Chris_85 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Παροτι δεν απαντησες, το πιο epic που διαβασα ειναι πως εχει το ιδιο καλο σουτ με τον Ντρου. Και διαφορα ακομα. Γενικα το να μου περιγραφεις εναν υπερπαιχτη (γρηγορος, διεισυδιτικος, killer απτο 3ποντο, αλτικος, απειρα δυνατος) ο οποιος ως τωρα εχει στον ΟΣΦΠ με αντιπαλους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ενα μεσο ορο ποντων 0.8, δεν μου προκαλει τιποτα αλλο περα απο μηδιαμα. Κανα μειονεκτημα εχει? Καλο το μειδιαμα, αν γινει και χαμογελο και αν ησουν και του αντιθετου φυλου θα σου ζητουσα το κινητο, καθως θα ειχα κανει το μισο δρομο Απο κει και περα μαθαμε οτι ο νικολας ειναι πιο γρηγορος πιο, πιο, πιο, οτι ο Ολθμπιακος ειχε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ αντιπαλους μεχρι τωρα και και και.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:15 ---------- Τελικά ρε συ Chris_85 θα μου πεις πόσο καλύτερα νούμερα έχει ο 24χρονος ώριμος Βάφλας από έναν 19χρονο πιτσιρίκο που πρωτοπαίζει στην Α1? Θα σ' αφησω να το σκεφτεις λιγο ακομα, οταν ξαναπονεσει το μυαλο σου πες μου να σου απαντησω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:19 ---------- Επισης ειναι epic που πιστευεις οτι ο κλαψας εχει αλλαξει φετος φιλοσοφια. Πρωτον γιατι δε τον εχεις δει με καλυτερες ομαδες αντιπαλους (και περυσι με τις ανυπαρκτες 80 ποντους+ βαζατε, με τις καλες ομως μαζευοσασταν). Δευτερον γιατι θεωρεις ακομα οτι ο Γιαννακης ως προπονητης διαθετει επιθετικη φιλοσοφια. Δε σε προλαβαινω κιολας με τα εντιτ.. Φυσικα και εχει αλλαξει επιθετικη φιλοσοφια ο Γιαννακης. Δεν το λεω εξαιτιας του σκοραρισματος, το λεω επειδη κυριως αφηνει τους παικτες πιο ελευθερους, τους αφηνει το περιθωριο να σουταρουν πιο γρηγορα..Γενικα εχει αλλαξει το στυλ του. Για αρνητικο το λεω, μην ξεχνιεσαι. Δηλαδη τι διαθετει ο Γιαννακης? Σοβαρευτειτε λιγο, ειπαμε δεν ειναι κορυφαιος, αλλα ουτε και παντελως αχρηστος.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Καλο το μειδιαμα, αν γινει και χαμογελο και αν ησουν και του αντιθετου φυλου θα σου ζητουσα το κινητο, καθως θα ειχα κανει το μισο δρομο Απο κει και περα μαθαμε οτι ο νικολας ειναι πιο γρηγορος πιο, πιο, πιο, οτι ο Ολθμπιακος ειχε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ αντιπαλους μεχρι τωρα και και και.. Εγω δεν πεφτω στη παγιδα που πεφτεις εσυ για να αποδειξω κατι για τον Νικολας. Πουθενα δεν ειπα κατι για τον Νικολας εγω. Ουτε οσα αναφερεις παραπανω, ως λογια μου, εχω πει καπου. Κι αυτο γιατι ο Ντρου μιλαει στο παρκε μονος του για οποιον εχει αποριες. Οσο λοιπον εσεις θα σκιζεστε στη θεωρια για τον Ουειφερ, εμεις θα βλεπουμε τον Νικολας να μας τρελαινει Και δευτερον, για πες μου ποια μεγαλη ομαδα αντιμετωπισες φετος. Μια μετρια βρηκες και εφαγες -20 και μονο επιθετικο μπασκετ δεν επαιξες. Αντε οκ κερδισες και την Εφες με μεγαλο σκορ, αν και μεχρι τη 3η περιοδο χαροπαλευες. Απο κει και περα χαροπαλεψες με Αρη, χαροπαλεψες με ΠΑΟΚ, χαροπαλεψες με Μαρουσι (καλλιστα και τα 3 παραπανω θα μπορουσαν να ειναι ηττες) και εριξες κατι διαφορες σε μια Γαλλικη μεσα στο Σεφ και τις κλασσικες Ελληνικες που γεμιζουν την Α1. Αν ο ΠΑΟΚ και το Μαρουσι ειναι μεγαλες ομαδες, απλα διευκρινησε το και παω πασσο. Οσο για το Γιαννακη, τετοιες αποψεις θελουμε να εχετε για πολλα χρονια ακομα και εσυ και η διοικηση σου. Αν και καπου κατανταει βαρετο να παιζουμε καθε χρονια χωρις αντιπαλο.
