KaizerSoze Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Ο Ουειφερ στο ΝΒΑ ειναι αρκετα καλυτερος και απο τον Σπανουλη και απο τον Νικολας. Αντιμετωπιζει ομως σοβαρα προβληματα προσαρμογης. Ναι πως... Ο Σπανουλης σε ενα χρονο στο ΝΒΑ ειχε 31 ματς, 8,8 λεπτα ΜΟ και εβαζε 2,7π Ο Ουειφερ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ(γιατι καποιοι νομιζαν οτι επαιξε ενα χρονο ΝΒΑ) ειχε -Το 2005 στους Λεικερς με 16 ματς, 4,6 λεπτα και 1,3 ποντους. ΔΗΛΑΔΗ την ρουκι χρονια τους ο Σπανουλης ηταν καλυτερος -Το 2006 εχει παιξει ΕΝΑ ματς με τους Κλιπερς και ηταν αποντος -Το 2007 παιζει 21 ματς στους Ναγκετς και με 4,3 λεπτα ανα ματς σκοραρει 1,3 ποντους Στη συνεχεια παει για 8 ματς στο Χιουστον οπου σε 8 λεπτα σκοραρει 2,4 ποντους!! Δηλαδη ρε φιλε ο τυπος στο τελος της 3ης του χρονιας πλησιαζει και ουτε καν φτανει την ρουκι χρονια του Σπανουλη! Μονο την 4η του χρονια παιζει καποιο ρολο στους Ροκετς Ε πως σκατα τον βγαζεις πολυ καλυτερο του Σπανουλη να πουμε τωρα?? Αντε γιατι ειναι η 3η φορα που πας να περασεις την αποψη σου σαν γεγονος χωρις να την στηριξεις σε κανενα επιχειρημα και χωρις καμια αιτιολογια... ΥΓ. Ειναι ή δεν ειναι γραφικο οτι τον θαβεις και με το που σου 'τον πειραζει' καποιος Παναθηναικος κανεις κωλοτουμπα?:-(
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μιdi ο κελατι εφυγε και απο τους Λεικερς και υπεγραψε στην Ισπανια σε καποια ομαδα νομιζω. Ο Ουειφερ στο ΝΒΑ ειναι αρκετα καλυτερος και απο τον Σπανουλη και απο τον Νικολας. Αντιμετωπιζει ομως σοβαρα προβληματα προσαρμογης. Και ο Krokodilos στο quote λεει οτι στο 2 οι δυο ομαδες ειναι ισοδυναμες φετος. Στειλτου ενα prive να τα βρειτε και να συζητησετε για την προσαρμογη του απροσαρμοστου παιχτη στα συστηματα του απροσαρμοστου προπονητη, ωστε να το πιστεψετε μαζι στο τελος οτι εχετε ισοδυναμα 2 με του ΠΑΟ. Ο Ουειφερ και στα πανω του να ηταν (ποτε ηταν στην καριερα του στα πανω του?), δεν θα συνιστουσε πιο απειλητικο παιχτη ουτε απτον Σπανουλη, ουτε απτον Ντρου. Και μιλαω για επιθεση, για να μην αρχισω τα περι αμυντικης τρυπας ε, γιατι δε πολυσυμφερει... Στα υπολοιπα περι Σπανουλη με προλαβε ο Kaizer. Αλλα θα συμπληρωσω ρωτοντας, πως εβγαλες το συμπερασμα οτι ο Ουειφερ ειναι καλυτερος στο ΝΒΑ απτον Νικολας? ΥΓ. Ποιος νοιαζεται για το αν ο Ουειφερ εχει προβληματα προσαρμογης η οχι? Η αγωνιστικη του ανυπαρξια φτανει για να τον κρινεις αν χρησιμευει η υπαρξη του στην ομαδα. ΥΓ 2. Ακομα κι αν δεχθω την περιπτωση δυσκολιας προσαρμογης/κακης ψυχολογιας, αυτο αποδεικνυει οτι ο καλοπληρωμενος Ουειφερ ειναι πολυ κατωτερος αθλητης των προσδοκιων σας. Γιατι και ο Ντρου περυσι δεν ξεκινησε καλα, αλλα οταν πηρε μπρος εκλεισε, κλεινει (και δυστυχως για εσας) θα κλεινει σπιτια. Και τουλαχιστον οσο δεν εσκιζε επιθετικα εδειχνε πρωτοφανη διαθεση στην αμυνα, και αποτελουσε ακομα και ως φαντασμα του εαυτου του ΠΟΛΥ χρησιμο εργαλειο. Τον βαφλα δε τον βλεπω να εχει διαθεση για οτιδηποτε
