Erwdios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Α. Δεν με πειραξε καθολου ειπε σαπιοκοιλια τον προεδρα, αλλα οτι ο ιδιος καποτε μας εκραζε επειδη χαρακτηριζαμε τον Σοφο για την εξωτερικη του εμφανιση. Σε αυτο σταθηκα και οχι στην εμφανιση του Πατερα. Αν ειχες διαβασει το ποστ μου εγραψα οτι δεν με ενδιαφερει καθολου η εμφανιση του. Θα το εξηγήσω τελευταία φορά και παρακαλώ να το τελειώσουμε εδώ. Τα ουγκ, ουγκ, ουγκ, λόγω χρώματος, δεν μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι με το χοντρός και το σαπιοκοιλιάς. Είναι η ίδια περίπτωση, για την οποία εκνευρίστηκε ο Σισέ, όταν του πετούσαν μπανάνες στο Βόλο. Όπως και να' χει, αυτή είναι η προσωπική μου αντίληψη και όσοι έχετε διαφορετική, μπορούμε να μεταφερθούμε σε κάποιο υπάρχον thread με θέμα τον ρατσισμό. & - PS Να δω βέβαια μέχρι πότε θα συνεχίζουμε να γράφουμε τις ίδιες μλκίες. Μέχρι να τα κλειδώσουμε όλα ή να ξηλωθούμε απαξάπαντος όλοι. Η ειρωνία πάει σύννεφο και βρέχει trolling.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Θα το εξηγήσω τελευταία φορά και παρακαλώ να το τελειώσουμε εδώ. Τα ουγκ, ουγκ, ουγκ, λόγω χρώματος, δεν μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι με το χοντρός και το σαπιοκοιλιάς. Είναι η ίδια περίπτωση, για την οποία εκνευρίστηκε ο Σισέ, όταν του πετούσαν μπανάνες στο Βόλο. Όπως και να' χει, αυτή είναι η προσωπική μου αντίληψη και όσοι έχετε διαφορετική, μπορούμε να μεταφερθούμε σε κάποιο υπάρχον thread με θέμα τον ρατσισμό. & - Τα ειπαμε και τοτε μην επανερχεσαι στα ιδια. Εξαλλου δεν ανεφερα καν το nick σου, για να αποφευχθει αυτο ακριβως που κανεις τωρα. Οκ αντεληφθην, σε ενοχλει ο ρατσισμος για το χρωμα, αλλα δεν εχεις προβλημα να κανεις ρατσιστικα σχολια για το βαρος. Μη το συνεχισουμε ως θεμα ομως, διοτι μπαζει απο ολες τις παντες και δεν σωζεται. Εξαλλου αλλος αναφερθηκε σε αυτο το ζητημα, κανοντας ατυχεστατη συγκριση με την περιτπωση του Νικοπολιδη... PS Να δω βέβαια μέχρι πότε θα συνεχίζουμε να γράφουμε τις ίδιες μλκίες. Μέχρι να τα κλειδώσουμε όλα ή να ξηλωθούμε απαξάπαντος όλοι. Η ειρωνία πάει σύννεφο και βρέχει trolling. Τουλαχιστον χρησιμοποιησες 1ο πληθυντικο και οχι 2ο. Επισης στη συγκεκριμενη περιπτωση μονο trolling δεν εκανα εγω, αντιθετως εκατσα και απαντησα σε αυτην που trollare με τα περι ρατσισμου προς το Νικοπολιδη, επειδη τον αποκαλεσα με την επαγγελματικη του ιδιοτητα
