Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Περιμένω να μου πείτε ένα παιχνίδι, όπου ο ΠΑΟ κέρδισε με γκολ του Σισέ. Να ήταν στο 0-0 και να άνοιξε το σκορ εννοώ.

Εργοτέλης, Πανιώνιος

foufoutie, δεκτή η απάντηση. Εγώ τους χαρακτηρίζω σάπιους γιατί είναι παίκτες με επιβαρυμένο ιατρικό ιστορικό και εξακολουθούν να έχουν προβλήματα. Αν για σένα φταίει η προετοιμασία, οκ. Απλά διαφωνούμε.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το θέμα είναι αν θα αποχωρήσει και αφήσει άλλον να ρίξει λεφτά ή αν θα κοροϊδέψει τον κόσμο όπως πέρισυ (Ντιογκο = 9μύρια) και φέτος (και καλά ευθύνες Κετσπάγια
)

Τα 9 μυρια ακουγονται σιγουρα πολλα αλλα και σιγουρα δε μπροουμε να ξερουμε.Εχω τις επιφυλαξεις μου βεβαια αλλα ειπαμε..μονο αυτοι ξερουν τι πραγματικα ισχυει.

Ειχε ευθυνες ο Κετσπαγια..αλλα οχι μονο αυτος σαφως :devil:

Επίθεση -> πάει στο καλό ο Ντιόγκο(ως άχρηστος) και ο Νταρμπισιρ(ως σάπιος) και να αγοραστούν ένα βαρύ φορ και ένας καλός περιφερειακός (από την στιγμή που ο Ζίκο θέλει 2 στην επίθεση). Ο Μήτρογλου είναι αξιόλογος ως ρεζέρβα και εξελίξιμος

Ο Ντιογκο δεν πιστευω οτι ειναι σαπιος..περυσι εκανε καποιες πολυ καλες εμφανισεις φετος επαθε Καραγκουνιτιδα :lol: κι ολο κατω τον εβλεπες. Σε καποια ματς φανηκε να βαζει μυαλο αλλα εκει τραυματιστηκε. Θα περιμενω να τον δω μχερι το τελος φετος, και μετα θα κρινω

Ουτε τον Ματ μπορω να τον πω σαπιο. Περυσι ηρθε απο το πουθενα, εβαζε το ενα γκολ μετα το αλλο και δεν ειχε κανενα προβλημα υγειας. Οι επιστημονες του Ρεντη απο το καλοκαιρι τον εχουν κανει σουρωτηρι.

Εγω αυτη τη στιγμη θα θελα οσους ηδη υπαρχουν + ενα φορ τυπου Νταρκο(τι παιχταρας ηταν :fear: )

Το ιδανικο, αν γινοταν και βλεπαμε στο τελος οτι ενας εκ των Ντιογκο/Ματ, δε τραβαει να εφευγε και να εροταν ο Λουα Λουα μαζι μ ενα φορ τυπου Νταρκο. Με "τυπου Νταρκο", ΛΟυα, ντιογκο/Ματ και μητρο θα μασταν μια χαρα

Χαφ->Προφανώς αριστερό χαφ. Λεντέσμα, Στολτίδης φεύγουν ως σάπιοι, ο Όσκαρ είναι ανεπαρκέστατος. Χρειάζεται ένα βαρβάτο επιθετικό χαφ, μια καλή ρεζέρβα του, καθώς και μια καλή ρεζέρβα του Ντουντού. Του οποίου Ντουντου κάποιος πρέπει να του τραβήξει το αυτί γιατί φέτος σέρνεται και είναι αγνώριστος, αν και γενικά μπορεί να κάνει την διαφορά.

2 αριστερα χαφ χρειαζονται.Ενας βασικος κι ενας αναπληρωματικος. Ο Στολτιδης εχει ακομα καποια ποιοτικα λεπτα στα ποδια του αλλα σιγουρα οχι συνεχομενα 90λεπτα. Για τον παγκο θα τον κραταγα. Στη θεση του Λεντεσμα θα ηθελα εναν γρηγορο κοφτη καθως η ταχυτητα δεν υπαρχει ουτε στον μαρεσκα, ουτε στον Ντουντου

Στη θεση του Οσκαρ ναι μπορει να βρεθει καλυτερος αν και..ποσες φορες εχιε παιξει στη θεση του?(επιτελικος)

ο Ντουντου φετος σιγουρα δνε παει καλα(αν και τραβηξε ενα σουτ προχτες πηγε να μας τρελανει) και αυτο που χρειαζεται ειναι παγκος. Αλλα αυτο ειναι ενα αρντηικο σημειο του Ζικο.

Αμυνα-> Πρέπει να ξεκαθαρίσει λίγο η κατάσταση με τα ακραία μπακ. Αρκετές αξιόλογες επιλογές χωρίς όμως να λογίζεται κανείς βασικός πλην του Τοροσίδη.

και του Μπραβο.

