Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ο Ουειφερ δεν εχει προσαρμοστει

ΠΩΣ ομως θα το κανει οταν ο προπονηταρας μας ΔΕ του δινει χρονο???

ποσο επαιξε σημερα?ελαχιστα

Εμεις ειχαμε 0/14 3ποντα..δεν εμπαινε τιποτα μεσα, ενω εμπαιναν του παοκ κι αυτο τους βοηθησε να παρουν κεφαλι στο σκορ

Μετα ομως η ομαδα ανεβηκε, πιεσε, επαιξε καλυτερη άμυνα και ισορρόπησε

Πολυ καλη εμφανιση Παπαλουκα που εδωσε φοβερες ασιστ

στους θετικους επισης Κλειζα, Τεοντοσιτς, Μπουρουσης που οταν η μπαλα εκαιγε, πηραν την ομαδα πανω τους

Άφησέ το ήσυχο το μπασκετάκι, να χαρείς...

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ο Ουειφερ δεν εχει προσαρμοστει

ΠΩΣ ομως θα το κανει οταν ο προπονηταρας μας ΔΕ του δινει χρονο???

ποσο επαιξε σημερα?ελαχιστα

Εμεις ειχαμε 0/14 3ποντα..δεν εμπαινε τιποτα μεσα, ενω εμπαιναν του παοκ κι αυτο τους βοηθησε να παρουν κεφαλι στο σκορ

Μετα ομως η ομαδα ανεβηκε, πιεσε, επαιξε καλυτερη άμυνα και ισορρόπησε

Πολυ καλη εμφανιση Παπαλουκα που εδωσε φοβερες ασιστ

στους θετικους επισης Κλειζα, Τεοντοσιτς, Μπουρουσης που οταν η μπαλα εκαιγε, πηραν την ομαδα πανω τους

Ο Ουειφερ ουτε τις πετσετες στον παγκο δε θα πρεπε να φερνει. Πηρε τις ευκαιριες του, χειμωνιασε κ ακομα περιμενουμε να παιξει εστω ενα δεκαλεπτο χωρις να ειναι βαρος στην ομαδα. Εχουν βεβαια ευθυνες και αυτοι που ρισκαραν φερνοντας εναν παικτη με καμια γνωση του ευρωπαικου μπασκετ, αλλα απο ενα σημειο και μετα εχει και ο ιδιος ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ευθυνες.

Δημοσ.
Μπορουμε να δουμε καπου τους χρονους συμμετοχης του στα ως τωρα ματς;;

Αυτός ο παίκτης δεν πρόκειται να κάνει τίποτα, ακόμα κι αν στα επόμενα παιχνίδια αρχίσει να παίζει 30λεπτα.

Το υπογράφω εγώ.

Δημοσ.

Χειροτερος απο οτι ειναι τωρα δε μπορει να γινει..οποτε ελπιζουμε σε βελτιωση

αλλα το ξαναγραφω, μ αυτον τον προπονητη, δε παμε πουθενα

εδω ηρθε ο Παργκο και τον εθαψε, στον Ουειφερ θα κολλησει?

Δημοσ.

Mαργαριτσ ο ανθρωπος κουτουλαει στα συστηματα, τι να κανει ο Γιαννακης να του ανοιξει το κεφαλι και να του τα βαλει μεσα με το ζορι?

Δημοσ.

Οπως ελεγα το καλοκαιρι (βεβαια υπηρχαν οι προφητες που ξεραν τα παντα ολα απο τον Αυγουστο), οταν φερνεις Αμερικανακια στον ΟΣΦΠ και εχοντας στην ομαδα προπονητη απροσαρμοστο που η φιλοσοφια του ΔΕΝ ταιριαζει με τη φιλοσοφια των Αμερικανων, αφηνεις παντα ενδεχομενα να μη σου βγει ο παιχτης. Τοτε ακουγα για τα εκπληκτικα ποσοστα στα τριποντα, για το οτι ειναι killer τυπου Ντρου Νικολας + εχει πολυ καλυτερα αθλητικα προσοντα και ετσι θα τον δουμε να κανει ταρζανιες, καρφωματα κλπ.

12-8-09 γραφοντουσαν οι δικες μου αποψεις και οι αποψεις των υπολοιπων εδω, συμπεριλαμβανομενων Παναθηναικων (πλακα εχει): http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2852102&highlight=%CE%9F%CF%85%CE%B5%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81#post2852102

Ειναι απλα τα πραγματα:

Οταν φερνεις Αμερικανακι, κρατας μια πισινη. Η πισινη αυτη ειναι ενα 2ρακι στην ομαδα, που σε περιπτωση που ο παιχτης βγει ΝΤΕΛΚ να μπορεις να αντεξεις και χωρις αυτον στο υψηλο επιπεδο στο οποιο υποτιθεται οτι εχεις βλεψεις ως ΟΣΦΠ. Εν προκειμενω η πισινη θα ηταν ο Γκριρ, που παρα τις ΜΕΓΑΛΕΣ αδυναμιες, δεν επρεπε να φυγει. Εξαλλου οσα χαρακτηριστικα κι αν του λειπανε, διεθετε ενα το οποιο δεν διαθετει αλλος στην ομαδα. Κι αυτο ειναι το 3ποντο. Και ηταν παιχτης που μπορουσε να παρει την ομαδα απτο χερακι (αλλα και το αντιθετο). Για να διωχνεις Γκριρ σημαινει οτι φερνεις δεδομενα καλυτερο. Και ο Ουειφερ ηταν δεδομενα αμφιβολου αξιας.

