alexzzz Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Καλά αυτές τις ιστορικές αναδρομές δεν τις έχουν μόνο αυτοί που λες... πολλές φορές έχετε πέσει στην λόμπα του "πριν από χ χρόνια..."
antreaslam Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Καλά αυτές τις ιστορικές αναδρομές δεν τις έχουν μόνο αυτοί που λες... πολλές φορές έχετε πέσει στην λόμπα του "πριν από χ χρόνια..." φυσικά, αλλά αν είναι να πέσω, θα πέσω απευθείας εκεί, και όχι όταν μου αποδείξεις ότι έχω αδικο! Αν δηλαδή , πραγματι, πριν από Χ χρόνια, είχε κάνει 3 βήματα ο στόγιαν, και μετά του είχε κάνει φάουλ ο φασούλας, και ο διαιτητής δεν έδωσε τα βήματα και έδωσε το φαουλ, θα είχε δίκιο να γυρίσει προς τα πίσω. εκεί που δνε έχει δίκιο, είναι να ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ ότι δεν έγιναν βήματα, ώστε να νιώσει αδικημένος, και όταν καταλαβει ότι δνε έχει δίκιο, να γυρίσει προς τα πίσω.....
Freakster Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 ισως επειδή δεν ξέρω απο μπασκετ, αλλά θα προτιμούσα να έβλεπα τον παπαλουκά να επιχειρούσε για τρίποντο χτες :-/
afentiko7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 ... Που χτυπαγατε γυναικοπαιδα στο βόλει στην πάτρα το θυμάσαι? Δεν σε είδα να βγαίνεις να το καταγγέλεις. Με το steward, δεν το παρατήρησα το περιστατικό, πάντως δεν είδα κανένα τραυματία. Εγώ ξέρω πως έγιναν 9 συλλήψεις στα τυφλά και τα ματ βάραγαν κόσμο. Μόνο τα αδέρφια τους βάζελους , δεν βαράνε. Το λέει και το συνθημα άλλωστε, και κάνατε και την αστυνομία, παράρτημα της θύρας 13. Τώρα όσα μοντάζ και να κάνετε και όσους πληρωμένους να βγάλετε στα ραδιόφωνα, εγώ ξέρω πως για μια ακόμη φορά, παίρνετε πρωτάθλημα με τη διαιτησία. Και όχι αντρεαςλαμ, δεν είμαι διατεθειμένος να συζητήσω μαζί σου και με οποιονδήποτε παναθηναικό τπτ. Το τόπικ γράφει, ολυμπιακός. Γιατί όταν πήραμε τα 2 ντάμπλ, δε ήρθε κανείς μικα, νεο και συ να πείτε μπράβο πήρατε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά το περάσατε στο ντούκου. Και υπόψη, πανάξια, χωρίς αμφισβήτηση. Αυτό εδώ, όπως και η πλειοψηφία των πρωταθλημάτων σας, είναι λερωμένα. Τι να κάνουμε, είναι η αλήθεια, παραδεχτείτε το, αλλιώς μιλάτε στο βρόντο. Τώρα το να μου παραθέτετε λινκ από οπαδικά σάιτ (contra), δε νομίζω ότι ενδυναμώνει τα επιχειρήματα σας. Εγώ ξέρω πάντως πως όταν οι αντίπαλοι σου, σου δίνουν συγχαρητήρια και είσαι από κάτω, κάτι δεν πάει καλά, ε critter? Εγώ κλείνω για το μπάσκετ εδώ. Θα επανέλθω, μόνο αν συνεχίσουν οι οι γνωστοί, που όλο το χρόνο, δεν τους αφήνουμε να χαρούν, γιατί μετράμε κούπες και έχουν και το μπασκετάκι της παρηγοριάς
Mika Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 οχι δεν το θυμαμαι γιατι στην Πατρα αν θυμαμαι καλα συνδεσμιτες ηταν αυτοι που πλακωνονταν. ξαναλεω αποψεις σαν και τις δικες σου (θελω να σκοτωσω ανθρωπο γιατι δεν μου δωσαν φαουλ) δειχνουν το χαμηλο μορφωτικο επιπεδο της κοινωνιας μας και αντιστοιχα δειγματα υπαρχουν στις ταξεις καθε ομαδας
haHa Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 ... Τώρα όσα μοντάζ και να κάνετε και όσους πληρωμένους να βγάλετε στα ραδιόφωνα, εγώ ξέρω πως για μια ακόμη φορά, παίρνετε πρωτάθλημα με τη διαιτησία.... Μονταζ πρεπει να κανεις εσυ για να αποδειξεις οτι ο Παπαλουκας δεν εκανε βηματα.. Τα ντοκουμεντα(φωτογραφιες κ video) δειχνουν οτι ο Παπαλουκας εκανε ξεκαθαρα βηματα .. Καμμια διαιτησια λοιπον για το πρωταθλημα. (εκτος αν εχεις παραπονο που δεν σου σφυριξαν οι διαιτητες τα πεντακαθαρα βηματα!)