βασικα Ντομι/Λεοναρντο πρεπει να παρουν ποδι. ειναι απλα μετριες επιλογες που στην κακη τους μερα.. :mad:

Νέοι->Ο οσφπ θα πρέπει να κρατήσει τους 1-2 νέους που έχουν τα φόντα να ξεχωρίσουν και να διώξει τους υπόλοιπους ή να τους δώσει δανεικούς. Ο οσφπ δεν είναι ομάδα που μπορεί να δώσει χρόνο σε παραπάνω ταλέντα

Συμφωνω για το δανεικους

το θεμα ειναι ομως α)τι υποδομες εχουν οι μικροτερες ομαδες? και β)αν δωθει καποιος δανεικος να μπει ορος στο συμβολαιο που θα καθοριζει χρονο συμμετοχης(οπως ειχνα κανει με μας οι Αγγλοι)

Δημοσ.
Περιμένω να μου πείτε ένα παιχνίδι, όπου ο ΠΑΟ κέρδισε με γκολ του Σισέ. Να ήταν στο 0-0 και να άνοιξε το σκορ εννοώ.

Το μόνο σημαντικό γκολ που πέτυχε, ήταν αυτό με την Καβάλα, που κρατάει τον ΠΑΟ πρώτο αυτή τη στιγμή.

Λες ε?

3 βαθμοι με Εργοτελη ---> Σισε 0-1

1 βαθμος με Καβαλα---> Σισε 2-2

3 βαθμοι με Πανιωνιο ---> Σισε 0-1, Σισε 0-2 (και πριν πεις οτι το 0-1 εγινε με πεναλτυ, θα σου θυμησω οτι το κερδισε ο ιδιος. Επισης και το 2ο γκολ ηταν βαθμοι ετσι οπως εξελιχθηκε το ματς).

Συνολο βαθμων απο Σισε 7.

Το γκολ με την Καβαλα που ανεφερες εδωσε μολις 1 βαθμο απο τους 7 :> Δεν ειναι και ασχημα για ενα παλτο και σαπιο, σε 10 αγωνιστικες!

ΥΓ. Αν ηθελα να σε πικαρω κι εγω, θα σε ρωταγα ποσα γκολ-βαθμους εχει βαλει ο Ντιογκο συνολικα ολη τη περσυνη σεζον και τη φετινη.:X Αλλα ας μη ξυνω πληγες καλυτερα :lol:

Δημοσ.
δεν υπαρχει συγκριση στα χρηματα που εχει ριξει ο κοκκαλης απο τοτε που ανελαβε τον Ολυμπιακο, σε ποδοσφαιρο, μπασκετ, πολο, βολλευ.. πεςμας οτι εχετε ριξει πιο πολλα στο ποδοσφαιρο τα τελευταια 14 χρονια, να πεσω κατω να χτυπηθω απο τα γελια.

ποια χρεη ρε μεγαλε? ποια χρεη? μιλα με στοιχεια και μη γεμιζεις τις σελιδες με προπαγανδα και βλακειες. δε σου φταιμε να διαβαζουμε τις αρλουμπες απο το καθε πρασινο φορουμ που τα γραφετε μεταξυ σας και χαιρεστε...:-(

στην πρώτη σου ερώτηση: συγκριτικά με το βόλευ, έχουμε δώσει περισσότερα. και με το πόλο, και με το μπάσκετ. με το ποδόσφαιρο, μπαααααααααααααα...

σχετικά με τα χρέη: δεν τα λένε "χρέη", τα λένε "άνοιγμα", και κυμαίνεται στα 63 εκ. έουρος. Κυμαινόταν δλδ, το καλοκαίρι. τώρα, αν και κατά πόσο έχει πέσει, δε γνωρίζω.

Δημοσ.
δεν υπαρχει συγκριση στα χρηματα που εχει ριξει ο κοκκαλης απο τοτε που ανελαβε τον Ολυμπιακο, σε ποδοσφαιρο, μπασκετ, πολο, βολλευ.. πεςμας οτι εχετε ριξει πιο πολλα στο ποδοσφαιρο τα τελευταια 14 χρονια, να πεσω κατω να χτυπηθω απο τα γελια.

Δεν γράφω τίποτα για το τι χρήματα έριξε ή όχι ο κόκκαλης, αλλά για το τι ΘΑ ρίξει.

εισαι μεσα στην Παε? ξερεις πραγματα που δεν ξερουμε η απλα αμπελοφιλοσοφεις και η αερολογια πεφτει συννεφο?

Εγώ λέω αυτά που διαρρεύσαν στις εφημερίδες. Αν ήταν ψέματα ας τα διέψευδε η ΠΑΕ, όπως έκανε φέτος με τα χρέη.

ντιογκο αχρηστος? παλι τα ιδια θα λεμε? τον νταρμισιρ που μας εδωσε το κυπελλο τον εβγαλεσ σαπιο επειδη εχει καποιο προβλημα στους κοιλιακους ε? οκ. λογικη βαζελου detected..

Κάτσε εσύ με τον Ντιόγο, το Ντάρμι και τον Μήτρογλου, και άσε με εμένα με Σισσέ, Σάλπι, Πετρόπουλο.

