Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δειτε εδω το redplan μιλαει για το Νταρκο και κανει διαφημιση για το .... Becel pro-active...:P

http://www.redplanet.gr/html/ent/662/ent.260662.asp

Ωραιοοοοοο.... :lol:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:38 ----------

Μαρεσει να σας τη λεμε οταν κανετε τις δηλωσεις που κανετε συνηθως και που αρχισαν να γινονται συχνο φαινομενο.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=51558

Ετσι, ετσι.

Μην ασχοληστε με το διορισμενο προεδρο του ΠΑΟ.

Γιατι ομως τον λεει διορισμενο.:rolleyes:

:lol:

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

[/color]Μαρεσει να σας τη λεμε οταν κανετε τις δηλωσεις που κανετε συνηθως και που αρχισαν να γινονται συχνο φαινομενο.

Ετσι, ετσι.

Τιμητικός είναι ο χαρακτηρισμός. Θα μπορούσε να τον αποκαλεί μπουχέσα ή παιδοβούβαλο που είναι και οι χαρακτηρισμοί που του ταιριάζουν. :lol:

Δημοσ.

Μαρεσει να σας τη λεμε οταν κανετε τις δηλωσεις που κανετε συνηθως και που αρχισαν να γινονται συχνο φαινομενο.

Ετσι, ετσι.

Διορισμένο? Κάποιοι υπάλληλοι φαίνεται πως έχασαν την ψυχραιμία τους.

Δημοσ.

Παντως τον τρωει ο κ@@λος του τον Πατερα.

Αν και η δηλωση δε μου φαινεται οτι στεκει και τοσο.

Δε λεει απο ποιον εγιναν.Τι παει να πει οτι τη καναν ανθρωποι που δε θελουν να βγει ο ονομα τους.

Δεν ειναι ο επισημος Ολυμπιακος αυτος.

Δημοσ.
Τιμητικός είναι ο χαρακτηρισμός. Θα μπορούσε να τον αποκαλεί μπουχέσα ή παιδοβούβαλο που είναι και οι χαρακτηρισμοί που του ταιριάζουν. :lol:

Πω πω αστείο. :-(

Δημοσ.
Πω πω αστείο. :-(

Σου θιξαμε τον Προεδρα..?

3 εβδομαδες εκτος και ο Λεντεσμα με θλαση.. Ετσι για να πουμε και καμια ειδηση.. Ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω τι φταιει φετος.. Λαθος προετοιμασια? Η δεν εκαναν αυτα που τους λεγανε να κανουν?

Δημοσ.
Σου θιξαμε τον Προεδρα..?

3 εβδομαδες εκτος και ο Λεντεσμα με θλαση.. Ετσι για να πουμε και καμια ειδηση.. Ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω τι φταιει φετος.. Λαθος προετοιμασια? Η δεν εκαναν αυτα που τους λεγανε να κανουν?

Ο πρόεδρας δεν θίγεται από ένα πιτσιρίκι που τον αποκαλεί μπουχέσα σε ένα φόρουμ. Το θέμα είναι η καζούρα/πλάκα να παραμένει στην οπαδική λογική και όχι να αρχίσουμε να λέμε ότι θέλουμε.

Για τους τραυματισμούς, θα έπρεπε να τους είχατε μυριστεί-προβλέψει όταν βλέπατε τους παίκτες σας να τρέχουνε Αύγουστο μήνα στα προκριματικά του Ch. L. λες και είχε φτάσει Νοέμβρης.

Το σίγουρο είναι πως όταν υπάρχουν τόσοι τραυματισμοί τα πράγματα βρωμάνε. Και ο προπονηταράς αντί να τους δουλέψει στην φυσική κατάσταση τους δίνει 3ήμερα ρεπό να αράξουνε.

Δημοσ.
Ο πρόεδρας δεν θίγεται από ένα πιτσιρίκι που τον αποκαλεί μπουχέσα σε ένα φόρουμ. Το θέμα είναι η καζούρα/πλάκα να παραμένει στην οπαδική λογική και όχι να αρχίσουμε να λέμε ότι θέλουμε.

Μπουχέσας και βουβαλόπαιδο και σαπιοκοιλιάς και ταγαρόχοντρος. Στα υπόλοιπα threads, πράκτορα τον ανεβάζετε τον Κόκκαλη, πράκτορα τον κατεβάζετε, εδώ μου γίνατε ευαίσθητοι. Ο διορισμένος έγινε και επίτιμος. Διορισμένος από τον Τζίγγερ και τον Βγενόπουλο δεν είναι ή λέμε ψέμματα εμείς τα πιτσιρίκια?