tasoskont Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Που χτυπαγατε γυναικοπαιδα στο βόλει στην πάτρα το θυμάσαι? Δεν σε είδα να βγαίνεις να το καταγγέλεις. Με το steward, δεν το παρατήρησα το περιστατικό, πάντως δεν είδα κανένα τραυματία. Εγώ ξέρω πως έγιναν 9 συλλήψεις στα τυφλά και τα ματ βάραγαν κόσμο. Μόνο τα αδέρφια τους βάζελους , δεν βαράνε. Το λέει και το συνθημα άλλωστε, και κάνατε και την αστυνομία, παράρτημα της θύρας 13. ε αν το λεει και το συνθημα που το εβγαλαν κατι πιθηκοι στυλ τσουκαλα τοτε ετσι θα ειναι μα καλα ποσο χρονων εισαι????. οσο αφορα το αγωνιστικο κομματι στην τελευταια φαση που εχει πεσει και το πολυ κλαμα αλα μαρθα βουτση απο τους ολυμπιακους για την αιωνια σφαγη που τους κανουν φαινεται πεντακαθαρα πως ειναι βηματα ακομα και ασχετος να εισαι απο μπασκετ το βλεπεις απορω οι διαιτητες πως εκαναν τετοιο εγκλημα και δεν το ειδαν???
afentiko7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 οχι δεν το θυμαμαι γιατι στην Πατρα αν θυμαμαι καλα συνδεσμιτες ηταν αυτοι που πλακωνονταν. Δεν στα πάνε καλά, σε νοικοκυραίους την πέσατε. Τόσο άντρες είναι οι συνδεσμίτες σας. Να μου πεις, δε φταίνε οι άνθρωποι, στα βπ μένουν. Α και τι σχέση έχει η μόρφωση. Μόνο διδάκτορες βλέπουν μπάλα? Εγώ χαίρομαι για 2 πράγματα. Γιατί όταν χάνει ο ολυμπιακός, πανηγυρίζουν όχι μόνο αυτοί που τον νικάνε (και καλά κάνουν) αλλά και οι αεκτζήδες και οι παοκτζήδες και οι οπαδοί της ομάδας που φοραγε ροζ και έπαιζε μπάλα με τους ναζί. Και που μέλος της ήταν ο βασιλιάς. Αλλά παληκάρια, πλάκα σε ολυμπιακό δεν μπορείτε να κάνετε, γιατί οι ομάδες σας είναι μικρές, μπροστά στο μεγαλείο του ολυμπιακού. Τι να πείτε. Οτι στην μπάλα έχουμε περισσότερα από όλους τους άλλους μαζί. Οτι είμαστε πρώτοι και στα κύπελλα και στα νταμπλ? Οτι μόνο εμείς έχουμε ευρωπαική κούπα, το βαλκανικό? Αφού ήστασταν τόσο μαγκες, ας παίρνατε κι εσείς. Οτι σας έχουμε νικήσει 30 φορές, παραπάνω. Οτι στα τελευταία 13 χρόνια έχουμε 12 κούπες και 5 νταμπλ? Τι έχετε να αντιπαραβάλλετε εσείς? Τπτ. Μόνο το μαντζαβελάκη και το μπουμπλή. Α και τα παραρτήματα σας. Αυτά μόνο στο αθλητικό κομμάτι. Γιατί αν πάμε και στο οπαδικό, εκεί δε σας συμφέρει πραγματικά. Στο βόλει τι να πείτε. Εχουμε 22/41, πάλι περισσότερα από όλους μαζί, ενώ στο πόλο ακόμα δεν μας έχετε νικήσει, όπως και οι άλλοι στο βολει (μπράβο ανεβήκατε στην α1 φέτος, συγχαρητήρια). Και στο μπασκετ έχουμε 42, 35 και που, 35 στην ομάδα που σήκωσε ευρωπαικό, όχι στους αγαδάκους. Τέτοιοι ήσαστε και θα είστε. Δεν θα αλλάξετε ποτέ, γι' αυτό θα βλέπετε την πλάτη μας. Και πλάκα σε ολυμπιακό οπαδός ελληνικής ομάδας, δεν μπορεί να κάνει. Αυτά, άντε παίχτε τώρα δευτερότριτοι με τους τριτοδεύτερους να χουμε να γελάμε.
