Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρωτάω, γιατί η θέση του 10αριού είναι ιδιαίτερη. Ή την έχεις ή δεν την έχεις. Το τελευταίο καθαρό 10άρι που πέρασε από Ελλάδα ήταν ο Ριβάλντο. Απ' ότι θυμάμαι, στη Μπενφίκα ο Κατσουράνης έπαιζε λίγο πίσω σε σχέση με το πώς παίζει τώρα. Αν το θυμάται κάποιος ας μας ενημερώσει. 10άρι δεν είναι πάντως, με την καμία.

Αν ενεργεί κάποιες φορές σε ρόλο 10αριού, δεν σημαίνει ότι είναι και 10άρι. Για του λόγου το αληθές και ο Καραγκούνης ενεργεί αρκετές φορές σαν 10άρι. Είναι?

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο Κατσου δεν ειναι 10ρι.

Αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι ειναι ο μεσος που παταει περιοχη περισσοτερο απο καθε αλλο μεσο που παιζει στον αξονα. Και απο τον Γκουνη. Και απτη στιγμη που εχουν αποτελεσμα αυτες οι ενεργειες του, μπορει να χαρακτηριστει αφοβα, αρκετα πιο επιθετικος στο παιχνιδι του απο τον Γκουνη ας πουμε.

Η φυσικη του θεση στον ΠΑΟ ειναι χαφ κατα τη γνωμη μου. Οχι αμυντικο χαφ παντως, ουτε και 10ρι ομως.

Δημοσ.

Ξανά :

Γι' αυτό και είπα πως (σχηματικά) η θέση που παίζει αρκετά, είναι η θέση του δεκαριού στο 4-2-3-1. Δεν είπα πως παριστάνει το δεκάρι.

Δημοσ.

Αυτό να το δεχτώ και συμφωνούμε.

Δεν μπορώ να ξέρω τί έχει γράψει ο καθένας σας στις 20 σελίδες που διαφωνείτε για τον Κατσουράνη.

Δημοσ.

Ο Ζίκο "καλεί" Ντιέγκο Σόουζα

Μπορεί στον Ολυμπιακό να διαψεύδουν κάθε δημοσίευμα που αφορά μεταγραφικούς στόχους (λογικό αφού προέχουν αγωνιστικά θέματα) όμως τα ξένα ΜΜΕ συνεχίζουν να "βομβαρδίζουν" με ονόματα. Νέος υποψήφιος είναι ο Βραζιλιάνος Ντιέγκο Σόουζα που αγωνίζεται στην Παλμέιρας.

http://sport24.gr/html/ent/191/ent.327191.asp

Ετυχε να τον δω σε 2-3 παιχνιδια και μου ειχε κανει πολυ καλη εντυπωση.. Αν ερθει και "πιασει" θα μιλαμε για πολυ καλη προσθηκη.. Το αν μας τα χαλαει ομως..

Δημοσ.
Ξανά :

Ξανα :

Δεν παιζει στη θεση του δεκαριου στο 4-2-3-1.

Απλα ελεος.Που τα βλεπεις αυτα ?

Παιζει στα δυο αμυντικα χαφ μπροστα απο τους στοπερ.

Μονο σε ενα ματς επαιξε δεκαρι.Τελος.

Πραγματικα απορω εντελως.:o

Δεν εχεις δει μαλον τον καλο Κατσουρανη που οργωνει τη μεσαια γραμμη.

Ο καλυτερος Eλληνας αμ χαφ ειναι και εσυ μας λες πως παιζει δεκαρι.Δε γινονται αυτα.

Αλλο που περναει ενα ψιλοντεφορμαρισμα τωρα.

Απλα εχει τη συνηθεια που ειχε παντα να ανεβαινει καμποσες φορες πιο ψηλα.Eπειδη ειναι και μυρωδιας εξου και τα γκολ και τα σουτ που κανει.

