Erwdios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Αν ηταν χαβαλες, που θα προκαλουσε εστω ενα ελαφρο μηδιαμα, τοτε παει στο διαολο...Αλλα αν βαλω το 12χρονο ξαδερφακι μου να σχολιασει τημ εμφανιση του Πατερα να σαι βεβαιος οτι θα τα καταφερει καλυτερα να με κανει να γελασω Τότε γιατί δεν πας να μιλήσεις με το 12χρονό ξαδερφάκι σου και κάθεσαι και ασχολείσαι εδώ μαζί μου, που στην τελική δεν σου προσφέρω ούτε γέλιο, σε αντίθεση μ'εσένα βεβαίως που μας το προσφέρεις απλόχερα. Α και περιμένω ακόμα να μου δείξεις που έγραψα ότι το χοντρός συνιστά ρατσιστική επίθεση.
dark Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Γιατί δεν τα κλειδώνετε ακόμα τα αθλητικά? Ποια αθλητικά δηλαδή Απορώ αν ενδιαφέρουν κανέναν αυτά που λέγονται εδώ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Τότε γιατί δεν πας να μιλήσεις με το 12χρονό ξαδερφάκι σου και κάθεσαι και ασχολείσαι εδώ μαζί μου, που στην τελική δεν σου προσφέρω ούτε γέλιο, Ποιος στο ειπε αυτο? Α και περιμένω ακόμα να μου δείξεις που έγραψα ότι το χοντρός συνιστά ρατσιστική επίθεση. ---> Αντι emoticon που κανει κωλοτουμπα <--- Αλλα επειδη κι ο απο πανω ειπε οτι το κουρασαμε, και δεν εχει αδικο, ας το σεβαστουμε. Οποιος εβγαλε τα συμπερασματα του, τα βγαλε, δεν χρειαζεται να εξηγεις τι ειπες, πως το ειπες και γιατι το ειπες. Chill out
Erwdios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Όπως το προέβλεψα, θα περιμένω πολύ καιρό ακόμα. Τεσπα, συμφωνώ κι εγώ με τον dark. Όχι στο να κλειδωθούν τα threads αλλά στο να κλειδωθούν τα στόματά μας.
johnnyestia Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 13 χρόνια τώρα έκανες το ανάποδο πλάγιο σημαία σου για τη διαιτησία που σε πολεμάει. Η πλάκα βέβαια είναι ότι αν είχε ακυρωθεί δικό σου γκολ, τώρα θα είχε πέσει κυβέρνηση, αλλά εντάξει πλάθω κουλουράκια με τα 2 χεράκια. Και εσύ φοιτητής στο εξωτερικό ήσουνα τα τελευταία 13 χρόνια? Copyright Λαράς.
alexis333 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Γιατί δεν τα κλειδώνετε ακόμα τα αθλητικά?Ποια αθλητικά δηλαδή Απορώ αν ενδιαφέρουν κανέναν αυτά που λέγονται εδώ Eτσι εχει καταντησει. Πραγματικα εδω γινεται κουβεντα ατελειωτες ωρες για εξωαγωνιστικα και για προσωπικες κοντρες που καμια σχεση για το ποδοσφαιρο δεν εχουν και για θεματα καθαρα ποδοσφαιρικα ελαχιστα .
margaritagr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Ο προεδρος λενε οτι δηλωσε πως η ομαδα ηδη κινειται για παιχτες και 1η/1 θα υπαρξουν ανακοινωσεις. Μακαρι να λογικευτηκε και να παρουμε τους παιχτες που χρειαζομαστε
foufoutios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Λες να δωσει 10-15 εκατομμυρια για παιχτες που χρειαζεται η ομαδα...? Μπα.. Εκτος αν τον "επιασαν" απο τωρα τα Χριστουγεννα..