Δημοσ.
Μπουχέσας και βουβαλόπαιδο και σαπιοκοιλιάς και ταγαρόχοντρος. Στα υπόλοιπα threads, πράκτορα τον ανεβάζετε τον Κόκκαλη, πράκτορα τον κατεβάζετε, εδώ μου γίνατε ευαίσθητοι. Ο διορισμένος έγινε και επίτιμος. Διορισμένος από τον Τζίγγερ και τον Βγενόπουλο δεν είναι ή λέμε ψέμματα εμείς τα πιτσιρίκια?

Δεν τον βαφτίσαμε εμείς πράκτορα, η Στάζι το έκανε.

Και να σου πω και κάτι;

Πραγματικά ανώτερη πράξη όταν οι απέναντι κακοχαρακτηρίζουν τον πρόεδρο της ομάδας σου για πεπραγμένα του, εσύ να απαντάς για σωματικά χαρακτηριστικά.

Δείχνει επίπεδο ρε παιδί μου, πως να το κάνουμε...

Και σας πείραξε μετά το σύνθημα για τα κιλά του Σχορτσανίτη και θέλατε και τιμωρία...

Δημοσ.

Με αφορμη αυτο που γραφτηκε απο πανω για τον Σοφο, σε τσακωσα Erwdie.

Ποστς απο το καλοκαιρι αυτα που ακολουθουν, σε συζητηση για συνθηματα που ακουστηκαν για τα κιλα του Σοφο στο ΟΑΚΑ:

Τι λέει ο στόμας σου μωρέ, πήρες φόρα και αμολάς? Με τον Σχορτσιανίτη ένα ολόκληρο ΟΑΚΑ, όποτε έπαιρνε μπάλα, ακουγόταν ουγκ, ουγκ, ουγκ. Αυτό δεν είναι ρατσιστικό? Ή εννοούσατε ότι αφορά τον σωματοτυπό του που μοιάζει με γορίλα? Πες το μας να μας τρελάνεις.

Δεν μου λες, τα πιστεύεις αυτά που γράφεις? Προκάλεσε ο Σχορτσιανίτης? Τα αλάνια που ήταν 2 μέτρα από τον πάγκο και φώναζαν συνέχεια, "χοντρέ, χοντρέ" τα πρόσεξες?

.........

Αυτές είναι γενεσιουργές αιτίες βίας, ναι ή ου?

Το θέμα μας βέβαια είναι, ότι όλοι ανακαλύψαμε σκευωρία εις βάρος του Σόφου. Όταν τα κάνουν οι άλλοι μας τσούζει, όταν τα κάνουν οι δικοί μας, αδυνατούμε να τα πιστέψουμε. Πραγματικά, είστε εξοργιστικοί, όσοι πιστεύετε ότι το πράσινο DNA σας, απαλλάσσει όλους τους αναγκέφαλους από τη μλκία που τους δέρνει. Εγώ έκλεισα από αυτό το θέμα, γιατί αρχίζω και φλερτάρω επικίνδυνα με το ban και δεν ψήνομαι. Να χαίρεστε τις αντιρατσιστικές σας ιδέες για τους άλλους.

Erwdios σημερα:

Μπουχέσας και βουβαλόπαιδο και σαπιοκοιλιάς και ταγαρόχοντρος.

--> Αντι emoticon που κανει κωλοτουμπα αυτο εδω <---

Μα καλα. Κωλοτουμπες σε θεματα που ειναι σταση ζωης για τον καθε ανθρωπο, πχ ρατσισμος για την εμφανιση (κιλα)? Να ηταν αθλητικες κωλοτουμπιτσες παει στο διαολο...

Τουλαχιστον αφου το πατε που το πατε στα κιλα ας ειστε και λιγο πιο ευρηματικοι μπας και γελασουμε και λιγο.

ΥΓ. Ερωδιε, αν και ειμαι αδυνατος και ποσος με ενδιαφερει αν ο Πατερας ειναι "σαπιοκοιλιας" ή τζοβενο, σκεφτηκες πρωτου γραψεις τους παραπανω χαρακτηρισμους, οτι μπορει να προκαλεις και να προσβαλεις μια κατηγορια ανθρωπων και συνφορουμιτων σου? Μπα ε?