Erwdios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Τουλαχιστον χρησιμοποιησες 1ο πληθυντικο και οχι 2ο. Επισης στη συγκεκριμενη περιπτωση μονο trolling δεν εκανα εγω, αντιθετως εκατσα και απαντησα σε αυτην που trollare με τα περι ρατσισμου προς το Νικοπολιδη, επειδη τον αποκαλεσα με την επαγγελματικη του ιδιοτητα Εγώ προσωπικά δεν ενοχλούμαι με τον όρο κηπουρός και ο όρος trolling δεν πάει σ' εσένα και σίγουρα όχι στο συγκεκριμένο post, αλλά σε όλους μας. Όλοι κατά καιρούς trollάρουμε, το θέμα είναι ποιος το κάνει πρώτος? Και στην τελική ποιος είναι μεγαλύτερο troll, αυτός που trollάρει ή αυτός που απαντάει στο troll οεο? PS Το ίδιο ρατσιστές είστε και όσοι λέτε τους μη έχοντες μαλλιά, καραφλούς. Αν θέλετε να βρείτε κάτι για να την πείτε στον άλλο, ψάξτε αλλού, το συγκεκριμένο θέμα εξαντλήθηκε και δεν επανακυκλοφορεί. I rest my case και end of story.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Εγώ προσωπικά δεν ενοχλούμαι με τον όρο κηπουρός και ο όρος trolling δεν πάει σ' εσένα και σίγουρα όχι στο συγκεκριμένο post, αλλά σε όλους μας. Όλοι κατά καιρούς trollάρουμε, το θέμα είναι ποιος το κάνει πρώτος? Και στην τελική ποιος είναι μεγαλύτερο troll, αυτός που trollάρει ή αυτός που απαντάει στο troll οεο? Συγνωμη που με quotare παραφραζοντας τα λεγομενα μου και μπηκα στη διαδικασια να διευκρινησω τα αυτονοητα, χωρις να τρολαρω. Αρα, η ρατσιστης θα εβγαινα κατα των κηπουρων (αν δεν απαντουσα), η troll (επειδη απαντησα). Καλη φαση PS Το ίδιο ρατσιστές είστε και όσοι λέτε τους μη έχοντες μαλλιά, καραφλούς. Αν θέλετε να βρείτε κάτι για να την πείτε στον άλλο, ψάξτε αλλού, το συγκεκριμένο θέμα εξαντλήθηκε και δεν επανακυκλοφορεί. I rest my case και end of story. Αυτο το θεμα/αποψη ειπαμε οτι μπαζει απο παντου, οποτε δε το συνεχιζω.
Erwdios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Συγνωμη που με quotare παραφραζοντας τα λεγομενα μου και μπηκα στη διαδικασια να διευκρινησω τα αυτονοητα, χωρις να τρολαρω. Αρα, η ρατσιστης θα εβγαινα κατα των κηπουρων (αν δεν απαντουσα), η troll (επειδη απαντησα). Καλη φαση Ε, ναι, από τη στιγμή που μπαίνεις στη διαδικασία να απαντήσεις, lose-lose είναι η κατάσταση. Το ίδιο κατά καιρούς για όλους μας που πράττουμε τα ίδια. Σταμάτα να τα παίρνεις όλα προσωπικά, δεν γυρίζει ο ήλιος γύρω από εσένα. Τον πρώτο πληθυντικό τον χρησιμοποιώ, γιατί ότι κάνεις εσύ, το κάνουμε κατά καιρούς όλοι, ανάλογα με το μούντ.
johnnyestia Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Άλλο χοντρός και άλλο μπουχέσας και σαπιοκοιλιάς. Άλλο μαύρος και άλλο πίθηκος. Απλά πράγματα είναι. Αν και κατά καιρούς κάπου θα την έχω χέσει την φωλιά μου λέγοντας την χοντράδα μου, αυτό που θέλω τώρα να πω είναι πως προτιμώ 1000 φορές να τρώγομαι με τον afentiko7 και τον SPSS07 για καθαρά οπαδικά θέματα με διαιτητές, 3αρο4άρες και 7άρες και χάρτινες κούπες, παρά αυτό το πράγμα που γίνεται τώρα.
