Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βρες μου εναν τελικό που ομάδα που έχασε το πλεονέκτημα, το ξανακέρδισε.

Α.Ε.Κ. - Ο.Σ.Φ.Π. (πεζά γράμματα)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:03 ----------

Critter, είχε κοπεί η εικόνα και δεν μπορώ να σχολιάσω. Αν βρω τον αγώνα να τον ξαναδώ θα κρίνω καλύτερα.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Critter, φοβάμαι ότι δεν υπάρχει ελπίδα... Κι εγώ κάποτε για παρόμοιους λόγους έκοψα το γήπεδο. Έχουμε χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας. Το χυδαίο βρίσιμο θεωρείται καταπληκτική ατμόσφαιρα σε αθλητικά πλαίσια. Η ρίψη αντικειμένων με μικροτραυματισμούς είναι η συνηθισμένη εικόνα των ελληνικών γηπέδων. Για επεισόδια συζητάμε μόνο αν εμπλέκεται αεροβόλο ή μολότωφ. Κατά τα άλλα, η διαιτησία είναι το μείζον πρόβλημα, όλα τα άλλα τα έχουμε λύσει...

Δημοσ.
Α.Ε.Κ. - Ο.Σ.Φ.Π. (πεζά γράμματα)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:03 ----------

Critter, είχε κοπεί η εικόνα και δεν μπορώ να σχολιάσω. Αν βρω τον αγώνα να τον ξαναδώ θα κρίνω καλύτερα.

ρε συ φωτιά, το γράφω, άεκ-ολυμπιακός. Ενα στα πόσα χρόνια που ισχύουν τα play-off.

Κάποιος πέταξε ένα σκορδάκι, που κανε θόρυβο, κάποιοι τρεξαν σαν τους λαγούς χωρίς λόγο και μετά μπούκαραν τα ματ, χωρίς λόγο και βαράγαν τον κόσμο (αυτό είναι φυσικό, γιατί οι ματατζήδες είναι δεξιοί και βάζελοι.). Εγώ αυτά είδα. Τα κλασσικά δλδ. Και βέβαια οι μόνοι αλήτες είναι οι ολυμπιακοί. Οι άλλοι είναι κύριοι. Καλό είναι να κόβετε το γήπεδο, μπας και έρθουν κάποιοι που φωνάζουν για την ομάδα, όχι που νομίζουν ότι παρακολουθούν όπερα.

Δημοσ.

Το αν ήταν σκορδάκι η γουρούνα ή ό,τι σκατά ήταν, μικρή η σημασία.

Αυτό που έχει σημασία είναι τους αφήνουν ξανά και ξανά, ξέρουν ποιοι είναι κανονικότατα, και δε πρόκειται να δούμε προκοπή στο θέμα αυτό.

Υ.Γ :lol:

Το σκόρδο αμα δε το φυτέψεις, πως θα πάρεις καρπό; :lol:

Υ.Γ 2 - Afentiko - Άμα νομίζεις ότι επειδή πηγαίνεις γήπεδο είσαι "πιο Ολυμπιακός" από άλλους που δε πάνε, είσαι γελασμένος και σκέφτεσαι πολύυυ λάθος.

Δημοσ.

Critter συμφωνω απολυτα μαζι σου και πραγματικα μην κανεις το λαθος και ξαναπαρεις διαρκειας γιατι η κατασταση δεν προκειται να αλλαξει...

Ο omni κλασικα προσπαθει να μας βαλλει στο τρυπακι να συγκρινουμε οπαδους και να πουμε παντου τα ιδια γινονται και οχι οτι αυτα που γινονται στο γηπεδο ειναι η καταντια του οπαδισμου και της αλητειας στα γηπεδα σημερα.

Δημοσ.

Υ.Γ 2 - Afentiko - Άμα νομίζεις ότι επειδή πηγαίνεις γήπεδο είσαι "πιο Ολυμπιακός" από άλλους που δε πάνε, είσαι γελασμένος και σκέφτεσαι πολύυυ λάθος.

καμιά σχέση. είχα να πάω κανά χρόνο και πήγα με άεκ στο κύπελλο. Αλλά δεν τα βάζω με τα 15χρονα, αν η διαιτησία σήμερα δεν έδινε τον αγώνα στον παο, δε θα πέταγε ο κόσμος τπτ. και ξαναρωτάω. Στο βόλει φέτος γιατί δεν έγινε τπτ. που χάσαμε 2 φορές.

και να πουμε παντου τα ιδια γινονται

λεωφόρος, ευθυμιάδης..., να σου θυμίσω πέρσι που τα σπάγατε εκτός έδρας στην μπάλα.

