Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δε διαφωνω οτι ειναι λαθος παραδειγμα. Αλλα για τη λογικη του afentiko7 μια χαρα παραδειγμα ειναι.

"Αποκλειστηκατε απο την Ατλετικο που μετα εχασε 4 ματς σερι αρα ειστε αχρηστοι, ανυπαρκτοι κλπ". Ε του αντιπαρεθεσα παραδειγμα ιδιας λογικης, δεν εχει νοημα να περασω σε αλλου ειδους επιχειρηματα, καθως η επομενη απαντηση που θα παρω, υποψιαζομαι οτι θα ειναι για την παραγκα του Πατερα στην Σουπερλιγκα...

Ε εντάξει, και τώρα η Ατλέτικο είναι σε μαύρα χάλια, αλλά πήρε Χ με την Τσέλσι. Αλλά βέβαια δεν παύει να είναι ομαδάρα. Και απολύτως φυσιολογικό να αποκλείσει μια κατώτερη ομάδα... (Όχι οτι ο ΟΣΦΠ θα είχε περισσότερες πιθανότητες).

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ε εντάξει, και τώρα η Ατλέτικο είναι σε μαύρα χάλια, αλλά πήρε Χ με την Τσέλσι. Αλλά βέβαια δεν παύει να είναι ομαδάρα. Και απολύτως φυσιολογικό να αποκλείσει μια κατώτερη ομάδα... (Όχι οτι ο ΟΣΦΠ θα είχε περισσότερες πιθανότητες).

ε ενταξει εδω πριν λιγες σελιδες μου λεγανε για καλη ομαδα την Στανταρ Λιεγης, με πανακριβους παιχτες κλπ επειδη εχει εναν Μποκανι και εναν Γιοβανοβιτς.

Και προσπαθουν τωρα να μου απαξιωσουν και να μου πουν ομαδουλα την Ατλετικο του Αγκουερο, του Φορλαν, του Μαξι Ροντριγκεζ κλπ.

Δημοσ.
ε ενταξει εδω πριν λιγες σελιδες μου λεγανε για καλη ομαδα την Στανταρ Λιεγης, με πανακριβους παιχτες κλπ επειδη εχει εναν Μποκανι και εναν Γιοβανοβιτς.

Και προσπαθουν τωρα να μου απαξιωσουν και να μου πουν ομαδουλα την Ατλετικο του Αγκουερο, του Φορλαν, του Μαξι Ροντριγκεζ κλπ.

Η Σταντάρ με εκείνον τον ΟΣΦΠ, και βέβαια φαινόνταν υπερομάδα. Με τον Ολυμπιακό του Ντέρμπι και του Ντιόγκο μπροστά όμως, δεν ξέρω μήπως γινόταν η νέα Χέρτα Βερολίνου...

Δημοσ.
Εμας τουλαχιστον αν καποια ομαδα μας εχει απεκλεισει απο διοργανωση φετος, αυτη ειναι η Ατλετικο.

Μαντεψε ποια ομαδα εχει αποκλεισει εσας εφετος απο διοργανωση.

Επισης δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο χαιρεσαι για την Ατλετικο, τη στιγμη που με Σεριφ τα βρηκατε σκουρα, ενω περυσι σε εχει αποκλεισει ομαδα στα προκριματικα Τσου Λου, ονοματι Ανορθωσις.

Να φανταστω πως πιστευεις οτι αν σας καθοταν καμια Ατλετικο θα την πατουσατε στο λαιμο, για να γραφεις τα παραπανω.

Αλλο σου πα. Πως ο johnnyestia περίμενε πως ο ολυμπιακός πρέπει να πάιξει μπάλα σόνυ (και φίλιπς) και καλά ασχέτως αν δεν μπορεί να παίξει μπάλα και να κοιτάξει την άρσεναλ στα μάτια. Και του απάντησα πως η δική του ομάδα ανέδειξε το τσούκου τσούκου μπόλ, δλδ το σύστημα μάγκες όλοι πίσω και κάνουμε τεμενάδες κ δεήσεις να μας έρθει κανά κόρνερ μπας και σκοράρουμε με κεφαλιά.