Chris_85 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Οι βαζελοι ειστε φοβεροι παντως, λες και οι 12 καλυτεροι παικτες της Ευρωπης ειναι το ροστερ του Παο και απο κει και περα πρεπει να κατατασσουμε τους υπολοιπους για να μη διαπραξουμε ιεροσυλια και ύβρι. Απο κει και περα Midi ο Γιαννακης σαφως και εχει επιθετικη φιλοσοφια, συστηματα κτλ, αν δε μπορεις να τα διακρινεις δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν. Και ξαναλεω, σιγουρα δεν ειναι ο κορυφαιος προπονητης-και σε συγκριση με κορυφαιους προπονητες ασκειται η κριτικη στον Γιαννακη- αλλα δεν ειναι και ασχετος. Και σταματηστε να με κανετε να τον υποστηριζω, υιοθετωντας ισοπεδωτικες αποψεις για ολους και ολα που ειναι εκτος της ομαδας σας.
johnnyestia Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Θα σ' αφησω να το σκεφτεις λιγο ακομα, οταν ξαναπονεσει το μυαλο σου πες μου να σου απαντησω. Τι να σκεφτώ βρε άνθρωπε του Θεού. Ότι έγραφες για ώριμους 25άριδες που παίρνουν χρόνο συμμετοχής, λογικά θα έχουν καλύτερα νούμερα κλπ κλπ πηγαίνει περίπατο με το πιο εύκολο αντιπαράδειγμα. Γκεγκέ?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Οι βαζελοι ειστε φοβεροι παντως, λες και οι 12 καλυτεροι παικτες της Ευρωπης ειναι το ροστερ του Παο και απο κει και περα πρεπει να κατατασσουμε τους υπολοιπους για να μη διαπραξουμε ιεροσυλια και ύβρι. Οκ ο Ουειφερ ειναι καλυτερος του Σπανουλη και του Νικολας. Ελπιζω οταν ο Ζοτς πει στους Γιαννακοπουλους να σας δωσουν τον Νικολας και μερικα εκ ευρω (η διαφορα αξιας) για να μας δωσετε τον Ουειφερ, να αποδεχθουν την προταση Γιαννακης και Αγγελοπουλοι, μπας και δουμε και εμεις αυτον τον μεγαλο παιχτη στο ροστερ μας. Οκ ας προσγειωθουμε. Αν συνεχισει ετσι, ουτε ομαδα Β Ουκρανιας δε θα τον αγοραζει. Και εσεις ακομα θα πιστευετε οτι εχετε παιχτη καλυτερο του Νικολας και του Σπανουλη. ΥΓ. παρεπιμπτοντως απο οσα ερωτηματα σου εχουν τεθει, δεν εχεις απαντησει σχεδον σε τιποτα. Η στο χαβαλε το γυρνας, ή στο δεν απανταω γιατι δεν ειμαι κομπλεξικος το γυρνας, ή στα σουρεαλ και τα θα το σκεφτω και θα σου απαντησω το γυρνας ή στο λαπτοπ και το γραμμα F το γυρνας, και παει λεγοντας. Χωρις offence, απλα δες τα reply σου και θα καταλαβεις οτι μασας μια καραμελα εδω και καμποσα ποστ και αποφευγεις να απαντησεις συγκεκριμενα σε οσα ερωτηθηκαν.