Chris_85 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Ναι πως...Ο Σπανουλης σε ενα χρονο στο ΝΒΑ ειχε 31 ματς, 8,8 λεπτα ΜΟ και εβαζε 2,7π Ο Ουειφερ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ(γιατι καποιοι νομιζαν οτι επαιξε ενα χρονο ΝΒΑ) ειχε -Το 2005 στους Λεικερς με 16 ματς, 4,6 λεπτα και 1,3 ποντους. ΔΗΛΑΔΗ την ρουκι χρονια τους ο Σπανουλης ηταν καλυτερος -Το 2006 εχει παιξει ΕΝΑ ματς με τους Κλιπερς και ηταν αποντος -Το 2007 παιζει 21 ματς στους Ναγκετς και με 4,3 λεπτα ανα ματς σκοραρει 1,3 ποντους Στη συνεχεια παει για 8 ματς στο Χιουστον οπου σε 8 λεπτα σκοραρει 2,4 ποντους!! Δηλαδη ρε φιλε ο τυπος στο τελος της 3ης του χρονιας πλησιαζει και ουτε καν φτανει την ρουκι χρονια του Σπανουλη! Μονο την 4η του χρονια παιζει καποιο ρολο στους Ροκετς Ε πως σκατα τον βγαζεις πολυ καλυτερο του Σπανουλη να πουμε τωρα?? Αντε γιατι ειναι η 3η φορα που πας να περασεις την αποψη σου σαν γεγονος χωρις να την στηριξεις σε κανενα επιχειρημα και χωρις καμια αιτιολογια... ΥΓ. Ειναι ή δεν ειναι γραφικο οτι τον θαβεις και με το που σου 'τον πειραζει' καποιος Παναθηναικος κανεις κωλοτουμπα?:-( Eιναι οντως γραφικο να προσπαθω να σου εξηγησω γιατι ...δεν. Αλλα σημερα εχω κεφια οποτε.. Θυμισε μου σε ποια ηλικια πηγε ο Σπανουλης στο ΝΒΑ στη ρουκυ του χρονια και σε τι ηλικια ηταν ο Ουειφερ ρουκι..MΗΠΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 20 και ο αλλος ΣΤΑ 25?? Μολις σου απεδειξα τι αξιας ειναι τα επιχειρηματα που χρησιμοποιεις..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Θυμισε μου σε ποια ηλικια πηγε ο Σπανουλης στο ΝΒΑ στη ρουκυ του χρονια και σε τι ηλικια ηταν ο Ουειφερ ρουκι..MΗΠΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 20 και ο αλλος ΣΤΑ 25?? Ωραια επειδη βλεπω μια εντονη προσπαθεια να μας αποδειξεις οτι ο Ουειφερ ειναι καλυτερος στο ΝΒΑ απο Νικολας (απορω πως βγηκε το συμπερασμα αυτο παντως) και Σπανουλη, εγω θα σου πω το εξης. Ο Ουειφερ δεν ειναι απλα καλυτερος απο Σπανουλη και Νικολας στο ΝΒΑ. Ειναι διαστημικα καλυτερος στο ΝΒΑ και απτους 2 μαζι. Και? Παρακατω? Που θες να καταληξεις? ΑΑΑΑΑΑΑ! Μηπως θες να μας προτεινεις καμια ανταλλαγη Νικολας/Σπανουλη με (του καλυτερου στο ΝΒΑ) Ουειφερ ? Ευχαριστουμε δε θα παρουμε. Και για να το παω ενα βημα παραπερα και να μη σε ταλαιπωρω...Γιατι δεν μας λες και για τον Κλειζα οτι ειναι πχ καλυτερος στο ΝΒΑ απο τον Φωτση? Μηπως επειδη δε το εχεις αναγκη? Ενω για τον Ουειφερ ψαχνεις απεγνωσμενα να πεις κατι να κρεμαστεις εστω, και δε βρισκεις? Λεω εγω τωρα...