Αλλα δεν ειναι δεκαρι.ΤΕΛΟΣ..

Δημοσ.

Η Εφες εχει πολυ καλο ροστερ απο πλευρας ονοματων, ασχετα που δεν εχει δεσει σαν ομαδα ακομα. Ρακοσεβιτς, Τουνσερι, Αρσλαν, Κασουν, Σαντιαγκο, Θορτον, Ναχμπαρ δεν ειναι μικροι παικτες και ανα πασα στιγμη μπορουν να σου κανουν τη ζημια. Το αποδειξαν μεσα στη Μαλαγα, οπου χασαν στην παραταση (και οπου εμεις παθαμε πανωλεθρια).

Επιπλεον εμεις παιζουμε χωρις Τσιλι (εναν απ τους καλυτερους μασ παικτες εως τωρα), με τον Μπουρουση προερχομενο απο τραυματισμο και με τον ανετοιμο Ουειφερ. Συν τοις αλλοις, εχουμε υποστει ντροπιαστικες ηττες απο την Εφες, στο Σεφ, τα προηγουμενα χρονια, επομενως η προιστορια ειναι εναντιον μας.

Για μενα, θα ειναι σημαντικη η αποδοση των Βουισιτς/Σοφο απεναντι στους αντιπαλους ψηλους, καθως και η βοηθεια στο σκοραρισμα των Ουειφερ/Χαλπεριν..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:00 ----------

O Mπουρουσης ειναι ο μονος που παιζει καλα, θετικος και ο Παπανικολαου.

Αν κερδισουμε αυτο το παιχνιδι παιζοντας ετσι, θα ειναι απο τα μπασκετικα παραδοξα.

Δημοσ.

Ο Βασιλο ΠΟΛΥ καλυτερος απτον αφανα ειναι η μου φανηκε εμενα? :lol:

Κακος με μετριο αντιπαλο για αλλη μια φορα ο Κλειζα σημερα οσο το ματς παιζοταν στο ποντο. Μετα στην 4η περιοδο που πηρατε διαφορα -στα ευκολα δηλαδη- πηρε 12 βολες, εβαλε κατι ποντους σε αιφνιδιασμους, αλλα απο ποσοστα κακος. (Οποιος δεν ειδε το ματς μη μου πει για τους 20 ποντους plz). Τουλαχιστον κατεβασε ριμπαουντ.

Ρε μλκες 5/17 βολες ο χοντρος? (ρεκορ μου μυριζει). Ειναι ποτε δυνατον (και σε εντος εδρας παιχνιδι κιολας)? Στο δημοτικο παραπανω βαζαμε. Καποιος εχει ξεχασει να τους προπονει στις βολες...

ΥΓ. Ειδατε τι ωραια παιρνονται οι διαφορες και τα ματς οταν εχεις τριποντο στην ομαδα? Το θεμα ειναι καθε ποτε θα συμβαινει αυτο με Μπουρουσηδες και Βασιλοπουλους.

Δημοσ.

Τι εκανε ο Μπουρουσης παλι..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:07 ----------

Ο Βασιλο ΠΟΛΥ καλυτερος απτον αφανα ειναι η μου φανηκε εμενα? :lol:

Απ τον Περπερογλου χαλαρα παντως.

Στο ματς με το βαζελο θα παιξουν και οι τραυματιες σας?

Δημοσ.

Καμία σχέση ο σημερινός αγώνας με παιχνίδι του Γιαννάκη. Μάλλον σε Γκέρσον στυλ πήγαμε. Όμορφο και άναρχο μπάσκετ στο μεγαλύτερο διάστημά του, με σούπερ Μπουρούση και Βασιλόπουλο (ξεκωλιάστηκε στις τάπες ο Πάνος).

