Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πάλι "μας";;; Keep walking! johnnie-walker.jpg

Αρχηγε μου με τις λεξεις παιζεις?

Α. Οι φυλλαδες "σας" ειναι οι φυλλαδες του Ολυμπιακου. Ολυμπιακος δεν εισαι? Οπως και εμεις ως ομαδα εχουμε τις αντιστοιχες φυλλαδες μας. Θα μου μαθεις τη χρηση των κτητικων αντωνυμιων στο τοπικ του γαυρου? Φιλοδοξος...

Β. Παραπανω ειπες οτι γενικευω οταν αναφερθηκα στον SPSS και μου λεγες κατι ευφυολογηματα του τυπου "εκανες καμια σχετικη ερευνα?". Σου απαντησα με τον αριθμο πωλησεων των φυλλαδων, για να σου αποδειξω οτι ο SPSS δεν ειναι και σπανιο φαινομενο και trollαρεις παλι. Καλα τα πας.

• Super Moderators
Δημοσ.

Άλλο "σπάνιο", άλλο "καθολικό". Στο πρώτο σου μήνυμα δεν έκανες καμία διάκριση. Είπες γενικά, οι γαύροι. Σου απαντάει ο kirileman ότι τσουβαλιάζεις και κάνεις γενικεύσεις άστοχες, και το έριξες στις πωλήσεις του Πρωταθλητή για να το σώσεις.

Άρα, το ποιος παίζει με τις λέξεις είναι φανερό.

Θα έπρεπε να είναι πασιφανές ότι κανένας άνθρωπος που αυτοπροσδιορίζεται ως μέλος οποιασδήποτε ομάδας, δεν είναι υποχρεωμένος να συμφωνεί με όλα όσα λέει ο όποιος "ομοϊδεάτης" του. Αυτό σου είπε ο άνθρωπος. Το μόνο που αποδεικνύουν οι πωλήσεις των οπαδικών εφημερίδων, είναι ότι αυτές της μιας ομάδας πουλάνε περισσότερο από της άλλης. Ούτε από αυτό καν δεν μπορεί να βγει κάποιο ασφαλές συμπέρασμα, ποσοστιαίο ας πούμε, για το "ποιον" των μεν και των δε.

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα για το τσουβάλιασμα. Δεν πρέπει να γίνεται γιατί μερικές ενδείξεις δεν λένε τίποτα.

Παρομοίως δεν πρέπει να ακούγεται ότι τα κινέζικα προϊόντα είναι κακής ποιότητας ή ότι τα άλλα Ευρωπαϊκά κράτη είναι πιο προηγμένα από εμάς.

Κάνω κάπου λάθος?

Δημοσ.

Αρα τσουβαλιασα και εννοουσα ΟΛΟΥΣ τους Ολυμπιακους, επειδη ανεφερα "συζηταμε για τη σταση των γαυρων" και δεν ανεφερα "συζηταμε για τη σταση μερικων γαυρων". Η απουσια του επιθετου "μερικων" εθιξε των kyrileman και μερικους ακομα. Και παιζω εγω με τις λεξεις οκ.

Ειναι δυνατον ποτε να πιστευει καποιος οτι δεν υπαρχουν Ολυμπιακοι (και οχι γαυροι) που βλεπουν την αληθεια καταματα? Εγω προσωπικα οχι. Επισης δεν προσπαθω με υπουλες διαβολικες μεθοδους να υποτιμησω τους αντικειμενικους ή ελαφρα υποκειμενικους Ολυμπιακους και να τους βαλω στο ιδιο καζανι με τους βαμενους. Αρα πραγματικα δε βλεπω τι σας κανει να πιστευετε οτι τσουβαλιασα τους παντες με τη φραση αυτη.

Σε αυτο το φορουμ νομιζω οτι πρεπει να εξηγουμε τα αυτονοητα καθε φορα, ωστε να υπαρξει ελπιδα συνενοησης. Καθε φραση και καθε πιθανη ατελεια της, ελεγχεται.

Οσον αφορα το επιχειρημα με τον Πρωταθλητη και το Φως των Σπορ, το χρησιμοποιησα για να υποστηριξω οτι δεν ειναι μονο ο SPSS οπως σχεδον ειπωθηκε που εχει τετοιες αποψεις. Και η απαντηση που πηρα ηταν οτι τσουβαλιασα επειδη ανεφερα "οι φυλλαδες σας".

Καλα, πασσο .

ΥΓ. Τον ορο γαυροι (που χρησιμοποιησα στο "προκλητικο-επιμαχο" ποστ μου), τον χρησιμοποιω σαν χαρακτηρισμο για τους βαμενους. Οχι δε προσπαθω να το σωσω, και οχι δεν παιζω με τις λεξεις.

Δημοσ.
Από το θρέντ της εθνικής:

Η αξιοπρεπής ήττα προϋποθέτει δύο πράγματα. Αξιοπρεπή εμφάνιση και αξιοπρεπές σκορ. Εσύ στο Λονδίνο κατάφερες μόνο το δεύτερο.