Chris_85 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Τι να σκεφτώ βρε άνθρωπε του Θεού. Ότι έγραφες για ώριμους 25άριδες που παίρνουν χρόνο συμμετοχής, λογικά θα έχουν καλύτερα νούμερα κλπ κλπ πηγαίνει περίπατο με το πιο εύκολο αντιπαράδειγμα. Γκεγκέ? Xaxaxa σουρεαλ καταστασεις ομως..:lol: Τα χεις μπλεξει estia..
KaizerSoze Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Eιναι οντως γραφικο να προσπαθω να σου εξηγησω γιατι ...δεν. Αλλα σημερα εχω κεφια οποτε.. Θυμισε μου σε ποια ηλικια πηγε ο Σπανουλης στο ΝΒΑ στη ρουκυ του χρονια και σε τι ηλικια ηταν ο Ουειφερ ρουκι..MΗΠΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 20 και ο αλλος ΣΤΑ 25?? Μολις σου απεδειξα τι αξιας ειναι τα επιχειρηματα που χρησιμοποιεις.. Aκλονητο επιχειρημα δεν λεω Τσιμπα αυτο... Won Wafer, γεννημενος το 1985 -το 06-07 σε ηλικια 21 ετων στη 2η χρονια ΝΒΑ εχει 0 ποντους -το 07-08 σε ηλικια 22 ετων στη 3η χρονια ΝΒΑ εχει 1,8 ποντους Σπανουλης γεννημενος το 1982 Σε ηλικια 25 χρονων ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ εχει 4,7 ποντους χμ...ναι, ας περιμενουμε μωρε τον Ουειφερ να προσαρμοστει. Τον Σπανουλη ποιος τον χεζει, επρεπε να παει καλιμπραρισμενος στο ΝΒΑ.Λογικο Παρεπιπτοντως, ετσι στην τυχη, ο Κρις Μπος ας πουμε ειχε 11, 17 και 22 ποντους Μεσο ορο στις ηλικιες του Ουειφερ Επισης, συμφωνα με τη λογικη σου ο Σαμπονις πηγε 31 στην Αμερικη και ξεκινησε με 11π, ο Σπανουλης στα 25 με 4,7...αχ να ειχε μεινει ο Μπιλ ΝΒΑ... Η λογικη σου λοιπον ειναι οτι ο Αμερικανος, ντοπιος Ουειφερ στα 20, τα 21 και τα 22, ηδη με 3 χρονιες ΝΒΑ ήταν χειροτερος του ρουκι Ευρωπαιου Σπανουλη αλλα επειδη ειναι 2 χρονια μικροτερος εκανε καλυτερη καριερα στο ΝΒΑ ετσι?? ΥΓ. Βασικα τσαμπα στο αναλυω...Εγραψες ναι ή οχι οτι ο Ουειφερ ηταν καλυτερος του Σπανουλη στο ΝΒΑ?Οχι οτι ΘΑ γινοταν καλυτερος. Οτι ΉΤΑΝ καλυτερος.