Και κατι ακομα, ως κουιζ:

Που πηγε ο Κελατι, τον οποιο διωαξτε νυχτα για να φερετε τον Ουειφερ?

Απαντηση (διαβαστε αναποδα): srekaL A.L.

ΥΓ. Αυτος ο Ζοτς εχει βρει τροπο να προπονει και τραυματιες μου φαινεται. Μου επιστρεφει Μπατιστ και Τσαρτσα μετα απο 1,5μηνα σε αγωνιστικους χωρους με 5 μερες προπονησεις και μου βαζουν 15 (1ος σκορερ αγωνα) +7 ποντους? Και επειδη δεν ειδα το ματς, δεν ξερω τι αλλου ειδους δουλειες κανανε, πλην του σκοραρισματος, αλλα ειμαι σχεδον βεβαιος για αμυνες, ριμπαουντ κλπ...

ΥΓ2. Χαζευοντας το παραπανω link που εδωσα, διαβασα στις επομενες σελιδες αναμεσα σε πολλα και αυτο:

Θεση-2:

Σπανουλης' date=' Νικολας

Ουειφερ, Χαλπεριν

Ιδια δυναμικοτητα λεω εγω. Ισως ο Σπανουλης λογω της φοβερης διεισδυτικοτητας του να δινει στον ΠΑΟ ενα πλεονεκτημα, ενα μεγαλο πλεονεκτημα πιθανοτατα σε συνδιασμο με τα αριστα πικ εν ρολ με τον Μπατιστ κυριως.

[/quote']

Οιμε.

Δημοσ.

Τον Ουειφερ νοιμζετε οτι τον πηρατε σαν ρουκι?

Γιατι οποιος νομιζει οτι ειναι ρουκι και εγραψε μια χρονια 9,5π ΜΟ και μετα ηρθε εδω μαλλον θα παρει μια δυσαρεστη εκπληξη

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:13 ----------

ΥΓ. Αυτος ο Ζοτς εχει βρει τροπο να προπονει και τραυματιες μου φαινεται. Μου επιστρεφει Μπατιστ και Τσαρτσα μετα απο 1,5μηνα σε αγωνιστικους χωρους με 5 μερες προπονησεις και μου βαζουν 15 (1ος σκορερ αγωνα) +7 ποντους? Και επειδη δεν ειδα το ματς, δεν ξερω τι αλλου ειδους δουλειες κανανε, πλην του σκοραρισματος, αλλα ειμαι σχεδον βεβαιος για αμυνες, ριμπαουντ κλπ...

Εμενα μου εκανε εντυπωσει ο Μπατιστ ο οποιος δεν εχει παριε κιλα παροτι ειναι τοσο καιρο εξω και μαλιστα εκει που αλλαζε μετραγα μουσκλια. Πρεπει να ειναι πολυ σωστος επαγγελματιας και προσεκτικος στις υποχρεωσεις του

Κατα τα αλλα εμεινα ικανοποιημενος και απο τους 2 απο τις κινησεις που ειχαν(το σουτ απο τα 4μ και απο το πλαινο fade away του Μαικ και τα ντραιβ και οι πασες του Κωστα) αλλα ηταν ολοφανερο οτι δεν ειναι ακομα ετοιμοι(ο Μαικ δεν τελειωσε με δυναμη ή καρφωμα 2 προσπαθειες και ο Κωστας δεν τρεξε)

Δημοσ.

Για να πουμε κατι και για Ολυμπιακο.. :P

Το 2010 θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα, αφού όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ μένει εκτός για 6 εβδομάδες

Εκτος και ο Ντουντου οπως ειπε καποιος νωριτερα

Δημοσ.

Μιdi ο κελατι εφυγε και απο τους Λεικερς και υπεγραψε στην Ισπανια σε καποια ομαδα νομιζω.

Ο Ουειφερ στο ΝΒΑ ειναι αρκετα καλυτερος και απο τον Σπανουλη και απο τον Νικολας. Αντιμετωπιζει ομως σοβαρα προβληματα προσαρμογης.

Δημοσ.
Για να πουμε κατι και για Ολυμπιακο.. :P

Το 2010 θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα, αφού όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ μένει εκτός για 6 εβδομάδες

Εκτος και ο Ντουντου οπως ειπε καποιος νωριτερα

Stην παμεσα βαλενθια εχει παει ο κελατι κ ηταν τραγικος το σαββατο,

Καλα ετσι οπως ειναι ο ντουντου φετος δεν ειναι απωλεια αλλα μεγαλη απωλεια ειναι ο λεντεσμα.Τωρα ανασταλτικα ποιος?Ο ιεροκλης δεν μπορει το παληκαρι.Παντως κ ο ζικο προς το παρων δεν εχει δειξει απολυτως τιποτα.κ στο κοουτασρισμα αλλα κ γενικα στο στησιμο της ομαδος.

Δημοσ.

Ξεχασα να πως και για τον Αβρααμ Παπαδοπουλο οτι ειναι εκτος με θλαση στους προσαγωγους.. Ανασταλτικα εχουμε μεγαλες πιθανοντητες να παιξουμε εγω και εσυ παρα να βρει επαγγελματια παιχτη να βαλει :P Τι να δειξει ο Ζικο και ο καθε Ζικο οταν αλλαζει ενδεκαδα σε καθε αγωνα λογω τραυματισμων? Σε καθε ματς εχει και απο 5-6 απουσιες..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...