johnnyestia Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 ΣΠΣΣ07 1) Η γραμμή του οφσάιντ στην φάση του Σισσέ ήταν κοντά στην σέντρα. Αυτές οι κάμερες αν είναι σταθερές δεν πιάνουν τόσο πίσω. 2)(Μόνο) Πέρυσι έβαλες τουλάχιστον 5 γκολ οφσάιντ, γκολ που σου έδωσαν πάνω από 10 βαθμούς. Τα ανύπαρκτα οφσάιντ υπέρ σου ήταν αμέτρητα. Φυσικά σαν καλός γαύρος έκανες φιέστα κανονικά για να γιορτάσεις ένα ακόμα πέτσινο χωρίς ίχνος ντροπής.. 3)Κλαίγεστε φέτος , που οι διαιτητές ναι μεν κάνανε λάθη εις βάρος σου, αλλά κάνανε τα ίδια και περισσότερα υπέρ σου. Άμα θες βάζουμε τις φάσεις κάτω να βγάλουν όλοι τα συμπεράσματά τους.
Erwdios Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 3)Κλαίγεστε φέτος , που οι διαιτητές ναι μεν κάνανε λάθη εις βάρος σου, αλλά κάνανε τα ίδια και περισσότερα υπέρ σου. Άμα θες βάζουμε τις φάσεις κάτω να βγάλουν όλοι τα συμπεράσματά τους. Τα γράφει η πράσινη ε?
KWSN_Men Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 ειναι ενας τροπος απαντησης για αυτα που λεγανε καποιοι τοι οι καμερες δεν μπορουσαν να πιασουν το σημειο εξω απο την περιοχη. η ιδια φαση με Ελλαδα και η καμερα αμεσως το εδειξε. η νοβα ακομα ψαχνει τις καμερες της.. Πήρε τηλέφωνο η Νόβα ή ακόμα; Τα γράφει η πράσινη ε? Όχι, κλαίγεστε μαζί με τον πρωκταθλητή. Βάζω τώρα και για να είναι το ίδιο αστείο με το δικό σου...
KaizerSoze Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Το γελιο ειναι οτι το τυπακι λεει για ενα οφσαιντ που επιασε η καμερα και ενα που δεν επιασε! Δηλαδη οτι η καμερα εδειξε τον Γκεκα και τον καθε Γκεκα για τον συγκεκριμενο ειναι αποδειξη οτι υπαρχει συνομωσια την στιγμη που η Νοβα εξαρχης ελεγε "Σορυ, λαθος του καμεραμαν, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ" Λες και ειπε ποτε η Νοβα οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να το εχει... Ελεος δηλαδη. ΥΓ. Και εκτος αυτου πολυ θα ηθελα να ακουσω πως η στημενη καμερα δεν επιασε τον Σισε στην Λειβαδια, αυτον τον αργο παικτη τον Σισε. ΥΓ2. Ειναι αστειο 3 εβδομαδες μετα να εχει κολλησει τοσο πολυ καποιος σε μια φαση που ακομα και αν ειναι μουφα το ριπλευ της ΝΟΒΑ δεν υπαρχει ριπλευ να τον δειχνει οφσαιντ! Ελεος! Ο αλλος ειναι σιγουρος οτι υπαρχει οφσαιντ χωρις να εχει δει ουτε ενα τετοιο πλανο.
sugata Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Ρε spss07, στείλε ένα mail στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, και ζήτησε τους να σου φτιάξουν μια φωτοσοπιά με το οφσάιντ. Το κατέχουν το αντικείμενο (αν κρίνουμε από τη φανέλα δώρο που έστειλαν στον Αντριάνο). έτσι θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Παντως οφειλω να ομολογησω οτι ο SPSS εχει αποτελεσει αρκετες φορες αφορμη για ευχαριστες αθλητικες συζητησεις στην δουλεια μου, κυριως ως προς την σταση των γαυρων απεναντι σε θεματα διαιτησιας, το πως κλαιγονται, το πως δεν αντεχεται το 50-50 κλπ. Τετοια πατηματα που μας δινει, δεν πρεπει να πηγαινουν χαμενα.