Mika Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δεν στα πάνε καλά, σε νοικοκυραίους την πέσατε. Τόσο άντρες είναι οι συνδεσμίτες σας. Link or it didn't happen Να μου πεις, δε φταίνε οι άνθρωποι, στα βπ μένουν. Ο Παναθηναικος εχει οπαδους σε ολη την Ελλαδα. Α και τι σχέση έχει η μόρφωση. Μόνο διδάκτορες βλέπουν μπάλα? Οχι, μονο ατομα χαμηλου μορφωτικου επιπεδου σκεφτονται αυτα που εγραφες χτες
Erwdios Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Εσυ μπορει φιλε μου να βλεπεις 2 βηματα, αλλα η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη: http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/Olympiacos_Panathinaikos/239859.html http://img193.imageshack.us/img193/1662/vimata.jpg Κι εγώ που έλεγα ότι μόνο ο Τζίγγερ βγάζει dvd... Εσείς τελικά είστε χειρότεροι επιστήμονες από τους δικούς μας... Όπως και να έχει, τα βήματα δια γυμνού οφθαλμού δεν φαίνονται, παρά μόνο σε ριπλέι. Όποιος από εσάς τα είδε χωρίς ριπλέι, να βγεί να το παίξει μάγκας. Το φάουλ όμως είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού. Το έβλεπε και τυφλός. Τέλος και σημαντικότερο, από τα χειρότερα ματς που έχουμε δει, με ρεσιτάλ αστοχίας εκατέρωθεν και όποιος Ολυμπιακός ασχολείται με τη διαιτησία, πιστεύοντας ότι αξίζαμε τη νίκη είναι τουλάχιστον για το τρελοκομείο. Με πρώτο περιφερειακό σκόρερ τον Μπουρούση, χθες θα έχανες πιθανότατα κι από ένα αξιοπρεπές Μαρούσι. Εγώ ποδοσφαιρικός βάζελος δεν θα γίνω ποτέ. Να μην μπορώ να πάρω τα πόδια μου με τον Εργοτέλη και να διαμαρτύρομαι για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε. Ήσουν μάγκας κύριε? Έπρεπε να το καθαρίσεις το ματσάκι 5 λεπτά πρίν το τέλος. Πήγε στη φάση το παιχνίδι και εκεί ως συνήθως, λόγω απειρίας και λόγω χαζού προπονητή (για να μην πω τπτ χειρότερο, αφού ήξερε ότι χωρίς Μπουρούση στην παράταση ήσουν έτσι κι αλλιώς τελειωμένος) το έχασες. Θελές τα και παθές τα. Ήθος κύριοι, ήθος. Παραδεχτείτε ότι η ομάδα δεν είναι έτοιμη να χτυπήσει ακόμα πρωτάθλημα, απομονώστε τους ηλίθιους με τα σκορδάκια τους και φτύστε στα μούτρα κάτι τύπους σαν τον omni που θέλουν να μας πείσουν ότι ένα διαιτητικό λάθος θα πρέπει να γίνει αφορμή για να έχουμε νεκρούς. PS BTW την ώρα που κάναν το ντου τα τσογλάνια, ήμασταν πίσω 2 πόντους και είχαμε μπάλα. Αλλά να μου πεις, έβλεπαν αγώνα τα τσογλάνια? Πώς θα τα κάνουν ταναπου έψαχναν... Αηδία καταντήσατε, αηδία.