Δημοσ.
Αλλο σου πα. Πως ο johnnyestia περίμενε πως ο ολυμπιακός πρέπει να πάιξει μπάλα σόνυ (και φίλιπς) και καλά ασχέτως αν δεν μπορεί να παίξει μπάλα και να κοιτάξει την άρσεναλ στα μάτια. Και του απάντησα πως η δική του ομάδα ανέδειξε το τσούκου τσούκου μπόλ, δλδ το σύστημα μάγκες όλοι πίσω και κάνουμε τεμενάδες κ δεήσεις να μας έρθει κανά κόρνερ μπας και σκοράρουμε με κεφαλιά.

Και εμείς που παίζαμε επιθετικά όλα αυτά τα χρόνια, τι καταλάβαμε?

Δημοσ.

Για κάνε μου τη χάρη και ανέφερε 3 από τα παιχνίδια αυτά που λες που κερδίσαμε από κόρνερ...

Μη μπερδεύεσαι με το Ρεχάγκελ...

Δημοσ.
Ωραία.. Πάει και κάει τον σημαντικότερο μας παίκτη στα φιλικά...

Βασικα βλεπω ποιους χρησιμοποιησε. Εκ των 5 γνωστων (σαν ονοματα) που εβαλε μεσα οι 3 ειναι αυτοι που θελουν επειγοντως ξεκουραση: Μπραβο, Μαρεσκα, Ντουντου.

Και τους ξεκινησε και τους 3 με μια υπολοιπη 11δα αγνωστη. Ουτε επιτηδες...

Δημοσ.

Πότε σου είπα ότι περίμενα να παίξει μπάλα ο οσφπ με την Άρσεναλ? Έπαιξε όσο χάλια περίμενα. Απλά αντί για 5-6 έφαγε μόνο 2. Εσύ πετάχτηκες στο άσχετο και μίλησες για αξιοπρεπή ήττα.

Και φυσικά έχεις μπλέξει το συμπαγές ποδόσφαιρο κατοχής που έπαιζε ο ΠΑΟ την περίοδο 2000-2003 στην Ευρώπη με αυτό το "βαστάτε παλικάρια" που παίζετε φέτος.

Δημοσ.
Πότε σου είπα ότι περίμενα να παίξει μπάλα ο οσφπ με την Άρσεναλ? Έπαιξε όσο χάλια περίμενα. Απλά αντί για 5-6 έφαγε μόνο 2. Εσύ πετάχτηκες στο άσχετο και μίλησες για αξιοπρεπή ήττα.

Και φυσικά έχεις μπλέξει το συμπαγές ποδόσφαιρο κατοχής που έπαιζε ο ΠΑΟ την περίοδο 2000-2003 στην Ευρώπη με αυτό το "βαστάτε παλικάρια" που παίζετε φέτος.

Μπα στη Λιεγη μια χαρα κατοχη ειχαν, αλλα λυπηθηκα την μπαλα πραγματικα. Μα μονο 1 ευκαιρια σε ενα ολοκληρο ημιχρονο με κατοχη 70%+. 'Η η Λιεγη απεκτησε ξαφνικα τους νεους Καναβαρο/Φερντιναντ, ή καποιος δε ξερει τι να κανει τι μπαλα οταν εχει κατοχη.

Οσο για το ματς με την Αρσεναλ, ποια παληκαρια να βαστανε. Ας ειναι καλα ο κηπουρος που γλυτωσε τον Ολυμπιακο απτα χειροτερα και λεει ο αφεντικος για αξιοπρεπη ηττα.

Τουλαχιστον ο ΠΑΟ οταν εβγαινε εξω και επαιζε με ομαδες τυπου Αρσεναλ τις καρδιοχτυπουσε κατα τη διαρκεια ολου του ματς, εκανε και κλασσικες ευκαιριες, καρφωνε και κανα γκολακ, ισοφαριζε, κερδιζε πεναλτι κλπ και γενικως το κυνηγουσε το ματς με την τοτε πρωταθλητρια Αγγλιας που σαφως ειχε ανωτερη ομαδα απτη σημερινη.