Chris_85 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Και ο Krokodilos στο quote λεει οτι στο 2 οι δυο ομαδες ειναι ισοδυναμες φετος. Στειλτου ενα prive να τα βρειτε και να συζητησετε για την προσαρμογη του απροσαρμοστου παιχτη στα συστηματα του απροσαρμοστου προπονητη, ωστε να το πιστεψετε μαζι στο τελος οτι εχετε ισοδυναμα 2 με του ΠΑΟ. Ο Ουειφερ και στα πανω του να ηταν (ποτε ηταν στην καριερα του στα πανω του?), δεν θα συνιστουσε πιο απειλητικο παιχτη ουτε απτον Σπανουλη, ουτε απτον Ντρου. Και μιλαω για επιθεση, για να μην αρχισω τα περι αμυντικης τρυπας ε, γιατι δε πολυσυμφερει... Εσυ πως το λες αυτο? Εχεις καποιο δεδομενο? Η δικη μου αποψη ειναι βασισμενη οτι ο Ουειφερ εχει πολυ μεγαλυτερο επιθετικο ταλεντο απο τους παικτες που αναφερεις, ειναι πιο γρηγορος απ τον Σπανουλη -για τον Νικολας δεν υπαρχει καν συγκριση- πιο καλος σουτερ με διαφορα απο τον Σπανουλη, πιο εκρηκτικος, πιο δυνατος...Εσυ πιστευεις δηλαδη πως μια ομαδα του ΝΒΑ θα διαλεγε τον Σπανουλη ή τον Νικολας αν μπορουσε να ειχε με τα ιδια λεφτα τον Ουειφερ? Πλανασαι. Στα υπολοιπα περι Σπανουλη με προλαβε ο Kaizer. Αφου συμφωνεις τοτε εκτιθεσαι και σε καλυπτει η απαντηση μου. Αλλα θα συμπληρωσω ρωτοντας, πως εβγαλες το συμπερασμα οτι ο Ουειφερ ειναι καλυτερος στο ΝΒΑ απτον Νικολας? Πολυ πιο γρηγορος, πολυ πιο αλτικος, πιο διεισδυτικος, απειρα πιο δυνατος, το ιδιο καλο σουτ. ΥΓ. Ποιος νοιαζεται για το αν ο Ουειφερ εχει προβληματα προσαρμογης η οχι? Η αγωνιστικη του ανυπαρξια φτανει για να τον κρινεις αν χρησιμευει η υπαρξη του στην ομαδα. Φυσικα και δεν υπαρχει λογος υπαρξης του Ουειφερ στην ομαδα, απο τη στιγμη που χρειαζεται πολυ χρονο να προσαρμοστει και η ομαδα, κανοντας πρωταθλητισμο, δεν διαθετει αυτο το χρονο. Αυτο ομως δεν αναιρει τα παραπανω.ΥΓ 2. Ακομα κι αν δεχθω την περιπτωση δυσκολιας προσαρμογης/κακης ψυχολογιας, αυτο αποδεικνυει οτι ο καλοπληρωμενος Ουειφερ ειναι πολυ κατωτερος αθλητης των προσδοκιων σας. Γιατι και ο Ντρου περυσι δεν ξεκινησε καλα, αλλα οταν πηρε μπρος εκλεισε, κλεινει (και δυστυχως για εσας) θα κλεινει σπιτια. Και τουλαχιστον οσο δεν εσκιζε επιθετικα εδειχνε πρωτοφανη διαθεση στην αμυνα, και αποτελουσε ακομα και ως φαντασμα του εαυτου του ΠΟΛΥ χρησιμο εργαλειο.Τον βαφλα δε τον βλεπω να εχει διαθεση για οτιδηποτε fail. Γιατι εγω προσπαθω να ενταξω τον Ουειφερ σε μια ομαδα οπου ο προπονητης της αποφασισε ν αλλαξει τη φιλοσοφια που ειχε τα τελευταια 15 χρονια, εν μια νυκτι. Εχει τεραστια διαφορα. Εξαλλου ο Ντρου επαιζε στην Ευρωπη αρκετα χρονια, οποτε ηξερε πανω κατω τη φιλοσοφια και πως να βοηθησει. Μη συγκρινεις τις περιπτωσεις, η προσαρμογη ηταν απειρως πιο ευκολη για τον Νικολας. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:39 ---------- Ωραια επειδη βλεπω μια εντονη προσπαθεια να μας αποδειξεις οτι ο Ουειφερ ειναι καλυτερος στο ΝΒΑ απο Νικολας (απορω πως βγηκε το συμπερασμα αυτο παντως) και Σπανουλη, εγω θα σου πω το εξης.Ο Ουειφερ δεν ειναι απλα καλυτερος απο Σπανουλη και Νικολας στο ΝΒΑ. Ειναι διαστημικα καλυτερος στο ΝΒΑ και απτους 2 μαζι. Και? Παρακατω? Που θες να καταληξεις? Και για να το παω ενα βημα παραπερα και να μη σε ταλαιπωρω...Γιατι δεν μας λες και για τον Κλειζα οτι ειναι πχ καλυτερος στο ΝΒΑ απο τον Φωτση? Μηπως επειδη δε το εχεις αναγκη? Ενω για τον Ουειφερ ψαχνεις απεγνωσμενα να πεις κατι και δε βρισκεις? Λεω εγω τωρα... Τετοια κομπλεξ μην ψαχνεις να τα βρεις σε μενα, ψαξτα αλλου... Σιωπη παντως για τη ρουκυ χρονια............Ακρα του ταφου....