KWSN_Men Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Ναι ρε εχω, αλλα στον αλλον η/υ. Σ αυτον εχω ολα τα στατιστικα απο ολους τους παικτες του ΝΒΑ την τελευταια 20ετια μεχρι το γραμμα ''F''. Τους υπολοιπους στο Λαπτοπ. Προσπαθω να τους μαθω και απ εξω βεβαια, σαν χομπι, αλλα αυτο αργει ακομα. Δε μπορώ να πω ότι περίμενα να απαντήσεις. Γιατί πολύ απλή η απάντησή σου θα κατέρριπτε τον αστείο ισχυρισμό σου. Τα χρήματα που πήρε ο Σπανούλης από τους Ρόκετς (και θα έπερνε και από τους Σπερς), ούτε στα όνειρά του δεν τα έβλεπε ο Βάφλας. Που να βρει τέτοιο κορόιδο. Oh wait...
johnnyestia Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Xaxaxa σουρεαλ καταστασεις ομως..:lol: Τα χεις μπλεξει estia.. Σουρεάλ? Σίγουρα.
foufoutios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δεν το ληγετε εδω ρε παιδια? Εχει ο καθενας την αποψη του και τελειωνει εκει το θεμα... Το αναλυσατε ηδη αρκετα πιστευω.. Το ποσα λεφτα επαιρνε ο καθενας η το ποσους ποντους εβαζε εχει λιγη σημασια.. Το θεμα (για μενα) ειναι οτι πηραμε εναν παιχτη μετα βαιων και κλαδων και τελικα μας βγηκε μαπα (μεχρι στιγμης).. Μπορει να φταιει η προσαρμογη, η ψυχολογια η ο αναδρομος Ερμης αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχει βοηθησει καθολου.. Το αλλο θεμα (για μενα) ειναι οτι ο Γιαννακης κοιμαται και εκανε τραγικα λαθη στο ροστερ.. Επισης (για μενα παλι) ο Σπανουλης ειναι παιχταρας και εχει δωσει τα διαπιστευτηρια του.. Δεν γινεται να συγκρινουμε τις λουτσες με τις βουρτσες.. Αυτα.. ΥΓ : Αν δειτε ποσα ποστ εχουν γινει απο φιλους του ΠΑΟ στο thread του Ολυμπιακου, θα γελασετε
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 ΥΓ : Αν δειτε ποσα ποστ εχουν γινει απο φιλους του ΠΑΟ στο thread του Ολυμπιακου, θα γελασετε Δεν βρισκω καθολου παραλογο να μην ασχολουνται οι Ολυμπιακοι με το μπασκετ.
Chris_85 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δε μπορώ να πω ότι περίμενα να απαντήσεις. Γιατί πολύ απλή η απάντησή σου θα κατέρριπτε τον αστείο ισχυρισμό σου. Τα χρήματα που πήρε ο Σπανούλης από τους Ρόκετς (και θα έπερνε και από τους Σπερς), ούτε στα όνειρά του δεν τα έβλεπε ο Βάφλας. Που να βρει τέτοιο κορόιδο. Oh wait... Βεβαια πολυ ωραιες υποθεσεις, πληρως αντικειμενικες, κυριως επειδη ξερεις τι επρόκειτο να συμβει και επισης επειδη τα συμβολαια στο ΝΒΑ με τα σαλαρυ κτλ δινοτναι παντα αξιοκρατικα.. Να υποθεσω και εγω οτι και εσυ θεωρεις πως ο Σπανουλης και ο Νικολας ειναι καλυτερα 2αρια για το ΝΒΑ, απ'οτι ο Ουειφερ? Καλυτεροι σκορερ?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Να υποθεσω και εγω οτι και εσυ θεωρεις πως ο Σπανουλης και ο Νικολας ειναι καλυτερα 2αρια για το ΝΒΑ, απ'οτι ο Ουειφερ? Καλυτεροι σκορερ? Ο βαφλας στο ΝΒΑ δε πα ναναι καλυτερος κι απτο Τζορνταν? Ακομα περιμενω να μου εξηγησεις σε τι ακριβως μας νοιαζει αυτο... Οσο για τη συγκριση. Για το βαφλας vs Νικολας, δεν μπορεις να βγαζεις τον εναν καλυτερο του αλλου υποθετικα σε μια διοργανωση που δεν εχουν αγωνιστει και οι 2. Στην αλλη που εχουν αγωνιστει και οι 2, ο Νικολας ειναι ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ καλυτερος. Στο βαφλας vs Σπανουλης, μιας και εχουν αγωνιστει και οι 2 και στις 2 διοργανωσεις ο Σπανουλης αποδειχθηκε οτι ηταν καλυτερος και στις 2. Στην Ευρωπη μαλιστα, ο Σπανουλης ειναι επισης ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ καλυτερος. Το συμπερασμα των παραπανω γεγονοτων ειναι πως ο Βαφλας ειναι καλυτερος παιχτης και απτους 2. Κατι λεγαμε για σουρεαλ?