Ο Κλέιζα έξω απ' τα νερά του, αλλά 20 ποντάκια είναι καλά για χάλια παιχνίδι. Πολύ καλοί και οι μικροί, Τεό και Παπανικολάου. Ο Βούισιτς χρειάζεται ψυχολογία, γιατί πέφτει εύκολα με τη μουρμούρα από την κερκίδα.

Σόφο, αν έβαζε τις βολές, θα ήταν σούπερ. Μέχρι και πλονζόν έκανε. :lol:

Όσο για το θέμα των βολών, είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι θέμα προπόνησης πλέον και δεν θα το ρίξουμε και αυτό στον Γιαννάκη. Όταν η μπάλα δεν θέλει να μπει, δεν θα μπει. Είναι και θέμα ψυχολογίας και είναι φανερό, ότι όταν η μπάλα καίει δεν τη θέλει κανένας. Μόλις πήραμε διαφορά, μέχρι και ο Σόφο έκανε 2/2.

Δημοσ.

Κακος με μετριο αντιπαλο για αλλη μια φορα ο Κλειζα σημερα οσο το ματς παιζοταν στο ποντο. Μετα στην 4η περιοδο που πηρατε διαφορα -στα ευκολα δηλαδη- πηρε 12 βολες, εβαλε κατι ποντους σε αιφνιδιασμους, αλλα απο ποσοστα κακος. (Οποιος δεν ειδε το ματς μη μου πει για τους 20 ποντους plz). Τουλαχιστον κατεβασε ριμπαουντ.

Κακος δεν ηταν. Μετριος ηταν.

Ρε μλκες 5/17 βολες ο χοντρος? (ρεκορ μου μυριζει) Και 22/41 βολες συνολικα? Ειναι ποτε δυνατον (και σε εντος εδρας παιχνιδι κιολας)? Στο δημοτικο παραπανω βαζαμε. Καποιος εχει ξεχασει να τους προπονει στις βολες...

Εχεις δικιο, απαραδεκτος. Μακραν ο χειροτερος μας παικτης σημερα. Το μονο θετικο οτι φορτωσε τους αντιπαλους ψηλους με φαουλς.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:13 ----------

Καμία σχέση ο σημερινός αγώνας με παιχνίδι του Γιαννάκη. Μάλλον σε Γκέρσον στυλ πήγαμε. Όμορφο και άναρχο μπάσκετ στο μεγαλύτερο διάστημά του, με σούπερ Μπορούση και Βασιλόπουλο (ξεκωλιάστηκε στις τάπες ο Πάνος).

Ο Κλέιζα έξω απ' τα νερά του, αλλά 17 ποντάκια είναι καλά για χάλια παιχνίδι. Πολύ καλοί και οι μικροί, Τεό και Παπανικολάου. Ο Βούισιτς χρειάζεται ψυχολογία, γιατί πέφτει εύκολα με τη μουρμούρα από την κερκίδα.

Σόφο, αν έβαζε τις βολές, θα ήταν σούπερ. Μέχρι και πλονζόν έκανε. :lol:

Όσο για το θέμα των βολών, είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι θέμα προπόνησης πλέον και δεν θα το ρίξουμε και αυτό στον Γιαννάκη. Όταν η μπάλα δεν θέλει να μπει, δεν θα μπει. Είναι και θέμα ψυχολογίας και είναι φανερό, ότι όταν η μπάλα καίει δεν τη θέλει κανένας. Μόλις πήραμε διαφορά, μέχρι και ο Σόφο έκανε 2/2.

Αυτο ακριβως σκοφτομουν κατ τη διαρκεια του παιχνιδιου. Ενα θετικο στοιχειο ειχαμε περυσι, την αμυνα, και ομως ουτε αυτο δεν κρατησαμε. Απο περυσι δηλαδη, εχουν αλλαξει ολα, δεν εχει κρατησει κατι η ομαδα. Τραγικο.