johnnyestia Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Θυμισε μου σε ποια ηλικια πηγε ο Σπανουλης στο ΝΒΑ στη ρουκυ του χρονια και σε τι ηλικια ηταν ο Ουειφερ ρουκι..MΗΠΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 20 και ο αλλος ΣΤΑ 25?? Και ο Τζόρνταν πρωτοέπαιξε ΝΒΑ στα 21. Άρα με την δική σου λογική ο Ουέιφερ ήταν καλύτερος ρούκι από τον Τζόρνταν. Πονάει το μυαλό μου.
KWSN_Men Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Εσυ πιστευεις δηλαδη πως μια ομαδα του ΝΒΑ θα διαλεγε τον Σπανουλη ή τον Νικολας αν μπορουσε να ειχε με τα ιδια λεφτα τον Ουειφερ? Πλανασαι. Μια και είσαι σίγουρος, δε μας θυμίζεις το συμβόλαιο που είχε ο Σπανούλης στους Ρόκετς (και με το οποίο θα συνέχιζε στους Σπέρς) και το συμβόλαιο του Βάφλα στους Ρόκετς, με τη λήξη του οποίου δε βρήκε ομάδα στο ΝΒΑ.
Chris_85 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Και ο Τζόρνταν πρωτοέπαιξε ΝΒΑ στα 21. Άρα με την δική σου λογική ο Ουέιφερ ήταν καλύτερος ρούκι από τον Τζόρνταν. Πονάει το μυαλό μου. Ανθρωπε επειδη ειδες φως και μπηκες να πεταξεις την σποντα σου, μαθε πρωτα να διαβαζεις τι γραφω. Δεν λεω οτι ηταν καλυτερος επειδη επαιξε στα 20 ενω ο αλλος στα 25 - το ...ποιο? ξαναρωταω- οπως ..ευστοχα υπεθεσες μετα απο πολλη σκεψη και κουρασες και το μυαλουδακι σου. ΤΙ καθομαι και εξηγω... ΠΟΛΥΥΥΥΥ απλα μονο για σενα, οταν καποιος παει ρουκυ στα 19-20 του στο ΝΒΑ ειναι ''αγουρος'' σαν παικτης, δεν παιρνει χρονο συμμετοχης, μαθαινει, δε θεωρειται ετοιμος παικτης και και και....-εκτος αν ειναι στις πρωτες 15 θεσεις του ντραφτ, που παιρνουν εγγυημενο χρονο συμμετοχης. Στα 25 θεωρειται ωριμος παικτης, θα παρει παραπανω χρονο, θα εχει περισσοτερες εμπειριες και ειναι λογικο να εχει καλυτερους αριθμους. Οποτε ειναι ΑΤΟΠΟ να συγκρινεις τη ρουκυ χρονια καποιου που την κανει στα 25 με καποιον που την κανει στα 20. Γκεγκε? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:56 ---------- Μια και είσαι σίγουρος, δε μας θυμίζεις το συμβόλαιο που είχε ο Σπανούλης στους Ρόκετς (και με το οποίο θα συνέχιζε στους Σπέρς) και το συμβόλαιο του Βάφλα στους Ρόκετς, με τη λήξη του οποίου δε βρήκε ομάδα στο ΝΒΑ. Να συγκρινω δηλαδη τη χρονια 06/07 με τη φετινη οπου εχουν πεσει λογω της κρισης 30% ολα τα μπατζετ και μεχρι και ο AI δε βρισκει ομαδα...οντως πως δεν το σκεφτηκα. Απο κει και περα δε εχει νοημα η συζητηση. Την αποψη μου ειπα, οτι ειναι λαθος να θεωρουμε οτι δεν ειναι πολυ ταλαντουχος παικτης ο Ουειφερ, αλλο αν δεν μπορει να ανταποκριθει στις απαιτησεις του Ευρωπαικου μπασκετ. Θες να τον πεις βλακα που δεν μπορει? Εγω μαζι σου. Αλλα ο βλακας ειτε μας αρεσει ειτε οχι, δεν ειναι παλτο ή ασχετος με το αθλημα.
