Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τώρα θα μιλάμε για μαλακίες ή για ενδοαγωνιστικά πράγματα;

Μιας και το κατεχεις...

ποσα βηματα κανει ο παπαλουκας πριν κανει το λειαπ και κανει φαουλ ο σαρας? :lol::lol:

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Βολές Μπατίστ;;;;;;;;;;;;;;;!!!;;

ό,τι να ναι...:lol:

Τι οτι να ναι ρε φιλαρακο μας δουλευεις ψιλο γαζι?

Υπαρχει οδηγια για επαναληψη βολης σε τετοια φαινομενα η σε περιπτωση που μπει ο παικτης σου πριν απο το προβλεπόμενο στη ρακετα?

Ε?

Δημοσ.

Και εγώ ήμουνα μέσα.

Πρώτη φάση που ψιλομουρμούρισα ήταν στο φάουλ που δε δόθηκε στο γκριρ στο 38-34 (ή 36). Με το που παίρνει ο μπουρούσης 4 ο φάουλ, γυρίζω στους κολλητούς και τους λέω. Στην επόμενη φάση έφυγε. Και είχα δίκιο. Δεν υπήρξε κανένα φάουλ γιατί, σε διεκδίκηση ριμπάουντ, ε κάποιο χέρι, θα χτυπήσει το ένα. Είναι σαν δυο άνθρωποι να δίνουν χειραψία. Λέμε έδωσε ο ένας πρωτος το χέρι στον άλλο, και μετά ο άλλος τον ακούμπησε? Αρα κλεψιά νο. 1

Η κλεψιά νο. 2 έρχεται στην αμεσως επόμενη φάση, όταν εκτοπίζεται ο τσίλντρες. Ξεκάθαρο φάουλ.

Αλλά η μπόχα, έρχεται στην τελευταία φάση, όταν δε δίνει καθαρό φάουλ στον παπαλουκά και σου στερεί τη δυνατότητα να πας το παιχνίδι στην παράταση.

Τη κομπίνα και την ανηθικότητα, ο κόσμος του ολυμπιακού δεν την ανέχεται. Για τα τζούφια σκορδάκια που πετάχτηκαν και κάποιοι τρέχαν σαν τα κοτόπουλα, θα μιλήσω εφόσον μου το επιτρέψει ο σνουμπ

Σημερα ο Ολυμπιακος εχασε ολο τον καλο τον κοσμο

Αν εσύ θεωρείς καλό, τον κόσμο που πήγε στο βερολίνο και του φωνάζαν οι άλλοι σιγά σιγά... τα αυτιά, εγώ τους θεωρώ μη μου άπτου και φλώρους.

Δημοσ.

Είναι και δεν είναι βήματα,είναι και δεν είναι φάουλ.Το πρώτο βηματάκι τις περισσότερες φορές χαρίζεται αν είναι στην κίνηση.

Δημοσ.
Μιας και το κατεχεις...

ποσα βηματα κανει ο παπαλουκας πριν κανει το λειαπ και κανει φαουλ ο σαρας? :lol::lol:

Σ΄αυτό έχεις δίκιο, είναι ΚΑΘΑΡΑ 3 βήματα, απλά το μόνο που έχω να πω είναι ότι υπήρχε 1ς κανονισμός που στο επέτρεπε αυτό σε Lay up αν δεν έχεις αντίπαλο μπροστά σου ( ότι δηλαδή δε χρησιμοποιείς το 3ο βήμα για να προσπεράσεις τον αντίπαλο, αλλά απλά για να πας προς το καλάθι ). Γι αυτό στους αιφνιδιασμούς που έχουν ελεύθερο χώρο μπροστά βλέπεις να κάνουν συχνά 3 βήματα. ( Αυτό που λέει ο Νίκος πιο πάνω με πιο απλά λόγια)

Ο ενδοιασμός μου εδώ λοιπόν βάσει των παραπάνω είναι ότι ο Γιασικεβίτσιους έχει "αδειαστεί" και δεν αποκτά πλεονέκτημα εις βάρος του με το 3ο βήμα ο Παπαλουκάς.

Θα το κοιτάξω αύριο ξανά αυτό να το δούμε.

Πες μου όμως τη γνώμη σου και για τα τόσα σκριν-φάουλ που κάνει σε κάθε ματς ο Παναθηναϊκός :)

Δημοσ.
Και εγώ ήμουνα μέσα.