το σκορδακι που κανει θόρυβο ανοιγει και τρυπες?

Δεν με ενδιαφέρει, πραγματικά. Να παίζουν δίκαια, να κερδίζουν τα παιχνίδια χωρίς τη διαιτησία, να μην κινδυνεύουν. Μέχρι τότε θα τα λουστούν.

Ακόμα πάντως δεν έχω δει καμιά απόλυση γιαννάκη. Γιατί την καθυστερούνε, δεν ξέρω.

Δημοσ.

Και ας περιγραψω πως ξεκινησαν πραγματικα όλα :

Κατ αρχας μεχρι να γινει αυτο που θα πω, ειχαν πεσει περιμετρικα του αγωνιστικου χωρου και μια φορα μέσα στους οπαδους (!!!!!) 4 απο αυτα τα σκορδακια. Όπου σκορδακια = Βομβες. Πρεπει να ειναι αυτα που χρησιμοποιουν για το παρανομο ψαρεμα. Μιλαμε για βομβες που επεφταν πχ στο ενα πεταλο και τρανταζοτανε το αλλο.

Σε καποια στιγμη λοιπον περναει ενα τετοιο στον παγκο του ΠΑΟ που ειχε ταιμ ουτ (βασικα ουτε που καταλαβα πως περασε μιας και μπροστα ειχε ασπιδες και γενικα στο σημειο που πηγε απορω πως εφτασε). Οι παικτες του ΠΑΟ το ειδαν και μπηκαν μεσα στον αγωνιστικο χωρο. Μετα απο λιγο εσκασε. Με το που εσκασε, αρχισανε να πετανε διαφορα αλλα αντικειμενα και ενα καπνογονο μεσα στον αγωνιστικο χωρο. Ριξανε και αλλο ενα σκορδακι εν τω μεταξυ.

Σε καποια φαση καμμια 30αρια αδελφές, βαλανε κατω εναν steward και τον πλακωσανε στο ξυλο. Προφανως τους ειπε να μην πετανε αντικειμενα (μιλαμε για πολυ μαγκες...αυτοι ειναι οι πραγματικοι λαγοι).

Ε!μετα δεν ξερω τι εγινε γιατι ενω συνεβαιναν αυτα ακουσα κανα 2 να λενε για τους διαιτητες και μου γυρισαν τα μυαλα. Βγηκα εξω κατεβαζοντας καντηλια, εκοψα στα 4 το διαρκειας και πηγα σπιτι μου.

Στη συνεχεια ηρθα σπιτι μου και ειδα οτι ιντερνετικα αυτο που καταλαβαν απο το σημερινο αγωνα και τους εκανε πραγματικα να προβληματιστουνε, ητανε η διαιτησια. Πραγματικα το επιπεδο αυτου του λαου ειναι τετοιο που δεν ξερω αν πρεπει να κλαιω η να γελαω.

Δημοσ.

ευτυχως που υπαρχουν και μερικοι νορμαλ ανθρωποι σαν τον κριτερ γιατι αυτα που γραφουν μερικοι ολυμπιακαρες εδω μεσα ειναι να τραβας τα μαλλια σου

το οτι υπαρχουν ανθρωποι που φονικα οπλα σαν αυτα που πεφτουν στο σεφ και στο οακα κατα καιρους τα θεωρουν "σκορδακια" και δικαιολογημενα επειδη μπορει να μη δωθηκε ενα φαουλ ειναι ενα αποτελεσμα της παρακμης της κοινωνιας μας και της ελλειψης παιδιας.

Εδω εχουμε κοντεψει να θρυνησουμε αθλητες καθε χρωματος και αλλος λεει καλα τους κανανε γιατι ο Τσιλντρες δεν πηρε φαουλ.

θλιβερο.

Δημοσ.

Critter και Mika - Το παρακάνετε με τη κριτική όλων που δε σκίζουν τα ρούχα τους για τη κατάντια με τα φονικά όπλα. Δηλ, τι να συζητήσουμε, να καθόμαστε και να θρηνούμε; Πολλοί από εμάς δε πάνε γήπεδο γι αυτό το λόγο κυρίως - ένας απο αυτούς και εγώ. Αν το κάνανε ακόμα πιο πολλοί θα τσουζε αλλά....γι αυτό σου λέω Critter πχ, άργησες να το κόψεις το διαρκείας και τα λεφτάκια τους τα πήραν ήδη...