Erwdios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Αν και κατά καιρούς κάπου θα την έχω χέσει την φωλιά μου λέγοντας την χοντράδα μου, αυτό που θέλω τώρα να πω είναι πως προτιμώ 1000 φορές να τρώγομαι με τον afentiko7 και τον SPSS07 για καθαρά οπαδικά θέματα με διαιτητές, 3αρο4άρες και 7άρες και χάρτινες κούπες, παρά αυτό το πράγμα που γίνεται τώρα. :lol: Ρισπέκτ. Τουλάχιστον ειλικρινέστατος.
Chris_85 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Διωξτε τον Ουειφερ το παλικαρι εμφανιζεται σε καθε ματς χειροτερος. Απο κει και περα, συγχαρητηρια στον ''μπασκετικο'' λαο του Παοκ.
margaritagr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 0/13 τριποντα αμα δε σ εθελει δε μπορεις να κανεις τιποτα (κι αν εχεις Γιαννακη στον παγκο)
KWSN_Men Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 0/13 τριποντααμα δε σ εθελει δε μπορεις να κανεις τιποτα (κι αν εχεις Γιαννακη στον παγκο) Τι να σε θέλει; ΟΛΑ κακές επιλογές ήταν.
Chris_85 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Πως να μην ειναι κακες επιλογες οταν στην επιθεση τα 3/5 της ομαδας χαζευουν τα τσονια. Το απαραδεκτο ομως ειναι η αμυνα. Φαινοταν οτι ειχαν διαβασει τον Γκρεγκορι και απο κει και περα σαν να μην ειχαν ιδεα για τους υπολοιπους. Παντως 6 ποντους ο Καλλες ουτε στα ονειρα του δεν εβαζε στα εφηβικα σε μας.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δεν ειδα το ματς ομως ακουσα πως εξελιχθηκε. Επειδη ομως δεν εχω γνωμη, η διαιτησια πως ηταν σημερα στη 3η περιοδο κυριως? Γιατι ακουσα καποια σχολια, αλλα δεν μπορω να πω οτι εμπιστευομαι πληρως αυτους που τα ειπαν. Ποιος ειχε 0/13 τριποντα? Ουειφερ 0 ποντους με αντιπαλο τον ΠΑΟΚ? Μηδεν?
Chris_85 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Πηραμε καποια σφυριγματα που ηταν στην ευχερεια των διαιτητων να τα σφυριξουν η οχι. Που παιρνει συνηθως καθε μεγαλη ομαδα, αλλα που εκοψαν και σ ενα βαθμο τη δυναμικη του Παοκ στην 3η περιοδο. Απο κει και περα θυμαμαι μια φαση που ο Κλειζα εφαγε αγκωνια και σωριαστηκε στο παρκε και του σφυριξαν και φαουλ Παντως καλυτερα να χαναμε γιατι ουτως η αλλως δεν παμε πουθενα με τετοια αμυνα. Ας διωξουν τον Ουειφερ επιτελους, 1000 φορες να ερθει πισω ο Γκριρ. Μαρκοπουλος-Γιαννακης σημειωσατε 1 Y.Γ. Αν ξαναακουσω αυτον τον papara σπικερ της Ερτ να ξαναλεει για τον Τσαρτσαρη για 100000 φορα, πως επρεπε να παει στην Ισλανδια για να τον ανακαλυψουν, θα κανω φονο..
margaritagr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 ο Ουειφερ δεν εχει προσαρμοστει ΠΩΣ ομως θα το κανει οταν ο προπονηταρας μας ΔΕ του δινει χρονο??? ποσο επαιξε σημερα?ελαχιστα Εμεις ειχαμε 0/14 3ποντα..δεν εμπαινε τιποτα μεσα, ενω εμπαιναν του παοκ κι αυτο τους βοηθησε να παρουν κεφαλι στο σκορ Μετα ομως η ομαδα ανεβηκε, πιεσε, επαιξε καλυτερη άμυνα και ισορρόπησε Πολυ καλη εμφανιση Παπαλουκα που εδωσε φοβερες ασιστ στους θετικους επισης Κλειζα, Τεοντοσιτς, Μπουρουσης που οταν η μπαλα εκαιγε, πηραν την ομαδα πανω τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.