Πρώτη φάση που ψιλομουρμούρισα ήταν στο φάουλ που δε δόθηκε στο γκριρ στο 38-34 (ή 36). Με το που παίρνει ο μπουρούσης 4 ο φάουλ, γυρίζω στους κολλητούς και τους λέω. Στην επόμενη φάση έφυγε. Και είχα δίκιο. Δεν υπήρξε κανένα φάουλ γιατί, σε διεκδίκηση ριμπάουντ, ε κάποιο χέρι, θα χτυπήσει το ένα. Είναι σαν δυο άνθρωποι να δίνουν χειραψία. Λέμε έδωσε ο ένας πρωτος το χέρι στον άλλο, και μετά ο άλλος τον ακούμπησε? Αρα κλεψιά νο. 1

Το φάουλ του Μπουρούση ήταν πεντακάθαρο το έδειξε.Εγώ μετά το τέταρτο φάουλ ξέρεις τι γύρισα και είπα στον κολλητό μου;

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ;;;Θα τον βγάλουν με 5ο στην επόμενη φάση.Εδώ παίχτης μικρότερης αξίας με το που κάνει το τέταρτο βγαίνει για να προφυλαχτεί και να μπεί στο τέλος.Τον Μπουρούση κράτησε που ήταν 1000% σίγουρο ότι θα πάνε οι άλλοι την μπάλα εκεί για να τον βγάλουν με 5;

Μην πεί κανείς ότι τον άφησε γιατί ήταν στο τέλος του αγώνα γιατί 3 λεπτά είναι πολλά στο μπάσκετ.

Δημοσ.

Ο πιο έξυπνος (να μου πεις παο δεν είναι) είναι ο δημουργός του βίντεο. Που δέχεται ότι υπάρχει επαφή, αλλά δεν είναι φάουλ, επειδή δεν του κόβει το χέρι. Τώρα εγώ βλέπω 2 βήματα, απλά χαίρομαι που και εσείς οι ίδιοι προσπαθείτε να πεισετε τους εαυτους σας, πως πήρατε ένα ακόμη κομπιναδόρικο πρωτάθλημα.

Με μια πρόχειρη σούμα

Μπάλα + 10, καμιά αμφισβήτηση, νταμπλ

Βόλει 3-1 και 1 παιχνίδι με διαιτησία κλεμμένο, νταμπλ και εδώ, και πάλι έπρεπε ο τελευταίος πόντος να παιχθεί 2 φορές, και να γίνει ο τελικός, όποτε επιθυμείτε εσείς.

Πόλο, ακόμα να μας νικήσετε

Μπάσκετ, το κλέψατε = πήρατε κάτι που δε σας ανήκει. Συγχαρητήρια για την κατάκτηση της 2ης θέσης, στα αντρικά ομαδικά αθλήματα

Το φάουλ του Μπουρούση ήταν πεντακάθαρο το έδειξε.

δεν είναι, αν έχεις παίξει μπάσκετ, θα ξέρεις πως σε διεκδίκηση ριμπάουντ είναι πολύ πιθανόν τα χέρια να βρίσκονται στο ίδιο ύψος, κατά τη διεκδίκηση. Θα υπήρχε φάουλ αν στηριζόταν κάπου, ή αν κάποιος παίχτης του παο, είχε ήδη αποκτήσει επαφή με την μπάλα, και του χτύπαγε το χέρι.

Δημοσ.

Τη κομπίνα και την ανηθικότητα, ο κόσμος του ολυμπιακού δεν την ανέχεται. Για τα τζούφια σκορδάκια που πετάχτηκαν και κάποιοι τρέχαν σαν τα κοτόπουλα, θα μιλήσω εφόσον μου το επιτρέψει ο σνουμπ

Αν εσύ θεωρείς καλό, τον κόσμο που πήγε στο βερολίνο και του φωνάζαν οι άλλοι σιγά σιγά... τα αυτιά, εγώ τους θεωρώ μη μου άπτου και φλώρους.

Έτσι, έξω οι φλώροι από τα γήπεδα. Εισιτήριο διαρκείας μόνο σε όσους έχουν χειροβομβίδα, τουλάχιστον. Για να βλέπουμε υπερθέαμα σαν το σημερινό, που αν δεν έπεφταν οι βολές, θα έληγε 60-59. Ενώ με τους φλώρους στο Βερολίνο, είδαμε μια μούφα και μισή. Αλλά τι είναι ένα κάρφωμα, μπροστά σε ένα ομαδικό γαμοσταυρίδι; Πόσο ωραία μπορεί να είναι μια ασσίστ σε σχέση με ένα ξεγυρισμένο δυναμιτάκι στα πόδια του προπονητή;

Βίντεο και φυλακή. Και να τους πέφτει και το σαπούνι στο ντουζ. Ουστ.

Δημοσ.
Έτσι, έξω οι φλώροι από τα γήπεδα.

Εσύ γιατί νομίζεις ότι πέταξαν τα τζούφια? Γιατί νίκαγε ο πάο? Και στο βόλει που είχε περισσότερες νίκες τα τελευταία χρόνια, το παραμικρό δε γινόταν. Μας νίκησε φέτος στον πρώτο γύρο και στην ευρώπη (στο βόλει). Πέταξε κανείς τπτ? Γιατί πεταξε εδώ και όχι εκεί?

Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να φύγει ο αγγελόπουλος. Δεν με καίει σαν άθλημα και ιδιαίτερα. Εγώ ξέρω ότι νο1 είναι η μπάλα, το τόπι, τώρα το μπάσκετ είναι στην ίδια μοίρα με το στίβο.

Δημοσ.
Τώρα εγώ βλέπω 2 βήματα, απλά χαίρομαι που και εσείς οι ίδιοι προσπαθείτε να πεισετε τους εαυτους σας, πως πήρατε ένα ακόμη κομπιναδόρικο πρωτάθλημα.

Έχεις παίξει μπάσκετ; Έχεις παίξει μπάσκετ και λες ότι τελείωσε το πρωτάθλημα; Πρέπει να έχεις μαύρα μεσάνυχτα από το άθλημα αν νομίζεις ότι όλα κρίθηκαν σήμερα.

Αχ αυτά τα σκορδάκια που κόβουν δάκτυλα.

Δημοσ.

Καλά, μη το χέσουμε και τελείως, όχι και στην ίδια μοίρα με τον στίβο.

1) Ποδόσφαιρο

2) Μπάσκετ

3) Βόλεϊ

4) Πόλο

5) Χάος;

Ώπα, και κάτι άλλο αστείο που μόλις είδα.

Είδα τη φάση από την πίσω κάμερα και φαίνεται το άλλο χέρι του Γιασικεβίτσιους να προσπαθεί να σπρώξει τον Παπαλουκά :lol:

Τέσπα, κάποια απο αυτά που εμείς τα βλέπουμε από replay live δε φαίνονται με τπτ.

Δημοσ.
Έχεις παίξει μπάσκετ; Έχεις παίξει μπάσκετ και λες ότι τελείωσε το πρωτάθλημα; Πρέπει να έχεις μαύρα μεσάνυχτα από το άθλημα αν νομίζεις ότι όλα κρίθηκαν σήμερα.

Αχ αυτά τα σκορδάκια που κόβουν δάκτυλα.

Βρες μου εναν τελικό που ομάδα που έχασε το πλεονέκτημα, το ξανακέρδισε. Εκτός του αεκ - ολυμπιακός

Καλά, μη το χέσουμε και τελείως, όχι και στην ίδια μοίρα με τον στίβο.

1) Ποδόσφαιρο

2) Μπάσκετ

3) Βόλεϊ

4) Πόλο

5) Χάος;

Με κρίκετ ασχολείσαι? Σε πληροφορώ, ότι οι βόρειοευρωπαίοι ασχολούνται περισσότερο από ότι με μπάσκετ. Το ίδιο και οι αυστραλοί. Και οι ινδοπακιστανοί.

Δημοσ.

Το περιμενα οτι θα αγνοηθει το μνμ μου και θα ασχοληστε με τους διαιτητες κτλ. Γι'αυτο παμε κατα διαολου σαν χωρα γιατι οι πολιτες που την απαρτιζουν εχουν αυτη το νοοτροπια....

firewalker τα επισοδεια αρχισανε γιατι 200 μαλακισμενα απο αυτα που ηταν στο γηπεδο είχαν ενα ή πολλα απο τα παρακατω προβληματα :

A)Ο πατερας τους τους βιαζε μικρος και εδερνε τη μανα τους. Και μετα απο ολα αυτα της εριχνε και εναν μπροστα τους χτυπωντας την με το τηγανι στον κωλο.

Β)Η μανα τους χωρισε με τον πατερα τους και εφερνε καθε βραδυ αλλο γκομενο σπιτι ο οποιος αφου εκανε οτι εκανε με τη μανα τους, εριχνε εναν και στους ιδιους.

Γ)Επειδη στη θεση του εγκεφαλου εχουν σκατα, αχυρο και κατουρα καμηλοπαρδαλης.

Δ)Επειδη ειναι σαν κουασιμοδοι και δεν μπορουν να βρουν μια γκομενα τα γ@μησουν

Ε)Επειδη τον εχουν 3cm και επισης δεν μπορουν να γ@μησουν

Ζ)Επειδη ηταν τα παιδια της φαπας στο σχολειο και κανουν τους μαγκες μονο οταν επιτιθονται 30 σε εναν (ορμησε σκεψου μια κερκιδα φλωρους και βαραγανε εναν steward επειδη προφανως θα τους την ειπε επειδη πεταγανε αντικειμενα...τοσο φλωροι ειναι)....

ΣΤ)Επειδη ο θεος οταν τους δημιουργουσε ήταν σε διλλημα αν ηθελε να φτιαξει ανρθωπους ή ποντικοκουραδα και εν τω μεταξυ η μηχανη παραγωγης λειτουργουσε και βγηκε κατι ενδιαμεσο.

Ε!πανω κατω αυτοι ηταν οι λογοι και μαλιστα με αντικειμενικοτητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...