Δεν είναι τωρινό φαινόμενο και δε θέλουν κάποιοι να το εξαλείψουν. Το πως, τι και γιατί είναι άλλη ιστορία.

Αλλά μη μου κρίνετε 1000δες κόσμο επειδή βγαίνει ένας και λέει ό,τι του κατέβει.

Δημοσ.

μπήκα με σκοπό να σας κάνω τρελλή πλάκα, αλλά.... Διαβάζοντας τον Critter, απλά ....Respect....

ΥΓ: Το διαρκείας όμως,δε χρειάζεται να το σκίσεις !Γιατί να περάσει το δίκιο των 1000 καφρων, και όχι των υπολοίπων? Η αποχή δνε είναι λύση, η παρουσία είναι (γα μένα)!

ΥΓ2: Για τη διαιτησία, απαντώ στο πράσινο τόπικ!

ΥΓ3: Ακόμα περιμένω να κάνει την ομάδα πρώτη ο δράκος του σέιχ σου!

Δημοσ.

Οσο ζουμε σε χωρα του τριτου κοσμου οπου ολα επιτρεπονται αυτα θα εχουμε

Ειδατε κανεναν να συλληφθει ή να παραιτηθει ?

Θα δουμε και χειροτερα

Δημοσ.

adi32, ακριβώς εκεί είναι η κατάντια μας. Κανέας δεν συνελήφθηκε. Την παραίτηση να την κάνω τι; δεν εξυπηρετεί σε κάτι. Το είχα πει και παλιότερα και το λέω και τώρα: Θέλω αν γίνουν επεισόδια στο ΟΑΚΑ να πάει την ομάδα ο Ζοτς και να φύγει. Ναι, ΟΚ, θα χάσουμε το match στα χαρτιά, αλλά θέλω να πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα ταρακουνήσει κάποιους. Δεν εννοώ τους κάφρους που ευδοκιμούν στα τροπικά κλίματα των γηπέδων, αλλά ανθρώπων σαν τον Critter π.χ. έτσι ώστε μόλις δουν κάποιον να κάνει στραβή να τον σαπακιάζουν οι ίδιοι - όπως έγινε στο παιχνίδι Κυπέλλου Ισπανίας που κάποιος πέταξε ένα ποτήρι στον Alves και τον τσουβάλιασαν οι δικοί του - και να μην περιμένουν τα ΜΑΤ (που σύμφωνα με τον omni είναι δεξιοί και βάζελοι [!!ΕΛΕΟΣ!!]) ή τους μπράβους ή ή ή...

Δημοσ.
Ο πιο έξυπνος (να μου πεις παο δεν είναι) είναι ο δημουργός του βίντεο. Που δέχεται ότι υπάρχει επαφή, αλλά δεν είναι φάουλ, επειδή δεν του κόβει το χέρι. Τώρα εγώ βλέπω 2 βήματα, απλά χαίρομαι που και εσείς οι ίδιοι προσπαθείτε να πεισετε τους εαυτους σας, πως πήρατε ένα ακόμη κομπιναδόρικο πρωτάθλημα....

Εσυ μπορει φιλε μου να βλεπεις 2 βηματα, αλλα η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη:

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/Olympiacos_Panathinaikos/239859.html

Δεύτερη παράμετρος η διαιτησία. Καταρχάς μιλάμε για μέτριες σφυρίχτρες, οι οποίες τα πήγαν καλά μέχρι το τελευταίο δίλεπτο. Θα το δούμε ανάποδα. Υπάρχει φάουλ στον Παπαλουκά (αν και δεν χάνει το λέι απ από την παρέμβαση του Γιασικεβίτσιους, ωστόσο δεν κρατάει κανείς δυναμόμετρο), μετά από πολύ προσοχή βλέπουμε πως έγιναν βήματα από τον αρχηγό του Ολυμπιακού πριν

http://img193.imageshack.us/img193/1662/vimata.jpg

vimata.jpg

Δημοσ.

τώρα, ο όμνι θα συνεχίσει να βλέπει 2 βήματα...Εχεις κανει φωτομοντάζ κουφάλα haHa....

Θα πεταχτεί και ο άλλος ο "μορφής", που συνεχίζει να μη θέλει να δει τη φάση, γιατί είναι σίγουρος ότι δνε είναι βήματα, και θα σου πουν... ότι θυμούνται μια φάση που είχε κάνει 3 βήματα ο βράνκοβιτς, και είχε βγει ο ....κιουμουρτζόγλου στην τηλεόραση, και είχε αναφέρει ότι το 3ο βήμα ήταν...μικρό και δεν μετράει!! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...