Καποιοι χαιρονται που δε χασανε 5/6-0 απο την δευτοροτριτη ομαδα της Αγγλιας, οταν εμεις στενοχωριομασταν που δεν φεραμε το Χ με την πρωταθλητρια Αγγλιας σε μια χρονια που πηγε τρενο και ειχε ταριφα την 3ρα με οποια ομαδα κι αν επαιζε. Τι να λεμε τωρα, το ποστ του αφεντικου ειναι τοσο ρεαλιστικο οσο και η διαφορα των 2 ομαδων στην Ευρωπη εδω και μια 15ετια. Οι μεν βγαινουν στην Αρσεναλ ελπιζοντας να γλυτωσουν τη συντριβη, οι δε βγαινουν σε Τορινα, Μιλανα και Λονδινα κοιταζωντας στα ματια μεγαθηρια.

Δημοσ.
Για κάνε μου τη χάρη και ανέφερε 3 από τα παιχνίδια αυτά που λες που κερδίσαμε από κόρνερ...

Μη μπερδεύεσαι με το Ρεχάγκελ...

ένα με την ιντερ πέρσι στα πρόχειρα. Τώρα με το συμπάθιο, αλλά την ομάδα σου δεν την πολυπαρακολουθώ για να τα χω πρόχειρα. Ξέρεις εμείς οι πρώτοι, δεν παρακολουθούμε τους δεύτερους. Παρακολουθώ μόνο τις ραδιουργίες σας με τον πιλάβιο.

Οι τερματοφύσκουλες κάποιο ρόλο βαράνε στα γκολποστ. Ποιος είναι αυτός, α να πιάνουν τα σουτ των αντιπάλων.

Και φυσικά έχεις μπλέξει το συμπαγές ποδόσφαιρο κατοχής.

α έτσι το λένε το τσούκου τσούκου μπόλ:lol:

ι μεν βγαινουν στην Αρσεναλ ελπιζοντας να γλυτωσουν τη συντριβη, οι δε βγαινουν σε Τορινα, Μιλανα και Λονδινα κοιταζωντας στα ματια μεγαθηρια.

και σε Βαρκελώνες και σε Μανστεστέρια τρώνε ξεγυρισμένες πεντάρες. Και παίζουν όλοι πίσω. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο. Το χειρότερο είναι ότι σου χω διπλάσια και βαλε πρωταθλήματα, έχω πάρει 12 στα 13 σε αυτά τα χρόνια σου χω ρίξει 3άρες, 4άρες εντός κι εκτός,

Μπα στη Λιεγη μια χαρα κατοχη ειχαν, αλλα λυπηθηκα την μπαλα πραγματικα. Μα μονο 1 ευκαιρια σε ενα ολοκληρο ημιχρονο με κατοχη 70%+. 'Η η Λιεγη απεκτησε ξαφνικα τους νεους Καναβαρο/Φερντιναντ, ή καποιος δε ξερει τι να κανει τι μπαλα οταν εχει κατοχη.

ενώ εσύ με την ατλέτικο τι έκανες? Και στην τελική εγώ πήγαινα για ισοπαλία, εσύ που ήθελες νίκη οπωσδήποτε? Ο ευρωπάιος παο που παίζει 1 φορά στα 5 χρόνια τσλ και μαζεύει βαθμούς από τα σάπια ρύζια. Αλλά στην τελική σε καταλαβαίνω, αφού έλειπε το δίδυμο των σέντερ φορ σας, ο σπάθας και ο ντάκος. Που πάτε χωρίς αυτούς?