johnnyestia Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Ωραία. Τότε σύγκρινε την συμβολή μέχρι στιγμής του βάφλα με όποιον πιτσιρικά 19χρονο της Α1 θές. Για να σε δώ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Εσυ πως το λες αυτο? Εχεις καποιο δεδομενο? Η δικη μου αποψη ειναι βασισμενη οτι ο Ουειφερ εχει πολυ μεγαλυτερο επιθετικο ταλεντο απο τους παικτες που αναφερεις, ειναι πιο γρηγορος απ τον Σπανουλη -για τον Νικολας δεν υπαρχει καν συγκριση- πιο καλος σουτερ με διαφορα απο τον Σπανουλη, πιο εκρηκτικος, πιο δυνατος...Εσυ πιστευεις δηλαδη πως μια ομαδα του ΝΒΑ θα διαλεγε τον Σπανουλη ή τον Νικολας αν μπορουσε να ειχε με τα ιδια λεφτα τον Ουειφερ? Πλανασαι. Αφου συμφωνεις τοτε εκτιθεσαι και σε καλυπτει η απαντηση μου. Πολυ πιο γρηγορος, πολυ πιο αλτικος, πιο διεισδυτικος, απειρα πιο δυνατος, το ιδιο καλο σουτ. Φυσικα και δεν υπαρχει λογος υπαρξης του Ουειφερ στην ομαδα, απο τη στιγμη που χρειαζεται πολυ χρονο να προσαρμοστει και η ομαδα, κανοντας πρωταθλητισμο, δεν διαθετει αυτο το χρονο. Αυτο ομως δεν αναιρει τα παραπανω. fail. Γιατι εγω προσπαθω να ενταξω τον Ουειφερ σε μια ομαδα οπου ο προπονητης της αποφασισε ν αλλαξει τη φιλοσοφια που ειχε τα τελευταια 15 χρονια, εν μια νυκτι. Εχει τεραστια διαφορα. Εξαλλου ο Ντρου επαιζε στην Ευρωπη αρκετα χρονια, οποτε ηξερε πανω κατω τη φιλοσοφια και πως να βοηθησει. Μη συγκρινεις τις περιπτωσεις, η προσαρμογη ηταν απειρως πιο ευκολη για τον Νικολας. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:39 ---------- Τετοια κομπλεξ μην ψαχνεις να τα βρεις σε μενα, ψαξτα αλλου... Σιωπη παντως για τη ρουκυ χρονια............Ακρα του ταφου.... Στο παραπανω ποστ εχουν γραφτει epic αποψεις. Αλλα επειδη δε θελω να τις αναλυσω μια μια, σου ξανακανω τις ιδιες δυο ερωτησεις στις οποιες αν παρω απαντηση ισως κατανοησω και για ποιο λογο πρεπει να μπω σε αυτη την αντιπαραθεση και συγκριση...Οποτε διευκρινησε μου σε παρακαλω: Α. Εστω οτι ο Ουειφερ δεν ειναι απλα καλυτερος απο Σπανουλη και Νικολας στο ΝΒΑ. Ειναι διαστημικα καλυτερος στο ΝΒΑ και απτους 2 μαζι, εγω σου λεω καλυτερος κι απτο Τζορνταν. Και? Παρακατω? Που θες να καταληξεις? Οτι εχεις στο ροστερ ενα κοσμημα του παγκοσμιου μπασκετ και το χρυσοπληρωνεις με την ελπιδα να προσαρμοστει? Οκ συγχαρητηρια σε εσενα και τους Αγγελοπουλους, αλλα δεν ζηλευουμε που δεν τον εχουμε, ειλικρινα. Β. Και για ποιο λογο τετοια καψα για συγκριση Ουειφερ vs Σπανουλη/Νικολας ? Αν μας πεισεις οτι ειναι καλυτερος τι ακριβως θα καταλαβεις? Παλι 0 ποντους θα βαζει με τον ΠΑΟΚ. Και μετα παμε και στην αναλυση και τη συγκριση..Αλλα να ξερω γιατι θα το κανω ρε παιδι μου...