foufoutios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δεν βρισκω καθολου παραλογο να μην ασχολουνται οι Ολυμπιακοι με το μπασκετ. Λιγο ασχετο αυτο που λες.. γενικη διαπιστωση ηταν αυτο που εγραψα.. Τι σχεση εχει το μπασκετ? Γενικα η Ευρωπη ασχολειται λιγοτερο με το μπασκετ παντως και εμεις εχουμε μερικους λογους παραπανω
Chris_85 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δεν το ληγετε εδω ρε παιδια? Εχει ο καθενας την αποψη του και τελειωνει εκει το θεμα... Το αναλυσατε ηδη αρκετα πιστευω.. Το ποσα λεφτα επαιρνε ο καθενας η το ποσους ποντους εβαζε εχει λιγη σημασια.. Το θεμα (για μενα) ειναι οτι πηραμε εναν παιχτη μετα βαιων και κλαδων και τελικα μας βγηκε μαπα (μεχρι στιγμης).. Μπορει να φταιει η προσαρμογη, η ψυχολογια η ο αναδρομος Ερμης αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχει βοηθησει καθολου.. Το αλλο θεμα (για μενα) ειναι οτι ο Γιαννακης κοιμαται και εκανε τραγικα λαθη στο ροστερ.. Επισης (για μενα παλι) ο Σπανουλης ειναι παιχταρας και εχει δωσει τα διαπιστευτηρια του.. Δεν γινεται να συγκρινουμε τις λουτσες με τις βουρτσες.. Αυτα.. ΥΓ : Αν δειτε ποσα ποστ εχουν γινει απο φιλους του ΠΑΟ στο thread του Ολυμπιακου, θα γελασετε Κανεις δεν ειπε οτι ο Σπανουλης δεν ειναι παικταρας και μετα το φετινο καλοκαιρι για μενα προσωπικα ειναι ο παικτης που συμπαθω περισσοτερο. Και φυσικα και δεν γινεται να συγκρινουμε τον Ουειφερ με τον Σπανουλη στην Ευρωπη, οπου ο πρωτος δεν εχει κανει απολυτως τιποτε. Αλλα δε μπορουμε να φτανουμε μονιμως και στο αλλο ακρο, να βγαζουμε σκαρτο οτιδηποτε ολυμπιακο, και να γραφουμε υμνους καθε φορα για τον Σερμαντινι και τον Περπερογλου. Υπο αυτο το πρισμα ηταν η τοποθετηση μου. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:58 ---------- Ο βαφλας στο ΝΒΑ δε πα ναναι καλυτερος κι απτο Τζορνταν? Ακομα περιμενω να μου εξηγησεις σε τι ακριβως μας νοιαζει αυτο... Διαβασε την τελευταια παραγραφο απ το προηγουμενο ποστ μου.Στο βαφλας vs Σπανουλης, μιας και εχουν αγωνιστει και οι 2 και στις 2 διοργανωσεις ο Σπανουλης αποδειχθηκε οτι ηταν καλυτερος και στις 2. Μπορεις να μου το εξηγησεις αυτο? Απο που προκυπτει οτι ο Σπανουλης ηταν σαν 2αρι καλυτερος απο τον ουειφερ στο ΝΒΑ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.