Δημοσ.
Ας ειναι καλα ο κηπουρος

τις προαλλες καποιος γαυρος χαρακτήρισε σαπιοκοιλια τον πατερα και τα πηρες

κι εμενα δε μου αρεσει να λες τον τερματοφυλακα της ομαδας μου ετσι. Ασε που αυτο το "κηπουρος" δεν ισχυει γιατι δε δεχτηκε τη θεση. Σταματηστε λοιπον να το λετε γιατι κατι τετοια φωναζαν και οι αεκτζηδες στον τελικο και τους κλαδεψε..

Κι επισης μπορω να σου πω οτι αφου το γραφεις ,προφανως ειρωνικα, λειτουργει μειωτικα για οσους κανουν αυτο το επαγγελμα

Δημοσ.
ένα με την ιντερ πέρσι στα πρόχειρα. Τώρα με το συμπάθιο, αλλά την ομάδα σου δεν την πολυπαρακολουθώ για να τα χω πρόχειρα. Ξέρεις εμείς οι πρώτοι, δεν παρακολουθούμε τους δεύτερους. Παρακολουθώ μόνο τις ραδιουργίες σας με τον πιλάβιο.

Επειδή ήξερα ότι είχες υπόψη σου αυτόν τον 1 αγώνα, σου ζήτησα 3. Προσπάθησε για 2 αν μπορείς.

Ρόμπα άλλη μια φορά...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:43 ----------

κι εμενα δε μου αρεσει να λες τον τερματοφυλακα της ομαδας μου ετσι. Ασε που αυτο το "κηπουρος" δεν ισχυει γιατι δε δεχτηκε τη θεση. Σταματηστε λοιπον να το λετε γιατι κατι τετοια φωναζαν και οι αεκτζηδες στον τελικο και τους κλαδεψε..

Κι επισης μπορω να σου πω οτι αφου το γραφεις ,προφανως ειρωνικα, λειτουργει μειωτικα για οσους κανουν αυτο το επαγγελμα

Κηπουρός: Επαγγελματική ιδιότητα.

Η αναφορά έχει να κάνει με τον Αντωνάκη που ήθελε να κάνει στα χαρτιά τον κηπουρό και να κονομάει και από εκεί.

Σαπιοκοιλιάς: Κάτι που αναφέρεται σε σωματικά χαρακτηριστικά.

Αν εσύ τώρα αρνητικά προδιαθετημένη έναντι των κηπουρών και των γεωπόνων και σε ενοχλεί που λέμε έτσι τον Κλούνεϊ του λυόμενου, μάντεψε ποιος έχει το (ρατσιστικό) πρόβλημα.

Δημοσ.

Καλα απτο κακο στο χειροτερο παμε εδω μεσα...Δεν ξερω αν ειναι trolling αυτο που γινεται ή αν ειναι ελλειψη αλλων χαρακτηριστικων.

Α. Δεν με πειραξε καθολου ειπε σαπιοκοιλια τον προεδρα, αλλα οτι ο ιδιος καποτε μας εκραζε επειδη χαρακτηριζαμε τον Σοφο για την εξωτερικη του εμφανιση. Σε αυτο σταθηκα και οχι στην εμφανιση του Πατερα. Αν ειχες διαβασει το ποστ μου εγραψα οτι δεν με ενδιαφερει καθολου η εμφανιση του.

Β. Απο ποτε το επαγγελμα συνιστα προσβολη? Και απο ποτε ο κηπουρος ειναι ντροπιαστικο επαγγελμα? Βρες μου που το εγραψα/ενοησα και μην κανεις δικες σου υποθεσεις. Κηπουρο τον λεω διοτι για αυτο το επαγγελμα εκανε αιτηση. Αν εκανε αιτηση και προσλαμβανοταν ως δασκαλος, θα τον ελεγα δασκαλο. Αυτο συνιστα προσβολη στο επαγγελμα? :confused:

Μαλλον εκδηλωθηκες κι εσυ, για τις ρατσιστικες σου αντιληψεις απεναντι στους κηπουρους...

Γ. Αν τον ελεγα μελος θα μου απαντουσες οτι αποτελει προσβολη να ειναι κανεις μελος...?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...