haHa Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Κι εγώ που έλεγα ότι μόνο ο Τζίγγερ βγάζει dvd... Εσείς τελικά είστε χειρότεροι επιστήμονες από τους δικούς μας... Ε ,εσεις δεν πιανεστε!!(πλακα κανω!) Βρηκατε φαουλ σε φαση που εχουν προηγηθει βηματα.. Ήσουν μάγκας κύριε? Έπρεπε να το καθαρίσεις το ματσάκι 5 λεπτά πρίν το τέλος. Πήγε στη φάση το παιχνίδι και εκεί ως συνήθως, λόγω απειρίας και λόγω χαζού προπονητή (για να μην πω τπτ χειρότερο, αφού ήξερε ότι χωρίς Μπουρούση στην παράταση ήσουν έτσι κι αλλιώς τελειωμένος) το έχασες. Θελές τα και παθές τα. Ήθος κύριοι, ήθος. Παραδεχτείτε ότι η ομάδα δεν είναι έτοιμη να χτυπήσει ακόμα πρωτάθλημα, απομονώστε τους ηλίθιους με τα σκορδάκια τους και φτύστε στα μούτρα κάτι τύπους σαν τον omni που θέλουν να μας πείσουν ότι ένα διαιτητικό λάθος θα πρέπει να γίνει αφορμή για να έχουμε νεκρούς. PS BTW την ώρα που κάναν το ντου τα τσογλάνια, ήμασταν πίσω 2 πόντους και είχαμε μπάλα. Αλλά να μου πεις, έβλεπαν αγώνα τα τσογλάνια? Πώς θα τα κάνουν ταναπου έψαχναν... Αηδία καταντήσατε, αηδία. +1
afentiko7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Διαφωνώ. Δεν το κατάλαβα, λέει παίξαν μόνο ο τσίλντρες και ο μπουρούσης και οι άλλοι ηταν χώμα, άρα δε δικαιούσαι να μιλάς. Τι λέτε ρε, τότε αφού ήταν τόσο τρομερός ο βάζελος, γιατί πήρε το ματς με τη διαιτησία. Αν ήταν 10 πόντους μπροστά, αυτή η ομαδάρα που όλα τα παιχνίδια τα κερδίζει με 2 πόντους, λόγω βολών (πάλι χτες είχε 15 παραπάνω απο εμάς σε παιχνίδι ντέρμπι) δε θα μίλαγε κανείς για φάουλ. Εκτός και αν πρέπει να παραδεχτούμε πως ο παο έχει μαζί του τη διαιτησία και πρέπει να φέρουμε τον κόμπι, το λεμπρόν και τον καρμέλο, για να χτυπάμε και τη διαιτησία. Εγώ όμως σε τέτοιο βρώμικο πρωτάθλημα δε θέλω να συμμετέχω. haHa, για πες μας και για την μπάλα τη γνώμη σου? Ο φορέας (όχι της καθέτου) ο οπαδικός σας, λέει δν πατάει, και βγάζει ανακοινώσεις να τα βρείτε. Γιατί? Αφού φταίει η διαιτησία, σωστά?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Κάτι ακόμη, κύριοι: προσέξτε τι είδους ετικέτες καταχωρείτε. Οι ετικέτες είναι για διευκόλυνση στην αναζήτηση, όχι για σχόλια, θετικά ή αρνητικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.