alexis333 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Εμενα κατι μου λεει πως θα ριξει χρημα το Γεναρη. Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι αυτη και οχι πληροφορια. Εχει παρει τοσα δε μπορει ολο και κατι θα ριξει για να βοηθησει και την ομαδα. Θελουμε στανταρ ενα καλο αριστερο χαφ.Μετα παμε για ενα δεκαρακι και εναν επιθετικο.Και μετα για κανα καλο αριστερο μπακ. Αυτα χρειαζεται για μενα η ομαδα.Κι αν δε τους παρει ολους το Γεναρη ας κανει την αρχη και τελειωνει το εργο το Καλοκαιρι.
foufoutios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μακαρι να γινει ετσι οπως τα λες.. Πρωτη φορα ειναι που θα παρει τοσα και θα βαλει ελαχιστα? Δυστυχως ο κανονας ειναι και οχι η εξαιρεση.. Αν παρει Γιοβανοβιτς (σιγα μην ερθει) και εναν καλο επιθετικο (οχι νεος Ντιογκο) τοτε κανει μια πολυ καλη αρχη.. Μετα παιρνει και ενα δημιουργικο χαφ.. Αριστερο μπακ εχουμε οσο παιζει ο Μπραβο, δεν ειναι επιτακτικη αναγκη πιστευω
margaritagr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 ΠιστεΥω οτι παιχτες θα παρει,ελπιζω δηλαδη! Κατι μου λεει ομως οτι θα ναι απο το κατω ραφι η δανεικοι(ακουγεται εντονα ο γκεκας) . Αν ειναι να ριξει χρημα θα το κανει το καλοκαιρι που (λογικα) υπαρχουν και περισσοτερες λυσεις
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Ο προεδρος λενε οτι δηλωσε πως η ομαδα ηδη κινειται για παιχτες και 1η/1 θα υπαρξουν ανακοινωσεις. Μακαρι να λογικευτηκε και να παρουμε τους παιχτες που χρειαζομαστε ΠιστεΥω οτι παιχτες θα παρει,ελπιζω δηλαδη! Κατι μου λεει ομως οτι θα ναι απο το κατω ραφι η δανεικοι(ακουγεται εντονα ο γκεκας) . Αν ειναι να ριξει χρημα θα το κανει το καλοκαιρι που (λογικα) υπαρχουν και περισσοτερες λυσεις Γιατι να ριξει λεφτα? Αφου απτο κυπελλο αποκλειστηκατε, απτο τσου λου μαλλον θα αποκλειστειτε (και να περασετε, θα αποκλειστειτε μετα, οποτε ενα και το αυτο για τον Κοκαλη), ενω το πρωταθλημα κατα τα λεγομενα σου, ειναι ολοφανερο πως θα δωθει στον ΠΑΟ. Να διεκδικησει τι ο Κοκαλης με τις μεταγραφες? Επισης με τα "Ο προεδρος λενε οτι" το καλοκαιρι ειχατε φερει Μαρκ Γκοζαλεζ, Μαντσινι και Φερναντινιο (αυτος τελικα εχει κλεισει για τον Γενναρη οπως λεγανε τοτε?). Ολοι αυτοι μονο για αριστερα. Και τελικως παιζετε με τον Λεοναρντο. Βραζιλιανος ειναι κι αυτος θα μου πεις...
foufoutios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Σημειωση : Ο Λεοναρντο εχει να παιξει απο το καλοκαιρι
alexis333 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Ευτυχως που πηρατε τον Κατσουρ ( που σε εχει σωσει απειρες φορες ) και οχι εκεινο το κριαρι τον Ενχελαρ και θα σου λεγα γω αν θα κοροιδευες για τις μεταγραφες του θρυλου. Και θα δουμε αν θα περασουμε ή οχι. Εσυ εισαι πολυ μπροστα.Ξερεις τι θα γινει στα επομενα 2 ματς. Μπραβο...
foufoutios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Και ο Σισε εχει παρει μπρος, ας ειμαστε αντικειμενικοι.. Στην κατασταση που ειμαστε, πολυ θα θελαμε να τον εχουμε.. Ας οψονται βεβαια, ο Κατσουρανης και ο Νινης με τις μπαλιες τους.. Λιρα εκατο ο Κατσουρ, κατσε καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.