Δημοσ.

Κοίτα να δεις, θα μπορούσαμε εδώ μέσα να χρησιμοποιούμε πολλούς χαρακτηρισμούς για παράγοντες και παίκτες που έχουν να κάνουν με το σώμα τους ή την προσωπική τους ζωή. Βλέπεις κανέναν να το κάνει? Εμένα δεν μου ταιριάζει καν να τους αναφέρω ούτε ως παράδειγμα. Πιστεύω να καταλαβαίνεις την διαφορά.

Διορισμένο να τον λες όσο θες τον Πατέρα. Είναι κάτι που έχει να κάνει με την ιδιότητά του σαν παράγοντας και δεν είναι προσβλητικό για κανέναν όπως λέει και ο Midi.

Πάντως έχει τσιμέντο για όλους ο Πρόεδρας!:P

Δημοσ.

:lol::lol::lol:

@ Midi

Get a life be4 life gets u

Μπράβο ρε θηρίο, το κατάλαβες ότι είχα σκοπό να θίξω όλους τους υπέρβαρους συμφορουμίτες μου και βρήκες και posts μου όπου ολόσωστα έγραφα ότι έγινε ρατσιστική επίθεση στο Σόφο με τα ουγκ ουγκ ουγκ.

Τα αλάνια που ήταν 2 μέτρα από τον πάγκο και φώναζαν συνέχεια, "χοντρέ, χοντρέ" τα πρόσεξες?

.........

Αυτές είναι γενεσιουργές αιτίες βίας, ναι ή ου?

Είναι Midi γενεσιουργός αιτία βίας να έχεις κρεμασμένο πάνω από το κεφάλι σου έναν βάζελο και να σε βρίζει, ασχέτως με το πώς σε αποκαλεί ναι ή ου? Και σε αυτά εδώ που παρέθεσες, πού ακριβώς αναφέρω ότι η λέξη χοντρός συνιστά ρατσιστική επίθεση? 'Η μήπως υπογραμμίζεις ότι σε βολεύει για να περάσεις τη γνώμη σου? Τα ίδια που σου έκαναν στο άλλο thread με τα ταμπελάκια, ήρθες να κάνεις κι εσύ εδώ?

Τέλος, τα συγκεκριμένα σχόλια, αφορούν μόνο τον παιδοβούβαλο και κανέναν άλλο. Στην ίδια λογική, όσοι είναι κοντοί θα έπρεπε να θίγονται με την έκφραση Χόμπιτς για τους Γιαννακόπουλους. Δεν σας είδα εκεί να σκίζετε τπτ ρούχα.

Κρατήστε τις ευαισθησίες σας για κανένα σοβαρό ζήτημα, όχι για τον οπαδικό χαβαλέ.

Δημοσ.

Βέβαια μπορούμε να ακολουθήσουμε το ομολογουμένως καταπληκτικό σου πρότυπο συμπεριφοράς και να μιλάμε για τραχανοπλαγιές malborakides, κερατάδες , μπούληδες και σαπιοκοιλιάδες και να ανεβάσουμε το επίπεδο του thread βεβαίως βεβαίως. Γεια σου ρε Ερωδιέ ποιοτικέ. Που δεν τα παίρνεις και σοβαρά.

Πλάκα πλάκα , ένα σφυριγμα κατά του γαύρου και διαλύθηκε το σύμπαν. Το είχατε ξεσυνηθίσει μάλλον και σας χάλασε. Είχατε ξεσυνηθίσει και τα σφυρίγματα υπέρ του ΠΑΟ βέβαια και αυτό χάλασε και τον Τύπο του γαύρου. Με παραμυθάκια θα το πάρει αν το πάρει ο Κόκκαλης. 2 βαθμοί δεν είναι τίποτα.

Δημοσ.
Βέβαια μπορούμε να ακολουθήσουμε το ομολογουμένως καταπληκτικό σου πρότυπο συμπεριφοράς και να μιλάμε για τραχανοπλαγιές malborakides, κερατάδες , μπούληδες και σαπιοκοιλιάδες και να ανεβάσουμε το επίπεδο του thread βεβαίως βεβαίως. Γεια σου ρε Ερωδιέ ποιοτικέ. Που δεν τα παίρνεις και σοβαρά.

Υποκλίνομαι στην ποιότητα. Τπτ άλλο. Πολύ ποιότητα έπεσε σε τούτο το thread και πολύ κωλοτούμπα.

