι όταν έβγαινε μόνος στο Α ημίχρονο. Επίσης δεν αναφέρεις το πώς μείναμε με 10, αποβολή του Σαριέγκι σε βουτιά του γκαλέτι στο κέντρο.

Και μας το παίζουνε και παραπονιάρηδες από πάνω. :-D

Δημοσ.
Μαγκια θα ειναι αν χασετε να βγειτε να πειτε χασαμε με τον στανιο και οχι να βρειτε δικαιολογιες ως συνηθως (διαιτησια και λοιπα που ακουμε τοσα χρονια).. Αυτο θα ειναι μαγκια..

Στην Ελλαδα εισαι, οποτε μη περιμενεις πολλα οταν προηγειται η καζουρα της λογικης.

Αυτο δεν χαρακτηριζει μονο εμας, αλλα και εσας πχ στο μπασκετ.

Ασε δε, οτι αυτα για τα οποια διαμαρτυρονται οι Παναθηναικοι στο ποδοσφαιρο εδω και χρονια εχουν αποδεδειγμενα βαση και δεν ανηκουν στη σφαιρα των δικαιολογιων παντοτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...