KWSN_Men Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Να συγκρινω δηλαδη τη χρονια 06/07 με τη φετινη οπου εχουν πεσει λογω της κρισης 30% ολα τα μπατζετ και μεχρι και ο AI δε βρισκει ομαδα...οντως πως δεν το σκεφτηκα. Απο κει και περα δε εχει νοημα η συζητηση. Την αποψη μου ειπα, οτι ειναι λαθος να θεωρουμε οτι δεν ειναι πολυ ταλαντουχος παικτης ο Ουειφερ, αλλο αν δεν μπορει να ανταποκριθει στις απαιτησεις του Ευρωπαικου μπασκετ. Θες να τον πεις βλακα που δεν μπορει? Εγω μαζι σου. Αλλα ο βλακας ειτε μας αρεσει ειτε οχι, δεν ειναι παλτο ή ασχετος με το αθλημα. Ρε νούμερα έχεις; Γράψε μας το συμβόλαιο του Σπανούλη και τα συμβόλαια του Waffer σε όλη του την καριέρα, ακόμα και πριν χτυπήσει η κρίση.
Chris_85 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Midi εχω απαντησει. Οτι ειναι epic πεστο μου παντως, χαιρομαι να μαθαινω απο ατομα που ξερουν παραπανω μπασκετ......
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Midi εχω απαντησει. Οτι ειναι epic πεστο μου παντως, χαιρομαι να μαθαινω απο ατομα που ξερουν παραπανω μπασκετ...... Παροτι δεν απαντησες, το πιο epic που διαβασα ειναι πως εχει το ιδιο καλο σουτ με τον Ντρου. Και διαφορα ακομα. Γενικα το να μου περιγραφεις εναν υπερπαιχτη (γρηγορος, διεισυδιτικος, killer απτο 3ποντο, αλτικος, απειρα δυνατος) ο οποιος ως τωρα εχει στον ΟΣΦΠ με αντιπαλους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ενα μεσο ορο ποντων 0.8, δεν μου προκαλει τιποτα αλλο περα απο μηδιαμα. Κανα μειονεκτημα εχει? Επισης ειναι epic που πιστευεις οτι ο κλαψας εχει αλλαξει φετος φιλοσοφια. Πρωτον γιατι δε τον εχεις δει με καλυτερες ομαδες αντιπαλους (και περυσι με τις ανυπαρκτες 80 ποντους+ βαζατε, με τις καλες ομως μαζευοσασταν). Δευτερον γιατι θεωρεις ακομα οτι ο Γιαννακης ως προπονητης διαθετει επιθετικη φιλοσοφια.
Chris_85 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Ρε νούμερα έχεις; Γράψε μας το συμβόλαιο του Σπανούλη και τα συμβόλαια του Waffer σε όλη του την καριέρα, ακόμα και πριν χτυπήσει η κρίση. Ναι ρε εχω, αλλα στον αλλον η/υ. Σ αυτον εχω ολα τα στατιστικα απο ολους τους παικτες του ΝΒΑ την τελευταια 20ετια μεχρι το γραμμα ''F''. Τους υπολοιπους στο Λαπτοπ. Προσπαθω να τους μαθω και απ εξω βεβαια, σαν χομπι, αλλα αυτο αργει ακομα.
johnnyestia Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Τελικά ρε συ Chris_85 θα μου πεις πόσο καλύτερα νούμερα έχει ο 24χρονος ώριμος Βάφλας από έναν 19χρονο πιτσιρίκο που πρωτοπαίζει στην Α1?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.