Πλάκα πλάκα , ένα σφυριγμα κατά του γαύρου και διαλύθηκε το σύμπαν. Το είχατε ξεσυνηθίσει μάλλον και σας χάλασε. Είχατε ξεσυνηθίσει και τα σφυρίγματα υπέρ του ΠΑΟ βέβαια και αυτό χάλασε και τον Τύπο του γαύρου. Με παραμυθάκια θα το πάρει αν το πάρει ο Κόκκαλης. 2 βαθμοί δεν είναι τίποτα.

13 χρόνια τώρα έκανες το ανάποδο πλάγιο σημαία σου για τη διαιτησία που σε πολεμάει. Η πλάκα βέβαια είναι ότι αν είχε ακυρωθεί δικό σου γκολ, τώρα θα είχε πέσει κυβέρνηση, αλλά εντάξει πλάθω κουλουράκια με τα 2 χεράκια.

Δημοσ.
:lol::lol::lol:

@ Midi

Get a life be4 life gets u

Τι get a life βρε παιχτη, τα ποστ σου, αν ξερεις στοιχειωδεις τροπους Αναζητησης τα βρηκα σε λιγοτερο απο 30 δευτερολεπτα. :X Το οτι θυμαμαι το τοτε παραληρημα σου για τον Σοφο, και τη "ρατσιστικη συμπεριφορα μας" δεν ειναι περιεργο.

Κι αλλος το θυμοταν οπως διαπιστωσες και μου εδωσε την ιδεα :)

Μπράβο ρε θηρίο, το κατάλαβες ότι είχα σκοπό να θίξω όλους τους υπέρβαρους συμφορουμίτες μου και βρήκες και posts μου όπου ολόσωστα έγραφα ότι έγινε ρατσιστική επίθεση στο Σόφο με τα ουγκ ουγκ ουγκ.

Οχι δεν ειπα οτι ειχες σκοπο να θιξεις τους υπερβαρους συμφορουμιτες. Ειπα πριν πεις κατι, καλο ειναι να βουτας τη γλωσσα μεσα στο μυαλο γιατι ΜΠΟΡΕΙ αυτο που γραφεις να προσβαλει. Διαφωνεις? Εσυ λοιπον ουτε σκεφτηκες, ουτε αναρωτηθηκες, ουτε φανταστηκες οτι μπορει να ενοχλουν αυτοι οι χαρακτηρισμοι.

Και σε αυτά εδώ που παρέθεσες, πού ακριβώς αναφέρω ότι η λέξη χοντρός συνιστά ρατσιστική επίθεση? 'Η μήπως υπογραμμίζεις ότι σε βολεύει για να περάσεις τη γνώμη σου? Τα ίδια που σου έκαναν στο άλλο thread με τα ταμπελάκια, ήρθες να κάνεις κι εσύ εδώ?

Αν ηθελα να περασω τη τη γνωμη μου, δε θα εβαζα ΟΛΟΚΛΗΡΑ τα ποστ σου, αλλα θα απομονωνα φρασεις. Η υπογραμμιση ειναι για να σε προσανατολισω σε πιο συγκεκριμενα σημεια, γιατι ανεμενα να πεις "αχμ δεν ενοουσα αυτο, ενοουσα το αλλο". Οποτε ο καθενας βγαζει τα συμπερασμα του πολυ ευκολα, για το τι μας ειπες τοτε και το τι μας λες σημερα. Θεληση να υπαρχει και ορεξη για γελιο :-D

Τέλος, τα συγκεκριμένα σχόλια, αφορούν μόνο τον παιδοβούβαλο και κανέναν άλλο.

Συνεχιζεις

Κρατήστε τις ευαισθησίες σας για κανένα σοβαρό ζήτημα, όχι για τον οπαδικό χαβαλέ.

Αν ηταν χαβαλες, που θα προκαλουσε εστω ενα ελαφρο μηδιαμα, τοτε παει στο διαολο...Αλλα αν βαλω το 12χρονο ξαδερφακι μου να σχολιασει τημ εμφανιση του Πατερα να σαι βεβαιος οτι θα τα καταφερει καλυτερα να με κανει να γελασω :X

Υποκλίνομαι στην ποιότητα. Τπτ άλλο. Πολύ ποιότητα έπεσε σε τούτο το thread και πολύ κωλοτούμπα.

Στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλανε για σχοινι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...