Eσυ δλδ με την ατλέτικο εκτός τι κατάφερες (εκτός του να περάσεις το κέντρο)? Η οποία στις πρώτες 5-6 αγωνιστικές δεν είχε νίκη στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ευτυχώς που παίζετε με μεγαθήρια τύπου στουρμ και δυναμό ιωαννίνων και κάνετε και πορείες

Μέχρι και ο γκόντζος σας καυτηριάζει. Δεν πειράζει έχετε εσείς το γνωστό παπαγαλάκι πρασινοφρουρός (το λέει χωρίς να ντρέπεται) που κάνει χυδαία αντιολυμπιακή προπαγάνδα και το κυριότερο δεν λέει ποιος είναι ρε παιδί μου.

Αλλά κάθομαι και ασχολούμαι με άτομα που την πέφταν στο γκοντζο επειδή δεν τα παιρνε από το γιαννακόπουλο όπως αυτοί που είχαν το πανό για τον τεν κάτε. Ολοι από κάπου τα παίρνουν στην ομάδα σας.

Δημοσ.
Eσυ δλδ με την ατλέτικο εκτός τι κατάφερες (εκτός του να περάσεις το κέντρο)? Η οποία στις πρώτες 5-6 αγωνιστικές δεν είχε νίκη στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ευτυχώς που παίζετε με μεγαθήρια τύπου στουρμ και δυναμό ιωαννίνων και κάνετε και πορείες

Εμας τουλαχιστον αν καποια ομαδα μας εχει απεκλεισει απο διοργανωση φετος, αυτη ειναι η Ατλετικο.

Μαντεψε ποια ομαδα εχει αποκλεισει εσας εφετος απο διοργανωση.

Επισης δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο χαιρεσαι για την Ατλετικο, τη στιγμη που με Σεριφ τα βρηκατε σκουρα, ενω περυσι σε εχει αποκλεισει ομαδα στα προκριματικα Τσου Λου, ονοματι Ανορθωσις.

Να φανταστω πως πιστευεις οτι αν σας καθοταν καμια Ατλετικο θα την πατουσατε στο λαιμο, για να γραφεις τα παραπανω.

Δημοσ.
Εμας τουλαχιστον αν καποια ομαδα μας εχει απεκλεισει απο διοργανωση φετος, αυτη ειναι η Ατλετικο.

Μαντεψε ποια ομαδα εχει αποκλεισει εσας εφετος απο διοργανωση.

Επισης δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο χαιρεσαι για την Ατλετικο, τη στιγμη που με Σεριφ τα βρηκατε σκουρα, ενω περυσι σε εχει αποκλεισει ομαδα στα προκριματικα Τσου Λου, ονοματι Ανορθωσις.

Να φανταστω πως πιστευεις οτι αν σας καθοταν καμια Ατλετικο θα την πατουσατε στο λαιμο, για να γραφεις τα παραπανω.

Ε οκ, και εσένα σε νίκησε 2-1 μέσα στο ΟΑΚΑ, και θα μπορούσε κάλλιστα να σε είχε αφήσει εκτός 16. Και τι με αυτό?

Δημοσ.
Ε οκ, και εσένα σε νίκησε 2-1 μέσα στο ΟΑΚΑ, και θα μπορούσε κάλλιστα να σε είχε αφήσει εκτός 16. Και τι με αυτό?

Ποιά με νίκησε 2-1 στο ΟΑΚΑ??? Η Ανόρθωση? Πότε? :confused:

afentiko7, ώστε ο Πρασινοφρουρός κάνει χυδαία αντιολυμπιακή προπαγάνδα, ο Γκότζος είναι παλικάρι και τα χώνει και οι οργανωμένοι που ανέβασαν πανό για τον Τεν Κάτε τα παίρνουν?

Το τελευταίο δεν μου κάνει εντύπωση που σου πέρασε από το μυαλό. Εσύ ειδικά θα έχεις δει παραδείγματα πολλά με έμμισθους οπαδούς.

Δημοσ.
1-0 στο ΟΑΚΑ ενώ μας έκανε και η ισοπαλία

Προφανώς θα θυμάσαι το 3-1 στην Κύπρο.

Ναι... Αυτό που θέλω να τονίζω είναι οτι το παράδειγμα του Midi είναι άστοχο.. Την στιγμή που η ομάδα του υποτίθεται οτι ήταν φορμαρισμένη εκείνη την περίοδο...

Δημοσ.
Ναι... Αυτό που θέλω να τονίζω είναι οτι το παράδειγμα του Midi είναι άστοχο.. Την στιγμή που η ομάδα του υποτίθεται οτι ήταν φορμαρισμένη εκείνη την περίοδο...

Δε διαφωνω οτι ειναι αστοχο παραδειγμα. Αλλα για τη λογικη του afentiko7 μια χαρα παραδειγμα ειναι.

"Αποκλειστηκατε απο την Ατλετικο που μετα εχασε 4 ματς σερι αρα ειστε αχρηστοι, ανυπαρκτοι κλπ". Ε του αντιπαρεθεσα παραδειγμα ιδιας λογικης, δεν εχει νοημα να περασω σε αλλου ειδους επιχειρηματα, καθως η επομενη απαντηση που θα παρω, υποψιαζομαι οτι θα ειναι για την παραγκα του Πατερα στην Σουπερλιγκα...

Δημοσ.

Να του θυμισει την μενταλιστ για να ξεχασει την δυναμο ιωαννινων..Για να μην λέμε ότι θέλουμε..Νικάμε με το ζόρι και νομίζουμε ότι είμαστε υπερομάδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...