Ειχε δικιο τελικα ο Γκερσον οταν τοθυ λεγαν οτι δεν παιζει αμυνα, πως οταν παιζεις πιο γρηγορα φαινονται οι αδυναμιες σου πιο ευκολα και τρως περισσοτερους ποντους αναποφευκτα.

Δημοσ.

Στο ματς με το βαζελο θα παιξουν και οι τραυματιες σας?

Δεν ξερω νεα για την αποθεραπεια τους. Και να μη παιξουν, το ιδιο μου κανει, χωρις να θελω να σε πικαρω.

Μη μπαινεις παλι σε ανουσιες συγκρισεις ροστερ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ (μιλαω για το θεμα περπε-βασιλο). Αυτο που ειπα για Βασιλο, στο ειπα για να δεις τι θα πει ουσια στο παιχνιδι και οχι φλυαρια. Ο αλλος μπορει να χοροπηδαει θεαματικα, αλλα η ουσια στο παιχνιδι μετραει πιο πολυ.

@Εrwdios:

Oι βολες χανονται επειδη δεν ηθελε να μπει η μπαλα? Οι βολες (ειδικα εντος εδρας) ειναι 90% θεμα προσωπικης δουλειας και 10% ψυχολογιας. Αντε κι αν καποιος επηρεαζεται πιο πολυ σου βαζω ενα 30% ψυχολογια. Απλα ο Σοφο δε δουλεψε ποτε στη ζωη του για να βελτιωσει τις βολες και να φτασει σε αποδεκτο ποσοστο για σεντερ.

Επισης οταν λες οτι ηταν καλος ο Τεο να διευκρινιζεις ποιος, γιατι το μυαλο μου πηγε στον Τεοντοσιτς αρχικα :X

edit: Για να λες καλοι οι μικροι, μαλλον τον Τεοντοσιτς εννοουσες για καλο...Σε τι ακριβως σου αρεσε?

Tο συμπερασμα απτο σημερινο ματς ειναι οτι οσο λιγοτερα Αμερικανακια, τοσο πιο πολυ βλεπεται το μπασκετ σας.

Δημοσ.

@Εrwdios:

Oι βολες χανονται επειδη δεν ηθελε να μπει η μπαλα? Οι βολες (ειδικα εντος εδρας) ειναι 90% θεμα προσωπικης δουλειας και 10% ψυχολογιας. Αντε κι αν καποιος επηρεαζεται πιο πολυ σου βαζω ενα 30% ψυχολογια. Απλα ο Σοφο δε δουλεψε ποτε στη ζωη του για να βελτιωσει τις βολες και να φτασει σε αποδεκτο ποσοστο για σεντερ.

Επισης οταν λες οτι ηταν καλος ο Τεο να διευκρινιζεις ποιος, γιατι το μυαλο μου πηγε στον Τεοντοσιτς αρχικα :X

Ο Σόφο δείχνει να τις δουλεύει. Εκ του αποτελέσματος δεν δικαιώνεται, αλλά το γεγονός ότι δεν κάνει airball, όσο αστείο κι αν ακούγεται, είναι μία πρόοδος. Αν είδες τον αγώνα, θα παρατήρησες πόσες φορές μπήκε και βγήκε η μπάλα με όλους τους πιθανούς τρόπους. Μέχρι και στεφάνι, ταμπλό, στεφάνι και έξω πήγε.

Όταν λέω Τεο, ναι εννοώ τον Τεόντοσιτς. Εμένα μου άρεσε ο μικρός. Κράτησε μπάλα όταν χρειάστηκε, έδωσε βοήθειες στην άμυνα, έκλεψε, έτρεξε και την ομάδα στον αιφνιδιασμό και κυρίως ΠΗΡΕ ΧΡΟΝΟ από τον Γιαννάκη, τον οποίο και χρειάζεται. Ακόμη και τα αψυχολόγητα τρίποντα που βάρεσε, εγώ τα γούσταρα, γιατί ταίριαζαν στο σημερινό στυλ της ομάδας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...