πιο αγωνιστικο τελμα μας λες? μας κοροιδευεις? η ομαδα παιζει με -7 βασικους , ειναι δευτερος σε αποσταση αναπνοης στο πρωταθλημα ( που αν δεν ηταν τα κορακια θα σε ειχαμε απο κατω ).. και στην ευρωπη ειναι δευτερος στον ομιλο... και εσυ μιλας για αγωνιστικο τελμα? χαχαχαχα

Με μείον 7 βασικούς? Πόσους βασικούς έχεις, 14? Με Ηρακλή: Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Μπράβο, Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ, Φετφατζίδης, Ντουντού, Α.Παπαδόπουλος, Νικλητσιώτης (72'Σοϊλέδης), Μαρέσκα, Μήτρογλου.. Οι 7 που έκανα μπολντ δεν είναι βασικοί? Εγώ μάλλον δεν σε κοροϊδεύω, κάποιοι άλλοι ίσως.

τα λεφτα βγαινουν ανετα με την προκριση στην επομενη φαση και με την ΑΜΚ.. ολα ειναι θμεα διαχειρησης..αμα δεν εχει λεφτα ο ολυμπιακος.. ποιος εχει? ο παο με τους 15 προεδρους και τους 253 δημοσιογραφους.. ? :rolleyes:

Τουλάχιστον οι 15 προέδροι μου δεν εξαργυρώνουν τις επιχειρήσεις τους για την βγάλουν καθαρή.

ποια χρεη ρε μεγαλε? ποια χρεη? μιλα με στοιχεια και μη γεμιζεις τις σελιδες με προπαγανδα και βλακειες. δε σου φταιμε να διαβαζουμε τις αρλουμπες απο το καθε πρασινο φορουμ που τα γραφετε μεταξυ σας και χαιρεστε...:-(

Γράψε λάθος, ανοίγματα.:lol: Τα χρέη που είχατε σας τα χάρισε το κράτος.

Δημοσ.

Ενας ακομη λογος για τον οποιο τραυματιζονται οι ιδιοι παιχτες συνεχεια ειναι και ο χρονος αποθεραπειας.. Πιεζουν οσο περισσοτερο γινεται να μπουν ξανα σε φουλ ρυθμους και να παιξουν (λογω ελλειψης παιχτων) με αποτελεσμα νε υποτροπιαζουν τα τραυματα η να δημιουργουνται καινουρια λογω της αποχης.. Γενικα δε μπορω να χαρακτηρισω σαπιους καποιους παιχτες επειδη ετυχε να περνουν μια περιοδο τραυματισμων.. Αφου εσυ μπορεις και το θεωρεις σωστο, καλα κανεις.. Αποψη σου ειναι..

ΥΓ : Που τα διαβαζεις ολα αυτα ρε συ johnny θα ηθελα να ηξερα.. Το χειροτερο ειναι οτι τα πιστευεις κιολας.. Κριμα..

Δημοσ.
στην πρώτη σου ερώτηση: συγκριτικά με το βόλευ, έχουμε δώσει περισσότερα. και με το πόλο, και με το μπάσκετ. με το ποδόσφαιρο, μπαααααααααααααα...

βολευ, πολο ναχει δωσει ο παο περισσοτερα? απο που κι ως που? στο πολο εισασταν Β εθνικη κατι χρονια.. και στο βολλευ χλωμο το κοβω και επειδη ετσι θα παει η κουβεντα, δειξε στοιχεια αλλιως αστο οκ

Δημοσ.

την παέ με τα τμήματα δε σύνεκρινες ρε άνθρωπε;

ε, αυτή τη σύγκριση σου παρέθεσα.

η παέ λοιπόν έχει δώσει περισσότερα ΚΑΙ από το πόλο, ΚΑΙ από το Βόλευ.

We win.

Hell yeah.:P

Δημοσ.

οχι ρε φιλε δεν συγκρινα την παε με τα αλλα τμηματα, ειπα οτι ο κοκκαλης σαν προεδρος εχει σκασει χρημα οχι μονο στην μπαλα, αλλα και σε πολο, βολλευ, μπασκετ μιας και ηταν προεδρος σε ολα αυτα καποια στιγμη.

u lose FATALITY BABALITY KOKKALITY :P

Δημοσ.

προσπάθησα να το διασταυρώσω γιατι δεν ειμαι σιγουρη

Συνολικα λοιπον ο Ντιογκο περυσι εβαλε 16 γκολ

ΥΓ.προσωπικα περιμενω να δω ποσα ακομα θα ριξει ο Μητρο-γκολ φετος. Λετε να ναι η χρονια του??

Δημοσ.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Συνολικα λοιπον ο Ντιογκο περυσι εβαλε 16 γκολ

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλο!!!!!!:lol:

Δημοσ.

Ρε σεις, ξέρει κανείς τι γίνεται μ' εκείνη την κλήση από τον αθλητικό δικαστή για τα επεισόδια στων βάζελων στη Λιβαδειά? Μήπως κόλλησε πουθενά να το σπρώξουμε λίγο το ζήτημα? :whistle: :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...