kirileman Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Παντως οφειλω να ομολογησω οτι ο SPSS εχει αποτελεσει αρκετες φορες αφορμη για ευχαριστες αθλητικες συζητησεις στην δουλεια μου, κυριως ως προς την σταση των γαυρων απεναντι σε θεματα διαιτησιας, το πως κλαιγονται, το πως δεν αντεχεται το 50-50 κλπ. Τετοια πατηματα που μας δινει, δεν πρεπει να πηγαινουν χαμενα. Από την άλλη, αυτό που γράφεις έχει αποτελέσει στις δικές μου παρέες αφορμή για δυσάρεστες συζητήσεις για το πως λανθασμένα ορισμένοι γενικεύουν, ισοπεδώνουν, αντιλαμβάνονται τον έναν ως εκπρόσωπο των πολλών και την άποψή τους απόσταγμα των απόψεων του συνόλου. Ξέρω ξέρω, δεν είναι μόνο ο SPSS, γνωρίζεις και άλλους που συμμερίζονται τις απόψεις του και είμαι σίγουρος πως κατέχεις τα αποτελέσματα σχετικής έρευνας που αποδεικνύει ότι όλοι οι γαύροι σκέφτονται όπως εκείνος, παρόμοια με εκείνη που έχω και γω και αφορά τους βάζελους... Βαρέθηκα!
johnnyestia Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Από το θρέντ της εθνικής: Ασχετο, η άρσεναλ ρίχνει 3-4 γκολ φέτος σε κάθε ομάδα. Σε μας έβαλε γκολ στο 78. Τι είναι καλύτερο, ο διασυρμός ή η αξιοπρεπής ήττα ? Η αξιοπρεπής ήττα προϋποθέτει δύο πράγματα. Αξιοπρεπή εμφάνιση και αξιοπρεπές σκορ. Εσύ στο Λονδίνο κατάφερες μόνο το δεύτερο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Από την άλλη, αυτό που γράφεις έχει αποτελέσει στις δικές μου παρέες αφορμή για δυσάρεστες συζητήσεις για το πως λανθασμένα ορισμένοι γενικεύουν, ισοπεδώνουν, αντιλαμβάνονται τον έναν ως εκπρόσωπο των πολλών και την άποψή τους απόσταγμα των απόψεων του συνόλου. Ξέρω ξέρω, δεν είναι μόνο ο SPSS, γνωρίζεις και άλλους που συμμερίζονται τις απόψεις του και είμαι σίγουρος πως κατέχεις τα αποτελέσματα σχετικής έρευνας που αποδεικνύει ότι όλοι οι γαύροι σκέφτονται όπως εκείνος, παρόμοια με εκείνη που έχω και γω και αφορά τους βάζελους... Βαρέθηκα! Κριμα που οι πωλησεις των φυλλαδων σας, δημοσιευονται σε καθημερινη βαση.
kirileman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Κριμα που οι πωλησεις των φυλλαδων σας, δημοσιευονται σε καθημερινη βαση. Πάλι "μας";;; Keep walking!
Erwdios Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Ε, ναι. Μας, σας, όλοι στο ίδιο τσουβάλι. Δε βλέπεις παραπάνω? Γράφει ο άλλος στο thread της Εθνικής και του απαντούν στο thread του Ολυμπιακού.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Ναι, κανονικά στο παντελώς άστοχο παράδειγμα του χρήστη afentiko7 έπρεπε να του απαντήσουν στο thread της Εθνικής, να γίνει κι αυτό μπάχαλο. Όχι, σκέφτηκα κάτι καλύτερο: στην απάντηση στο άστοχο παράδειγμα, να απαντήσουμε με ειρωνίες, για να κάνουμε και αυτό το thread μούτι. Ωραία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.